Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 This is war - Aldir && Solomon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 26.

TémanyitásTárgy: This is war - Aldir && Solomon   Vas. Okt. 08 2017, 23:31Aldir & Sol

Valószínűleg full értelmes képpel nézek az elviharzó bajtársam után aki hozta a hírt hogy csöpp kis ötfős alakulatunk új parancsnokot kap, mert az előzőnek gallyra mentek az idegei, és le akar lépni a különleges erőktől, nyugodtabb talajra. Hát azt én soha meg nem tenném, nekem ez kell. A pörgés és veszélyes küldetések, a folyamatos tréningek, hogy formában maradjak. Nem szeretek lustálkodni, és most is éppen a benti edzőteremben hajtom magam halálra hogy elfáradjak és utána kellemesen zsibogó izmokkal térjek vissza a szállásomra, ami azért kicsit jobban felszerelt mint a közkatonáké. Majdnem lakás, közelben a másik néggyel. Bár csak amolyan szolgálati, mert van rendes otthonom is, és már rég jártam a szüleimnél is, pedig illene meglátogatni őket. Na majd valamikor egyszer. Magamra kapom a törülközőm, és visszaindulok a szállásomra, lévén fél óra múlva akar látni minket az új parancsnok, van időm rendbe szedni magam. Gyors zuhanyzás után, tiszta forma ruhába bújok. Fekete overall, alatta fekete póló. Felette a kötelező kevlár és a fél fegyverarzenálom, ami előírás. Minden flottul, és szabályszerűen a helyén. A késeim csak pluszok, de szeretek velük harcolni, az ellenfél sosem számít rá hogy késekkel jönne valaki ellenük. Teljes harci díszben, a társaim mellé felsorakozva enyhe terpeszben hátratett kezekkel várom én is hogy megjelenjen az új vezetőnk. Elvileg vele is kell majd edzenünk, és ő fogja vezetni a következő küldetésünket.
A megadott időkorláton belül vagyunk és amikor letelik megjelenik a tábornok és az új fiú. Hozzánk képest legalábbis ő az új, hiszen mi évek óta együtt vagyunk már. Bemutatja nekünk, és felszólít minket is hogy mutatkozzunk be.
- Cross, Solomon. Kódnév: Diablo 002, mesterlövész és felderítő - foglalom össze mindazt amit tudni kell rólam. Itt már korántsem arra kell gondolni hogy messzi céltáblákra kéne lődözni, sokszor élő mozgó viszont tüzelő célpontra megyünk, szóval nem lehetek empatikus. Sosem voltam ami azt illeti és néha emiatt meg is kaptam a furcsa pillantásokat, miszerint én tényleg csak egy katonai gépezet vagyok. Pedig nem, valahol van szívem. És működik is.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
:vadászni:
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Csatlakoztam :
2017. Sep. 24.

TémanyitásTárgy: Re: This is war - Aldir && Solomon   Kedd Okt. 10 2017, 14:23Sol&Aldir
hello baby boy

Nem mondom - kiérdemeltem, hogy vezető címke kerüljön a hátamra. Elég sok küldetést levezényeltem már (ami azt illeti 74-et, de ki számolja?!) és ebből kicsiny szám az (ami azt illeti 4, de ki számolja?!) amikor valaki, vagy valakik megsérültek a csapatomból. El kellett költöznöm és átadnom a helyem Simonnak, ami nem volt könnyű, mert bírtam a bandát, összeszoktunk. A negyedik csapat volt, aminek élén állhattam. És most? Most itt az ötödik. A gyomrom bukfencezik az izgalomtól, ahogy mindig, de a jó hírem bízom benne megelőz majd. Nyílt és barátságos természetem van, meg persze humorbomba vagyok. Nincs olyan bevetés, hogy ne ökörködnék. Ez hogy férhet hozzá egy felelősségteljes vezetőhöz? Csak figyelj!
Fekete kabátba és csőnaciban érkezem. Éppen időben. Se nem korán, se nem későn. A tábornok bajszán viccelődöm még, amikor magyarázni kezd az egységről. Én csak nézelődöm jobbra-balra. A hely is épp elég új, nem hogy a mellettünk elsuhanó arcok. Bemutat nekem pár alakot, de ki figyel rájuk?! Aki nagyon jó, megjegyzem. Aki meg nagyon rossz, még inkább! Kihúzom magam, úgy ballagok az idősebb vezető oldalán, karjaim a hátam mögött összefonva. Lefojtok egy mosolyt, mikor az elődömről mesél. Kiöregedett? Vagy csak nem volt elég ideje hegyezni!? Nem mindegy!
Belépünk a nagy terembe. Az öt srác úgy ki van húzva, mintha dédelgetnének valamit a fenekükbe! Szeretem a pontosságot, meg a precíz hozzáállást, ám az orrom enyhén fellendül, ahogy eléjük állunk. A tábornok bemutatkozásra kéri őket, én meg csak unottan hallgatom és bólogatok, egészen addig, amíg a már hallott név fel nem bukkan. Solomon... Félmosolyra görbülnek ajkaim, össze is csapom tenyereim, ajkaim felhúzva, majd a tábornok vállára paskolok.
- Köszönöm Uram, innentől átveszem. – bólintok felé mélyen, mire oda súgja, hogy 'Ezek a srácok profik.'. Értetlenül nézek utána... ugyan, mit gondol?! Én most kezdtem?! Elrugózom a talpaimon, majd ismét összecsapom tenyereim és a srácokra kapom tekintetem. - Na helloka, lazíthattok, lelépett Mr. Pajesz. – engedek meg egy telt vigyort feléjük, mire ketten rögtön leengedik vállukat, ketten összenéznek, én meg megállapodok tekintetemmel a Solomon nevezetű fickón. - A nevem Aldir Savero Fletcher, de nektek csak Aldir, vagy Kapitány, ilyesmi. Ti magáztok! Én tegezlek titeket! Én leszek az új vezetőtök, ami azt jelenti, hogy együtt fogunk küldizni, meg edzeni és közösen vesszük vállunkra a világvégét is! – indulok meg előttük, két lépéssel végig járatva egy oda-vissza utat. Javarészt a hajas babán felejtem tekintetem, amint elérem a mellette állót, lelassítok, s mintha elgondolkoznék, úgy fordulok hirtelen Solomon felé. - A fenekemet nézted? – szűkítem össze résnyire szemeim, majd egy gonosz vigyorral megcsóválom a fejem. - Ejnye, huncut. – felelem, mielőtt válaszolhatna nekem. - Ha már ilyen szépen felöltöztetek nekem, most vetkőzzetek is le. Tempósan, csinálunk egy barátkozós edzést. Póló, naci maradjon. Solomon, neked póló sem fog kelleni... – széles vigyorral nézek rá, majd levedlem a kabátom, félredobom és tapsolni kezdek, hogy iparkodjanak kicsit! Micsoda mázlis van a hajas pofival. Rég nem volt szerencsém ilyen helyes katonához. Nem mintha érdeklődnék irántuk... tudom, hogy tilos. (De az csak egy dolog, hogy tilos!)

/hajasbaba/

Helloka    || talk dirty to me... ||
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 26.

TémanyitásTárgy: Re: This is war - Aldir && Solomon   Hétf. Okt. 23 2017, 17:26Aldir & Sol

Kicsit mondjuk furcsálom ezt a hirtelen váltást, de nem olyan szokatlan, amit mi csinálunk nem való mindenkinek, és komoly erőfeszítéseket kell tennem, hogy ne teljesítsem túl a hagyományos teszteket, mert jobb erőben vagyok mint az emberek többsége. Nem hiába a félisteni vérem, bár néha gyűlölöm ezt a tényt, és hogy az a mocsok, elcsábította anyámat. Na mindegy, szerencsére nem érdeklem, és ha eljön az ideje, talán őt is levadászom.
Mindenesetre négy társammal felsorakozok a szemlére, hogy szemrevételezzük mi is ezt az új tagot, és így első blikkre az lenne a kérdésem hogy mégis honnan a jóéletből szalasztottak egy ilyen szépfiút? Bár tudom, nem szabad lebecsülni, a végén még kellemetlen meglepetések érnének, és amikor a tábornok eltűnik, kissé kényelmesebb helyzetbe váltok, és nem feszülök meg. Ellazulok kicsit, ahogy hallgatom, de nem kifejezetten tetszik a beszéde. Mármint a stílus ahogy beszél, és magamban már a sírját ásom, hogy körülbelül meddig fogja bírni velünk. Elgondolkozok egy kicsit, és a gondolataimból a szavai zökkentenek ki, hogy mi?!
- Ne is álmodjon róla - morgom a választ, és megjegyzem a nevét, le kell informálódnom róla rendesen, mert ez így elég érdekes menet lesz.
Mondjuk kíváncsivá is tesz hogy milyen stílusban küzdhet és mire képes, de ha minden igaz ez kiderülhet elég hamar ha tesztelni akar minket. A kijelentésére, csak felciccnek, nem fogom előtte nudizni, de rutinos mozdulatokkal hámozom ki magam a kevlárból, és hamarosan csak pólóban és nadrágban meg bakancsban állok előtte negyed magammal.
- Mondja csak Kapitány, melyik részlegnél volt mielőtt ide nevezték ki? - kérdezem, ha már mi bemutatkoztunk nagy vonalakban, ő is megteheti. A nevén túl persze, mert az igazából senkit nem érdekel, úgyis kódnéven fog futni ő is. Ahogy mi is.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
:vadászni:
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Csatlakoztam :
2017. Sep. 24.

TémanyitásTárgy: Re: This is war - Aldir && Solomon   Vas. Nov. 19 2017, 20:42Sol&Aldir
hello baby boy

Teszem, amit mondanak. - Azt kérték jöjjek ide, legyek itt parancsnok, hát az leszek. Nem különösebben visel meg a változás, jól igazodok és alkalmazkodom. Azt hiszem a lapomról ez könnyen leolvasható. Ráadásul alattam senki nem sérül meg bevetés közben. Siker és biztonság! - a kulcsszavaim.
Nem lep meg, ha egy egységben nem mindenkinek tetszik a képem, vagy a kiállásom. Érthető, hogy a csinos képemhez nem passzol minden helyzetben a felelősségtudó kapitány, pedig az vagyok. Az idő majd bizonyít. Az meglep, hogy a négy emberem közül egy rögtön fel is kelti az érdeklődésem. "Nem kivételezünk!" - mondta ezt a tanár az előtte térdelő diáknak.
- Pontosan! Majd Te fogsz! – kiszélesedik a mosolyom, miközben biccentek felé elégedetten. Kihúzom a vállaimat és már a tárgyra is térek. Elsőre talán melegítsünk, edzünk együtt kicsit. Ismerkedjünk. Nem kell nekem egy szobrokból álló osztag. Nem a néma fegyelem elvét követem.
A parancsszóra mind vetkőzni kezd, én pedig tenyereim dörzsölgetve figyelem őket, majd a termet. Rögtön az egyik padhoz lépek, hogy ledobjam a kabátom és magam is lazábbra vegyem. Itt nincs ellenség. A szófogadatlanság és a lustaság maximum, de arra is van receptem. Meglepett mosollyal figyelem, ahogy a hajas-baba kérdést intéz felém. Végül fogvillantós vigyorral húzom hátra a karjaim, melegítve, nyújtva őket.
- A 'Semmi közöd hozzá Mr. Solomon'nál voltam négy évig, majd a 'Másra használd a szádat, kérlek!'nél még annyit. – grimaszolom el felhúzva az állam egy ínyenc vigyorgásra, majd biccentek, hogy kövessenek. - Na fussunk egy pár kört, hölgyeim! – indulok el elől, a vállam felett fürkészve a többieket. Kettő rögtön utánam szegődik, a harmadik lassabban, Solomonra pedig küldök egy kéjes szemöldökvonogatást, hogy ezzel is biztassam.
- Cross, le vagy maradva és így nem látjuk a csinos feneked, ha kérhetlek... – intem balommal az oldalamra.


Helloka    || talk dirty to me... ||
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: This is war - Aldir && Solomon   

Vissza az elejére Go down
 
This is war - Aldir && Solomon
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Amerika más részei-
Ugrás: