Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Diana Ackerman

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:18

Yesterday at 22:23

Yesterday at 22:05

Yesterday at 20:54

Yesterday at 20:28

Yesterday at 17:47

Yesterday at 15:28

Yesterday at 13:20


Share | 
 

 brotherhood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: brotherhood   Szomb. Dec. 30 2017, 22:52


Drake & Nate

Lehunyom szemeimet, hogy elfeledhessem, mi folyik körülöttem. Hogy elfelejthessek mindent, és ne kelljen a világot rendszeresen érintő gondokkal a fejemben fellépnek a bátyám yachtjára. Ez most csak rólunk szól, és nem szabad, hogy a világ dolgaira gondoljak közben. Ki kell ürítenem a fejem még itt, a szárazföldön.
Drake az egyetlen testvérem, akivel jóban vagyok. A többiek engedelmeskednek apánk szavának, és bármennyire is próbálkoznak, hogy visszacsábítsanak, nem adom könnyen magam. Mért is adnám? Felfordul a gyomrom attól, amit apám művel. A nagy és hatalmas isten, Poszeidón, ki az összes tenger parancsolója... El kellene, hogy töltsön a félelem, ám nem érzek semmit a neve hallatán az undoron kívül.
Ki ő? Senki! Egy folyamatosan próbálkozó senki. Tény, hogy én vagyok számára a legfontosabb, ezzel én is tisztában vagyok elég régóta, ám akkor az a megoldás, hogy olyasmire kényszerítjük a gyereket, amit nem szeretne megtenni? Én... Nem tudom. Fogalmam sincs, milyen apa lennék, és ezt érzem, egy ideig még nem is tudhatom meg, hisz... Francba is, már megint hagytam megszökni Rose-t!
Bizonyára egy istenverte szerencsétlen vagyok, hogy még egy nőt sem tudok megtartani, de ha menni akar, akkor menjen. Ki vagyok én, hogy visszatartsam? Nincs hatalmam senki, csakis egy apró tenger felett. Nőket nem irányíthatok, és nem is áll szándékomban. Azt inkább meghagyom másnak. Mondjuk Drake-nek. Rá jobban illik a nőcsábász jelző, mint rám.
Kinyitom szemeimet, és fellépek a vízen ringó utazóeszköz egyik lépcsőjére, majd a következő fokra teszem a lábam, és fel sem fogom, de már fent is vagyok a fedélzeten. Körbehordozom tekintetemet testvéremet keresve, de meg kell állapítanom, hogy nem látom, így jobb ötlet híján a kapitány kabinja felé veszem az irányt. Jártam már itt, de ha ez nem is lenne így, a hajók felépítése viszonylag egyforma, így nagy bakot nem lőhetek.
- Kapitány úr, jelentem, süllyedünk! - rontok be kétségbeesést színlelve az ajtón. Mondták már, hogy jó színész lennék, ha arra adnám a fejem, de úgy gondolom, még nem vagyok ennyire kétségbeesve. Megvagyok a Water Company of North-East Washington-nal is. Tökéletes jövedelemforrás számomra, és még szeretem is azt, amivel foglalkozom. Meg persze élvezem, hogy Napoleon miniváltozata lehetek itt. No, nem a méretbeli kisebbségre értem ezt, inkább a hatalomra. Szerintem dupla olyan magas vagyok, mint Napoleon volt fénykorában. A tengerészetet is szerettem persze, de inkább egy helyben maradok, hátha visszatér Rose...


Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Tartózkodási hely :
A yachtomon
⌲ Csatlakoztam :
2017. Nov. 08.

TémanyitásTárgy: Re: brotherhood   Kedd Júl. 17 2018, 14:48

Nate & Rhodé
I am perfect. Maybe, not for you, but perfect.

Az üzlet pörög én meg kényelmes tempóban szedelőszködök, és útjára eresztem a kis vöröst akiben órékon át kedvem leltem. Nem való nekem az fogadalom szentsége, én nagyon szabad lelkű vagyok és minden szép nőt az ágyamba próbálok csábítani több kevesebb sikerrel. Volt már hogy pofára ejtettek, de azt is hamar kihevertem. Felhúzok egy boxert és elrendezem benne magam, és egy szakadt farmert húzok rá, és mezítlábasan sétálok fel a hajóra és ellenőrzöm hogy minden rendben van-e vele. Ma már nem tervezek semmit csinálni, és egy két telefonhívás után úgy döntök hogy jól megérdemelt pihenésemet fogom tölteni, így hát a nyakára hágok egy üveg rumnak és elfüstölök egy zöldnövényes cigit és kellenes jó érzésbe burkolózva szundikálok egy kicsit, hiszen sokáig úgysem tart a hatása.
Egy két órával később riadok meg egy ismerős hangra és ráemelem a pillantásom, és lendületből vágok hozzá egy akármit. Jelen esetben egy kispárnát.
- Még mindig nem vagy vicces kisöcsém - morgom bele félig a párámba, de hanyatt fordulok és mint valami rossz kurva fetrengek még egy kicsit mielőtt felkelnék hogy üdvözöljem.
- Aztán mi szél fújt ide? Rég láttalak... - vigyorodom el, ahogy kicsit fölé magasodva átölelem. Tenger és fű illatom van, a legjobb párosítás szerintem.
- Na mesélj, mi a helyzet? Rumot? Vagy ööö bort, sört? - kutakodok egy kicsit hogy mi van még itt. Ha családi ügy akkor máris kívül tágasabb. Nem vagyok hajlandó belefolyni, mióta istentelenül összevesztem apámmal, és azóta érdekes módon nem is szól bele hogy mit csinálok, és így megmaradt a viszonylag élhető kapcsolatunk de én állást foglaltam vele szemben. A fia vagyok, nem egy bábu akivel játszhat kedvére, szerencsére el az agyáig is eljutott.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
brotherhood
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Amerika más részei-
Ugrás: