Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Rheia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
7
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Rheia   Hétf. Okt. 23 2017, 21:16

Reina Moore
idézet a karakteredről
Rheia
egy nőtől ilyent nem kérdezünk
Titánok
Eva Mendes
házas
hetero
saját
Az anyaság titanisza, exkirálynő.
Jelenleg ügyészként mutatja meg hárpia oldalát.

useri információk
Körmeim halk ütemet játszanak, ahogy koppannak az asztalon.  A munkámban a várakozást viselem el a legnehezebben, bár általában, mindig azt a döntést hozzák, mely nekem kedvez.  Balommal megtámasztom fejemet, s míg a bíró újra fel nem bukkan, töprengeni kezdek.
Az anyaság titaniszaként, azt gondolom, hogy az embereknek az volt a képe rólam, hogy egy szelíd, otthonülő asszony lennék, aki főz, takarít, várja haza a férjét s gyermekeit. Ám manapság ez már nem igazán jellemez.
Mindig is volt bennem a csalódottság és a düh keverékéből, melyet évszázadokon át elnyomtam magamban, hiszen Kronosz iránt a szerelmem az lankadatlan. Ebben az évtizedben, a sötét köd elérte elmém plafonját, s úgy határozott, hogy elég lesz számára. Évről évre, hónapról hónapra, hétről hétre, s így tovább, egy fúriáéhoz hasonló vérmérséklet úrra rajtam, mely nem kímélve azt, ami útjába került, rombolni kezdett…

Szerencséje, mielőtt még a rémképek újfent megjelennének, előkerül a bíró és meghozza az ítéletet. Egy kezemen képes lennék megszámolni, hogy mennyi ügyet veszítettem. Egyet, azt is azért, mert éppen a legrosszabb korszakomat éltem, s az otthoni hadakozás, annyira elködösítette világomat, hogy még az ügyfelem nevét is kevertem. Pár hetes drog és alkoholmámor után, végül csak sikerült kihevernem a dolgot, s most már újfent a csúcs felé közeledem. Ebben pedig Kronosz és jelenlegi foglalkozása sem állíthat meg.

Fáradtan érek haza. A birtok hatalmas, túlságosan is, de nincs szívem megválni tőle. Sok régi és szép emlék köt hozzá, azokban az időkben valahogy úgy tűnt, hogy semmi sem lehetetlen, azonban most. A gyermekeimről nem sokat tudok, néha napján jön egy üzenet vagy kép, jelezvén, hogy még megvannak. A kedvesem pedig ki tudja éppen hol és kivel van.
Hárpiaságomnak köszönhetően jelenleg a kapcsolatunk eléggé szélsőségesnek nevezhető. Ha emellé vesszük azt is, hogy ő „bűnöző” én pedig éppen őket igyekszem kézre keríteni.. nem egy happy end a dolog vége.
Orrnyergemet masszírozva lépkedek végig a nappalin, egészen a bárszekrényig, hogy kedvenc borom nyakát kitekerjem és egy hatalmas üveg pohárba töltsek belőle. Cipőimet hanyagul lerugdosom a tv elé, majd kényelembe helyezem magam a bőr kanapén és az esti hírekre szegezem szemeimet. Agyam teljesen kikapcsol, a televízión és a boron kívül nem létezik más, így nem is csoda, hogy a reklám idején, ijedten veszem észre az ajtóban álló sötét alakot. Nem töprengek sokat, így is pontosan tudom, hogy ki az, aki a magánszférámba betolakodott. A poharat leteszem a kis asztalra, ruhámat eligazítva felegyenesedek és várakozóan tekintek felé. Úgy látszik a férjem megérkezett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Rheia   Hétf. Okt. 23 2017, 22:36

elfogadva
welcome to our family
Ha orvos lennék, felírnék nektek egy kiadós párterápiát. De nem vagyok az és kettőig sem látok, így felírok egy játéktéri kiruccanást, jó szórakozást!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Rheia
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: titánok-
Ugrás: