Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkaverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungdar az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Vas. Ápr. 15 2018, 16:54

Csüt. Ápr. 12 2018, 19:22

Csüt. Ápr. 12 2018, 17:06

Kedd Ápr. 10 2018, 20:42

Hétf. Ápr. 09 2018, 20:36

Hétf. Ápr. 09 2018, 15:08

Vas. Ápr. 08 2018, 22:32

Vas. Ápr. 08 2018, 21:47

Vas. Ápr. 08 2018, 20:52


Share | 
 

 Oh, Goat save us

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
klubtulaj - táncos
⌲ Hozzászólások :
30
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Oh, Goat save us   Vas. Ápr. 08 2018, 21:56

Nyüszögök ismét, ahogy neki nem jó az én szorításom, ugyanolyan kellemetlen számomra az, ahogy hajamat egyre tekeri és húzza. Ám így is, mikor elszakad hiányérzetem támad, nem pedig a megkönnyebbülés jóleső érzése jár át. Mert, ha már itt van, legyen közel, akár mínuszokban mérve is.
– Mond csak édesem, te miért is tudod, hogy hol vagyok és kivel és mit csinálok? – felvont szemöldökkel emelem tekintetemet a vízről rá. Kren odalett, csak remélni tudom, hogy a nimfák nemesebbike vette szárnya alá, hogy édesgesse és örömét lelje benne. Ha pedig nem így lesz, majd lerovom tiszteletemet, miután a szemben lévő férfi szerveit kiszedettem Nemeszisszel.
– Csak nem figyelsz? Hiányzom, mi? – csúszok közelebb, egészen addig, míg belemászok az arcába. – Nem találtál megfelelő pótlékot? Hiába az egy éjszakás numerák, nem az igazi, mi? – elvigyorodom, majd borostáján végig futtatom ujjaimat. Micsoda pofit választott magának, benne van a top 3-ban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
8
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Oh, Goat save us   Vas. Ápr. 08 2018, 22:15

- Tehetség, szívem. színtiszta tehetség. - kacsintok a szőkeségre, a feltevéseit nem erősítem meg, ahogy nem is tagadom.
Miért kötném az orrára mit és miért teszek? Sokszor én sem tudom mit és miért teszek a pillanat hevében és ez így van jól. Nekem eddig tökéletesen bevált ez a módszer.
- Aphie, drága Aphie-m. - a számhoz húzom a kezét és belecsókolok a tenyerébe.
- Tudod, hogy luxuskategóriás punci vagy, tudod, hogy nálad aligha akad jobb. - pillantok fel rá, őszintén nem tudok belekötni az erényeibe, abba, amiknek a birtokába van.
- Imádom, hogy mennyi-mennyi háború tört ki, többek között miattad. De azért valljuk be, még így is akad, aki a Michelin csillagos éttermek helyett a Mekit részesíti előnyben. Szóval annyira ne hord fenn a fitos nózid. - mosolygok rá még egyszer és ezzel a lendülettel belelököm a vízbe.
Ha esetleg magával ránt, az sem gond.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
klubtulaj - táncos
⌲ Hozzászólások :
30
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Oh, Goat save us   Vas. Ápr. 08 2018, 23:01

– Nem csak aligha… A legjobb – vigyorgok rá önelégülten. Ebben nem kell vitatkozni, mert tudom, hogy így van, hiába is szeretne elhitetni velem valami mást. Nem véletlenül jár vissza-vissza, s én sem véletlen kerülök alá újfent. A többi szavára ügyet sem vetek, csak halkan nevetek egyet, még mielőtt a vízbe érnék.
Még jó, hogy jön velem, nem eresztem el csak úgy. Ketten placcsanunk, s még eközben sem engedem el. A felszínre feljőve, lábaimat hívom még segítségül és kalimpálás helyett, derekát kulcsolom át velük.
– Én meg azt imádom, hogy még magadnak is képes vagy hazudni… de a légzésed, a szívverésed és hát a legjobb haverod, azok többet árulnak el, mint szeretnéd - eddig visszafogtam magam. Elnyomtam mindent, de a következő lépés ebben a történetben az, hogy száját birtokba véve, követelőzve csókolom őt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
8
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Oh, Goat save us   Pént. Ápr. 13 2018, 22:43

Erőteljesen rámarkolok a formás fenékre, legalább olyan hevesen csókolok vissza, amilyen szenvedéllyel a szőkeség tapadt az ajkaimra. Nem tudom miféle hazugságról beszél, a legőszintébb isten vagyok, akit ismerek, nálam már csak az őszinteség istene őszintébb. Ha a vele kapcsolatos érzéseimre gondol... meh, most erre mit mondjak? Aphie mindig is egocentrikus volt, ha bevallja magának, ha nem - és ezzel nincs is baj - csak éppen nehéz elfogadnia, mikor valahol nem ő az első. A trójai balhé sem a semmiből lett. Te jó ég, hogy mennyire imádtam érte. Na, ez már erekció gyanús emlék.
- Valakinek szítania kell a tüzet, cicám. - szólalok meg a csók után, majd még jobban rámarkolok a kacér csípőre és szorosan magamhoz tartva a szépséget, kimászok vele a partra.
Hófehér homok, kék lagúna, hatalmas napernyő, mennyei manna puha párnák között. Ez igen, a hülyének is egyértelmű mire készülhetett a kecskefiú, és hogy ez milyen jól jön most nekem. Vigyorogva fektetem le a plédre a nőt, majd hencseredem mellé.
- Fel kell, hogy rázzalak, szívem. Mostanában úgy láttam, túlságosan rendes kislány voltál. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
klubtulaj - táncos
⌲ Hozzászólások :
30
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Oh, Goat save us   Vas. Ápr. 15 2018, 16:54

Halkan belenyögök a csókba, lábaimmal átkulcsolom a derekát, hogy minél közelebb legyek hozzá. Ó mily régen élvezhettem az ő általa nyújtott örömöket, már el is feledtem, hogy az ő által űzött játékok mennyire édesen mocskosak. Ha még a száját is kinyitja, s olyan dallamot cseng vele, könnyedén elér bármit nálam. S ez nem csak a testiségre igaz, tettekre, ostoba lépésekre, végzetes döntésekre, a megfelelő körítéssel, gyakorlatilag bármire rá tud venni.
– Mindig is értetted azt, hogyan kell igazán tüzet gyújtani – morgok bele ajkaiba. Tovább szerettem volna élvezni ezt a gyenge pillanatot, mert nála soha nem lehet tudni, mikor jön a kattanás, ami a másik énjét csalogatja elő.
Egy sóhajtással nézem a terepet, ahová érkeztünk. Meg kell majd valahogyan hálálnom Krennek ezt az idilli kis környezetet, mert ezzel bizony telibe talál. Elvitte volna a gondolataimat messzi földre, ehelyett, ki tudja most miféle szenvedéseket él át a vízi szörnyeknek köszönhetően.
– S mégis miféle felrázásra gondoltál Édes? – fordulok felé egész testemmel. Ő is azon Istenek közé tartozik, akiket leginkább önös érdekek mozgatnak. Egyre kevesebben vannak ezen az elátkozott világon, akik nem saját magukat helyezik az előtérbe.
– Nem elég, hogy az emberiség saját magát elpusztítja, nem is annyira lassan, még te is bele szeretnél kavarni? – nem védem én őket. Rossz nézni, amit magukkal és a bolygóval művelnek, ám egyelőre rejtélynek érzem ezt az egészet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Oh, Goat save us   

Vissza az elejére Go down
 
Oh, Goat save us
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Az éterben :: RT Birodalom-
Ugrás: