Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Martin Storm, Soren Salander, Woody Nash

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 20:36

Yesterday at 20:09

Yesterday at 14:07

Yesterday at 13:32

Yesterday at 12:20

Yesterday at 12:18

Yesterday at 07:09

Yesterday at 07:07

Yesterday at 07:05


Share | 
 

 Henning Emmerich Espenschied

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Deputy Director of the NSA
⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 09.
⌲ Kor :
33

TémanyitásTárgy: Henning Emmerich Espenschied   Vas. Jún. 10 2018, 00:19

Henning Emmerich Espenschied
Des Menschen Wille ist sein Himmelreich.
Obsidian
32
Isteni? Félisteni?
Mark Edward Fischbach
Házas
Heteroszexuális
sajtos
Senki sem az, akinek elsőre tűnik. Ez ugyanígy igaz Henningre is. Sokan nem képzelnék el róla, hogy a kora ellenére rengeteg mindent átélt már, de az aktáit csak a Vezérkar láthatja. A technopátia az ő mezője, amit az ősapjától Héphaisztosztól örökölt, a kémkedés iránti affinitását meg Themisztől. Elektromos berendezés a közelében nincs biztonságban, hát ha még hálózatba is van az kötve. A számítógépek fölött teljesen át tudja venni az irányítást, nem véletlen, hogy az Operation Olympic Games vezetője volt az évtized elején. Az akaratát kódokba képes önteni, így soha nem látott vírusokat és kiberfegyvereket képes megalkotni, ha kell egyedül is. Emellett a piro- és elektrokinézist is megkapta, mert miért ne, Philoktétész és Chryse génjei is kellettek neki, mint üveges tótnak a hátraesés. Próbálja titokban tartani a képességét és csak együgyű elemzőnek mutatni magát. Ami meglepően jól is megy neki. Még akkor is, ha állandóan bajban van. Pont mint Prométheusz.

Halt and Catch Fire
Név: Henning Emmerich Espenschied (Kódnév: Obsidian)
Születési hely és idő: Drezda, Németország; 1985. június 28.
Rang: Civil igazgató, NSA
Kiemelkedő teljesítményei:
- MYSTIC program
- STORMBREW
- PRISM
- Operation Olympic Games
- WARRIOR PRIDE
- Operation Eikonal (Bundesnachrichtendienst összekötőként)

2013. november 7, ismeretlen létesítmény Észak-Koreában

Hogy hogyan kerültem ide? Ne akard tudni az érdekedben. A katona az AK-47-et a halántékomnak szegezi, én pedig csak elszántan nézek az előttem ülő vallatótisztre. Félvér koreai vagyok, természetesen tudom a nyelvet, anyám is északi. Apám az  Állambiztonsági Minisztérium tisztje volt az NDK-ban. Masszív KGB kiképzéssel. Két világ legrosszabbja kering az ereimben, én pedig olyan nyugodt vagyok, hogy nem hallom a pulzusomat se. Pedig az asztalnak vagyok bilincselve és a tiszt a hátamon nyomja el a cigarettát. Immáron talán a tizediket. De az izmaim nyugalmi helyzetben vannak, pedig a reflexeim a menekülésért ordítanak. Hegeket fog hagyni rajtam ez az incidens. Ám még mindig nem szedtek ki belőlem egy szót se. A tiszt a falon csüngő telefonkészülékhez sétál. Végre. Irtózatosan primitívek a rendszereik, de elég messzire elér az agyam. Lehet, hogy a felettese kapott egy üzenetet, hogy szabadon kell azonnal engedniük. Értelmetlen lenne propaganda célokra is használniuk, mert három oldalról találnák magukat kereszttűzben.

2013. november 9, Fort Meade

Ahogy kiszállok a kocsiból, ami reptérről hozott vissza a központba, úgy találkozom a belügyminiszter cinkos felemás színű pillantásával az ajtóban. A hosszú történet röviden: nem hivatalos küldetésen voltam. Semmiféle feljegyzés nem lesz a dologról, mert ez elviekben meg sem történt. A seggem teszem rá, hogy ez a fickó lesz a következő elnökünk, öt perc alatt leesett neki, hogy nem az vagyok, akinek mutatom magam. Annak látott ami vagyok: egy kiaknázatlan lehetőségnek. Átadom neki az SSD-meghajtót egy szó nélkül.
- Megcsinálta a lehetetlent, Obsidian, tudja ugye? - mosolyodik el.
- Valamint megírtam a világ legveszélyesebb vírusát is. Csak egy újabb nap az NSA-nél. - mosolygok vissza, ő pedig megveregeti a vállam - valahogy megtalálta az egyetlen pontot, ami nem fáj. Bent az irodában pedig egy doboz vár rám, egy kis cetlivel. "Remélem számíthatok még magára. Egy barátja." Vigyorogva nyitom ki az ajándékom, amiben egy pendrive ül. Szeretek jó üzleteket kötni.

Napjainkban

Egy dologban igazam volt: a miniszterből elnök lett. Én egy új megbízatásnak örülhetek éppen. Az ügynökségek közötti együttműködés érdekében beosztottak az FBI igazgatóhelyetteséhez segíteni az elemzésben. Pár centire vagyok az NSA vezérkarától, erre pózolhatok mezei elemzőként. Nem megyek Thompsonnal be a helyszínre. Egy kisebb bank, az adatok érintetlenek, már amennyire innen meg tudom mondani. Nálam a pénz is csak egy adat. A motorháztetőn ülök félig, mikor mögém lép egy ismerős. Ösztönösen nyújtom a kezem neki. Átadja a borítékot, én pedig villámgyorsan végigfutom a tartalmát.
- Ti sosem alszotok a CIA-nél, úgy látom. - sóhajtok halkan, mire ő szinte gyomorból nevet. - Miért ennyire fontos az elnök fia?
Nézek fel rá végül, majd visszaadom neki az intelt. A fanyar mosoly az arcán nem azt mondja, hogy egy régi jó barát, aki bajban van.
- Még nem tudunk semmi biztosat. De a nagyfiúk azt akarják, hogy minden teljes titkosítás alá kerüljön róla. - a meglepettségem elég látványos. Én általában előásom az adatokat, nem elásom őket. Vállat von a hírszerző.
- Mennyire kell lepucolnom Ephraim Ingramot? - fonom össze a karjaim.
- Kizárólag a Vezérkarra. - neki sem tetszik a dolog, de nem tudja rátenni az ujját, hogy miért vagy lehet rajongója. Az akta szerint közel 10 milliós a feliratkozói tábora a csatornának, ahol dolgozik és nem mellesleg az elnök fia.
- Vedd elintézettnek. - bólintok egyet gyorsan, jelezve, hogy lejárt az időnk most.
- Sas boldog lesz. - vigyorogva távozik, én pedig visszaszállok a kocsiba.

Visszatér Winter, én pedig meghökkenve nézek rá.
- Winter,  a hajad... - ez is annyira természetes, mint az én éppen piros hajam. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem őszült bele ilyen gyorsan az ügybe.
- A picsába. - sóhajt fel és nyúl a telefonért. Csak a tárcsázásból ítélve a Fehér Házat hívja. Kezd ez az egész kicsúszni az irányítás alól.

Ó és mennyire ki is csúszott az egész a medréből. De akkor is sikerült megnősülnie Drezda díjnyertes marhájának és két gyerkőccel boldogítani a nejét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
238
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Henning Emmerich Espenschied   Vas. Jún. 10 2018, 00:53

elfogadva
welcome to our family
Kifejezetten örülök, hogy jöttél és elraboltad Drífa szívét, mert amúgy szüksége volt rád. Neked meg rá, ez tény, amúgy meg ennél kacifántosabban nem is lehettél volna isten. De komolyan, mondjuk minden az, aminek köze van egy Elwoodhoz.

Csók a picikéknek, nektek meg egy pacsi!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Henning Emmerich Espenschied
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: