Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Hétf. Okt. 15 2018, 21:46

Pént. Okt. 12 2018, 06:35

Csüt. Okt. 11 2018, 18:53

Csüt. Okt. 11 2018, 15:43

Szer. Okt. 10 2018, 12:59

Kedd Okt. 09 2018, 00:42

Hétf. Okt. 08 2018, 22:33

Csüt. Okt. 04 2018, 20:08

Csüt. Okt. 04 2018, 16:09


Share | 
 

 I'm here...waiting for you ~ Loki & Sigyn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

skandináv istenség

⌲ Hozzászólások :
14
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 05.

TémanyitásTárgy: I'm here...waiting for you ~ Loki & Sigyn   Vas. Ápr. 08 2018, 21:47


To: My beloved
Hetek teltek el mióta utoljára láttam. Már szinte nem is emlékszem a hangjára, olyan rég szólt hozzám, akár csak egy szót is. Néha látom. Egy árnyék, amint hajnalban elsuhan a szobám ajtaja előtt, és a kölni illata kísért az egész házban. Már nem is főzök, mert felesleges. Magamnak nem kell, nem eszem meg, ő pedig néha napokra eltűnik. Így jobb híján lézengek össze-vissza a lakásban, és valami elfoglaltságot keresek magamnak. Szinte minden nap kitakarítok, és nagyon sokszor sütök valamilyen süteményt. Az persze valahogyan mindig elfogy, micsoda meglepetés. Szóval itthon van, néha, csak valahogy hozzám sem tud szólni. De nyilván túl elfoglalt, rám már nem jut ideje.
Éppen ezek a gondolatok forognak a fejemben, ahogy a vasalni való ruhák hatalmas kupacára próbálok koncentrálni. Egy fehér ing akad a kezembe, aminek a gallérjából még nem egészen jött ki a vörös rúzs. Vérvörös volt, olyan árnyalat, amit én soha nem használnék. Persze, egy szót sem szóltam, eltűntettem róla, lemostam róla az idegen parfüm szagát, és hamarosan frissen vasalva várja majd a szekrényben, hogy gazdája újra felvegye. Halkan dúdolok egy szomorkás dalt, amit még a hazánkból hoztam magammal. Az ablak előtt szilvafa virágzik, bíbor virágai kellemes illatot árasztanak, de én már nem tudok örülni neki. Egyszerűen csak fáradt vagyok, és félek. Félek, hogy egy nap, egy rúzsfolt gazdája fog ide állítani az uram karjába csimpaszkodva, Loki pedig közli, hogy fel is út le is út, mehetek amerre látok. Ezt nem élném túl. Főleg azért, mert nem lenne hová mennem, maximum az utcára. De meg tudom érteni, hogy már nem kellek neki. Alacsony vagyok, az arcom unalmas, az alakom akár a piszkafáé. Annyi gyönyörű nő, és férfi él itt, mind érdekesebb egy szürke, az évek súlya alatt megfáradt asszonynál, aki két gyermeknek adott életet. Így inkább csak csendesen meghúzom magam, és várok. Várom, hogy észre vegyen, a karjába zárjon, megcsókoljon, vagy elküldjön magától.
Felkapom a fejem egy pillanatra, ahogy kattan a kulcs a zárban. Hát haza jött…és ilyen korán. Remélem nem esett semmi baja. Az ajtó felé fordulok, szemem egy pillanatra találkozik az ő kék pillantásával. Micsoda szemek. Évezredek után is fellobbantják bensőmben a tüzet, ami csakis érte pislákol.
- Üdv itthon kedvesem! –mondom mosolyogva. Mosolyom gyenge, halovány, gyorsan lehervad ajkaimról, hogy a bánat újra át vegye a helyét és vissza fordulok az inghez és a vasalóhoz. Ha szeretne valamit, majd elmondja, ha hozzám akar érni, ide jön. Én itt vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
I'm here...waiting for you ~ Loki & Sigyn
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Európa :: Egyesült Királyság :: Anglia :: London-
Ugrás: