War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Brian Ingram, Desirée Ingram

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:52

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 00:23

Yesterday at 00:09

Szomb. Jan. 19 2019, 19:51

Szomb. Jan. 19 2019, 17:29


Share | 
 

 Qamar&Emrys

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Informatikus
⌲ Hozzászólások :
21
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 14.

TémanyitásTárgy: Qamar&Emrys   Kedd Jún. 05 2018, 20:28

Qamar&Emrys

Na most, ha az ember, akarom mondani az isten kap egy sms-t Thottól az kettőt jelenthet, már megint szeretne valamit vagy esetleg van valami problémája a nyakékkel, bár nem hiszem, azt én is tudnám. Minden általam készített ékszerről tudom, hogy hol van, nagyjából. Egyébként meg nem probléma, hogy jön úgyis rég láttam, csak hát megint én vigyázok egyedül Pearl-re, ami jelen pillanatban elég stresszes, már beszél, és jár. Leteszed valahova és tuti nem ott találod meg, hanem mondjuk a harmadik szobában. De hát Themisz pár napig Eirénének segít, úgyhogy bólogattam, és alig alszom. Meg dobtam egy sms-t az elnöknek is, hogy meg fog ölni. Mondjuk nem kéne, de hát úgyis leüvölti a fejem, amiért egy ilyen fontos dolgot nem árultam el neki, viszont kötött az esküm. Amúgy is elég nagy titkot cipeltem elég sok évig, járna egy kis tisztelet.
- Na gyere ide Pearl.. - veszem fel a lurkómat, amikor csengetést hallok, és gyerekestül megyek ajtót nyitni. - Régen láttalak! Én levenném a helyedben a szemüveget. A kisasszonynak fétise van. - tessékelem be, és csukom be mögötte az ajtót. - Minek köszönhetem a látogatásod? Mennyire leszek ideges? -

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
Egyetemi tanár
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Tartózkodási hely :
Kairó
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Qamar&Emrys   Kedd Jún. 05 2018, 21:53

Emrys&Qamar

Nem láttam Héphaisztosz kopasz fejét, úgy azóta, hogy rájöttem, hogy a feleségem terhes és nekem fel kell kötni a bugyogómat, ha nem akarok iszonyú nagy botrányt a nyakamba. Egyszerűbb volt, hogy ha azt hiszi Maat, hogy át tud cseszni, mint nyuszibogyót a palánkon. A nyakék ötlete is meredek volt, de ő szerencsére nem az volt sosem aki meghátrál egy jó kihívástól. Az alapkoncepció az lett volna, hogy visszatartja a lányom erejét a nyakék, leginkább azokat, amiket tőlem kapott és úgy nagyjából belőhetővé teszi a térképen.
Nem repülővel jöttem Amerikába, mint az asszony, mert neki azért kell a bélyegzőnyom az útlevelébe, ahová megy, én bezártam és beriasztottam otthon, majd felmértem, hogy hová lenne ideális teleportálni. Ez a baj a nagyvárosokkal, hogy ha vaktában flashel valaki A-ból B-be, akkor pofán lesz csapva. Kipécézve a célpontot magamnak, meglendülök és landoláskor pofán csap, hogy én mennyire rohadtul elszoktam attól, hogy ott lihegnek a görögök a nyakunkban. A tarkómon égnek merednek a szőrszálak kis antennaként. Ó, bajban leszünk. De mekkorában. Én pedig biztos vagyok benne, hogy el fog jönni egy töréspont, amikor mindenki kell, aki él és mozog, de én most az asszony parancsára jöttem. A gyerek biztos ki fog szaladni a világból, kár, hogy nem láthatom. A végén nekem és a kovácsnak is szembe kell majd nézni a következményekkel. Megnyomom a csengő végzetes gombját,
- Én is téged! Ó, értem. - pislantok egy nagyot, ahogy meglátom, hogy megint vagy még mindig kisgyerek van a karján és illedelmesen elrakom a szemüvegem az ólálkodó mini istennő elől. - Azt hiszem, hogy pontosan eléggé. Maat rájött arra, hogy mi történt, a gyerek tanuló Doctor Strange-eset játszik. Lehet ideje lesz lekapcsolni a nyakéket. - dörzsölöm meg a tarkómat és kerülök beljebb. 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Informatikus
⌲ Hozzászólások :
21
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Qamar&Emrys   Kedd Jún. 05 2018, 22:21

Qamar&Emrys

Miért kell nekem mindig ilyen helyzetbe kerülnöm? Ja, mert szeretem a kihívást, és ez az volt. Akkor még nem gondoltam arra, hogy ez egyszer le is fog kerülni. Megtettem, amire kért, és büszke is vagyok a munkámra, mondjuk melyikre nem? Mindegyik csodálatos, még azok is, amiket az első feleségemnek készítettem, aztán elhagyott belőlük párat, na, de ezen se csodálkozom igazán. Bár sosem fogom igazán megérteni miért pont így tett, ő tudja, nekem aztán tényleg mindegy. Aztán majd a nyakamba kapom az invizíciót, ahogy ő is, vagy már megkapta, Maat tuti nem hagyta szó nélkül az ügyet.
- Mostanában minden kell neki, egyébként Pearl, tizenegy hónapos, és ne nézz úgy rám, mintha havonta születne gyerekem. - berakom a nappaliban lévő játékkuckójába az említett istennőt, csak aztán húzom össze a szemöldököm, és nézek az egyiptomira. - Ó, hogy a macska vigye el. - káromkodom el magam nagyon finoman, mert a lányom szokása, hogy papagájosat játszik, és a múlt héten majdnem kitekerte a nyakam Themisz. - Ezért engem ki fog nyírni Kratosz, remélem tudod, aztán majd a feleségem. Amúgy meg mi a francnak csináltuk meg, ha most vegyük le? Na mindegy, csináljuk meg, aztán a lányod is pompázhat teljes erejében. Sőt mindjárt kerítek Pearl-nek bébiszittert. - és hát kit hívhatnék ilyenkor természetesen Wintert és Henninget, az ikrekhez elfér még egy kis ideig, a nagyobb csapás is.
- Tudom, jövök eggyel, viszont elég sürgős az ügy. Amúgy is mindjárt aludni fog. - nyomom a morcos jéghercegnő kezébe a gyereket, na ezért remek a teleportáció.
- Szóval ott tartottunk, hogy mind a ketten meghalunk. Viszont kövess, megyünk a garázsba. - indulok a helyiség irányába- Maat mennyire volt kibukva? -  

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
Egyetemi tanár
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Tartózkodási hely :
Kairó
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Qamar&Emrys   Kedd Jún. 05 2018, 23:15

Emrys&Qamar

Aki kavarja a szart, az előbb-utóbb találkozik a hullámokkal is. Én most az utóbbi kategóriában vagyok, de minél tovább van valami halogatva, annál nagyobb lesz a stóc. Ezt elég volt nekem mások kárán megtanulni, pont elég öreg vagyok, hogy engem is elérjen ez a trend. Ő már akkor is magán hordta a feltalálók jelét, nekem pedig úttörő és sosem látott dolog kellett. Valami, ami a legkevésbé sem feltűnő, egyszerű csecsebecsének tűnik másoknak, de cserébe gyakorlatilag erősebb lett, mint a titánok láncai. Éppen ezért fogunk lubickolni, mert egy ilyen csekélységet első blikkre sem volt túl hozzám méltó eltusolni, de a kirakósba ez kellett.
- Pearl... Semmi közöm a családi és nemi életedhez, úgyhogy ezt nem is fogom firtatni. De legalább végre elvetted az anyját. - ha azt hiszi a kölyök, hogy nem látom, hogy milyen rusnyán firtat engem így szemüveg nélkül, akkor téved. Le kell nyelnem nagyon hirtelen egy kibukni vágyó röhögést, amikor szépen fogalmazza meg a nyomdafestékre allergiás gondolatait. Lehet, hogy ciki apa vagyok, de tudok arról, hogy a kicsik szeretik a szüleiket imitálni a fejlődés egy szakaszában, ezzel is tovább növelve a kognitív kapacitásaikat. - Én meg imádkozom, hogy nem fognak utánam is jönni, mert az előbbiből simán kinézem. Bonyolult történet, de a lényeg az, hogy akkor nem volt hely a mérlegelésben Sitrának, most lesz egy egészen másik síkon. Csináljuk, essünk túl rajta. - összerándul a szemöldököm, hol tart ő bébiszittert ilyenkor? Aztán megértem egyből, ahogy meglátom Drífát, aki szintén ki akar nyírni a szemével. Mindig kimegy a fejemből, hogy a görögöknél a családfa egy nagy és ijesztően kiterjeszkedett dolog.
- Szióka és köszi! - integetek én a háttérben pofátlanul. Hadd tudja ország világ már most, hogy vannak még közös ügyei a két világnak.
- Ha meg is történik, akkor remélem, hogy a mérlegelésünk már simán mehet. - sarkon fordulok és követem őt, ahogy elindul. - Ó, rémesen. Már azért is hálás vagyok, hogy a lány egy időre szabad volt tőlem, de amint elkezdte kaparni a lécet, akkor leesett a tantusz és nagyot koppant, én meg meg lettem fojtogatva. Mit tudsz, mennyi csapódhatott vissza a lefogott látnoki erőkből felétek? 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Informatikus
⌲ Hozzászólások :
21
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Qamar&Emrys   Vas. Jún. 10 2018, 00:50

Qamar&Emrys

Látványosan megforgatom a szememet, kicsit későn vettem el Themiszt, de elvettem. Szerintem ez a lényeg.
- Jól van már na, kellett hozzá pár év, de Paige születése után elvettem, vagy előtte, nem igazán emlékszem. Zűrös idők jártak akkoriban egy KGB-s istenre, és annak kedvesére. – legyintek egyet, a szabad kezemmel, a másikkal ugyanis a legkisebb ékkövet fogom. Nos, igen kicsit sokára tartott mire összeszedtem a bátorságom, és megkértem Them kezét.
- Annyira rendes vagy, de komolyan. Most legalább lesz helye, majd megünnepeljük. Vigyem el helyetted is a balhét? Persze, mert a sánta, kopasz kovácsnak úgyis mindegy. – dünnyögöm az orrom alatt, pedig menne cifrában is, na, de a hercegnő miatt vissza kell fognom a nyelvem, elég rendesen.
- Tán ismered a Jégkirálynőnket? – pislogok és megvakargatom a tarkóm, emlékeim szerint Drífa csak Izlandon rendetlenkedett, de ott nagyon. Egyiptom nem az ő terepe, maximum éjjel, nappal megpusztulna.
- Miattad fogok ott is szívni, bár nálunk nincs ilyen, ha szerencsém van újjászületek. – de hát mit tegyek? Belementem, nagyon régen, ezen nem tudok változtatni.
- De mint látom kitűnő egészségnek örvendezel, annyira mégse fojtogatott meg. Ó, hát az én nejem tuti kapott, Panakeia, és Iaszó is, utóbbit főleg a terhessége alatt,és az utolsó trimeszter alatt, szóval biztosra veszem nem örülne, ha találkoznátok. Békés teremtés, viszont ezért ő is megfojtana. Azt hiszem ennyi, Apollón mostanság mással foglalkozik, mint a látnokoskodás. Ja nem, ott van még Asteria is, ha így nézzük elég szépen eloszlott. – rövid kis keresgélés után meg találom a dobozt, amit keresek, aztán kiveszem belőle a jelképét.. – Meg is van, csak annyi a dolgod, széttörd az amuletted, aztán a lányod teljes erejében pompázik. – nekem az volt a feladatom, hogy kivegyem a dobozból, nélkülem ezt nem tudta volna megtenni.
  

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
Egyetemi tanár
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Tartózkodási hely :
Kairó
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Qamar&Emrys   Vas. Júl. 15 2018, 21:33

Emrys&Qamar

Nagyon látványosan szórakozok a kínján még mindig. Az is eleve roppant popcornért kiáltó volt, hogy mennyire szerelmes lett és hogy pont belé. De becsülettel felnevelték a gyerkeiket, még akkor is, amikor a kötelesség elszakította őket.
- Pár ezer év, akarod mondani. Te is tudod, hogy lett volna egy időablakod, hogy lépj és nem tetted meg akkor. A zűrös idők című vizes lepedőt mindenre ráhúzhatod, csak magadat áltatod. - vonom meg a vállamat kicsit.
- Nem, ezt az egészet az én magam pillanatnyi rövidlátása okozta, én viszem el, nem te. Te nagycsaládos vagy, kisgyerekkel. Nekem a legkisebbem miatt vagyunk itt, úgyhogy az én saram és kész. - fonom össze szigorúan a karjaim. Egy istennek tudnia kell, hogy mikor vállalja a felelősséget, engem meg nem ejtettek a fejemre.
- Igen, Sitra vadászott Drífára az édesanyjával amikor megszállta Káosz, utána meg az anyjára vele. Az utóbbinál én kísértem a Tanács erőihez. De inkább a lányom ismeri őt. - vonom fel a szemöldököm. Csak a lány mindig továbblép mindenen, biztosan nem tartják a kapcsolatot.
- Csak a mieink kerülnek mérlegre, nektek más rendszeretek van. Elég nekem a sajátunkat működtetni éjjel-nappal. - tárom szét a karjaimat.
- Nem, nem tudunk egymásnak kimondottan ártani, ez a szépsége annak, ha a másik aspektusodat veszed el. A fenébe... Kösz a tanácsot, tudom, hogy kiket kell kerülnöm. Lehet, hogy szépen eloszlott, de akkor is meg van a csatornája, aki kibírja, sőt erre született. - vágom csípőre a kezeimet és nézem a dobozt, majd az előbukkanó amulettet. Egy bűnnel kevesebb, amit rendezni kell a világban.
- Menhit... szedd le a lányomról ennek az átoknak a másik oldalát. - suttogom, majd felemelem az öklöm és összeszorítom, amire elporlik az. Nagyon sóhajtok és megkönnyebbülök. A levegő is egészem másmilyen most. - A neheze még most jön. Amint lekerül a lányról a másik része, onnantól eszméletlenül erős lesz és meg kell tanulnia kezelni. 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Informatikus
⌲ Hozzászólások :
21
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Qamar&Emrys   Szomb. Szept. 01 2018, 19:09

Qamar&Emrys

Nem tudom meddig lesz még téma az én szerencsétlenségem Themisszel, pedig amúgy vannak nálunk szerencsétlenebbek, na.
- Jól van már, én már rég eltemettem a pocsék múltamat, ahogy a nejem is. Mivel van mire figyelnünk. Gyerek, unoka..világvége. – mímelem a mozdulatát.
- Az lehet, hogy a te elmédből pattant ki ez az egész, mégis én mondtam azt, hogy igen, két nap múlva kész lesz. Szóval lesz részem üvöltésben, ha Kratoszon múlna már most megtenné. – és, ha az elnök üvölt elég nehéz tettetni, hogy alkalmi süket vagy, mert nem hagyja. Na mindegy, a nejemtől amúgy sem rosszabb.
- Áh, világos. Egyik eset sem volt szép, de legalább ők is sínen vannak. Remélhetőleg nem is fognak József Attilásat játszani. – szusszanok kicsit fel, most már káromkodhatnék is, mert nincs aki visszamondja, de már kedvem sincs. A cica rúgja meg, komolyan.
- Szerencsére, tökre nem lenne kedvem a ti rendszeretekhez. Elég Hádészt elviselni, meg a többi halálkát. Ja tényleg olyan vagy, mint éjjel-nappalis. – röhögöm el magam.
- Hm..akkor rossz feleséget választottam, ő bármikor képes lelőni engem, bár várandósan fordult ez elő. A Végzetes feleséget tényleg kerüld, még a végén meglep, ő is osztozni kezdett a férjet erejében, mint a nővére. Kész szerencse, hogy Themisz nem tud tüzeskedni. – de hát van most sokkal fontosabb dolgunk, felszabadítani a lánya erejét.
- Jó, hát végül is így se lesz rossz..bár az említett nem is olyan rég tért vissza a világba, szerinted tud a lányodnak segíteni? – vonom fel a szemöldökömet kérdőn. – Mondj valami olyat, amit nem tudok. Oh, a francba, ne mondj inkább semmit, majdnem elfelejtettem kivel vagyok egy légtérben. -
  

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Qamar&Emrys   

Vissza az elejére Go down
 
Qamar&Emrys
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Lakások-
Ugrás: