War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 00:23

Yesterday at 00:09

Szomb. Jan. 19 2019, 19:51

Szomb. Jan. 19 2019, 17:29

Szomb. Jan. 19 2019, 13:38


Share | 
 

 Brian Thomas Ingram

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
POTUS
⌲ Hozzászólások :
52
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 17.

TémanyitásTárgy: Brian Thomas Ingram   Csüt. Május 17 2018, 20:00

Brian Thomas Ingram
Sorry for losing my temper, but I have lost my temper.
Kratosz, Elnök úr
Kortalan
Istenek (görög)
Kiefer Sutherland
Házas
heteroszexuális
canon
A hatalom, egyeduralom és autoritás istene. Pallasz és Sztüx fia, Niké, Bia és Zélosz testvére. Született faszagyerek, szárnyakkal és az apja örökségét képező fénylándzsával isteni alakjában. Mondjuk Zeusz ex-kidobójaként kellemetlen lenne neki, ha nem lenne pont optimálisan menő. Ő volt az egyike azoknak, akik anno Prométheuszt büntibe rakták. Amiért Héphaisztosz lehet most is haragszik rá. De azért mert sokat beszél szerinte. Annak ellenére, hogy minek az istene és ömlik belőle a karizma, már-már Lincolni szerénységgel bír. Megszokta, hogy neki nem áldoztak igazán sosem, az ő erőforrása a környezete hatalomvágya. Csak a legvégső esetben folyamodik ahhoz, hogy magának generálja azt. Évszázadok óta nem volt szüksége erre a becstelen dologra. A választások idején rommá verte Republikánus, póthajas ellenfelét; úgy hogy az vissza is vonult a közélettől.

Torsades de Pointes, Háttérhatalom Zrt.
Time Lapse

Szabályosan elzúg mellettem Bia a csatatéren, én pedig csak egy fél pillanatra követem a szememmel. Szinte érezni, hogy Zélosz ostorozza a szemeivel. Vannak, akik a háborúk idején sem tekerik le a hülyeséget. Évezredekkel később nem lesz meglepő, hogy az erőszak istennője lett.
Én nem rangba születtem. Én a semmiből kapartam fel magam, miután anyám felvitt négyünket az Olümposzra, hogy Zeuszt szolgáljuk. Alárendelt voltam. Szolgáló, kidobó, fogdmeg. Mégis én lettem az, aki a királyok könyörgésébe foglaltatott, hogy segítsem őket útjukon. Én voltam a fegyver a kézben és a kéz, ami fegyvert fogta. Két végén égettem a gyertyát. Egy elfeledett árnyék a sarokban, a név, akit a huszonegyedik századra már szinte csak egy videojátéksorozatból ismertek a halandók. Az utolsó alkalom, amikor még teljesen harcos voltam, a Titanomakhia idején volt. A lábam szögként állt a talajba, materializáltam a lándzsát és nem gondolkodtam. Nem törődtem a saját épségemmel. Csak a diadal érdekelt. Béklyóimba verve harcoltam egy másik szörnyűségekkel teli gárda ellen. Az én döntésem volt? Nem. Másként döntöttem volna, ha az enyém jog? Kötve hiszem.
Mert többet nyertem, mint mások.

Unity

A diadal nálam nem ért véget ott, hogy piedesztálra lettünk emelve a testvéreimmel egy időre. A legtartósabb dolog az enyém lett: a nő, aki még ennyi idő után is velem van. Amíg az istenek fent dajdajoztak, addig én Nüx-el töltöttem az időm. A tetteim elégnek bizonyultak arra, hogy ne csak a szívét, de a kezét is elnyerjem. Voltam király, császár, gróf, herceg, de két valami tartós csak a címeim közül. Az apa és férj.
Nevezzenek ódivatúnak, de életemben egyszer sem kacsingattam ki. Azt hinné bárki, hogy az éjszaka istennője mellett nem könnyű lépést tartani, de az igazság az, hogy mindig is egyszerre léptünk. Megadtunk a gyermekeinknek mindent, amit egy szülő megadhat a világon. Legalábbis én szeretném ezt hinni. De amikor a mi sötétségünk és a családé is összegyűlik, valahogy fény lesz belőle.
De ha rosszat akarsz magadnak… próbálj meg a vérvonalamnak ártani. A lernéi Hüdra hozzánk képest kutyafüle.

I, Brian Thomas Ingram, do solemnly swear that I will faithfully execute the Office of President of the United States, and will to the best of my Ability, preserve, protect and defend the Constitution of the United States.

Én a mandzsettámmal szórakozom, amíg a nejem, megigazítja a nyakkendőm. Hegyomlással nyertem a választásokat mondhatni. Brian Thomas Ingramként, az USA 45. elnöke lettem. Függetlenként. Lassan végleges lesz a beköltözés is, mert az elmúlt hetekben még a rejtett kis földalatti magánbunkerünkben is végig jártunk Ohioban, dolgokat keresve, amik kellhetnek. Akkor találtam meg Ephraim babacipőjét, ami valamiért az egyik jogi lexikonomon csücsült. Ő most a legkisebb gyermekünk, 27 éves. Erisz állandóan a vérét szívta kölyökként, de titokban mindig elbánt azzal, aki ártani akart neki.
Nüx mosolya zökkent ki az emlékből. Látja rajtam, hogy elrévedtem egy csöppent. Magamhoz ölelem és csókot nyomok a homlokára.
- Menjünk. Szüksége van ránk most az országnak. – mosolygok rá, majd az ajtóban meglátom a fiam, aki látványosan feszeng az öltönyben. Mielőtt én elnevetném magam, a nejem előttem megteszi azt. Egyszer kap szabadnapot a gyerek Philoktétésztől és az Elwood-klántól, akkor is az apja beiktatásán kell lennie, egy másik Elwood mellett.
Holly be is kopog az ajtófélfán, nem foglalkozva azzal, hogy útban van a fiam.
- Elnök úr… itt az idő.
Rázzuk gatyába a szabad világ első oszlopát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
247
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Brian Thomas Ingram   Csüt. Május 17 2018, 20:05

elfogadva
welcome to our family
Nem szoktam füllenteni, na jó..most éppen azt csinálom, de, amikor az a nyúlgerinc, akarom mondani Zeusz lejött hozzám, eszembe se jutott, hogy nem egyedül térek vissza szerény kis kastélyomba. De nem bántam meg, egyetlen egy percet se. Tied a szívem, és rajongásig szeretlek! Nem mintha megszökhetnél tőlem.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Brian Thomas Ingram
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: