War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 00:23

Yesterday at 00:09

Szomb. Jan. 19 2019, 19:51

Szomb. Jan. 19 2019, 17:29

Szomb. Jan. 19 2019, 13:38


Share | 
 

 Toxic - Seth & Aglaiophoné

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
♛ Vállalatvezető ♛
⌲ Hozzászólások :
14
⌲ Tartózkodási hely :
♛ don't have to know ♛
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 08.

TémanyitásTárgy: Toxic - Seth & Aglaiophoné   Szomb. Okt. 14 2017, 20:52Toxic
Seth & Aglaiophoné
_________________________
A nap már rózsaszínre festette az égboltot, páran leledzettek a tenger partján, de nem oly sokan, hiszen a hét közepe van, az ember munka után egy szeles, hűvös napon nem a tengerpartra vágyik, Seth-tel ellentétben, aki viszont ezt az időpontot választotta, miután eljötte a King vállalattól kocsival. Oh, mit nem adna, ha tudna teleportálni, és nem lenne szüksége ilyen semmis eszközökre, azonban ez még várat magára. Várat, de nem sokáig. Sok száz évet várt 1220 óta, eltemette erejét, megszokta emberségét, megtanult élni, itt az ideje kezdeni is valamit, túl sokáig volt nyugalom. Persze, pár száz év, mi egy halhatatlan szemében? Pár hét, pár hónap? De Seth megküzdött vele és elkezdett újra tervezni. A mostani világ nem állapot, pedig a 20. század gyönyörű volt. Háború háború hátán, rendszerek dőltek meg, a káosz csak úgy virágzott, azonban az nem Seth kezének köszönhető… Az istenek elfejeltették feladataikat, a halandó világgal törődnek, ahelyett, hogy végeznék dolgaikat. Grotesz élet alakult ki, ahol a hit egyre kisebbé gömbölyödik a technológia mellett. Mindenféle elméletek, elvek a csodákra, hogy a tudomány legyen az új hit, mert az isteneket nem tudják az emberek megmagyarázni. Pedig ott járunk közöttük, velük beszélgetünk, egyengetjük útjukat, ezek pedig… Hálátlan dögök.  
Lépteinek nem volt hangja, ahogy a part mentén sétált egy ideig, míg végül elkezdett besétálni a hideg, zabolázatlan habok közé. No, mi van Poszeidón? Nem tudod kontroll alatt tartani a vizet? Szépen lassan összeázott nadrágja, majd fehér inge is, ahogy térdig besétált. Okkal jött, sok idővel, Nepthüsznek egyetlen üzenetet hagyott, hogy pár napig nem jön haza. Nem kell tudnia róla. És mi az ok? Időbe telt, de Aglaiophoné tehetsége fülébe jutott. Nem ismerte úgy a sziréneket, hiszen Egyiptom gyönyörű Nilusában nem voltak, csak mikor a görögökhöz közelebb került, tudta meg, ismerte meg ezeket a lényeket, azonban nem nagyon találkozott velük. A legszebb nőknek mondják őket, akik kegyetlenül képesek gyilkolni… Milyen édes, milyen megkapó. Erre volt kezdőlépésnek szüksége, már ha sikerül az, amit eltervezett, no de ne siessünk ennyire.
- Aglaiophoné – suttogta a felszín fölött a fekete uszonyú teremtmény nevét. Sejtette, hogy egy csapásra nem fog előtte teremni, de türelem rózsát teremt. Pedig nem szeretett várakozni, kimondottan forrófejű volt, de az 1220 óta eltelt idő kellően tanította, hogy várakozni tud kielégítő dolog is lenni (meg persze teljes kudarc…). Rendületlenül állt a sötét vízben, ahogy lassan a nap alábukott a horinzonton, a távolba meredt. Ez a csöndesség kellemes volt meglepő mód. Senki nem volt, aki emlékeztette volna, hogy milyen vészterhes időket él. Eszébe jutott, ahogy sokszor a Nílusba gázolt, ami oly áradattal folyt tovább, mint maga az idő. Egyiptom… Szülőhazája… Birodalma… Hiányzott neki, azonban az istenek a modern világhoz való alkalmazkodás során elhagyták otthonaikat, más országokban, kontinenseken alakultak meg a központok. Seth sosem értette, miért, de egyelőre ez lényegtelen volt. Órákat állhatott a vízben, a hideg nem zavarta, olyan volt mint egy szobor, miközben néha-néha elismételte a női nevet, hátha megjelenne.
Fogalma sincs, mennyi idő telhetett el, nem is számolta, mikor felfodrozódott a víz furcsán. Biztosan nem szimpla hullámtól. Összevonta a szemöldökét, ahogy a víztömegen szeretett volna átlátni, talán még valami sötét foltot is meglátott, mikor tőle két méterre kibukkant egy szőke hajkorona. Nah, csak sikerült… Majd maga a személy is kiemelkedett egy bizonyos szintig. Meg kellett hagyni, valóban gyönyörű volt. A szőke hajkorona, kékesszürke pillantás, vékony, vörös ajkak, szemrevaló alak. Seth kezdte érteni, miért volt ennyi áldozata a lánynak, talán, maga is képes lett volna besétálni egy másik helyzetben. Érezte is a késztetést, valószínűleg gyenge hatalmának köszönhetően, azonban nem mozdult meg, csak egy számító mosoly játszott ajkán. Igen, ez a nő sok minden lehetne még.
- Üdvözöllek, Aglaiophoné!_______________________________


× 741 × remélem jó, ha nem pm Smile de lesz jobb × zene ×
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Toxic - Seth & Aglaiophoné   Szer. Nov. 15 2017, 15:40

Seth & Aglaiophoné


Gyűlölöm az embereket, a szárazföldi világot. Nem is értem, mit gondolt Peiszinoé, mikor idejött. Ez maga a borzalom. Jobban teszi, ha értékeli, hogy idáig követtem. Undor fog el, ahogy a zsúfolt, zűrzavaros városon vágok keresztül. Eleve két lábon is utálok járni, a víztől való távolság is zavar, a körülöttem lévőkről nem is beszélve. Legszívesebben egyesével tépkedném le a fejét mindnek, de itt ezt most természetesen nem tehetem meg. Sajnos. Mert ennyi eszem azért nekem is van. Vízben különben is kellemesebb ölni. Csak találnám már meg a húgomat. Visszarángatom magammal a vízbe, ha a hajánál fogva is kell tennem és alaposan ellátom a baját. Verbálisan legalábbis mindenképp. Bár amilyen feszült vagyok, még a tettlegességtől sem biztos, hogy most visszariadnék, ha túlzottan makacskodik.
Fura ez a zűrzavar, kicsit pánikszerű hangulat uralkodik a városban, de én sokat nem foglalkozom vele. Érzem, hogy elég nyomasztó valami a levegőben, de engem már maga a szárazföld, a tömeg is eléggé frusztrál ahhoz, hogy ne vegyem ezt túl komolyan. Szükségem is van arra, hogy visszatérjek a vízbe ennyi eredménytelen keresgélés után. New York borzasztó nagy és zsúfolt, a húgomat, akárhogy keresem, napok óta nem találom. Ez dühít. Bedobom magam a habok közé és messzire úszom a parttól. Jól esik érezni a természetes közegemet. Az uszonyomat is sokkal jobban szeretem, mint azokat a suta lábakat...
Messziről, mintha a tudatomat karcolgatná csak egy hívó szó. Valamiféle istenség lehet, ha így, ilyen távolságból is érzékelem, de nem foglalkozom vele. Nem a húgom az és nem is valami áldozatnak való. Akkor nem fontos. Ahogy azonban a víz mélye felé tartok, időről-időre újra hallani, érezni vélem a hívást. Az illető kontaktban lehet a vízzel, csak akkor képes ilyesmire, hisz én azzal együtt létezem. Nem szeretek ugrálni senkinek, nem az a fajta vagyok, de az illető nem adja fel, én pedig már kezdem unni a hangot, ami a tudatomat birizgálja. Irányt változtatok hát és part felé úszom, amerről a hívás jött. Van olyan „rendes”, hogy még megismételje néhányszor, míg odaérek, így esélyem sincs eltéveszteni. Persze nem sietem el, csak a szokásos tempómat hozom, ha esetleg nem várna meg, hát az ő baja. Ahogy azonban a hívás kiindulópontjához érkezek és lassan kiemelkedek a vízből, egy amúgy egészen jóképű férfival találom szembe magam. Élvezettel tépném fel a torkát, az már biztos. De érzem rajta, hogy nem egyszerű ember, ezért inkább nem erre játszom, szimplán csak egyfajta távolságtartással kezelem. Mert mit is akarhat egy emberi alakban járó istenség pont név szerint tőlem?
- Remélem, jó okkal szólongattál ennyi ideig. Ki vagy és mit akarsz tőlem? – köszöntését csak egy biccentéssel fogadom és egyből rá is kérdezek a lényegre. Tudok negédes, mézes-mázos és elbűvölő lenni, ha szükséges, de ezt a helyzetet egyelőre nem látom olyannak, ami ezt megkövetelné. Akárki is ez, ő hívott ide, feltehetően okkal. Isten vagy sem, itt én teszek szívességet azzal, hogy egyáltalán meghallgatom. Szerintem.


470  szó ● Don't you worry child ● Bocsi a késésért!
Vissza az elejére Go down
 
Toxic - Seth & Aglaiophoné
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Amerika más részei-
Ugrás: