War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Brian Ingram, Desirée Ingram

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:52

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 00:23

Yesterday at 00:09

Szomb. Jan. 19 2019, 19:51

Szomb. Jan. 19 2019, 17:29


Share | 
 

 Nathaniel Kennedy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
régész
⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Tartózkodási hely :
London
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 09.

TémanyitásTárgy: Nathaniel Kennedy    Csüt. Ápr. 12 2018, 13:33

Nathaniel Kennedy
A halál mindannyiunkra rámosolyog. Az ember nem tehet mást, mint hogy visszamosolyog.
Amenophis / Nate
már rég nem számolom...öreg vagyok
félistenek
Benedict Cumberbatch
foglalt a szívem
hetero
keresett
Atyám nagy ajándékkal bocsájtott a világba, mikor Egyiptom elbukott. Képes vagyok a halál kapujában lévő lelketeket vissza kísérni az életbe, második esélyt adni nekik. Ez persze nem azt jelenti, hogy évek, vagy évszázadok óta halott embereket feltámasztani. Ha így lenne, a régi barátaim mind élnének, és nem csak emlékek lennének. Nem vagyok mindenható, nem az volt atyám szándéka, hogy többé ne legyen halál a világban.
Még fiúcska koromban bízott atyám a bölcs isten, Toth gondjaira, így mára már több mint 50 diplomával büszkélkedhetek, a legváltozatosabb tudomány területeken, legnagyobb szenvedélyem mégis két dolog marad, az emberi test, és az egyiptológia. Atyám és Toth, mielőtt vissza vonultak volna az Alvilágba, rám bízták, hogy majd ha eljön az ideje, ismerje meg a világ újra Ré nagyszerű birodalmát. Ezért tanultam évezredeken keresztül, és most ezért vagyok világszinten elismert egyiptológus.

useri információk
: Kre. 4000 környékén: A nap még éppen csak felkelőben volt a templom felett, de már mindenki talpon volt, a nagy hírre, hogy a fáraó meglátogat minket. Én mindösszesen 5 éves voltam, fogalmam sem volt mi történik körülöttem, vagy miért kell ekkora felhajtást csinálni egy ember érkezése körül, mikor atyám maga Anubisz, és sokkal nagyobb hatalma van, mint ennek az egyszerű embernek. Szeretett tanítom, második apám, Toth magyarázta el, hogy ez nem ilyen egyszerű.
- Tudod, kis sakálom, ez nem ilyen egyszerű. Atyád valóban nagyhatalmú, de ezt a fáraó nem tudja. Itt mi csak a templom főpapjai vagyunk, te pedig nem félisten vagy, csak egy kisfiú. Érted?
Csak bólintottam, de még mindig nem értettem, hogy miért bujkálnak, de nem is akartam megérteni. Csak azt tudtam, hogy az épp hatalmon lévő fáraó Antef, aki a második fáraó volt ezen a néven, ellátogat hozzánk.
Mikor a nap felkelt, mindenki haptákban állva várta az uralkodó érkezését, csak én nem. Egyik pap sem tudott elkapni, így egyenesen az érkező delegáció lábai közé rohantam. Senki sem tudott megállítani, csak egy vörös hajú nő, aki a grabancomnál fogva ragadott meg, és a hóna alá csapva vitt vissza apámnak. Végül vele töltöttem azt a napot, amíg ott volt a delegáció. Megtanított rendesen megülni a lovat, és egy kicsit a karddal is tanítgatott bánni. Már nem emlékszem a nevére, de azt a napot soha, de soha nem fogom elfelejteni.

2017: Dagadt a mellem a büszkeségtől, ahogy elegáns frakkomban lassan lesétáltam a katedráról, a kollégák elismerő tapsvihara közepette. Olyan felfedezést mondhatok a magaménak, ami a maga nemében páratlan, hiszen ez egy hiányzó láncszem a történelemben. Egy olyan fáraó sírját fedeztük fel, akiről eddig azt sem tudták, hogy létezik. És hamarosan kezdődnek az ásatások. Még el kell pakolnom, és rá készülnöm a nagy utazásra. Olyan régóta élek itt, az esős Londonban, hogy már el is felejtettem milyen érzés a perzselő sivatagi szél a bőrödön. Hiányzik az otthonom, és jó érzés, hogy most egy jó időre haza megyek. Úgy érzem, teljesítettem a feladatot, amit atyám bízott rám, és büszkévé tettem. Ez egy olyan dolog volt, amit sosem mutatott ki. Azt, amikor büszke volt. Bár igazán semmi mást sem mutatott soha. Inkább Toth nevelt, de ő sem szeretettel, mégis már túl léptem ezen rég. Felesleges bánkódni, úgysem változik már meg semmi. Most már magamnak élek, és magamnak hajtom a sikereimet. Haza felé sétálva fogalmam sem volt, mekkora változást hoz majd az életembe az, hogy haza megyek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Nathaniel Kennedy    Csüt. Ápr. 12 2018, 17:06

elfogadva
welcome to our family
Nate a Nate-nek, jól jött ki, nem? Mindegy, nem is ez a lényeg, sokkal inkább az ET-d.
Abszolút igazad van, hogy Benedict Cumberbatch egy félisten, teljesen egyetértek veled, és ehhez párosult egy fantasztikus előtörténet is. Gratulálok hozzá, és remélem jól fogod érezni magadat nálunk!
Nate
Vissza az elejére Go down
 
Nathaniel Kennedy
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: félistenek-
Ugrás: