Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Berserk Halldor, Neda Bousaid

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:18

Yesterday at 22:23

Yesterday at 22:05

Yesterday at 20:54

Yesterday at 20:28

Yesterday at 17:47

Yesterday at 15:28

Yesterday at 13:20


Share | 
 

 Solomon & Daphne

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Hunting you
⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Tartózkodási hely :
Everywhere
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 03.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Solomon & Daphne    Pént. Ápr. 06 2018, 19:31

I'll be by your side

________________________________________________________
Solomon & Daphne

Mormogva fúrom a fejem a párnába, csak nemrég estem haza, vagyis jobban mondva Cross lakására. Pedig simán haza tudtam volna menni, már nincs baja a kezemnek, egy gnóm harapás miatt nem lehet meghalni. Vagyis elég ciki lett volna, ha elintéz engem egy szörnyike, a legutóbb egy gorgó került a terítékre. Azt persze baromi könnyen kiiktattam. Talán egy picit elbíztam magam, nem biztos.
Ez az átkozott telefon meg csak csipog, és nemcsak az enyém. Morranok egyet, a komornyik az.
- Mondd. Jól van vegye elintézettnek. – teszem le a telefont, és mászom rá Solomonra, egy hatalmas vigyorral a képemen. – Újabb sárkányt kell elintézni, mit szólsz? – természetesen elterülök rajta, öt percig lehet a párnám, hatalmas kegyben részesítem.
- De úgy csináljuk, ahogy én akarom, elvileg ez csak egy kis dög, alig másfél méteres. Hm..még én is magasabb vagyok akkor, ha mellé feküdnék.. – töprengek, százhatvan centivel, nem leszek modell, ez biztos.
- Még mielőtt vitatkoznál a tegnapit is te tervezted, és mi lett belőle? Karon harapott egy nyamvadék! Csak neki kellett volna rontani, ahogy szoktam, nem óvatoskodni. – forgatom meg a szemem.
- És előbb én zuhanyzom. Addig készíthetnél reggelit, nekem. Na jó, magadnak is, ha már nálad vagyunk, meg mert rendes vagyok.  – cuppanós csókot nyomok az arcára, aztán a fürdő felé iramodok. Az összes melegvizet elhasználom. Muhaha.  Hangos sóhajjal nyugtázom, hogy nincs nála semmi női tusfürdő, meh, kanszagom lesz. Pedig egy finom hölgy vagyok.


[url=youtube]zene[/url] | <3 |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
7
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Solomon & Daphne    Hétf. Jún. 04 2018, 21:29Daphne & Sol
Nehezen ébredek fel, hosszúúú és mozgalmas éjszakám volt, és a legfőbb konkurenciám is megtalált és végül is ketten vittük el balhét, és aztán... hoyg a pöcsbe kerültünk mi egy ágyba?! Mindegy, valahogy szívesen fordulok úgy hogy az arcom a vörös hajába fúrjam és kellemes képzeleteimet egy undorító hang szakítja félbe, egy csipogás ami a telefonom jelenti.
- E'gn? - szólok bele mély álomittas hangon és észlelem hogy Daphne is ugyanezt teszi és leteszem a telefont. Egy sárkányt bazdmeg, ez kell nekem... Ahogy rám fordul, elvigyorodom, és átkarolom a derekát, nem kell bíztatni hogy végigfuttassam meztelen testén. Igazán szemet gyönyörködtető és halálos.
- Sárkányt hát. Még az előzőt se hevertem ki ami azt illeti és nincs kedvem megint lángolni - sóhajtok fel, hiszen legutóbb majdnem megpörkölt egy nyomorult tűzokádó.
- Na jó, elkísérlek, és majd egy hideg sör mellett nézem ahogy lebirkózod, oké? - alkudozok, de nem becsülöm le a sárkányt. Tisztességesen fel fogok készülni rá, és megmentem ha kell, de jó eséllyel tényleg csak dísznek megyek és hogy elmondhassuk, közös volt, ha már legutóbb én vittem az előle azt a mantikórt. Persze azóta is hallgatom.
- Persze, persze. Fogd csak rám hogy nem hagytalak fejjel falnak menni.... - sóhajtok ahogy eltűnik a zuhanyzóba, és megrendelem a reggelit aztán csatlakozom hozzá a zuhany alá.
- Mi van? Meló lesz, időt spórolunk ha együtt fürdünk - kuncogok fel gonoszkásan és kinyújtózom a tusfürdőm után. Véletlen feszül meg minden izmom, amiken olyan hévvel zongorázott tegnap éjjel. Egek, de isteni volt...

 


Music: ♪ My Demons
  • •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Hunting you
⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Tartózkodási hely :
Everywhere
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 03.
⌲ Kor :
32

TémanyitásTárgy: Re: Solomon & Daphne    Kedd Dec. 04 2018, 19:29

I'll be by your side

________________________________________________________
Solomon & Daphne

Egyébként itt a világ vége, miért kerültem én ide? És miért volt ennyire jó ez az éjszaka? Pont vele..nem lehetett volna kevésbé idegesítő személyt magam mellett tudni, még a lélegzése is zavar. Párnába kellett volna fojtanom, a Föld máris könnyebb lenne. Aztán a halott testét csalinak használtam volna, ha nincs test, nincs gyilkosság.
- Pöff, mert béna vagy, és nem voltam ott, hogy segítsek, ez azért van, ha ott vagyok nem lángolsz. – nézek rá egy hatalmas vigyorral. Cicásan bújok is hozzá, ha már simogat ennyit igazán megengedhetek magamnak, hiába szeretném kinyírni.
- Tökéletes, pontosan így gondoltam, hogy te nem csinálsz semmit, mert azzal úgyis felbosszantanál, és az kinek jó? Nekem biztos nem, és neked se. – angyali arccal tekintek rá, nem szeretem, ha valaki lenyúlja előlem az áldozataimat, főleg nem a mantikórokat, ő pedig megtette, amiért még mindig nagyon zabos vagyok rá. Mert az én áldozatom volt, minden kis söpredék vadász tudta, még a húgom is inkább kihátrált, pedig az anyánkat ölte meg. Lehet Ameliát nem is érdekelte annyira..hm..jobban belegondolva vele is beszélnem kell ezügyben.
- Miért kire fogjam, Árészra? Ő biztos hagyta volna, hogy azt csináljak, amit akarok. – puffogok mielőtt eltűnnék a fürdőben, legalább addig se látom.
- Ahha, én meg egy apró tündérke vagyok, aki sosem ölt. – pillantok fel rá összehúzott szemekkel, mi a francért nem nőttem nagyobbra? – Jól van megmosom a hátad, ha már itt vagy. – és véletlenül se a karmolás nyomaimra koncentrálok, ami kisebb elégtétellel tölt el .


[url=youtube]zene[/url] | <3 |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
7
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Solomon & Daphne    Szer. Dec. 05 2018, 09:57Daphne & Sol
Nehezen ébredek fel, mert kellemes és hosszú éjszakám volt a mellettem heverő vadásszal, ami lássuk be házon belül maradunk hiszen miért kezdenék egy egyszerű halandó emberrel? Olyan törékenyek és idegesítőek tudnak lenni, míg a mellettem heverő nő elég masszív és stabil ahhoz hogy kibírjon egy félisten vadászt.
- Nem vagyok béna, csak erős sárkányt fogtam ki és mivel én itt vagyok, nyilvánvaló hogy ki harapott fűbe kettőnk közül - sóhajtok fel ahogy végigcirógatom mielőtt elsprintelne a fürdő felé hogy elfoglalja előlem. Felkelek és kinyújtózkodom, kiroppan minden porcikám ahogy felnyögök.
- Felbosszantanálak? Na persze, nekem ne sipákolj amikor maga alá gyűr a szörny, én csak a sörömmel fogok foglalkozni - hiszen legutóbb is én mentettem meg, még ha nem is hajlandó elismerni, és bevallani. Engem mondjuk annyira nem érdekel ez a mai nap, ha nem lenne muszáj még órákig meg se moccannék az ágyamból.
- Akkor legközelebb menj vele, engem nem zavar - morgok ahogy elnyomok egy ásítást és kezembe veszem a telefont és bepötyögöm a pékség számát, ami szokott házhoz szállítani is. Leadom a rendelés, két személyre és aztán előhalászom a törülközőmet.
- Én ezt egy szóval se mondtam hogy az lennél - húzom fel a szemöldököm, ahogy beállok a zuhany alá hogy megnyissam a forró vizet.
- Mossad - hagyom rá ahogy lefröcskölöm egy kicsit.

 


Music: ♪ My Demons
 • •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Solomon & Daphne    

Vissza az elejére Go down
 
Solomon & Daphne
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Európa :: Egyesült Királyság :: Anglia-
Ugrás: