Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkaverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungdar az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Vas. Ápr. 15 2018, 16:54

Csüt. Ápr. 12 2018, 19:22

Csüt. Ápr. 12 2018, 17:06

Kedd Ápr. 10 2018, 20:42

Hétf. Ápr. 09 2018, 20:36

Hétf. Ápr. 09 2018, 15:08

Vas. Ápr. 08 2018, 22:32

Vas. Ápr. 08 2018, 21:47

Vas. Ápr. 08 2018, 20:52


Share | 
 

 Beautiful Trauma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 17 2018, 21:06

Kezem a nyakára siklik, nem szorítom, ujjbegyeim alatt érzem a puha bőrét és ütőerének pulzálását. Nyugodt, megfontolt és megoldást akar keresni. Ingerel a higgadtsága, belülről feszít elemi erővel a pusztítás iránti vágy, nem érdekelne önnön fájdalmam sem, marjon a kín, ahogy a tüske belém fúródik, de legalább látnám elhullani a pompás szirmokat...
Nyelek egyet. Eltaszítom Rheiát és e mellett hátrálok is, egészen addig, míg jó pár méter és néhány bútor közénk nem kerül.
- A kompromisszumok mit sem érnek. - mormolom halkan a szavakat, a gondolatok kuszán cikáznak át az elmében, összeállnak, széthullanak, nem lelik a helyüket, sem pedig egymást. Miként kapcsolódhatnának össze?
- Az boldoggá tenne, ha én állnék a te oldaladra? - szegezem a kérdésemet a nőnek.
- Ha azon az úton járnék, amit te választottál? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 17 2018, 22:48

Nyelek egy nagyobbat. Szemeimmel övéit kutatom, s amit látok, megrémít. Mire pislantok egyet, már röppenek, s az egyik puffon átbucskázva érek földet. De még ezzel sem éri el, hogy dühös legyek. Inkább kiábrándult és csalódott vagyok, ez pedig sokkal veszélyesebb ránk nézve. Lassan feltápászkodom, s hallgatom őt. Minden szava érdekel, még ha nem is teljesen értem, hogy mit akar velük.
-Én egy közös útról beszélek, amit ketten együtt választunk – sóhajtok fel. Nem tudom mikor siklott ki közöttünk a kommunikáció, már jó pár éve ennek, de most már örülnék neki, ha lassan sikerülne szót értenünk.
- Nem vagyok ostoba, nyilván ha én nem engedek, akkor nem várom el tőled, hogy te meghunyászkodj nekem – halkan felnevetek. Egyedül azért szeretem vitáinkat, mert ilyenkor mindig a felszínre tör, hogy mélyen mit is gondolhat rólam.
- Boldog lennék, ha egy oldalon állnánk, se lenne végre egy olyan élet, amikor magam mellett tudhatnálak, ez nem kérdés – nézek fel rá végül, s nem törődve azzal, hogy valószínűleg ismét repülni fogok, lépdelek felé. Nekem kell a közelsége, érezni akarom az erejét, nyilván nem úgy, hogy bánt. Kell az ölelés és egy picike jel, mely azt hiteti el velem, hogy még van remény.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 17 2018, 23:10

Akármilyen díszesen aggatjuk is fel a szavainkat, a kopár tényen nem változtat, nem lelünk rá a mindkettőnknek járható útra. Egyikünk sem enged, konokul ragaszkodunk az életünkhöz, ami talán nem vethető a szemünkre, hiszen ki az az ostoba, aki képes volna feladná lényét? Évezredek hullámvölgyei, csatái és csókjai formáltak minket azzá, akikké. Kezdet és vég áll szemben egymással, olykor a semmivé, olykor a mindenséggé válva, de sosem találva rá a békére.
- Már nem hallom a szavaidat és te sem érted az enyémeket. Nincs az a választás, ami ne törne meg mindkettőnket, bármilyen erővel próbálod is egy pompás ládikába gyömöszölni a tökéletlenségünket. - megingatom a fejemet, ő közeledik, én hátrálok, míg hátammal a falhoz nem érek.
Mély sóhaj szakad fel a mellkasomból, feladom a "menekülést", karjaimat elutasítóan fonom össze magam előtt.
- Nem óhajtok erre több levegőt pazarolni. - teszem hozzá végül, azután beletúrok a hajamba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 17 2018, 23:17

- Rendben – megállok. Ha ennyire ellenszenves, én sem fogok kétségbeesetten kapálózni. Lezárta. S bármennyire is fájdalmasan érint, tudom már, hogy felesleges újabb szavakkal ostromolnom. Elméje olyan falakat épített, melyeket több évtizedbe fog telni újra áttörni. Én pedig nem ebben a pillanatban szeretnék neki állni.
- Ebben az esetben, örülnék, ha reggelre már nem lennél itt – kihúzom magamat. Arcvonásaim megkeményednek, olyan sziklaszilárddá válnak, mint a legnemesebb acélok. Bár látszólagos nyugalmam még megvan, ez már korántsem az, mint pár perccel ezelőtt.
- Ha nincs más, akkor jó éjszakát- hátat fordítok neki, sebesebben, mint kellene. Nem akarom, hogy apró jelét is lássa annak, hogy ez számomra mennyire fájdalmas. Hiába hiszi azt, hogy szívem már nem dobban érte, ez egész életünket átszövő hazugság. Soha nem szűnt meg az érzés, csak az évek során háttérbe szorult, a harcainknak köszönhetően. Átgázolok a romokon, egészen a konyháig, ahol egy pohár vizet töltök magamnak, s várok. Hallani akarom, hogy távozik, hogy utána én sokkalta nagyobb rombolást hajthassak végre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 17 2018, 23:27

Nem tudom felfogni, hogyan lehet egyszerre okos és mégis ennyire ostoba nőszemély. Lehet jobban járok, ha nem ások mélyen a fejében zajló kuszaságban és hagyom, értse úgy a dolgokat, ahogy akarja. Mint most, mikor lezárnám a vitánkat, aminek nem látni tényleges végét, hogy félretéve különbségeinket, együtt tölthessük az éjszakát, erre elküld.
Elzavar.
Nem fogok odakuncsorogni hozzá, kérleltem az elmúlt órákban eleget, nincs szükségem még egy "de", "talán" és hasonlókra. Csöndesen távozom, óhaja szerint, hátha később, kitisztult fejjel valamivel derűsebbnek látszik majd helyzetünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 17:37

- Új fejezet

Egy sms. Rövid üzenet, melyben segítséget kérek. Két hét telt el,tudom Ő örökre gondolta azt, hogy elmegy, de ez nyilván nem így működik.
Tehát az üzenet. Baj van. Kellesz. Nem szoktam ilyent küldeni, s azt sem várom, hogy egyből ugrik. Csak remélni tudom, hogy megjelenik, még azelőtt, hogy újfent itt lesz a "támadó."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 17:43

Nem kéne, hogy érdekeljen. Mégis, az évezredek ördögi köréből nehéz egyről a kettőre kitörni, s mikor meglátom az sms-t, újfent meginog az elhatározásom: "Soha többet. Elváltunk."
Még akkor is így tépelődöm, mikor megérkezem a házhoz, akkor is, mikor belépek a nyitott ajtón. Mi a franc?
- Reina? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 17:46

Járkálok a törmelékek között. Nem is emlékszem arra, hogy mikor láttam ehhez hasonló pusztítást. Persze könnyedén eltakaríthatnám, s átléphetnék ezen a dolgon, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem véletlen itt törtek és zúztak.
- A nappali maradványai között - szólok vissza a férfinak, kinek már hangjától is nagyot dobban a szívem. Hiába van közöttünk most mosolyszünet, nem tudom azt elképzelni, hogy valaha is más mellett kössek ki.
- Azt hiszem van egy rossz akaród - pillantok fel rá, mikor megérkezik a másik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 17:53

Beljebb sétálok, óvatosan lépve át a szétzúzott berendezés darabjain. Tekintetemet gyorsba végigfuttatom a szobán, egyértelmű miféle fazonok járhattak erre.
- Akárki is az, belső ember lehetett, mert rajtad kívül épp csak egy maroknyi ember tudott erről a helyről. - jegyzem meg és leülök az egyik épen maradt fotel karfájára.
- Majd intézkedem. Más nem történt? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 18:00

- Nem tudom, nem néztem körbe, egyből neked írtam- hogy miért? Azért, mert tudnia kell erről. Illetve azért is, mert látni akartam. Bár ez most csak mellékes velejáró, hiszen ahogy őt elnézem eléggé morcos és semmi kedve itt lenni.
- Igazából az tűnt fel, hogy a kiskapu fel van feszítve és az ajtó sincs a helyén - nem volt nagy dolog felfedezni, hiszen gyakorlatilag az utcáról is látni lehet, hogy itt nincs rendben valami.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 18:09

- Ez az átka annak, hogy a puszta közepétől egy köpésre laksz. - ingatom meg a fejemet, de igazából ez nem szemrehányás.
Hosszútávon jobb, ha nincsenek egyszerű halandók a közelünkben. Még egyszer körbepillantok, azután előszedem a mobilomat a zsebemből. Pár hívás, némi rövid, de lényegre törő utasítás.
- Itthon maradsz vagy ma este máshol akarsz aludni? Hogy éreznéd biztonságosabbnak? - inkább kérdezek, mintsem parancsolok, mert amilyen konok a nő, úgyis szögegyenest más tesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 18:16

Nem reagálok rá, hiszen felesleges is lenne. Ez a közös kis kuckónkként kellett volna, hogy szolgáljon, mégis az ellenkezőjévé vált.
- Semmiképpen se maradnék egyedül - sóhajtok, majd elhúzom a számat. Ez így azért kissé ijesztő, hisze ha ide betörtek, s ellene fordultak, akkor engem is lazán megtámadnak, ha úgy van.
- Nem tudom, milyen ötleted van? - nézek rá érdeklődve. Most képes vagyok félretenni az amazon énem, hiszen az életemről van szó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 18:20

- Szedd össze a cuccaidat, amikre esetleg szükséged lehet és pár napot nálam leszel. - válaszolok komolyan, majd ha kell, bekísérem a főépületbe a másikat és ha összekészült, itt hagyhatjuk a házat.
Néhány emberemmel megfigyeltetem a helyet, aztán ha elcsendesedik a dolog, visszajöhet ide.
- Kész vagy? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 18:29

- Rendben - hajtok fejet azelőtt, amit mond, majd átlépkedve a maradványokat, elindulok vissza a főépületbe, hogy pakoljak magamnak néhány napnyi holmit.
A táskát magamhoz véve, lépek le a lépcsőkön egészen férjemig.
- Kész - húzom el a számat. Teher leszek számára, egy kolonc, akitől minél előbb szabadulni akar majd. S bár nem tetszik ez a gondolat, most jobbnak látom, ha nem dacolok vele. Így is eléggé parás a helyzet.
- Mehetünk -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 18:46

- Ez itt a nappali, a konyha, jobbra a fürdő, mellette a wc, főháló, vendégszoba és az ott a dolgozószoba. - tartok gyors körbevezetést, miután megérkezünk a lakásomhoz.
Nem túl nagy, de annál biztonságosabb, egy rakat beléptetőn kell átjutnia annak, aki be akarja tenni ide a lábát. Nem beszélve az "isteni" mivoltunkról. Vagy ami maradt belőle.
- Mi lenne, ha vennél egy forró fürdőt, addig én főznék valamit? A bárszekrénybe találsz bort is. - szólalok meg végül, és kérdően pillantok a nejemre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 18:56

Nappali, konyha, fürdő, jegyzem a dolgokat, bár nem mintha olyan lenne, mint egy labirintus. Nem is zavar, hogy ilyen kicsinyke ahhoz képest, ahol én élem mindennapjaimat. Tök otthonos, tényleg.
- Remek - a vendégszoba felé lépdelek, ahol a cuccaimat elrendezem, majd a fürdőt veszem birtokba. Tíz - tizenöt percet vesz igénybe a procedúra, majd megjelenek a konyhába, ahol a férfi forgolódik.
- Köszönöm - lazán kezeli az egészet, pedig valahogy nem gondoltam volna erre. Nem, mintha bánnám, kifejezetten jól esik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 19:20

Összerázom a serpenyőbe a zöldségeket, csöndesen ténykedek, mikor Reina visszatér. A köszönömjére kissé összeráncolom a homlokomat, azután megingatom a fejemet,
- Ha egyszer én hoztam bajt a fejedre, akkor illő ki is vakarni belőle, nem? - kérdezek vissza, majd előszedek egy borospoharat és töltök neki egy italt.
Nem tudom mi mást tehetnék vagy mondhatnék, a sajnálom, a ne haragudj sosem működött rendeltetésszerűen nálunk.
- A munkád miatt sem kell aggódnod, senki sem tudja, hogy enyém ez a hely, nem fogják összekapcsolni a szálakat. Noha a diákjaid némelyike eléggé kíváncsi természet. - pillantok a másikra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 19:30

Fura ez az egész. Általában két mondat után esünk a másiknak, most mégis áll még a lakás és semmi nincsen darabjaira hullva. Talán mégis kell nekünk a különlét, hogy érezzük a másik hiányát, s megbecsüljük azt, amikor találkozunk? Mert nem hiszem, hogy itt most a betörés lenne az adu, mely végett nem torokra megyünk.
- Néhányat seggbe kell rúgom, már észrevettem - húzom el a számat, majd néma köszönetet adok neki az italért, amelybe egy kisebbet kortyolok, miközben leülök a pulthoz.
- Lehet ott kéne hagyni az egészet -sóhajtok fel kissé megtörten. Nem csak azért törhettek be a kis házba, mert ő ott lakott. Lazán lehet, hogy az én egyik rosszakaróm intézkedett, figyelmeztetésképpen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 19:40

- Nem tudom mi ez az egész, de utána fogunk járni. - szólalok meg, aztán összeforgatom a tésztát meg a zöldséges-húsos cuccot és tálalok magunknak.
Étkező helyett a konyhapultnál, de ez pont így van berendezve. Magamnak egy sört nyitok ki, igazából csak az íze miatt, sem az alkohol kedvéért.
- De szereted a munkádat, nem igaz? Miért éppen egy senkiházi miatt adnád fel? - a kérdés érdekesen hangzik az én számból, de akár én is lehetnék az a valaki, aki a kilépésre kényszeríti a nőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 19:45

Tudom, hogy ebben számíthatok rá. Elvégre mire valók a házastársak, ha nem arra, hogy segítsék a másikat? Bár úgy, hiszem van még benne tüske, s alig várom, mikor fog robbanni, nagyon remélem, hogy nem most.
- Hmm, jól néz ki - szimatolok egyet. Még az illata is jó. - Nem is emlékszem rá, mikor ettem utoljára otthon főzött ételt - nem szoktam mostanság főzni, hiszen éjjelem és nappalom a munka lett. Többnyire rendelésből áll a főzés nálam.
- Most kit minősítettél senkiházinak? - pillantok rá érdeklődve. Tényleg nem tudom igazán, hogy most magára célzott-e vagy másra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 19:53

- A betörőnkre. Miért éppen miatta adnád fel a munkád, ha a saját férjed kedvéért nem tetted? - kortyolok bele az innivalóba, azután elhallgatok és méla kussban enni kezdek.
Tényleg érdekel a válasza, bár az már kevésbé, hogy a beszélgetésből parázs vita kerekedjen. Ráadásul most nem éppen alkalmas rá a helyzetünk sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 19:59

- Nem miatta adnám fel - sóhajtok, majd inkább én is a némaságot választom. Falatozok, illetve kortyolom a boromat, melyet kedves férjem adott. Végül pár falat után leteszem a villát és tekintetemet a férfira szegezem.
- Nem akarok haragban lenni veled és elveszíteni se szeretnélek - kezdek bele a mondanivalómba. - Amióta otthagytál ezen gondolkozom - bököm ki végül azt, ami nyomja a lelkemet, majd tovább eszem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 20:08

- Vagyis? - most rajtam a sor, hogy abbahagyjam az evést és a másiknak szenteljem a figyelmemet.
Nem ez lenne az első odavissza játszmánk, ami kedvezően indult, majd csúfos kudarcba torkollott. Nem akarok találgatni, a másik konkrét elképzelései érdekelnek.
- Mire jutottál? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyész
⌲ Hozzászólások :
34
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 20:17

Rágcsálok, nagyokat nyelek, iszom. Ezzel húzom az időt, hogy szépen tudjam megfogalmazni, amit szeretnék mondani neki.
- Érted otthagyom ezt az egészet - bököm ki végül a dolgot, a lehető legegyszerűbben. Nincs mit ragozni ezen, s nincsenek mögötte hazug szavak. Ez a szín tiszta igazság.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Oct. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   Szomb. Márc. 24 2018, 20:23

Halk csörömpöléssel hullik a villa a tányérba, tekintetem a feleségemre szegezem, alig akarom elhinni a szavait. Hosszú másodpercek telnek el így, azután az italomért nyúlok és egy mozdulattal bedöntöm a piát.
- Jól értem? Otthagynád a munkád? Az életedet? Mindent? - kérdezem meg újfent, valóban jól értem-e, amiket a másik mond.
Utoljára akkor lepődtem meg így, mikor kiderült, követ csomagolt a pólyába a kölykünk helyett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Beautiful Trauma   

Vissza az elejére Go down
 
Beautiful Trauma
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Az éterben :: RT Birodalom-
Ugrás: