Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Márc. 17 2018, 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Henning&Winter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Henning&Winter   Szer. Okt. 04 2017, 22:41Henning&Winter
Henning már nincs mellettem, ami egyrészt jó, másrészt pedig így az agyamra megy. Mert a technopatát azt sem állítja meg,ha kikapcsolom a telefonom, amit meg amúgy nem tehetek meg. Az FBI igazgatóhelyettesének a telefonja nem lehet kikapcsolt állapotban, akkor sem, ha zaklatják. Mindig el kell tudni engem érni, mert bármi történhet. Pedig elhajítanám a francba ezt a kütyüt. A mostani helyszínre kimegyek természetesen, azért mert nimfát öltek, vagy félvért, nem tudom pontosan, csak azt, hogy nem sima embert. Akkor hagynám, hogy dolgozzanak szépen a saját tempójukban, viszont, amikor becsatlakozom egy-egy nyomozásba gyorsan, és precízen kell dolgozni. A nagyapám fogdmegjei egészen gyorsan dolgoznak, aki nem hajt fejet vagy megölik, vagy elrabolják, túszként, ami ha úgy vesszük egész zseniális. A halandók is sokkal többet érnek el, ha túszt ejtenek, és ügyesen játszanak ki minket, vagy más fegyveres erőket.
-  Wesson igazgatóhelyettes, Ön miért van itt? -
- Hol kéne lennem, újonc? – pislogok rá kissé felvont szemöldökkel.
- Asszonyom, azt a felhívást .. – leintem, tudom kinek a keze van ebben.
- Hogy ne engedjenek terepre, az állapotom miatt. Köszönöm jól érzem magam. – vicsorgok kissé, és gyors léptekkel megyek be a házba, ott hagyva a fiatal szabályszerető ügynököt. Hamarosan telefonálni fog..A konyhába érve nyüszítést hallok, óvatosan nyitom ki a kamra ajtaját. Halkan szusszanok, egy kutya, nagyon ijedt állat.
- Hé..nincs semmi baj, nem bántalak. – lassan nyújtom felé a kezem, azt azért nem szeretném, ha megharapna, de amint megbizonyosodik, hogy nem akarom bántani, már a kezembe fúrja a fejét.
- Jó kislány..kisfiú, akármi legyél sokkal jobb lesz neked ezek után. – csatolom rá a pórázt. Kell nekem, a vőlegényemnek most beleszólása se lehet. Miért? Mert éppen most száll ki a kocsiból, és haragszom rá.
- Vigyék el az állatorvoshoz. – adom át egy szabad ügynöknek leendő partnerünket. – Most vitatkozzak veled, vagy ráérek később? – nézek egy sóhajjal Mr. Photoshopra. – Ó, igen, ő az új kutyánk, csak még megvárom, amíg letelik a kötelező időszak. Megszereztem egy villát, egy kutya nem lesz nehezebb feladat. Még mielőtt aggodalmaskodnál, minden a legnagyobb rendben, ne akarj az agyamra mászni. Képes vagyok ellátni a feladatomat. - képes vagyok kinézni belőle, hogy már az elnökkel is beszélt a helyettesemről.

POTUS
Vissza az elejére Go down
 
Henning&Winter
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Washington D.C. :: Külváros-
Ugrás: