Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 22:24

Hétf. Nov. 12 2018, 14:44

Kedd Nov. 06 2018, 00:08

Hétf. Nov. 05 2018, 11:28

Vas. Nov. 04 2018, 22:46

Csüt. Nov. 01 2018, 21:46

Csüt. Nov. 01 2018, 18:09

Szer. Okt. 31 2018, 17:58


Share | 
 

 Dahlia&James

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Underwood vállalat feje
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 04.

TémanyitásTárgy: Dahlia&James   Kedd Jún. 05 2018, 23:20

Dahlia&James

Unottan simogatom meg Kerberosz fejét, akinek szánt szándéka összenyálazni a nadrágomat, és megrágni is, az a szerencséje, hogy itthon vagyunk. Mert minek mennék be, ha nem szükséges? Ja, meg Perszephonét se engedtem, vannak nekem igazgatóhelyetteseim, akik azért vannak, hogy egy ideig vezessék helyettem a cégeimet. De most valahova mégis elment a drágaságom. Biztos valamelyik boltba, talán mintha virágboltot mondott volna, viszont nem vagyok valami hatalmas rajongója a növényeknek így nem igazán ragadta meg a figyelmem. A kaktuszokat kedvelem egyedül.
- Gyere. - teszem le az újságot, amit olvastam eddig, azán elindulok az üvegház felé, meg kell locsolnom a kedvencemet. Legjobb lenne az ellenségeim vérével, ami most amúgy nem is akad. Volt egy aprócska cég, aminek olyan ajánlatot tettem, hogy kiugrott a szeme, amikor meglátta a csekket, naná, eladta magát. A halandók tényleg nagyon kapzsiak.
- Drágaságom! Éppen a kaktuszokat akartam megnézni, jössz velem? - pislogok kiskutya szemekkel a feleségemre, és segítek neki, elveszek néhány szatyrot, amit az asztalra rakok, majd a cseléd elpakol. Azért fizetem, elég sokat is kap, mondjuk azért is, mert vannak alkalmak, amikor olyat hall, amit nem kéne. Megveszem a hallgatását, ilyen csúnya rossz isten vagyok.
- Na szóval, arra gondoltam, hogy menjünk el pár napra valahova, a vállalat megy nélkülünk is, ahogy azt illik. Esküszöm nem fogom a fejem, ha az arany ára megint lezuhan, vagy esik a részvényeink ára egy kicsit, így is mi vagyunk a legnagyobb, legjobban menő vállalat az országban. - nyomok csókot a homlokára. - Tulajdonképpen el is adhatnánk a cég egy részét, úgy a 30%-át. -   

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
James Underwood személyi asszisztense
⌲ Hozzászólások :
2
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Dahlia&James   Kedd Jún. 12 2018, 12:28

El kéne vinned, jó messze tényleg

keveset láttam, keveset láttalak

James & Dahlia
A mai reggel nem éppen szokványosan indult. Felébredtünk időben, aztán az én drága uram egyszerűen megragadta a derekamat mikor megpróbáltam felkelni, vissza rántott az ágyba és közölte, hogy ma itthon maradunk. Ránk is fért ez tény, főleg rá. Néha már rossz nézni, mert tudom, hogy a halandók az idegeire mennek, ő meg csak próbál nyugodt maradni, és nem megfojtani mindenkit, aki egy kicsit is idióta. Épp ezért vagyok én mellette, hogy ne kapjon idegösszeroppanást az alkalmazottaktól. Úgyhogy a mai napra nem véletlenül döntött úgy, hogy dolgozzanak meg az igazgatóhelyettesek a pénzükért. Túl adagolta a hülyéket, nem bír elviselni többet.
A hirtelen jött szabadnapot arra használom, hogy elmenjek a kedvenc virág boltomba feltankolni. Épp ideje lesz új virágokat ültetni, van egy hatalmas ágyás az üvegházban, ahonnan minden kipusztult. Valószínűleg Kerberosz a vétkes, de nem tudok mérges lenni rá. A gazdájához hasonlóan meg van az a szuperképessége, hogy rám pislog hatalmas, ártatlan szemekkel, és minden meg van nekik bocsájtva. Így inkább újra bevásároltam, hogy majd szépen újra ültessem azt az ágyást. Ahogy a rengeteg szatyorral az üvegház felé baktatok meglátom a férjemet, meg a kutyát a sarkában. Elmosolyodom, jó látni, hogy ilyen nyugodt egy kicsit. Még tegnap hatalmasat kaszált, gyakorlatilag aprópénzért vett meg valakit, és ettől most is folyamatosan fülig ér a szája. Mindig azt használja ki, hogy a halandók egy nagyobb összegért a saját anyjukat is képesek lennének eladni. Ez nekünk csak jó, mert lassan minden kisebb céget magunkba olvasztunk, és mi leszünk Amerika legnagyobb cége.
- Persze hogy megyek édesem, oda indultam én is  –mosolygok nyomok egy csókot az arcára, olyan imádni való, mikor ilyen kiskutya szemekkel néz rám. Tudom, nem épp az „imádni való” a legjobb jelző az Alvilág urára, de nekem ő nem a félelmetes Hades, a holtak ura, akitől minden halandó rettegett, hanem a férjem, aki a tenyerén hordoz. Figyelem, ahogy leteszi a zacskókat, természetesen a cselédre bízza. Bár igaz, hogy a lány pofátlanul sokat kap, de hát ennyi kell, hogy ne adjon ki semmit a világnak. Mintha bárki is elhinné, hogy a pár, aki abban a hatalmas villában lakik valójában két ősi istenség. Valószínűleg diliházba zárnák szegény lányt, így jobban jár.
A felvetése kicsit hirtelen él, de kellemes meglepetés. Épp a virágokat öntözöm, mikor homlokon csókol. Menjük el nyaralni pár napra. Nem is rossz ötlet, rám fér már egy kis napfény, és egy kis idő kettesben az én egyetlenemmel.
- Menjünk édesem, benne vagyok –mosolyodom el, oda fordulva hozzá megsimogatom az arcát. A szakálla finoman csiklandozza a tenyeremet. Sugárzó mosollyal felnézek rá. – Drága férjem arra te képtelen vagy, de nem baj. Szeretem, mikor a részvények miatt morogsz, jó látni, hogy ennyire foglalkoztat a dolog. –nyomok egy csókot az állára, mert azt érem fel gebeszkedés nélkül.- Arról pedig, hogy hány százalékot adunk el, csak a nyaralás után beszéljünk oké? Azon el kell gondolkozni.
Megsimogatom a mellénk ügető kutya fejét, ő is fellelkesült a nyaralás szó hallatán, és mondanom sem kell, hogy én is.
- Na és, hová utazzunk főnök úr? –mosolygok még mindig az én drágám arcát simogatva.

song ♕ notes ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Dahlia&James
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Lakások-
Ugrás: