Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkaverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungdar az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Május 26 2018, 21:43

Szomb. Május 26 2018, 20:02

Csüt. Május 24 2018, 17:14

Csüt. Május 24 2018, 15:24

Szer. Május 23 2018, 20:02

Vas. Május 20 2018, 23:12

Szomb. Május 19 2018, 22:09

Csüt. Május 17 2018, 20:05

Kedd Május 15 2018, 21:02


Share | 
 

 Cyrus Ashwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Hozzászólások :
19
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 30.

TémanyitásTárgy: Cyrus Ashwood   Hétf. Okt. 30 2017, 21:12

Cyrus Ashwood
Az ember sosem tudhatja, mikor lehet szüksége gyors halálra.
Cyrus, Cyr
a 600-ik után nem számoltam
vadász
Aaron Taylor-Johnson
egyedülálló
válogatós
saját
Minden a rendelkezésére áll, ami egy vadásznak a képességeit gyarapíthatja. Ami viszont a konkrét származását illeti, Hádész gyereke balkézről, így a szimpla félistenség mellett az alvilági apukától örökölt némi nekromantiára való hajlamot. Minél frissebb a hulla, annál könnyebben vonja uralma alá, minél régebben rohad,
annál több energiába kerül neki a művelet. A kísértetek kedvelik.

hmmm....
Egymásra pakolt raklapok tetején ücsörgök, a cigaretta lassan parázslik fel, ahogyan beleszívok a nikotinrúdba és a füst elárasztja a tüdőmet. Hosszan tartom lenn azt, majd hosszan is lélegzem ki, a hamu pedig puhán hull a raktárhelyiség amúgy fényesre vikszolt járólapjára. Hajnali egy óra tizenhárom perc van, fenn, a klubban még mindig dübörög az élet, hangszórók ontják hangosan a dj által kevert zenéket, férfiak és nők, fiúk és lányok és mindenki az élet széles skáláján, ellazultan vagy épp felpörögve iszogatja a drága koktélokat, és táncolja le tövig a lábait a hatalmas terem közepén. Ennek így is kell lennie, ez az, amitől szépen, nyugalomban végezhetem a munkámat, kéretlen pillantások kereszttüze nélkül.
A raktárhelyiség rideg, fehérre meszelt falai vesznek körül, fejem fölött a fénycsöves lámpa vibrál, tekintetem egyelőre a semmit fixírozza, figyelmemet egyelőre a bagózásnak szentelem és várok. Előbb öt perc telik el, majd még kettő és azután egy negyedórával rövidül meg a türelmem. Egy utolsót szippantok a cigarettából, azután magam mellett, a raklapon oltom el a kis rákkeltőt. Kezemmel végigtapogatom a nadrágom zsebeit, a zakómét, míg végül annak belső zsebében lelek rá a mobilomra. Leslie-t tárcsázom, tárcsáznám, egészen pontosan, ám léptek zaja üti meg a füleimet, dulakodás és szitkozódások egyvelege visszhangzik a helyiségben.
- Itt vagyunk! Igazad volt, őt kerestük. – szólal meg a férfi, amint belépnek az ajtón, addigra lehuppanok a raklapokról, és melléguggolok, előhúzva egy nagyobb méretű táskát a takarásból.
Lánc csörren, súlyos, nem lehet egy könnyen elszakítani, sem kiszabadulni belőle, legyen bármilyen trükkös az egyén, akinek a csuklóján csattan karperec. Odafordulok a másik két melák által közrefogott nőhöz – igen, látszólag egy nőről van szó -, majd pár másodpercnyi mérlegelést követően valamivel kevésbé bizarr kinézetű gúzst kerítek neki. Ahogy közeledem felé, a hisztéria faktora úgy növekszik, tekintetét idegesen járatja körbe rajtunk, a helyiségen, keresve az egérútját.
- Teljesen felesleges erőlködni. – közlöm vele, miközben összekötözöm a kezeit, a lábait, és egy csinos kis szájkosarat is adok rá, mintegy bónuszként.
- A koktél, amit olyan szorgosan iszogattál, tele volt nyomja a fajtád ellen kifejlesztett kábítószerrel, most nem vagy több az egyszerű, agresszív szukánál, aki a vesztét érzi. – világosítom fel, kisöpörve az idegesítő hajszálat az arcából.
Szinte tapintható a kicsike gyűlölete, ami még a rettegésén is túltesz.
- Ölj meg akkor, mire vársz? Öljetek meg! – sziszegi erőtlenül, szánalomra méltóan, nem mintha ettől elnyerné a szimpátiámat.
- Ugyan már, miért tennék neked szívességet? Sokkal rosszabb dolgok is léteznek az elmúlásnál, meglátod. Nálam jobb túravezetőt nem is kaphatnál. – megcirógatom a kócos kis fejét, aztán intek a többieknek, hogy pakolják be a furgonba a leányzót.
Hosszú még az éjszaka, a teendőnk pedig rengeteg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
179
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Cyrus Ashwood   Hétf. Okt. 30 2017, 22:26

elfogadva
welcome to our family
Félisten, aki vadász, már a második ilyen fickó..Mérhetetlenül csalódott vagyok, úgyhogy csak menj..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Cyrus Ashwood
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: vadászok-
Ugrás: