Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 22:24

Hétf. Nov. 12 2018, 14:44

Kedd Nov. 06 2018, 00:08

Hétf. Nov. 05 2018, 11:28

Vas. Nov. 04 2018, 22:46

Csüt. Nov. 01 2018, 21:46

Csüt. Nov. 01 2018, 18:09

Szer. Okt. 31 2018, 17:58


Share | 
 

 Victoria Swan alias Aphrodité

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
• esküvőszervező
⌲ Hozzászólások :
19
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Victoria Swan alias Aphrodité   Szer. Júl. 04 2018, 12:18

Victoria Swan
Everybody wants a flame, but they don't want to get burnt.
jelenleg Victoria, egyébként Aphrodité
túl sok, szóval inkább letagadok pár évet és legyen mondjuk... 30
istenségek
Julianne Hough
mindig szerelmes, de sose elkötelezett
heteroszexuális
keresett
Mi a képességem? Képes vagyok szerelmet lobbantani az emberek szívében, bár általában azt élvezem a legjobban, ha utánam epekednek és nem egymás iránt, de hát ez nem lenne fair ugyebár. Képes vagyok úgy végig sétálni az utcán, hogy minden szem rám tapadjon és minden fantázia beinduljon. Képes vagyok egy nap többször is szerelembe esni. Elég ehhez egy szexi test, egy édes mosoly, vagy épp egy bugyileccsusszantó szempár, és máris szerelmes vagyok, de másnap mindez már a múlté. Képes vagyok szeretni, igazán, olyan #sohavégetnemérősen, csak épp a hűség nem az erősségem. Nem szeretek leragadni egy dolog mellett, hiszen annyi szépség van a világon. Miért is ne élvezném ki a halhatatlanság minden pillanatát? Miért is ne próbálnánk ki mind új dolgokat?
Képes vagyok aljas és haragos lenni, átmenni hisztis hercegnőbe, ha épp valami nem úgy sikerül, mint ahogy terveztem -na mondjuk ez piszok ritkán fordul elő-, és képes vagyok a haragomat pillanatok alatt kidobni az ablakon. A szerelem istennőjeként nem az a védjegyem, hogy dühöngök egyhuzamban, mint az alvilág ura és gyűlölök mindent és mindenkit. Szeretem az életet, a szépséget, a szerelmet, hiszen ez vagyok én: maga a szerelem.  

useri információk

„Zengem az istennőt, aki Kyproszban született: ő
mézes ajándékot hoz a földre, örök mosolyával
isteni arcán, és kifakasztja a vágy bimbóit.
Üdvözlégy, gyönyörű gyönyöröknek asszonya! Add meg
a szerelemgyújtó dalolásnak drága hatalmát:
minden isten előtt teneked zendüljön az ének!”

Na igen. Azon Himnusz sorai ezek, melyet már hosszú hosszú évek óta nem hallottam. Mióta a kereztény vallás átvette a hatalmat a Földön, minket háttérbe szorítva ezzel, még inkább epekedek azért, hogy imádjanak. Akkoriban ez természetes volt, megszokott. A halandók áldották a nevem, áhították a szerelmet, vagy épp egy hatalmas csalódás után kérleltek, hogy segítsek összetört szívükön. Nem volt olyan nap, hogy ne imádkozott volna hozzám valaki, vagy épp ne hódolt volna egy-egy templomom előtt valami apró ajándékkal. Szerettem azokat az időket. Imádtak az Olümposzon és a Földön egyaránt, mert gyönyörű vagyok, bájos és talán egy picit buja is. Bárkit megkaphattam -na ez mondjuk ma is így van-, akit csak akartam, mindenki az én lábam előtt hevert. Aztán huss... a tündérmese véget ért, s a világ megfeledkezett rólunk. Az emberek nagy része már, csak egy Istent szolgál, azt az önző balgát, aki nem hajlandó osztozni a figyelmen. Szeretet helyett olykor fájdalommal és szenvedéssel „díjazza” a híveit, ezek a marhák meg tovább imádják. Nem értem mi történt. Nem értem, miért ne lennénk mi is érdemesek tovább az emberek figyelmére? Bevallom, kissé sérti a hiúságomat, hogy így elfelejtettek. Persze, tudnak rólunk. Tanulnak és olvasnak az életünkről, a tetteinkről, de már nem hoznak ajándékot templomainkba, maximum fotózgatnak kicsit, ha arra járnak, majd tovább állnak. A hatalom, ami a miénk volt, mára már elveszett, hiszen a hatalom nem abban rejlik, hogy mekkora erőd van, hanem, hogy mennyien szeretnek, mennyien készek mögéd sorakozni, ha arról van szó. Az emberek pedig, a kereszt mögé és az Istenük mögé álltak.
De, hogy meséljek valami érdemlegeset is...
A hosszú évek során, mióta halandók között élem a napjaimat, sok mindent tanultam. Például azt is, hogy az emberek készek rengeteg pénzt adni a szerelemért, vagy legalább azért, hogy valaki ideig-óráig eljátsza, hogy szereti őket. Ezért is jó üzlet az, ha valaki fel is kínálja ezt nekik. Na nem magamról beszélek -mindenkivel azért én sem fekszem össze-, hanem azokról a lányokról, akik ezzel keresik a kenyerüket. Volt részem bordélyház vezetésében -egyhez most is van némi közöm anyagi szempontból, mivel társtulajdonos vagyok-, de dolgoztam már sztriptíztáncosként vagy bárénekesnőként is. Ezek mellett persze sok más munkát is kipróbáltam -mégis, mivel tengetném életem minden egyes napját?-, de mindig azok tetszettek meg igazán, ahol a szépségemnek hódolhattak a férfiak. Azt hiszem, ez belém lett kódolva még születésem előtt, hogy az legyek, akire mindenki vágyik és, aki szívesen lesz vágyuk tárgya is. Olyan vagyok, mint egy kívánós kismama. Képtelen vagyok ellenállni a kísértésnek, ha valamire fenem a fogam és talán épp ez az oka annak, hogy épp a szerelem istennőjének van pocsék szerelmi élete.
Igen. Nekem is van/volt és lesz is olyan, hiszen akad valaki, akinek végképp nem tudok ellenállni. Soha nem tudtam és soha nem is fogok tudni nemet mondani a kísértésre, mikor megpillantom valahol és rend szerint újra meg újra feltűnik az életemben. Ami a legjobb az egészben pedig, hogy míg egykor meg volt szabva, mennyi időt is tölthetünk együtt, ma már ez a szabály nem létezik. Egykor az év harmada után át kellett őt engednem Perszephonénak, ami megtanított arra, hogy ne akarjak uralni semmit, ami tekintve, hogy engem sem lehet kisajátítani, fairnek tűnik, ráadásul az utolsó harmadot, melyről szabadon dönthetett, mindig velem töltötte. Akkoriban tapasztalhattam meg, milyen érzés is a féltékenység, mert minden alkalommal, mikor  magamra hagyott, szinte megfulladtam a tudattól, hogy más nőt von a karjaiba. Tudom, elég balgaság, mikor jómagam szeretek más férfiakkal is szórakozni, de ezt akkor sem tudtam akkoriban leküzdeni. Önző lettem volna? Meglehet.
Mostanra már megszoktam, hogy olykor az életem részévé válik egy röpke időre, majd mindent elszúrok azzal, hogy képtelen vagyok ellenállni más szépségek csábításának, végül eltűnik. Vagy ő, vagy én, mert újra és újra be kell látnunk, hogy számunkra nem létezik olyan, hogy „komoly kapcsolat”, „házasság” vagy hasonló kifejezések, melyek azt hivatottak kifejezni, hogy örökké azzal az egy személlyel vagy, akit szeretsz. Hiába szeretem Őt, mégse tudom soha megígérni, hogy örökké mellette leszek és azt hiszem, ez így szép, hiszen mégis mindig egymásra találunk valami rejtélyes erőnek köszönhetően.
De, hogy másról is beszéljek, ne csak a szerelmi életemről, manapság egy esküvőszervező irodát vezetek. Mi mást is csinálhatna a szerelem istennője? Szerelmes pároknak segítek, hogy az a nagy nap -mely számomra bizonyára sose jön el-, emlékezetes és egy életre szóló legyen, mindemellett pedig olykor sikerül elszórakoznom egy-két vendéggel, koszorús fiúval vagy épp felszolgálóval. A vőlegény szigorúan tabu! Legalábbis, megfogadtam, hogy azokra sosem vetem ki a hálómat, de ugye nem arról vagyok híres, hogy sokáig ellen tudnék állni. Hiszen ez vagyok én: a szerelem és a szépség istennője.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

skandináv istenség

⌲ Hozzászólások :
15
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Victoria Swan alias Aphrodité   Szer. Júl. 04 2018, 13:30

elfogadva
welcome to our family
Kedves Aphrodité!
Abban egyet értek Veled, hogy a szerelem egy csodálatos dolog, de tud iszonyatos kín is lenni. Te egyértelműen megtapasztaltad már minden arcát, és nálad jobban nem is ismeri senki. Szerencsésnek mondhatja magát az, akit a kegyeidbe vettél, és szerezhetett Téged. Örömmel olvastam, hogy megtaláltad a helyed ebben a modern világban. Perszephonéra többet már nem kell féltékenynek lenned, ahogy a dolgok állnak, most egészen jól meg van a férjével.
Nem is szaporítom tovább a szót, menj, és hódítsd meg a játékteret és persze Adonisz szívét! A te képességeiddel nem lesz nehéz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Victoria Swan alias Aphrodité
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: