Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkaverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungdar az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Vas. Ápr. 15 2018, 16:54

Csüt. Ápr. 12 2018, 19:22

Csüt. Ápr. 12 2018, 17:06

Kedd Ápr. 10 2018, 20:42

Hétf. Ápr. 09 2018, 20:36

Hétf. Ápr. 09 2018, 15:08

Vas. Ápr. 08 2018, 22:32

Vas. Ápr. 08 2018, 21:47

Vas. Ápr. 08 2018, 20:52


Share | 
 

 Beautiful Trauma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 13:49

Feszülten állok a tanúk padja előtt. Számtalanszor csináltam már ezt, s eddig egyetlen egyszer sikerült csak hibáznom, ám most a helyzet jelentősen más.
A vádlottra pillantok. Jó kiállású, markáns és férfias vonások, tekintete égető. A kártyákat úgy kell kevernem, hogy a kedves ne kerüljön börtönbe, hiszen ő nem más, mint a férjem. Ám, ha ő nyer én veszítek, az pedig elfogadhatatlan lenne a számomra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 14:01

- Mr. Morris, nem akarok beleszólni a dologba, de talán nem ez a legalkalmasabb pillanat arra, hogy ilyen... szélesen vigyorogjon. Az esküdtszék egyre kevésbé pártol az oldalunkra. - hajol hozzám közelebb az ügyvédem, helyettem is finoman verítékezve az aggodalomtól.
- Lazítson, Richard. Rég nem érdekel mi lesz az ítélet. Az odáig vezető út sokkal izgalmasabb. - paskolom meg a férfi karját, aztán tekintetemet a feleségemre emelem, akarom mondani Moore ügyésznőre.
Mondanám, hogy sajnálom a kialakult helyzetet, de akkor hazudnék. Rheia folyton magának keresi a bajt, szinte ösztönösen megy neki a lehetőségeknek, ahol két felé kell szakítania a szívét. Köztem és A másik fontos dolog között, ami rengeteg minden volt már az évezredek során. A gyerekei, a kötelességtudata... Mennyivel egyszerűbb lenne, ha teljes valóját nekem adná. Csak a francos önállósága, a büszkeségének apró tüskéi, amik mélyen a lelkébe fúródtak.
- Miss Moore, elkezdheti. - töri meg végül a csöndet a bíró.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 14:10

Legszívesebben odalépnék mögé és az önelégült vigyorát úgy takarítanám el az arcáról, hogy a fejét beleverem az asztalba. De, hát sajnos kötnek a szabályok, s azonnali kizárással járna. Így hát nincs más út, csak az előre. Nézem a tanút, aki jól láthatóan cinkosa az én csodás férjemnek. Tökéletes bűnbak jelölt lesz, csupán csak úgy kell forgatnom a szavakat, hogy belegabalyodjon, s már azt is bevallja, amit nem ő tett. Így én lecsukok egy faszkalapot, s a férjem vigyorogva távozhat. Tökéletes kombináció.
- Mr. Bolton, elmesélné nekünk, hogy merre járt június 23-án? – szépen kell ezt megközelíteni, bemelegítő kérdések, aztán megfingatás. Még élvezem is, hogy mindeközben a férjem árgus szemei rám szegeződnek. Kedélyes kis csevegés alakul ki köztem és Mr. Bolton között, már az első pár mondatából kiderül, hogy könnyedén bele lehet zavarni a mondanivalójába. Nagyjából a közepénél tekintek először férjemre, nem tudom, hogy leesett-e már neki, hogy mire megy ki a játék, de ha nem hát akkor jó lesz, ha felkapja a nadrágját, mert bizony a végén lemarad arról, hogy szabadon engedik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 14:28

Nem kezdek el hangosan hahotázni a tárgyalóteremben, noha az a fránya nevetés bizony erőteljesen ingerel, feszíti a mellkasomat, de e nem gyűrhet. Finoman felszaladnak a szemöldökeim, miközben Reina szavait hallgatom, amik egyfelől felmentenek a büntetés alól, másfelől olyan emlékeket idéznek, amiket gyűlölök. Nem pont ilyen körmönfont volt akkor is? Hasonló elszántsággal font körbe hálójával, mint valami pók, de aznap nem megmentett, aznap a vesztemre tört... Mélyen szívom tüdőmbe a tárgyaló elhasználódott, emberektől bűzös levegőjét, ujjaim pedig puhán, ütemesen koppannak az asztalon. S teszi ezt hosszú percekkel később a bíró kalapácsa is, csak élesebben, durva megingathatatlansággal hirdetve ki Bolton ellen az ítéletet. Mögöttem vadul sercennek fel az újságírók jegyzettömbjein a tollak, a nézőközönség hangyabolyként mocorog, a joghallgatók tekintetei mind a feleségemre tapadnak. Számukra ő egy modernkori istennő, egy ász... és ha tudnák mennyire közel járnak az igazsághoz.
- Elhagyhatják a termet! - hangzik fel végül az elbocsátó szép üzenet, én pedig felemelkedem a székemből, és amilyen gyorsan lehet, elhagyom a helyiséget.
Nem lesem Reinát, később majd kifejezem azt a bizonyos köszönetet.

- Ms. Moore! Professzor, volna egy perce? - az egyik csillogó szemű kis diák az, aki megkörnyékezi a nőt, mögötte még pár lelkes hallgató, így veszik körbe az ügyészt.
- Eszméletlen volt, ahogy elkapta Boltont. - vigyorognak össze ketten, csivitelnek, sosem szűnő zsibajnak tűnik a tömjénezés, ami bár joggal illeti Reinát, zavaró is lehet ha túlzó.
- De egy valami nagyon érdekes. - szólal meg erélyesebben egy komorabb lelkületű ügyvédpalánta.
- Morrishoz több tucat ügy köthető, amit majdcsak mindig Ön visz, de a férfit egyszer sem kapták el. Viszont minden alkalommal hoznak egy ítéletet, ami máson csattan. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 14:40

Keserédes győzelem ez. Nyilván akkor tudnék felhőtlenül örülni, ha az igazi vádlottat küldeném a rácsok mögé. De mivel ezt az elmebeteg barmot túlságosan is szeretem, így megteszek mindent. Szembeköpöm a munkaadómat és magamat, de mivel kudarcot nem akarok vallani, ezért dobok oda egy másik csontot. Így legalább a média is lecsillapodhat egy picit.
– Azt hiszi, ha tövig benyal, akkor nem kell vizsgáznia? – morranok oda. Ez nem eszméletlen dolog volt, csak több éjszakányi kutatás, amely alatt sikerült valami olyat találni Bolton ellen, amivel rá lehetett terhelni a többit is. Hogy fog még fájni emiatt a fejem.
Összeszűkült szemekkel nézek a minden lében kanál kölyökre, aki megkérdőjelez. Szépen lelassítok, majd megállok. Felé fordulok, mutatóujjamat fenyegetően emelem fel. Tekintetem tüzesen ég, semmi jót nem ígér.
- Még egyszer megkérdőjelez, teszek róla, hogy a még el sem kezdődött karrierje romokba legyen – hangom fenyegető. Mélyről jövő harag ez, ami igazából nem is ennek a kölyöknek szól, hanem a férjemnek, csak szerencsétlen fiúcskán csattan. – Takarodjanak a szemem elől és keressenek egy olyan ügyet, amely minimum akkora falatot ígér, mintha ezt a Morrist kaptuk volna el – ezzel ellesznek egy darabig, nekem meg legalább lesz egy kis pihenésem.
Kifelé menet már nem is törődőm senkivel, nincs mit ünnepelni, hiszen ismét csak egy mitugrász került a rács mögé, míg a főbűnös vígan lubickol tovább az életben. Dühös vagyok, mert ha a drága ne vesz vissza, akkor hamar keresztbe tesz a karrieremben, az pedig valamelyikünk ezen életének végét fogja jelenteni.
Utam haza vezet, nem vágyom másra, mint nyugalomra és egy pohár borra, távol ezektől a talpnyaló kölyköktől, meg a firkászoktól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 14:55

A kölykök meghunyászkodva hallgatnak el, majd rebbennek szét a körből, csodálatuk továbbra is töretlen a nővel szemben, noha ebbe az érzésbe némi félelem kezd vegyülni. Az egykori ősanya közelről sem oly elnéző és védelmező, mint rég, a karjai nem szeretettel ölelnek át, aki nem vigyáz, porrá morzsolódhat közöttük.

A szcenárió immár megszokott. Én nyerek, ő nyer és veszít, végül faképnél hagyja az éljenző tömeget, hogy visszatérhessen a várába, kipihenve a fáradalmas időszakot. Bor, nyugalom, meg szerény személyem társasága, amit bármennyire elutasítóan kezel, tudom, az első öt percet követően megtörik.
- Üdv itthon, kedvesem! - köszöntöm őt gyengéd mosollyal az ajkaimon, véletlenül sem szemtelen vigyorral, mert akkor hamarabb robbanhat, mint szeretném.
- Hoztam ajándékot is. - emelem fel a kezem, egyikben egy csokor a kedvenc virágaiból, a másikban az ital.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 15:11

Leparkolok, s már amikor kiszállok, tudom jól, hogy nem vagyok egyedül. Az érzés csalhatatlan, a férjem itt a közelben, nem hagyja ki azt, hogy az arcomba dörgölje, ő nyert.
Arcom kissé csalódott, gondterhelten nyitom ki az ajtót. S ott van ő, virággal és itallal, mint valami rossz német poén. Orrnyergemet megmasszírozom, az ajtót halkan csapom be magam mögött.
- Zavarjuk le gyorsan, kezdheted az örömtánccal is, felesleges a smúzolás - azért odalépek hozzá, az arcára nyomok egy csókot, majd cipőimet elrúgom és lehuppanok a kanapéra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 15:17

- Ne legyél ilyen negatív, kivételesen békés szándékkal jöttem. - fordulok utána, ahogyan a csókot követően a kanapéra huppan le.
Megszabadulok a csokortól, a piától és odasétálok hozzá, lábait finoman megemelem, majd leülök mellé.
- Nem kellene ezt tenned. - kezdek bele csöndesen, tekintetem az ő borostyánjait keresi, ujjaimmal a vádliját cirógatom.
Minden alkalommal megkérem rá, legyen velem, teljesen, anélkül, hogy bármi közénk ékelődne, legyen az személy vagy a munkája. Kérem őt most is, noha a válasza nem ismeretlen.
- Otthagyhatnád a bagázst és lehetnél velem. Mellettem. - teszem hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 15:26

Halkan nevetek. Olyan fura tőle a béke szót hallani, hiszen mindig azt hittem, hogy számára ez ismeretlen. Megemelem a praclimat, majd az ölébe pakolom. Nem bánok úgy vele, mint egy idegennel, elvégre nincsen a világon más, aki annyira jól ismerne, mint ő. Hiába vagyunk jelenleg tűz és víz, együtt vagyunk kerek egészek, ez vitathatatlan.
- És mégis, hogy gondolod ezt? Én lennék a drogok királynője? – érdeklődve nézek rá. Komolyan tudni szeretném, hogy miképpen képzeli el azt, hogy az övé vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 15:35

- Annak a királynője lehetsz, aminek csak lenni akarsz, de hogy nem vállalhatjuk fel a kapcsolatunkat, kissé ingerel. - felelek neki komolyan, ujjaim lassan, finoman húzom végig a lábán, majd a szoknyája szélénél megállok és visszasimítok, le a bokájáig.
- Olyan igazság oldalán állsz, ami könnyen formálható. Te magad is megteszed, akkor mi értelme érte harcolni? - kérdezek vissza, nem eresztve el a nőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 15:44

– Miért is nekem kell feladnom az életemet? – közelebb hajolok, szavaimat szinte suttogva teszem fel. Nem vagyok mérges vagy ingerült. Csupán csak kíváncsi, nagyon érdekel, hogy erre mit tud válaszolni.
– Nem kellene formálgatnom, ha nem te lennél a vádlott – elmosolyodom. Különös, hogy éppen ezt rója fel nekem, hiszen az ő formás valagát mentettem meg. Ismét.
– Remélem nem volt fontos tagja a csapatodnak – sóhajtok fel. Ha az is volt, nem érdekel, hiszen a lényegen nem változtat. Azt akartam, hogy ő kint maradjon, s ezért bárkit sittre küldtem volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 15:51

- Mert az emberek szépen tartott kis ebe vagy. - tolom el magamtól a lábait és felkelek a kanapéról, majd az ablakhoz sétálok és szélesre tárom a szárnyait.
Szükségem van rá, hogy elfoglaljam magamat valamivel, mielőtt olyat tennék, amit megbánok. Ez a valami pedig jelenesetben a cigaretta lesz, tetszik vagy sem Reinának.
- Tudod, akkor ne védj meg. Nem bánom a börtönt, egyszer már odajuttattál. Ahhoz képest az emberek zárkái üdülőhelyek. - fordulok a nő felé.
- Járulékos veszteség, semmi több. A családja meg majd kiheveri. Az érzés biztos nem idegen számodra sem. Elveszíteni egy férjet. - most már nem fogom vissza a szemtelen vigyort.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 15:57

Felszökik a szemöldököm, izmaim megfeszülnek, ujjaim ökölbe szorulnak. Kemény szavakat vág a fejemhez, melyek könnyedén pattintják el az utolsó épen maradt húrt.
- Velem, az én házamban, így nem beszélhetsz – közlöm vele egyszerűen, majd felegyenesedem én is a kanapéról és elindulok kifelé. Nem, nem indulok utána, hanem kifejezetten a másik irányba lépdelek.
- Ja, nem idegen – ennél többet nem tudok erre mondani, csak kisétálok a konyhába, hogy töltsek magamnak valami erőset, illetve szerezzek magamnak egy kevéske harapnivalót is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 16:03

Megint sikeresen megtaláltuk a "közös" hangot. Ahogy ő se szószátyárkodja el a dolgot, úgy én sem tépem a számat, helyette csöndesen pöfékelek, miközben Reina a maga dolgait intézi. Nem hiszem, hogy valaha is eljutok arra a pontra, ahol teljesen meg tudom bízni benne, ahogyan Rheia sem lehet sosem nyugodt afelől, nem-e követek el valami visszafordíthatatlant.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 16:24

Két kezemmel támaszkodom meg a pulton. Dühös és csalódott vagyok, ugyanakkor értem, hogy mit akar. Bár nem hiszem, hogy az kivitelezhető lenne közöttünk, hiszen egyikünk sem bízik. Ő érthetően nem, hiszen már került csapdába miattam. Én pedig pont azért nem bízom, mert félek attól, hogy mikor akar majd bosszút állni és miképpen.
Töltök mindkettőnknek italt, neki a kedvencét, magamnak pedig a borocskát, s mély levegőt véve indulok vissza. Vállamat nekidöntöm a boltívnek, tisztes távolságból nézem, ahogy pöfékel, annak ellenére, hogy tudja mennyire utálom ezt.
– Tessék – leteszem a kanapé előtt lévő kis asztalra az italt, s visszatelepszem a boltívhez. Hiába omlanék legszívesebben a karjaiba, úgy érzem, hogy azzal gyengének mutatnám magamat, amit mellette nem engedhetek meg magamnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 17:02

A szemem sarkából látom, amint visszatér a nappaliba, a felkínált italért köszönetképpen bólintok egyet. Néhány slukkal kivégzem a nikotinrudat, majd hanyagul eloltva a távolba pöccintem a csikket. Mint azt korábban említettem, a megszokott forgatókönyv. Túlságosan keményfejűek vagyunk ahhoz, hogy könnyedén túllépve a sérelmeinken elvesszünk egymásban. Végül arrébb lépek az ablaktól és odasétálok a piáért, de mohó kortyolás helyett inkább játszin forgatom az ujjaim között a metszett kristálypoharat.
- Nem sokáig tervezek ebben a személyazonosságban létezni. - töröm meg az ólomsúlyként ránk telepedő csöndet.
- Még egy vagy két nagyobb balhé és David Morris megszűnik létezni. Fellélegezhetsz. - vonom meg a vállaimat.
Megnyugodhat, nem kell többé csűrni-csavarni az igazság mérlegének karjait miattam. Értem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 17:12

– Most szórakozol velem? – szorítom a pohár nyakát, szinte széttör a kezemben. – És mégis ezt, hogy tervezed? Megpattansz? – én igyekeznék finom és nőies lenni, de azt hiszem túlzott vehemenciám a mai napra eleget volt a háttérbe szorítva.
– Mi lesz velünk? – nem tudom elképzelni, hogy mi járhat a fejében. Abba pedig nem vagyok hajlandó belenyugodni, hogy csak úgy egyedül eldöntötte, hogy ennyi volt ebből az életből. Hiszen együtt vagyunk, közös az életünk, s úgy gondolom, hogy nem véletlenül alakítjuk úgy a személyiségeinket, hogy egymással szemben legyünk. De, ha ő ezt eldobja, akkor ugyan mi értelme az én ezen életemnek?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 17:23

Leteszem az italomat és az ő poharát is kiveszem a kezéből, mielőtt ripityára törné azt. Hasonló reakcióra számítottam tőle, még ugyan higgadt is a körülményekhez képest.
- Itt maradsz és a következő száz évet külön töltjük vagy velem tartasz. - nem játszom tisztességesen, nem nézem az érdekeit, helyettük önzően a saját hasznomat lesem.
Nem akarom elveszíteni Rheiát, mert az nem opció, de ki akarom billenteni ebből a poshadt vízből, ami csupán akkor nyaldossa hullámaival a partot, ha a szél borzolja a felszínét. Nem húzhat mindig kétfelé a szíve.
- Az idő nem vár senkire, nem áll meg. - én pedig magam vagyok az.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 17:49

– Ezt gondold át – felsóhajtok. Ismer már annyira, hogy tudja, hogy ez mennyire nem tetszik nekem. Nem is értem, hogy miért így tálalja és mi ezzel a célja. Ennyire fájna neki, hogy én éppenséggel kivételesen jól érzem magamat a bőrömben? Ugyan miért?
– Akkor ezek szerint külön válunk – nyelem le a gombócot, amely összegyűlni kezd bennem. Talán, ha másképpen tálalta volna, még adok időt magamnak átgondolni, de hát így. Ez a hidegzuhany nem esik jól, s eléggé váratlanul is ér.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Pént. Márc. 16 2018, 17:58

- Értem. - bólintok egyet, felfogom a szavait, de nem fogadom el őket.
Előbb a poharak csattannak szét, azután minden üvegnemű, a lámpát magam sodrom el, a kis asztalkát egy rúgással repítem tova.
- Ezt még nagyon meg fogod bánni, Rheia! - csattanok fel, tekintetem szikrákat hány, ahogyan a nőre függesztem a pillantásomat.
Végül is, van egy harmadik opció is. Ha nem él velem, akkor nem muszáj egyáltalán élnie sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 17 2018, 18:42

Hátra lépek egyet, amikor a poharak törésének zaját meghallom. Sűrűn pislogva nézek rá, nem értem ezt az egészet. Úgy tajtékzik, mint egy dühödt vad, s nekem eszem ágába sincsen az útjába kerülni, mert azt hiszem, hogy bántana. Lépek még egyet hátra, s szemeimben a keserűség tüze lángol. Nem akarok harcot vívni vele, elfáradtam már.
– Én nem értelek – szólalok meg végül. Vele ellentétben és nyugalmat sugárzom felé, mert már tudom, hogyha mindketten szavakkal és tárgyakkal kezdünk el dobálózni annak bizony végzetes lesz a kimenetele. – Mit akarsz? – nézek rá megrökönyödve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 17 2018, 19:25

- Mindig is csak egy dolgot akartam. - csattanok fel, valódi dühöm egyelőre a felszín alatt lappang, nem hagyom teljesen eluralkodni magamon a hevességet.
Cipőm orrával arrébb pöccintek egy üvegdarabot, tartom a kettőnk közötti távolságot, bár egy részemet hihetetlen erővel vonzza a másik. Attól tartok a vágy és gyűlölet most veszélyesebb arányban keveredik bennem, mint eddig máskor.
- Téged. De neked mindig akad, ami épp csak egy hajszállal fontosabb, mint hogy nekem add magad! Ez pedig... az őrületbe kerget. - mutatóujjamat a halántékomhoz érintem, végül keserűen felnevetek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 17 2018, 19:49

Mélyen letüdőzőm a keserűség, a csalódás és a hirtelen jött harag keverékének kesernyés egyvelegét. Tudtam, hogy van egy ilyen oldala, sőt azzal is tisztában vagyok, hogy ez még semmi. Ám nem vártam volna ilyet.
Még mindig higgadtan figyelem őt, nem tudom eldönteni, hogy a harag vagy ez az állapot jobb-e. Hiszen, ha én is indulatosabban mozzanok, akkor lehet nem érezném magamat ennyire tehetetlennek.
- Mond, hogy lehet az, hogy mindig sikerül olyan életet választanod, hogy az ellenpólusom legyél? - költői kérdés, nem várok rá igazán választ.
- Mindig is fontos voltál és az is leszel, ezt te is pontosan jól tudod - sóhajtok és teszek felé egy lépést. - Bármikor melléd szegődnék, de - sóhajtok. Nincs igazi mentségem, ezt ő is tudja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 17 2018, 20:15

"De". Ez az egyetlen apró szavacska az, ami kanyonnyi méretű éket vág közénk. Ez az, ami kötelességtudó őrként tartja ébren a kételyeink lángját. Vénségemre megtanulhatnám a leckét, tudhatnám mi a válasza, milyen fájdalmasak a szavai, akár a rózsán a tüskék. Minél szorosabban akarom fogni, annál mélyebben tép a húsomba, sajgó sebet ejt, ami nem gyógyul, elevenen emlékeztet botorságomra.
- Ezek után nincsen mit megbeszélnünk, azt hiszem. - felemelem magam elé a tenyeremet, megálljt parancsolva a nőnek.
Még egy lépés és ne tovább. Nem akarom bántani, ám ez nem zárja ki azt, hogy nem is fogom.
- Elég volt ezekből a nesze semmi, fogd meg jól ígéretekből. - ingatom meg a fejemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 17 2018, 20:32

- Nem szeretném ezen életemet feladni - kezdek bele abba, amit nem akar hallani, de kénytelen lesz végighallgatni. - Ugyanakkor szeretlek téged és ez mindenekelőtt van - nem érdekel a keze, újra lépek felé, egészen addig, amíg tenyerenek neki nem ütközöm.
- Keressünk olyan megoldást, amely mindkettőnknek jó. Kérlek - én ezt szeretném. Ha kell harcolok is érte, de azt nem vagyok hajlandó belátni, hogy nincs miről beszélnünk és el lenne veszve a közös életünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   

Vissza az elejére Go down
 
Beautiful Trauma
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Az éterben :: RT Birodalom-
Ugrás: