Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Martin Storm, Soren Salander, Woody Nash

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 20:36

Yesterday at 20:09

Yesterday at 14:07

Yesterday at 13:32

Yesterday at 12:20

Yesterday at 12:18

Yesterday at 07:09

Yesterday at 07:07

Yesterday at 07:05


Share | 
 

 Ephraim Ingram

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Kongresszusi képviselő (I-NY)
⌲ Hozzászólások :
2
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 13.
⌲ Kor :
29

TémanyitásTárgy: Ephraim Ingram   Szer. Jún. 13 2018, 21:37

Ephraim Brian Ingram
When the violence causes silence, we must be mistaken
Eph, képviselő úr
28
görög istenek
Barry Kramer
???
heteroszexuális
canon amúgy
A képességén rohadtul fedelet kell tartania. Elementalista. Minden elemet képes irányítani. Föld, víz, tűz, levegő, lélek. Ő pszichokinézisnek írja le az erejét, de messze több annál. A korából adódóan nem képes még mindenre. Nüx és Kratosz harmadik legfiatalabb gyermeke. Az erejét elsősorban Káosztól örökölte. Ő a kijelölt gazdateste Káosznak. Az idősebb testvéreinél is erősebb, sőt mindkét szülőjét is felülmúlja, noha együk sem gyenge. Szeretne átlagos lenni, de ez messzi álom. A neve eredetileg Giegue, de az amikor az apja be lett iktatva belügyminiszternek, akkor lett Giygas.  

And their guns, and their drones
A pofon szájhagyomány útján terjed Szudán partjainál. A kalózok olyan hitelesen játsszák el, hogy el lettek verve, hogy el is lettek verve. A baráti tűz meg nem túl baráti. Mármint ki írná rá a rakétákra, hogy "Kedves Barátaim", "Minden tisztelettel", "Pusztuljatok már meg". Nagyon gyorsan feljegyzem magamnak, hogy diplomáciai útra én többet erre nem vergődök, ha hisztizik apám és anyám, ha nem. Majd ők jönnek olyan helyekre, ahová a Bermuda-háromszög is kiemelt biztosítással merészkedik csak! Sátánian mosolygó útitársam, nem éppen a vörös szarvas vén sutyerák, hanem csak Nemezisz. Elmosolyogja magát a nővérem és 150 újabb civil a habokban.
- Ahol egy bokor van, ott van több bokor! - somolyog egyet, ahogy meglát a part mentén egy gyér kis növényzetet. De nem illesztem a végére a kérdést, hogy tartja egy ősi német tengeralattjárós, II. világháborús közmondás, mert én is vízi hulla leszek. Amúgy meg mit keres egy amerikai kongresszusi képviselő Szudánban? Hát nem diplomáciai úton vagyok, ami az igazat illeti, de a legutóbbi profetikus villongása az Őrzőnek ide hajtott minket. Márpedig ő belé is annyi jóindulat szorult, mint Báthory Bözsébe vagy magába Tartaroszba. Az utóbbi családban marad. A vak tengerész nem foglalkozik sokat azzal, hogy mi el teleportálunk és megyünk dolgunkra.
- Kérvényezzük meg a hortyadék lemondását? - pillantok a nővéremre, ahogy ő tágra nyílt szemekkel nézi, ahogy az ég szabályosan ketté vált egy ponton és valami förmedvény tátog lefelé, pedig nem is vagyunk egy karaoke bár 500 mérföldes vonzáskörében sem.
- Kérlek. - mutat előre tenyérrel, mintha életét a Disneyland dolgozóinak szabályzata szerint élné. Vagy fáj a mutatóujja, én nem ítélkezem.
- Bánatomban elszublimálok. Na, sorozzuk szét a görnyedvényt. - ledobom a zakómat. A terepmunka nem kenyerem, de muszáj.

Egy nappal később lendületből nyitok be az Ovális Irodába, ahol apám porszívózik, én pedig kérdőjellé torzult szemöldökkel nézek Jenniferre, aki megvonja a vállát. Nem hittem neki, amikor azt mondta, hogy apám éppen takarít. De tényleg.
- Úgy vélem sikerült. Csukd be az ajtót. - szól apám, mikor már sunnyognék ki és kikapcsolja a porszívót, én pedig megmerevedek, mint egy emberevő mutáns szöcske és becsukom az ajtót.
- Igen. - bólintok egyet röviden, majd nyelek egy olyat, hogy a vége az elnöki parancsnoki központban visszhangzik egy kört. - Hazamehetek vagy van még egy rutyuraptor talonban valamerre? - mutogatok feszengve az ajtó felé. Egy vagon zuhany kéne nekem. Már hatszor lefürödtem, de még mindig érzem annak a putyvának a szagát magamon.
- Menj az irodádba, van egy meglepetése neked az NSA-nek. - kuncog az öreg, én pedig szó nélkül kanyarodom kifelé. Ó, tudom én, hogy mi az a meglepi. Meg sem vagyok lepődve!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
238
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Ephraim Ingram   Kedd Jún. 19 2018, 13:22

elfogadva
welcome to our family
Tudod édes kisfiam még mindig hisztis vagy, remélem mire leváltod apádat kinövöd. Meg amúgy is ott a két húgod, akik szintén a nyafizós korszakban vannak, sőt nem kell mondanom több ezer éves tapasztalat van a hátunk mögött. Szóval úgyis az lesz, amit mi akarunk.
Csókollak! <3
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Ephraim Ingram
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: