War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Brian Ingram, Desirée Ingram

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:52

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 00:23

Yesterday at 00:09

Szomb. Jan. 19 2019, 19:51

Szomb. Jan. 19 2019, 17:29


Share | 
 

 Zahra Kingston

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
Medjay - történész
⌲ Hozzászólások :
16
⌲ Tartózkodási hely :
London
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 08.

TémanyitásTárgy: Zahra Kingston   Vas. Ápr. 08 2018, 14:43

Zahra Kingston
Nézd meg ezt a folyót. A víz egyre csak hömpölyög, nem zavartatva magát olyanoktól, mint az idő. Akár egy végtelen harc.
Zahra, Menhit
korod
Félisten
Karen Gillan
Egyedülálló
Heteroszexuális
saját
Szekhmet a perzselő nap oroszlánfejű istennője, az anyák oltalmazója, a háború, gyűlölet és halál úrnője. Ő volt a járványok felelőse és terjesztője is, betegségdémonok álltak szolgálatában, ugyanakkor gyógyító istennő is, az orvosok oltalmazója, akik a papjainak tartották magukat.
Szóval a kislánya, Menhit se gyenge félisten. Főleg mert a neve azt jelenti pusztító. Képes uralma alá hajtani a tüzet, hívhat magához démont, gyógyíthat, és okozhat fertőzést, nem országos szinten, de egy-két embert simán el tud intézni.. Anyjához hasonlóan oroszlánként is vígan elboldogul, szereti is ezt a formáját használni.
II. Antef Uahanh fáraót szolgálta.  

useri információk
Időszámításunk előtt II. Antef uralkodása idején

Lassan húsz éve uralkodik a fáraó, tizenötéve már, hogy szolgálom, győztes csatákba vezettem. A háttérből természetesen, hisz csak egy nő vagyok, akit régen a palota lépcsőjén találtak meg. I. Noferu fáraóm anyja szeretett volna még egy gyereket, ám nem sikerült a gyermekáldás, s mire feladta volna ott feküdt egy kosárban az oroszlánykölyök, aki másnapra babaként sírt fel. Sosem mondta senkinek, csak nekem, a halálos ágyán.
Leszállok a lovamról Szekhmet temploma előtt, s kikötöm az egyik oszlophoz, mosolyogva simítok rajta végig. Lassú léptekkel haladok a templom belsejébe. Háború lesz, imádkoznom kell. Letérdelek az oltár elé.
- Minden Háború Anyja, kérlek, vezesd a fáraót dicső győzelemre. Fogadd el áldozatomat. – öntöm a sört a kehelybe, annyit hoztam, amennyi egy tömlőbe elfért. Lehunyt szemmel, mosolyogva állok fel, megérzem a forró levegőt. Anyám az.
- Menhit! Figyelmeztetnem kell téged, ez lesz az utolsó csatád. Számodra biztos nem zárul győzelemmel. -
- Addig szolgálom a fáraót, amíg tehetem. Ha meg meghalok, ám legyen. Medjay vagyok. – húzom ki magam dacosan, állom a pillantását. Ezt a belső viszályt akkor is el kell simítani, háború lesz, akkor is, ha nem akarjuk. A fejüket küldték vissza azoknak, akik tárgyalni mentek. Ez pedig vért kíván. Faképnél hagyom az oroszlánistennőt.

Szelket fia átdöfte a vállam, a földhöz szegezett. Vért köpök felé, vicsorgok, mint egy oroszlán, fájdalmasan kiáltok fel, amikor megcsavarja a lándzsát.
- Ó, nem..nem..drága Menhit. Ettől sokkal rosszabb dolog vár rád. – megkérdezném, hogy hova akar vinni, de az eszméletemet vesztem.

Kipattannak a szemeim, nem bírok mozdulni, az orromba kúszik a balzsamazószer illata. Azaz átkozott féreg!
- Megöllek! Kitépem a gerinced, kihúzom a beleidet, és azzal kötlek fel. – üvöltök magatehetetlenül, vergődve a szarkofágban.
- Nem hall téged, Menhit..De tehetek érted valamit, megátkozta ezt a helyet, te saját magad nem szabadíthatod ki. Idővel viszont, ha egy halandó kinyitja a sírod kimehetsz innen. Addig is aludj egyet, leányom.. –

2018 napjainkban

Lecsúszik a szarkofág teteje, úgy ülök fel, mint akibe belecsíptek. Reped a gyolcs, vöröslő szemekkel pillantok a falba épülő férfira.
- Ki vagy te? – kérdezném, helyette port köpök ki. Hány éve nem ittam? Hol vagyok? Mi történt velem? Miért van fura ruhában ez a férfi?
- Nekem azt mondták, hogy itt egy múmia fekszik.. – merészkedik közelebb. – De te határozottan élsz.. – állapítja meg a nyilvánvalót. Letépkedem magamról a maradék anyagot, csupán a háborúban viselt öltözékem marad rajtam.
- Szerintem nagyon is élek, úgyhogy kezdj el mesélni..mert kitépem a nyelved. – másznék ki az „ágyikómból”, helyette inkább kiesem belőle, egyenesen a férfi karjaiba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
i b u r n cities to the g r o u n d
⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Tartózkodási hely :
new york
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Zahra Kingston   Vas. Ápr. 08 2018, 19:21

elfogadva
welcome to our family
Kedves Zahra!

Kezdeném a neveddel, mert imádom, és passzol is a rőt szépséghez, akit play by-nak választottál*-* Igazán csodálatra méltó a hűséged, a kitartásod és a bátorságod! Lenyűgöző vagy, jó volt olvasni a lapodat is. Nem mondom, valahol meglepett, hogy egy szarkofágban végezted, és, már ki tudja hány száz-, meg ezer év óta ott sínylődsz - ami nem járja.
Kíváncsi vagyok, hogy hogyan és miképpen fogod megélni, hogy, míg te a koporsóban raboskodtál, addig a világ körülötted, amelyet ismertél, teljesen megváltozott és átalakult. Na, meg... nem elhanyagolható tényező az úriember sem, aki rád talált - tűkön ülve várom, hogy lássam, hogyan alakul a továbbiakban a kapcsolatotok

P.S. a Jumanji-s gif miatt kapsz egy extra pirospontot a képzeletbeli füzeted margójára nyalifali
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Zahra Kingston
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: félistenek-
Ugrás: