Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 The lover's backbone

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
25
⌲ Csatlakoztam :
2017. Sep. 01.

TémanyitásTárgy: The lover's backbone   Pént. Okt. 06 2017, 21:46

Halkan hümmentek, miközben pillantásomat végigfuttatom a berendezésen, szemrevételezem az iroda minden milliméterét, egészen odáig merészkedve, hogy megfogdossam és elmozdítsam a berendezési tárgyakat azok eredeti helyéről. Mit mondhatnék? A szoba különös keveréke a tucat céges helyiségeknek, mégis tudod, ez bizony Juliette modernkori „szentélye”. Az otthona, ha úgy tetszik, hiszen olyan felszereltséggel van ellátva, mint akinek tulajdonosa itt éli az életét. Ki is nézem a húgiból, amilyen munkamániás, kihasználja a rendelkezésére álló időt a teljesítményhez. Gondolataimból, kéretlen pakolászásomból a titkár ideges torokköszörülése zökkent ki, s ahogy erőteljesebben koppan az asztalon a levélnehezék, még egy kisebb sikkantást is hallat.
- Mr… miszter Wilder, bi-biztosan va-van meg-megbeszélt időpontja Ms. Worth-szel? –
Elvigyorodok ettől a beszari nyúl stílustól és odalépdelek a leányzóhoz, eszméletlen, hogy a félelme Juliette irányába felülírja a felém sugárzó vonzalmát. Teszek egy lépést felé, átkarolnám, ő pedig kicsit hátrál, kicsit vacillál, és nyilvánvalóan retteg. Bátorítóan megpaskolom a vállát, aztán elfordulok tőle, ujjammal a dolgozóasztalon pihenő ajándékdobozra mutatok – ami a beígért ruhát rejti, igaz, némi késéssel -, mintha ez megmagyarázná az ittlétemet. Meg is magyarázza, noha ki tudja ebből mennyit ért szerencsétlen lányka?
- Nyugodjon meg, én és a kisasszony igazán közeli, jó ismerősök vagyunk. Magam kezeskedem róla, hogy ne hurrogja le kegyed édes kis fejét. –
Magabiztosan kacsintok a kicsikére, aki mintha kezdené visszanyerni ettől az egészséges színét, majd megérdeklődi, kérek-e valamit, míg várok, ám egy kurta legyintéssel elhessegetem. Tökéletesen el tudom magam foglalni Julie érkezéséig.

Nem tudom min lehet ennyit tárgyalni, az viszont biztos, soha a büdös életben nem vágok olyan hivatásba, ami ennyi macerával jár. Vagy ez a helyzet, vagy a kistesó rájött az ittlétemre és direktbe szopat a várakozással. Nem kezdek el bosszankodni, legyen akármelyik opció is a valóság, mert miért adnám meg ezt az örömöt neki? Unott sóhajjal kelek fel a kanapéról, ami eddig kényelmes nyoszolyámként funkcionált, aztán a bárpult felé veszem az irányt, hogy valami nagyon drága italt bontsak, pusztán a hecc kedvéért. Egészen jól elszórakozom ezzel, shakert rázok, koccan a jég, hűti az italt, bambulok, jé, micsoda bizarr dekoráció az a vitrinbe kiállított gerinc, jöhetne már Ju…
- Hogy baszná meg az az eszelős ribanc… -
A bárpultra csapom a piát, jobb szemhéjam csúnyán tikkelni kezd, ahogy közeledem az üvegszekrényhez, és szívem szerint felgyújtanám az egész kócerájt. Micsoda elkúrt, ízléstelen vicc ez? Tenyerem az üvegre simítom, végül hátrálni kezdek, visszalépve a bárpulthoz. Nyugi, nyugi, nyugalom. Nemesziszről beszélünk. Mómosz vagyok.
Kitöltöm valami szépen metszett kristálypohárba az italomat, felhajtom, még egy adag végzi a gyomromban, miközben odatelepedek a főnökasszony tekintélyt parancsoló, bőrfotelébe, lábaimat a morózus, súlyosnak tetsző asztalra felpakolva. Még jó, hogy ezt a napot ideszántam. Kész szerencse. Kackac.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Reklám- és marketingtevékenységet tervező
⌲ Hozzászólások :
41
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: The lover's backbone   Pént. Okt. 06 2017, 23:34

Egyik mitugrász rosszabb, mint a másik. Meglátszik, hogy a kettő ember nem elég ide. A barna lányka a valagamban van, egész nap, csoda, hogy a wc-re ki tudok úgy menni, hogy nem jön utánam. Állítom ez is csak azért lehetséges, mert az irodából nyílik egy ajtó a saját kis zugomba, ahol nem csak aludni, de még az egyéb dolgokat elintézni is, van lehetőség. En életem egyik legjobb ötlete volt ez.
Homlokomat mutatóujjaimmal masszírozva, lépegetek vissza az iroda felé. A két delikvens elvileg már annyira ismeri a mozdulataimat, hogy tudják mikor szabad hozzám szólni és mikor nem. Most kifejezetten az, az állapot van, mikor nem kellene ilyesmit tenni, de a hülye gyerek, csak kiugrik elém és pampog valamit. – Hogy mi..? – értetlenül nézek rá. Nem vagyok a toppon. Az elmúlt órákban olyan unalmas prezentációkat és szánalmasan alacsony adatokat kellett végighallgatnom, melyek azt a kevés energiámat is elszívták, amellyel reggel felkeltem. – Mr. Wilder a megbeszéltek szerint, bent várja önt – csak eldadogja, amit akar és még fojtatná is, de mutatóujjamat megemelve, jelzem neki, hogy inkább húzzon vissza az asztala mögé. Remek.
Nem szeretem a váratlan vendégeket, főleg akkor nem, ha kifogják azt a napot, mely ritka szarnak számít. Bár a hetemet nézve, mindegyik az volt, így pedig már nem is olyan nagy ritkaság.
Az ajtót mindenféle finomkodást mellőzve vágom ki. Nem számítok semmi jóra. Valahogy úgy tudom elképzelni a bent várakozót, hogy vagy éppen körbevizeli az irodámat, esetleg gyújtogat, de még olyasmi is eszembe jut, hogy a falat valami irtó büdös trágyával keni, csak azért, hogy bosszantson.
Ehhez képest, amit látok, az semmiség. Bár be kell látni, hogy nem sokan mertek eddig helyet foglalni az ÉN székemben, az ÉN asztalomnál, az ÉN irodámban. A pofátlanság csúcsa ez az ember, kár, hogy ennyire szép csomagolásban van.
- Azta büdös, rohadt életbe, hát szeded le a mocskos lábikóidat az asztalomról? – mérgesen csapom le az aktákat a férfi tappancsai mellé.  Jobb lábammal halkan topogok, karjaim egészen addig összezárnak mellkasom előtt, míg ő legalább a csülkeit meg nem emeli.
– Hogy a fenébe érezted meg, hogy melyik az a nap, amikor nagyon nem kéne jönnöd? – megkerülöm az asztalt és az italt, melyet töltött magának, elveszem tőle és beleiszok. Hátamat neki vetem az íróasztalomnak és fáradt tekintettel nézek Mómoszra.
– Nincs erőm, hadakozni veled – nem vagyok abban az állapotban és lehet, hogy hatalmas hiba, de úgy érzem, hogy jó már az elején megosztani ezt vele. – Szóval, ha ilyesmi miatt jöttél, akkor bocs, de most csalódást kell okoznom – megvonom a vállaimat, majd ellököm magam az asztaltól és a vitrinhez riszálok, hogy töltsek valami erősebbet magamnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
25
⌲ Csatlakoztam :
2017. Sep. 01.

TémanyitásTárgy: Re: The lover's backbone   Vas. Okt. 29 2017, 21:29

Csipp-csipp-csipp, csak csöpp-csöpp-csöpp és egyre fogy a pia, már arra sem veszem a fáradtságot, hogy felkeljek az újabb adagokért a székből, elég a pohárra pillantani, s az készségesen megtelik. Dionüszosz egyik igencsak praktikus trükkje ez, noha vele ellentétben ez nálam nem végtelen fajtájú és mennyiségű itallal működik, egynek azért elmegy. Csipp-csipp, csöpp. Nyújtózok egyet a székben, igen kényelmes ülőalkalmatosság, ahhoz annyira viszont nem, hogy az idő múlása ne kezdjen idegesíteni. Merre vagy már, kistestvér? Kistestvér vagy nővér? Magam sem tudom melyik a helyes sorrend, egyfelől a szüleink nyulak módjára szaporodtak, semmire sem tekintettel, másfelől, ez lényegtelen. Épp csak valamivel vagyunk fiatalabbak az idők kezdetétől. Megköszörülöm a torkomat, ujjaim között forgatom a drága, szépen megmunkált poharat, elmélyülten gyönyörködöm a borostyánszínű ital szépségében, gondolataimban a „rohadt, kibebaszott életbe a várakozással” szlogenű indulatszavak kergetik egymást, mikor megjelenik a nő. A Nő. Életem megkeserítője, egykori gerincem birtoklója, és egészen kismértékben a tűz, amivel a legjobban szeretek játszani. Akkor is, ha megégek a végén, akkor is, ha egyszer olyan lángolással emészt fel, hamu sem marad utánam. Tetszetős elképzelés.
- Wow, visszább az agarakkal, tanító néni! De legyen jó napod. Leveszem a becses asztalodról a „lábikóimat”. –
Elfojtok egy ocsmány röhögést, a lány ugyanis a hangsúllyal és a topogással most sok mindenhez hasonlatos, de a félelmet keltéssel nem csúfolnám ki. Miután elhessegetem magamtól a vigasság csiklandozó kis ördögeit, s a talpaim tisztességgel a padlót érintik, pillantásomat a testvéremre emelem.
- Készséges madárkák csiripelték el az információkat. Tudhatnád, hogy nem vagyok a fairplay híve, pláne nem a becsületes hadviseléséé. –
Jegyzem meg felvont szemöldökkel, kicsit közelebb gurulok a székkel az asztalhoz, ezáltal pedig a másikhoz, karjaimmal átölelve a karcsú derekát. Képemen a vigyor vérlázítóan negédes, és még akkor is levakarhatatlan, miután elengedem Nemesziszt, aki amúgy tovalebben a piák irányába.
- Nem szoktam csalódni, mert nincsenek elvárásaim, de ezt mintha említettem volna egy ominózus este keretein belül. –
Felkelek a helyemről, odasétálok a másikhoz, finoman a hátához simulva, míg ajkaim a nyakára tapadnak. Jobban hiányzott ez az érzés, mintsem be akartam volna ismerni magamnak, ez pedig bosszantó egy csöppet.
- De képzeld, nem hadakozni jöttem, hanem ajándékot hoztam neked. –
Teszem hozzá, újabb csók csattan a kecses nyakszirten, majd hátrálok és az asztalon eddig csöndesen pihenő csomaghoz sétálok, amit aztán odatolok Nemszisz felé.
- Beletelt egy időbe, míg összeszedtem hozzá a kellő alapanyagot, de van egy olyan sejtésem, ha alább adom a színvonalat, mást is kiállítasz abban a rusnya vitrinben, nem csak a gerincemet. –
Fejemet ingatva nyomom meg élesen a mondatom utolsó szavait, mert volt, ami volt, elmúlt, ettől függetlenül, kicsit még epézek a rossz emlékektől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Reklám- és marketingtevékenységet tervező
⌲ Hozzászólások :
41
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: The lover's backbone   Vas. Okt. 29 2017, 22:15

Felemás tekintetem az égbe szökken. Tanító néni.. ez eléggé lealacsonyítóan hat, így morgok rá egy keveset. Nem szeretnék odáig eljutni, hogy a rosszabbik énemet mutassam neki. Az már elmúlt, s akárhányszor rágondolok, furcsamód nem a büszkeség járja át testemet, hanem sokkal inkább a szégyen, megbánás.
– A trónok harca kopaszának érzed magad, hogy madárkákat tartasz? – összeráncolt homlokkal tekintek rá. Tudom, hogy nem ez életem legjobb poénja, de ezzel is érzékeltethetem legalább, hogy mennyire fos hangulatom van. Még csak nevetni se tudok a saját viccemen. – Fair play? Az mi? – érdeklődve tekintek rá. Én se vagyok annak a híve, maximum egyetlen egyszer bakiztam akkorát, hogy véletlenül fair voltam. Akkor is én szívtam meg a levét, szóval megígértem magamnak, hogy soha többé, akárkiről is legyen szó. Még kedves fivéremmel sem vagyok hajlandó kivételezni, ha játszani kíván, akkor viselje el a mocskosságot. Velem jár az is.
Érintése némiképpen enyhít a harcipipi üzemmódon, de még közel sem vagyok abban az állapotban, hogy őszintén örüljek a jelenlétének. Ezért is kell az ital, eltompít, visszaszorítja a bennem lakozó démoni nőszemélyt, s esélyt ad Mómosznak arra, hogy túlélje ezt a látogatást.
Kissé meglepetten veszem észre, hogy a készletemet szépen megcsappantotta, annak ellenére, hogy nem lehet itt régóta.
– Mindenkinek vannak elvárásai drágám – ez olyan hanglejtéssel és természetességgel közlöm, mintha a világ egyik legnagyobb felfedezésére hívnám fel a figyelmét. Szoktam én is használni ezt a szóösszetételt, de ilyenkor mindig hazudok. Ha jól ismered a másikat, akkor akarva akaratlan állítasz fel valami elvárást, mert kíváncsi vagy rá, hogy azt hozza-e neked, vagy meglep. Úgy, mint ahogy ő engem. Csókja nyomán a bőröm elárul. Libabőrössé válik, arcom halvány pírt kap. Eddig nem is gondoltam, hogy ennyire vágyom az érintését. Azt feltételeztem, hogy csak egy múló szenvedély, egy aprócska láng, de a testem és lelkem most cudarul hátat fordít nekem. Akarom.
Meglepetten fordulok az asztal irányába. Tudom, hogy volt egy ígéret, mely szerint, a szétszakított ruhám pótolva lesz, de álmaimban sem mertem volna gondolni, hogy ő ezt tényleg beváltja. Szeretem az ilyen csalódásokat, szinte simogatja a lelkemet, s ha olyan lány lennék, most biztosan örömujjongásba kezdenék. Ám szerencsénkre én a visszafogottabb típus vagyok, leglábbis ezen a téren. – Tudod miért van az a vitrin? – tekintetemmel odasandítok. Nem szégyellem, az irodám ékessége, s míg a halandók azt hiszik, hogy egy preparált régi ereklye, én legalább az is tudom, hogy kihez tartozik. Büszke vagyok rá. – Így legalább mindennap velem van egy kis részed – ördögi kacajt eresztek szabadjára. Csak viccelek, nem ez a lényege a dolognak. A hosszú évek során, melyekben a macska-egér harcot magas szintre emeltük, mindig próbáltam tőle valamit elcsenni. Ezek emlékeztetnek a régi énjeinkre, s azok apró játékaira. Olyan sok van már, hogy féltem, ha újabb és újabb kör jön, akkor valamelyik a homályba vész. Az ereklyéknek köszönhetően, ez nem fog bekövetkezni, éljen a gondolkodás.
– Iszol még valamit? – az ajándékot nem bontom ki. Van annál most lényegesebb dolgom is. Ha már önként és dalolva eljött a „szentélyembe”, akkor ki kell ezt használnom, még ha utána sérülni is fogok. Ha kér, töltök neki, majd a távolságot megszüntetem, és pimasz mód kicsikarok belőle egy csókot. Nem vagyok az, aki teketóriázik, ezt ő is pontosan jól tudja. Ám még nem az ágyba szeretném cipelni, csupán csak kíváncsi vagyok arra, hogy őt is fűti-e az, ami engem. Ezt pedig a csókkal tudom a legjobban kipuhatolózni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
25
⌲ Csatlakoztam :
2017. Sep. 01.

TémanyitásTárgy: Re: The lover's backbone   Kedd Dec. 05 2017, 20:51

16+ (?)


Nem érdemes minden apró-cseprő dologgal kapcsolatban vitába bocsátkoznunk. Csöndesen hallgatom a testvéremet, ahogyan az elvárás mikéntjéről teszi a kijelentését. Szelíden elmosolyodom, tekintetem őt fürkészi, igazán furdal a kíváncsiság mit fog szólni a ruhához, amit neki készíttettem, amivel, sokkal többet foglalkoztam, mint eddigi életemben bármivel. Szeretem a könnyebbik utat választani, az egyszerűbb végét megragadni a helyzeteknek, ez alól Nemeszisz képez kivételt, ennek fényében értékelhetné a tetteimet. Az örömujjongás elmarad, helyette a vitrinről kezd magyarázni, amitől kissé összeszaladnak a szemöldökeim.
- Nem sejtettem, hogy ennyire a nosztalgia rabja vagy. Veled ellentétben én nem ragaszkodom egykori énjeinkhez. Hogy éppen milyen gúnyát húztunk, kiknek adtuk ki magunkat. –
Finoman vállat vonok, azután rátámaszkodom az asztalra. Mindig többre értékeltem az együtt töltött pillanatokat, legyenek azok bármilyen édes, vagy éppen véres végkimenetelűek. Talán ha ugyanolyan vérszomj éltetne, mint sokszor a kedvest, megérthetném miért ily’ büszke a trófeáira, ezek engem inkább kiakasztanak, mintsem ámulatba ejtenek.
- Köszönöm, de eleget iszogattam csöndes magányomban, míg vártam szerény személyedet. –
Lemondóan legyintek egyet, a csomag érintetlenül hever tovább az asztalon, bár tulajdonképpen mit várhatnék Julietól? Kezdem időpocséklásnak érezni a látogatást, frusztrál, amiért próbálkozom, és az is, hogy ez eddig nem kecsegtet semmilyen jutalommal. A sekélyes lényemnek visszaigazolás kell. Most. Azonnal.
Mintha imáim meghallgatásra találnának, úgy ér a csók, amit nem restellek viszonozni, karjaimat a nő karcsú derekára fonom, szinte magamra húzva őt. Nyelvemmel akaratosan veszem birtokba a forró szájat, azután fordítok a felálláson, Julie felkerül az asztal tetejére, míg én a feszes combjai közé furakszom. Szinte biztosra merem venni, hogy ezzel a megmozdulással sikerül felgyűrnöm a lány szűkre szabott ruháját, az anyag pedig halk reccsenéssel adja meg magát a végzetének… kettőből két alkalom, gerincmértékben számítva még így is semmiség.
- Upsz. –
Szalad ki a számon a hiteltelen bűnbánat aprócska hangja, azután visszatérek a csókhoz, míg jobbommal a bársonyos belsőcombon simítok végig, ujjaim pedig szemtelenül flörtölnek a fehérnemű selymével. Valószínűleg nem erre az útra akart lépni a kicsike, ám tudhatná, nem ismerem az aranyközépút fogalmát. Valamiképpen mindig túlzásokba esem.
- Nem kapsz helyette másik ruhát, de csak miattad begyakoroltam, hogyan tudnék úgy kinézni, mint aki valóban sajnálja a történteket. –
Jegyzem meg kópés mosollyal, és ha semmi sem akadályoz, akkor lassan, biztosan a bugyi alá csúsztatom az ujjaimat, lágyan ingerelve a kedvest, mert semmi sem dobja fel úgy a szimpla társalgást, mint a lezser petting.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Reklám- és marketingtevékenységet tervező
⌲ Hozzászólások :
41
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: The lover's backbone   Csüt. Dec. 14 2017, 19:24

Csókja édes, nem érzem tőle rosszul magamat, szinte olyan, mintha mindennapos lenne ez közöttünk. Egy pillanatra kinyitom szemeimet, míg szánk összeér, hogy megbizonyosodjak arról, hogy tényleg ő van-e előttem. S bizony szemeim nem kápráznak. Mómosz itt áll, én pedig a karjaiba készülök omlani.
Felsóhajtok, ahogy meghallom az anyag szakadását. A történelem túlhamar ismétli meg önmagát, s ha nem vigyázom, olyan könnyeden sétálok bele testvérem csapdájába, mint egy vakegér. Minden egyes érintése csábít, képes lennék arra, hogy itt és most átadjam magamat neki, de valami mégis meggátol ebben. Kezemmel finoman átkulcsolom azt, amelyikkel éppen utat tör a bugyimba, s erősen megszorítom. Körmeimet belevájom a húsába, hogy érezze a fájdalmat is, ne csak a gyenge próbálkozást. Közben alsó ajkát megharapom, úgy, hogy még a vér is feltörjön belőle.
– Fejezd be – suttogom halkan az ajkaiba, s kezét arra kényszerítem, hogy távozzon a fehérnemű alól, s a combomat is elhagyja. – Ugye nem gondoltad, hogy megjelensz és szét is teszem a lábaimat neked? – fejemet kissé oldalra döntöm és hajába beletúrok, miközben felteszem a kérdésemet. Ennyire nem lehet naiv a drága, vagyis, de. Nyilván van oka arra, hogy ezt gondolja, s igaza is van, de azért ennél még több édesgetés kell.
- Had nézzem azt a ruhát, nagyon kíváncsi vagyok ám - még ha nem is mutatom ki, bizony eléggé érdekel, hogy mit sikerült összehoznia. Valahogy azt tudom elképzelni, hogy egy fricska lesz a kreálmány, kinézem belőle, hogy nem vette komolyan. Szinte látom a szemeim előtt, hogy valami túl giccses vagy eléggé kurvás szettet sikerült összeraknia. Csak azért, hogy lássa a fejemet elvörösödni.
Ha engedi, hát lecsússzanok az asztalról, s elindulok a dobozért, hogy belelessek. Kissé félek, tényleg nem számítok semmi jóra, azon is elcsodálkozom, ha nem ugrik ki valami a dobozból, mikor azt kinyitom.
– Hmm, mond csak drágám, ezt te tervezted, vagy lerángattad valakiről? – érdeklődve fordulok felé. Nem vallanám be egyből, hogy mennyire tetszetős darab. Tudtam én mindig is, hogy jó ízléssel áldotta meg őt a sors, hát csak rám kell nézni. Micsoda finom pipit választott maga mellé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
25
⌲ Csatlakoztam :
2017. Sep. 01.

TémanyitásTárgy: Re: The lover's backbone   Vas. Márc. 04 2018, 18:24

Mit ne mondjak, kifejezetten megrendít, hogy a kedves kis húgom nem hever a lábaim előtt. Vagy legalábbis az asztalán, invitálóan széttárt lábakkal. Döbbenetem mindenesetre megtartom magamnak, a világért sem szeretném, hogy újabb ponttal bővüljön az élcelődésre okot adó listája.
- Ó, most már kíváncsi vagy. Értem. – mosolygom, de csak kínból, mert engem viszont már nem érdekel annyira az ajándék sorsa, mint az érdekelt, ezelőtt tíz perccel.
Jobban foglalkoztatna a másik, mezítelen, nyögdécselve, csókolva, karmolva, harapva, vadul, gyengéden, minden formájában, amibe bepillantást engedne nyernem. Szentül hiszem, én vagyok az egyetlen, aki elég bensőségesen ismerem őt, és akit hasonlóképpen ismer ő is – könyörgöm, szó szerint ott virít a gerincem, mint valami kiállítási tárgy a vitrinében -, nyersen, csupasz valónkkal.
- Csak rólad szokásom ruhákat rángatni. – válaszolom a kérdésére, és ez kifejezetten igaz.
A legtöbb hölgyemény, legyen az egyszerű halandó, nimfa, vagy egyéb lény, általában kérés nélkül vetik le a ruhaneműiket magukról. Nemeszisz teljesen más kategória, vadász és préda különös egyvelege és sokszor csak hiszed, te vagy a hajtó… mire észbe kapnál, a te véred issza be az anyaföld.
- Viselhetnéd akár ma este is. – jegyzem meg mellékesen, majd az italok felé veszem az utamat, azt hiszem több mint elegendő időt töltöttem alkoholmentesen.
Mielőtt folytatnám terveim további vázolását, kiválasztok egy üveg pezsgőt a repertoárból és szemrebbenés nélkül felbontom – simán megér egy szerveltávolítást a dolog -, mindkettőnknek töltve egy pohárkával a habzó finomságból.
- New York romlott, de annál nívósabb krémje partyt szervez, jótékonysági gálának álcázva a féktelen hedonizmust. – odanyújtom a poharat a kedves felé és összekoccintom a sajátoméval.
- Nincs is szebb látvány annál, mikor a hithű, konzervatív és prűdnek tetsző családszerető vezetők, hamvas combok ölelésében, dildóval a seggükben és heroinnal a vérükben írnak csekkeket árvaházak javára. – kortyolok mondandóm végeztével az italomba.
- Ettől függetlenül tuti remek buli lesz és miért is ne lakmározhatnánk az ő gyarlóságukból? – a kérdést követően pillantásomat a felemás íriszekbe fúrom, készen akár az elutasításra is, de még készebben rá, hogy nem poshadunk bele holmi unalmas „randevúba”.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Reklám- és marketingtevékenységet tervező
⌲ Hozzászólások :
41
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: The lover's backbone   Hétf. Márc. 05 2018, 21:58

Nézem a ruhát. Kedvem lenne most magamra kapni, csak azért, hogy az agyát húzzam azzal, hogy előtte öltözök. Ám ez még egy kicsit várat magára. Úgy érzem mintha egy kissé neheztelne, ez pedig kifejezetten szórakoztat. Szeretem a játékainkat, szeretem újra és újra felfedezni egy-egy új tulajdonságát. Még szerencse, hogy még ennyi idő után is tartogatunk egymásnak valamit.
– Még szép – közlöm egyszerűen. Mi sem természetesebb annál, hogy vadságát csak nekem képes úgy igazán átadni. Nem is akarok belegondolni abba, hogy miféle latymatag némberek vethetik alá magukat az ő akaratának. Képtelen vagyok azt feltételezni, hogy ő ezt élvezi és elég kihívás lenne számára. – Szeretem, amikor durvára fogod a dolgokat – ó még mennyire. Nem kell nekem pátyolgatás és édesgetés, csak a vad állatias ösztön, melyet kénytelenek vagyunk manapság elfojtani. Mert ez a világ nem bírja elviselni az ilyesmit, ezért is vagyunk annyira jók együtt. Nem kell visszafognunk magunkat, s feszegethetünk olyan határokat, melyeket már régen nem. Csodálom, hogy eddig még nem sikerült ennyire egymásba gabalyodnunk.
Elveszem a pezsgős poharat, s nyalintok belőle egy keveset. Nem kifejezetten vagyok oda ezért a nedűért, de elnézve a megcsappant készletemet, örülhetek, hogy kaptam valamit, egyáltalán. Úgy hallgatom szavait, mintha az információ melyet megoszt újdonság lenne. Holott csak oda kell nézni az asztalomra, ahol a díszes meghívó is ékeskedik. Elég magasra törtem ebben az életben ahhoz, hogy ilyen, az emberek által partynak szervezett bohóckodásra meghívjanak. Ritkán alacsonyodom le hozzájuk. Nem szeretem a drága időmet arra pazarolni, hogy azt nézzem miképpen vesztik el hatalmukat, maguk felett.
– Hmm, tudod kedves én inkább belőled lakmároznék – fejemet előre döntöm, s alsó ajkát megharapom, hogy érezze, most nem elviccelni akarom a helyzetet. – A te ajkaidról valahogy jobban ízlik a pezsgő, mint pohárból – sóhajtok fel, majd jobb kezemet lassan felfuttatom a mellkasán, egészen az arcáig, hogy azt gyengéden megcirógassam.
- Miért mennék a gyarló emberek közé, amikor itt van egy ilyen lehetőség? – teszem fel kérdésem ártatlanul, ám hangom mégsem sejtet semmiféle jót. Bűnös kapcsolat ez, melyet a világ már megvetne, ám mégis ettől olyan édes. Több száz éven keresztül játszottunk egymással, azért, hogy ebben a gyalázatos jelenben végre beteljesedjen egy jóslat, mely a világ eljövetelével kecsegtetett, ha mi végre így átadjuk magunkat egymásnak. Már alig várom, mi lesz a végkimenetele.
– A nagy Mómosz képes lenne a húga oldalán besétálni annyi kiéhezett és terpesztésre kész nő közé? – halkan felnevetek. – Ugye tudod, hogy ez csak akkor lehetséges, ha mindent a szemnek, semmit a kéznek? – merthogy én nem vagyok hajlandó osztozkodni. Ha velem megy, akkor velem kell foglalkoznia és az én vágyaimat kell lesnie, nem pedig a földi népekét, akik olyan gyengék, hogy a nézésemtől is kiszállna belőlük a megposhadt lelkük. Ugyan miért akarná ilyennel beérni ez a magasztos isten, ha itt vagyok neki én?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
25
⌲ Csatlakoztam :
2017. Sep. 01.

TémanyitásTárgy: Re: The lover's backbone   Kedd Márc. 06 2018, 14:26

- A te ajkadról pedig édes a méreg. – lágy félmosoly költözik a szám szögletébe, tenyeremet az ő apró kezére teszem, ujjainkat összekulcsolva vonom el arcomtól a dédelgető puhaságot.
Nem mondja ki, kérdése költőien másfelé irányul, de valahogy sejtem merrefelé terelődnek a gondolatai. Talán mert magam is hasonlóképpen őrlődöm, talán – mint ahogy azt említettem – ismerem olyan jól, hogy olykor nyitott könyvként olvassak belőle, talán fel kéne hagynunk a kételyeinkkel. Mikor jutottunk el arra a pontra, hogy érdekeljen minket a többiek véleménye? Legyen halandó, vagy halhatatlan, egy aprócska porszem vagy valami sokkalta hatalmasabb, maga a mindenség se ülhet ítéletet felettünk. Cincáljanak atomjaimra, söpörjenek el a létezésből, Nemeszisz – démonom és megváltásom, nem szakíthatják el tőlem. Gyűlölt és gyűlöltem, mégis kellett, édes sajgással, és… egyszer, kiteljesedik az űr, akkor talán beismerjük a kimondatlant, a kísértő árnyat, a holtbiztosat.
- Egy ideje nem vonzanak a könnyű kalandok, legyenek bármilyen megkapó bájjal. – finoman végighúzom mutatóujjamat a nő telt ajkain, azután elfordulok tőle és a félig telt poharamat leteszem az asztalra.
- Érted megyek hétre, aztán meglátjuk hol és meddig vesztegetjük az időnket, bár a társaságodban ez kellemes veszteség. – apró csókot nyomok drága húgom orrhegyére, végül – bármennyire szomorú is ez, ellépek tőle.
Lesz valaha olyan találkozásunk, ami nem rendít meg alapjaimban? Aminek a végén nem érzem ezt a soha nem múló szomjúságot? Húgom, saját magad vájod ki bennem az űrt, amit neked kéne betöltened.
- Au revoir, kedves. – biccentek még egyet Julie felé és ténylegesen távozom, mielőtt fordul egyet a leányzó hangulata és szeszélyében meg nem sérülök.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Reklám- és marketingtevékenységet tervező
⌲ Hozzászólások :
41
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: The lover's backbone   Kedd Márc. 06 2018, 19:11

Meglepődve hallgatom szavait, melyeket nehezen hiszek el. Éppen őt ne vonzaná a egy-egy könnyű kaland? Vajon beteg lehet az én fivérem, mi lehet annyira mocskos fertőzés, mely ilyesmire késztette a lelkét?
- Az anyád erre-arra, te kis mi haszna fráter – horkanok fel, mihelyst eljut az agyamig, hogy mire készül. Itt akar hagyni. Van pofája ahhoz, hogy miután a bugyimban matat, egy férfi hiszti végett inkább elpályázik. – Ennyi? – sóhajtok fel lemondóan. Fene se gondolta volna, hogy ilyen könnyedén enged. De, ha erre vágyik, én nem állítom meg. Nem az a fajta vagyok, aki futna a másik után, még akkor sem, ha róla van szó. Előbb égjek a pokolban, minthogy ilyet tegyek.

7 óra. A kanapén ülök, kezemben egy pohárka borral. Kinézetem nem puccos bálhoz illő. Hajam félig fel van csatolva, melegítő nadrág és egy kissé szakad trikó párosa fedi testemet. Nem tudom, hogy drága fivérem mit gondolt, de sosem ugrottam egyetlen szavára sem, s úgy határoztam, a délutáni cserbenhagyása után, ez most sem lesz másképpen.
Kopogás. Lomha lassúsággal felkelek, s miközben nyitom az ajtót, kortyolok egy nagyobbat a borocskából. – Ejj de flancosan kicsípted magad – vigyorogva hátrálok, szemeimet nem veszem le róla, egészen addig, míg a kanapén újfent helyet nem foglalok. Nagyfiú már, tudom, hogy van annyi sütnivalója, hogy betessékelje magát és hamar rájöjjön, hogy nem lesz ez olyan könnyű menet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
25
⌲ Csatlakoztam :
2017. Sep. 01.

TémanyitásTárgy: Re: The lover's backbone   Pént. Márc. 09 2018, 20:40

Gondolhattam volna, hogy semmi sem fog könnyedén menni a korábbi találkánk után, de amint szembesülök a húgom külsejével, kristálytisztává válik a helyzet. Dackirálynőként nyit ajtót, nyelvét élesre feni minden elhangzó szavával, még sóhajtozni sem tudok ezen. Ismerős-ismeretlenként lépem át a lakása küszöbét, hívatlanként többször jártam itt, mint szívesen látott vendégként, ezt talán mindketten tudjuk, kimondatlanul is. Csöndes megadással csukom be az ajtót magam után, azután követem a nőt a nappaliba, vagy oda, ahová tart. Érzelemmentes tekintettel figyelem a mozdulatait, míg el nem foglalja helyét a kanapén és bár azt hiheti, kiborít ezzel, nem én leszek, aki jelenetet rendez amiatt, milyen kanyart vett és vehet még az esténk.
Könnyedén megszabadulok a csokornyakkendőmtől, és kigombolom az ingemet, búcsút intve a modoros kinézetnek, noha így se olyan lezser, mint amilyen stílust Julie képvisel. Túl tökéletes vagyok az ily’ szintű tramplisághoz…haha, viccelek.
- A kajarendelésen túl vagy már? – kérdezek egyet és komolyat, mert ha már itthon esz minket a fene, ne a másik konyhatudománya (illetve annak erőteljes hiánya) vigyen minket Hádész birodalmába.
A válaszától függően cselekedem, azután leülök, ha engedi, akkor mellé, ha nem engedi, akkor valahová vele szembe, látótávolságra és összefonom karjaimat a mellkasom előtt. Régebben bosszantott volna a húzása, valahol most is bosszant, hiszen olyan szépen elterveztem a programot, de megéri egyáltalán ezen rágódnom? Nem. A nő önfejűsége előttem is a személyisége része volt, utánam is az lesz, efölött nincsen hatalmam, tehát minek fájjon tőle a fejem? Mómosz vagyok, a fene vigye el, az ilyesfajta ostobaság engem csak felvillanyoz.
- Kellek egyáltalán ide vagy a bor kielégítő társaság a számodra, drágám? – mutatok az üvegre, szemöldökömet kissé felvonva, szám szélén ott bujkál egy pimasz mosoly.
Minden játék akkor válik igazán érdekessé, izgalmassá, ha a partnerek szépen hozzák a szerepüket és teljesítik a feladatukat benne. A világért sem leszek ünneprontó, kíváncsian várom, mit rejt Nemeszisz a tarsolyában. Akarom mondani, mackójában…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Reklám- és marketingtevékenységet tervező
⌲ Hozzászólások :
41
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: The lover's backbone   Vas. Márc. 11 2018, 12:13

Elégedetten veszem tudomásul, hogy Mómosz mennyire okos. Már kimondatlan szavak nélkül is pontosan tudja, hogy ezt a csatát elvesztette, holott szerintem fogalma sem volt arról, hogy a csatatéren van. Otthagyott pamlagon, elé tártam vágyamat, ő pedig hisztis királylányként kivonult az irodából, mert nem éppen akkor juthatott volna be a bugyimba, amikor akart. Távozása után már tudtam, hogy én ma este nem fogok, az oldalán tetszelegve, mű mosolyt osztogatni a pórnép között. De hát ezt nyilván a saját magam módján kívántam tudomására hozni, s mi is lenne a legmegfelelőbb, mint egy ilyen helyzet?
Lábaimat magam alá húzom, nézem a vetkőzőműsort, amit ő szolgáltat nekem, s ciccegve veszem tudomásul, hogy csupán csak a nyakkendő megválásától és az ing kezdetleges gombolgatásából áll. Bár hol van még ennek az estének a vége, jól nézhet ki rajta az a nyakkendő. Csak a nyakkendő. Hmm.
- Megvártalak vele – közlöm nemes egyszerűséggel, míg kortyolok a borból. Nem hazudok. Vártam, hogy mi lesz ennek a kimenetele. Bár több százalékban tettem volna arra, hogy ő is marad, azért ez nem lett volna száz százalék, csak olyan kilencven…kilencvenkilenc. – Pizzázunk? – emelem meg a fejemet, hogy ne legyek megbújva a kanapé háttámlájának takarásában. Ha nem az se baj, de most élnék ezzel a jó emberi szokással. Pizza, bor, film, egymásban elveszés. Az első három nem is olyan fontos, kezdhetjük a végével is.
Összébb húzom magam, mikor érzékelem, hogy mit tervez. Még jó, hogy engedem magam mellé, remélem nem képzelte azt, hogy messzire eresztem. Amint helyett foglal én nyújtok felé egy poharat, melyben nem bor van, hanem az ő kedvenc itala. Hát miféle édes húgocska lennék, ha nem figyelnék oda eléggé az ilyesfajta szükségleteire?
– Csak nem leszel féltékeny egy üveg borocskára Édes? – ugyanazzal a mosollyal nézek rá, amivel ő én felém. Édes kis játék folyt közöttünk mindig is, mely néha viharos vizekre evezett, olykor pedig mindkettőnket meglepve, a béke tengerén lubickolt. Most azt hiszem életünk ezen szegmensét éljük, mégsem úgy, ahogy az a nagykönyvben megvan írva. Mi ketten sosem leszünk arra képesek, hogy egymást nyalva-falva, békében meglegyünk egymás mellett.
– A te társaságodhoz senki sem érhet fel – úgy fordulok, hogy hátamat a kanapé karfájának döntsem, lábikóimat, pedig a férfi ölébe pakoljam. Nézem őt, s kivételesen hálát adok egy felsőbb hatalomnak, hogy nem csinál segget a szájából. Nem indult el más pipire vadászni, hanem itt maradt azzal, akivel már évszázadok óta harcol. Ez tulajdonképpen eléggé imponáló.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
25
⌲ Csatlakoztam :
2017. Sep. 01.

TémanyitásTárgy: Re: The lover's backbone   Hétf. Márc. 12 2018, 19:55

Kezemben pohár pihen a kedvenc italommal, míg combomon lába a kedvenc kishúgomnak és a mit sem mondó szavakat követően jelentőségteljes csönd telepszik ránk. Jólesik, nincs felesleges szócséplés, s ahogyan nem duruzsolunk bűnösen édes kísértéseket egymás fülébe, úgy az éles kritika is elmarad. Nem tépünk fel sebeket, nem vájjuk a másikba méregfogainkat, hogy múlékony győzelmünkön élvezkedhessünk, hogy szemet hunyjunk saját fájdalmunk fölött. Valami köztes térben lebegünk, évszázadok óta talán először ízlelgetve ezt a különös békességet. Nem olyan kopár, mint amilyennek képzeltem, nem viszolyogtat… szokatlan.
- Nos, emelem poharamat a konokságodra, ami nélkül ez az este nem jöhetett volna létre! Egészségére, Makrancos kisasszony! – poharamat finoman a lányéhoz koccintom, azután belekortyolok az italomba, majd az üres kehely a dohányzóasztalkán végzi, szabaddá váló kezeim pedig Julie lábain.
Ujjaimmal lágyan gyúrom át a vádliját, pillantásom eközben az arcán időzik el, belenyugodván a helyzetünkbe, akár jobban szemügyre is vehetem őt. Életemben nem láttam még ennyire nemtörődöm lezseren, ennyire emberinek. Azt hihetné bárki, hülyeségeket beszélek, s a csupasz test a létező legkiszolgáltatottabb forma, amiben lelhetjük a másikat, de szerintem ez így nem igaz. Nemeszisz képes pőre valójában is olyan erős aurát sugározni, amitől meghűl a vér, ez még inkább igaz rá, mikor üzletasszony képében fenyíti a népet, ám most? A melegítőnaci szinte bájosan ártalmatlanná varázsolja. (Szinte. Látszólag.) Egészen elszórakoztat.
- Egyedül azt sajnálom, nem láttam rajtad a ruhát. – sóhajtok fel túljátszva a búst, azután addig és úgy pakolom a formás lábakat, míg szembe nem fordulok Julieval, közelebb férkőzve hozzá, nem zavarva a fekvésében, mégis az ölembe húzva őt.
Tenyereimet a csípőjére simítom, a jobbommal finoman rá is markolok a ruganyos húsra, a balom felfedező útra indul, ujjaimmal összecsippentem a sokat megélt trikó puha anyagát. Nem leszek Őfaszsága, nem leszek Őmostmegbaszomsága, de a kisördög nem hagy nyugodni, köldök fölé tűröm a felsőt, oldalt lágyan a babahájba csípek.
- De ha előre szólsz, legalább összeöltöztem volna veled. Lukas gatya, asszonyverő trikó, meg ami kell. Lakókocsis porfészek randi, vacsoránkat a Meki szponzorálja. Szexi. – vigyorodom el, miközben előredőlök, és tekintve a kedves törpeméreteit, könnyedén elérem az ajkait, megcsókolva a kis dacost.
- Hmm, hányas évjárat? Finom a szőlőleved. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Reklám- és marketingtevékenységet tervező
⌲ Hozzászólások :
41
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: The lover's backbone   Kedd Márc. 13 2018, 18:28

- Ne aggódj, lesz még lehetőséged arra, hogy letépd rólam - mosolyogva kortyolok egy nagyobbat az italból, majd én is leteszem az asztalra a pohárkámat. Élvezem, ahogy mustrál, annak ellenére, hogy tudom most nem azzal a szemmel néz rám, mint szokott. Nem vagyok jelenleg egy üdítő látvány, de bizony vannak olyan helyzetek, amikor ki kell lépni a buborékunkból és lazulni egy kicsit. Erre pedig a mai, dacolós pillanatom éppen jól jön.
Sodródom az ölébe, élvezem az érintéseit, iszom illatát. Furcsa érzés kerít hatalmába, egy kevéske nyugodtság, amely eddigi oly messzire került. Nem tudom, hogy ez testvérem jelenlétének köszönhető-e vagy annak, hogy most végre nem hadakozunk. De nem akarok neki állni feszegetni, csak egy picit élvezni.
- Néha kell az ilyen is - mosolyogva viszonzom a csókját. Nem veszek bele a részletekbe, mert tudom, hogy annak mi lenne a vége. Inkább csak úgy fogadom a csókját, mintha már ezer éve nem érintették volna ajkain egymást, nem is igazán akarom őt ereszteni. Túlságosan is élvezem.
– Nem néztem, hogy melyiket bontom fel – kényes vagyok ital téren, így meg sem kellene azon lepődni, hogy finom-e, mert nyilvánvalóan az. Ebben a lakásban csak finom dolgok vannak. Lehet, hogy most a kinézetem eléggé alpári, s nem hozzám illő, de a lakás, ahol a mindennapjaimat töltöm, az egy idegennek is elárulja elsőre, hogy bizony egy kifinomult és igényes valaki lakik itt.
– Tudod Drágám, nem is emlékszem arra, hogy mikor voltunk mi utoljára ennyire békében és egyetértésben – s nem csak erre a szentpillanatra gondolok, hanem az egész időszakra, ami most minket jellemez. Mert nyilván, egy aprócska hiszti, egy ruhadarab miatt, nem ér fel az eddigiekkel. Szinte már hiányzik az, hogy vérben fürödve fetrengjük egymás mellett, felett, alatt és a többi. – Majdnem idillinek érzem ezt az egészet – nyújtózom egyet, majd felegyenesedem, hogy ne tehénkedve helyezkedjek el mellette, hanem megadjam a módját a dolognak. Elvégre a világ egyik legkiemelkedőbb urasága van itt mellettem.
– Azon agyaltam, hogy mi lenne, ha kihasználnánk ezt a békét, amíg tart? – nagy szemekkel pislogok felé. Tudom, hogy eléggé komolytalannak hathat ez az egész, főleg tőlem, aki folyton dacol és szereti a macska-egér harcot. De az a helyzet, hogy mindenki életében eljön az a pont, hogy kicsit pihenne. S nálam most jött el ez. Mómosz olyan, mint én. Szereti, ha a dolgok nem mennek egyszerűen, de merem remélni, hogy egy kicsit ő is érzi, hogy most erre lenne szükségünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
25
⌲ Csatlakoztam :
2017. Sep. 01.

TémanyitásTárgy: Re: The lover's backbone   Csüt. Márc. 15 2018, 17:12

Tűnődő tekintettel nézek a lányra, és bár szeretnék tiszta, egyenes válasszal reagálni a felvetésére, egyszerűen képtelen vagyok rá. Béke és egyetértés, kettőnk csöpp idillje, a buborékba vont világ… Valahol vonz a lehetőség, megnyugvással térni Nemeszisz ölelő karjaiba, édes csókokat váltani vér ízűek helyett, másfelől, fojtogat a tudat. Béke és egyetértés. Ezekben sosem találtam a helyemet, elveszett és kirekesztett voltam, ilyenkor időt nyernek az emberek, megfontoltakká válnak, elkerüli őket a viszály. Csöppet sem kedveznek vele szerény személyemnek. S ugyanez nem fog kedvezni Juliette-el kapcsolatosan sem.
- Kérlek, világosíts fel, mik is az elképzeléseid? – nem leszek elhamarkodott, nem leszek egyből elutasító, nem szűkölök, mint holmi sarokba szorított állat.
Szeretném hallani, miként látja közös életünket a nő ebben a rágógumi illúzióban, ami ránk telepedni tetszik. Ha csak egy kis halvány reménysugarat is képes felragyogtatni, talán megpróbálom, talán fejet hajtok a Párkák műve előtt, amivé sors szőttesét sodorták, ellenkező esetben itt és most, magam tépem el a fonalat.
- Megpróbálhatok a kedvedre tenni, de egyedül az emberek kiváltsága a változás. Sok mindenben hiányt szenvednek, tökéletlenek, gyöngék, ám egyedül nekik adatott meg az ajándék, hogy formálhatják önmagukat. Minket láncra ver a cél, amiért erre a világra születtünk. – jegyzem meg csöndesen, közelebb húzódva Juliehoz, fejemet odakoccintom hozzá, beszívom az illatát és érezni akarom testének forróságát.
Nem ez lenne az első, hogy olyat mondok, ami nem tetszhet neki, hogy úgy viselkedem, amit megvet, ennek ellenére, ez az első alkalom, hogy legalább megpróbálom menteni a dolgot, kitartani…csak egy kicsit még, elodázva az elválást. Idővel persze be fog következni, az örökkévalóság túl hosszú, mi pedig túl különbözőek vagyunk, viszont nem akarom engedni őt. Most nem.
- Szeretném, hogy ezt tudd. – teszem hozzá, félkönyökömre támaszkodva.
Bár el tudnám ütni a komoly élt tréfával, ám ez nem megy, szépen beletenyereltünk abba, amit eddig jó messzire elkerültünk. Aphrodité igazán babrálhatna máshol.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Reklám- és marketingtevékenységet tervező
⌲ Hozzászólások :
41
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: The lover's backbone   Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Nem érti. Annyira elvakult, hogy ő nem látja át ezt az egészet. Meglepődhetnék, kifakadhatnék, hogyan lehetséges az, hogy ennyire vak, de az csak egy felesleges kör lenne, melyet újfent nem értene meg. Ezért csak sóhajtok egyet, s megrázom a buksimat, hogy a gyarló gondolatok messzire reppenjenek.
– Mindegy – elhúzom a számat. Nem vágyom én sokra, csupán arra, hogy a mi kis idilli pillanatunkat, ami egyértelműen nem fog sokáig tartani, használjuk ki. Hogy, amikor majd legközelebb harcolunk és éppen tépjük ki egymás szerveit, akkor legyen valami kapaszkodó, ami talán megállít, s beláttatja velünk, hogy mi mennyire odavagyunk a másikért. Mert ez tagadhatatanul így van, ha nem is a kezdetektől, de elég régóta. Nem hiába találunk mindig egymásra, s már eddigi életeinkben nem léptük át a határt, csak feszegettük, most már éppen itt volt az ideje.
Sem embert sem pedig Istent nem tudnék elképzelni magam mellet, csak őt. De ezt nem mondhatom neki, nem adhatom ki magamat ennek az átokfajzatnak, mert felhasználná, s romba döntene. Szavait hallva pedig, tudatosul bennem, hogy ő teljesen másképpen látja azt, ami kettőnk között van, mint én. Ez egy kissé fáj, de nem mutatom felé, legalábbis arcom mimikája, testem rezgései nem árulnak el. Nyilván az, hogy nem tudok mit mondani, sokkal beszédesebb mindennél. Hiszem ezzel is lazán kiadom magam neki, mert okos ő, nem is kicsit.
– Oké – nincs több, amit mondhatnék. Én nem az vagyok, aki bizonygatni kezdi a másiknak, hogy márpedig nézzen ránk, igenis változunk. Ha ő így látja, akkor legyen ebben a világban, s ne változzon. Én nem fogom kérni tőle, hogy így tegyen, ez az ő döntése és élete.
Mozdulok, lábaimat kihúzom az öléből, előrébb dőlök, hogy tudja tölteni magamnak még egy pohárkával. Ahh minek is szórakozom? A pohárba csak pár csepp kerül, majd inkább az üveget emelem magamhoz és abból iszom. Ma nem vagyok úrilány, amúgy is az otthonom melegében vagyok, így nem kell azt játszanom. Nyakánál fogva emelem az üveget, majd kortyolok belőle egy nagyobbat.
Nézem a mellettem ülőt. Nem szólok semmit, mert tudom, hogy amint elhagynák a szavak számat, megbánnám őket. Így inkább csak iszom még egy kortyot az italból, majd pótcselekvésként elkezdek valami filmet, zenét vagy sorozatot keresni, ami legalább ad némi alaphangot ebbe a némaságba. Mindeközben azon töprengek, hogy vajon mikor váltam azzá az ostoba libává, aki azt hitte, hogy lehetne néhány percnyi nyugalom közte és a végzete között. Merthogy én biztos vagyok abban, hogy miféle csúfos sorsot szántak nekünk, ám míg ezt a másik nem látja, addig én sem fogok erőlködni. Inkább csak felemelem szépen lassan a falakat, had legyenek ott közöttünk, s védjenek az ostoba lépésektől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: The lover's backbone   

Vissza az elejére Go down
 
The lover's backbone
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Belváros-
Ugrás: