Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Soren Salander

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 20:36

Yesterday at 20:09

Yesterday at 14:07

Yesterday at 13:32

Yesterday at 12:20

Yesterday at 12:18

Yesterday at 07:09

Yesterday at 07:07

Yesterday at 07:05


Share | 
 

 Daphne Walsh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Hunting you
⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Tartózkodási hely :
Everywhere
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 03.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Daphne Walsh   Kedd Ápr. 03 2018, 11:26

Daphne Synerella Walsh
Jó vadász kezében a faág is fegyver.
Daph, Syn, Ella
32
Vadász
Scarlett Johansson
Mehh
Hetero
keresett/saját
A Walshok Anglia egyik legnagyobb vadászcsaládja. Oroszlánszívű Richárd király is a felmenői közé tartozik, tehát királyi vér is csörgedezik az ereiben. Ezáltal jóval gyorsabbak, és erősebbek is, mint az átlagos halandó. Így van ez Daphneval is, aki ráadásul Árész félvér lánya, a fizikai ereje is sokkal nagyobb, ha nagyon felbosszantják akkor lebontja veled az épületet, vagy rád hajtogat egy autót, nem vicc, egyszer megcsinálta.
Mindenféle fegyverhez ért, elég csak hozzáérnie, máris mesterien bánik vele, ez a harcművészetekre is igaz.
Képes rávenni másokat, hogy az ő oldalán harcoljanak, habár ezt sosem használja, egyedül szeret harcolni.
Fegyverteremtés bármiből, a cipőfűzőjéből is képes nyílvesszőt csinálni.
Amire még nem képes; Csontvázakat előhívni.  

Shhh..
Apám dolgozószobájában ülök, idegesen lóbálom a lábamat, nem ér le a kanapéról, és amúgy sem akarok itt lenni. Jobban szeretnék lovagolni, vagy íjászkodni, esetleg ezt a kettőt egyszerre.
- Nézd Daphne, anyád tegnap meghalt. – tekint fel a papírjából, befejezem a lógatást, és kérdőn nézek rá.
- Miért? – teszem fel az egyszerű kérdést, tudni akarom mi ölte meg.
- Mantikór támadás, ugye tudod mik azok a lények? -
- Igen, emberevő mocskok. – sétálok elé. – Megölöm, amelyik végzett az anyámmal. Köszönöm, hogy szóltál. – hajolok meg kissé tiszteletteljesen.
- Tudom. – simogatja meg a fejem egy mosollyal. – De addig menj gyakorolni. – magam mögött csapódik az ajtót, szaladok a gyakorlóteremben. Apám persze nem hisz nekem, csupán tizenhárom éves kölyök vagyok még a szemében, aki kisebb sikereket ért el, mint egy-egy szatír, nimfa megölése, aki a saját fajtája ellen ment.

Torkánál fogva kapom fel a gnómot, és nyomom a falnak. Nem fog beszélni, tudom, ő is tudja, hogy meghal a mai napon.
- Tudod, még fegyver se kell hozzá, hogy megöljelek. – kissé eszelős mosollyal nézek rá, indák lógnak a falról, elkapom az egyiket, csak koncentrálnom kell, hogy vékony acélhuzallá váljon, lassan csúszik a nyakára, a megfelelő pillanatban elengedem a dögöt. A fejét pedig zsákba rakom. Öt ezer fontot jelentett ez a kis édes. Nem mintha szükségem lenne a pénzre, a Walsh család vagyonos. Még akkor is, ha nem vagyok vérszerint az. Hiába próbálta előlem eltitkolni, hogy mi vagyok, és kinek a vére csörgedezik az ereimben, nem fordítottam hátat a vadászatnak. Sőt mi több, Árész félvérként előnyben vagyok.

- Ms. Walsh, kérem kövessen! – a komornyik mutatja az utat, én pedig követem, közben szemügyre veszem a dísztárgyakat, régi festményeket a falon. Négy éve nem jártam már itthon, de az apám hívatott, remélem nem azért, mert haldoklik. Akkor megölöm én is.
- Köszönöm Thomas! – mosolygok az idős emberre, belököm az ajtót. – Apám! Miben segíthetek? – cuppanós csókot nyomok az arcára.
- Mantikór, csak a tied. – dobja elém az aktát, amit röptében kapok el.
Köszönöm! – biccentek, és már megyek is. Nincs időm családi csevelyre, ahogy neki sem. Az öcsémet vadásszá kéne nevelnie, akinek nem fűlik ehhez foga. A Walsh nevet is tovább kell vinnie, amihez szintén nincs kedve. Kár, hogy nincs pöcsöm.

Dühösen izzó szemekkel pillantok az előttem álló fickóra. Cross! Már megint, én megölöm, most azonnal. Amint megfordul lendületből térdelem meg, és mosok be neki egyet.
- Te rohadt..szemét..Ez, az én mantikórom volt! – sziszegek dühösen, és az sem érdekel, hogy nyekkenek egyet a földön. Szemtelen vigyort villantok rá, a lábaimat nem fogta le, és nem is vagyok gyenge nőcske. Rátérdelek a mellkasára.
- Dögölj meg Cross! -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
30
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Daphne Walsh   Csüt. Ápr. 05 2018, 14:21

elfogadva
welcome to our family
Kedves Daphne!

Nehéz egy ilyen lap után bármit is mondani, hiszen elsőre is látszik hogy mennyire erőteljes és határozott nőszemély vagy. Apád büszke lehetne rád, ha nem nő lennél, de talán még így is. Az hogy ilyen vérpezsdítő kapcsolatod van egy másik vadásszal külön öröm. Tudod a Crossok is elég régi család és a kettő együtt.... Hajjjajjj.

Na menj foglalózz ha még nem tetted meg, és aztán máris ugrálhatsz Cross ideigein.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Daphne Walsh
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: vadászok-
Ugrás: