Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Kedd Nov. 13 2018, 23:08

Kedd Nov. 13 2018, 22:24

Hétf. Nov. 12 2018, 14:44

Kedd Nov. 06 2018, 00:08

Hétf. Nov. 05 2018, 11:28

Vas. Nov. 04 2018, 22:46

Csüt. Nov. 01 2018, 21:46

Csüt. Nov. 01 2018, 18:09

Szer. Okt. 31 2018, 17:58


Share | 
 

 Korünthosz i.e. 44

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
színész
⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Korünthosz i.e. 44    Csüt. Júl. 05 2018, 14:32

+18

Aphrodité isteni mivolta nem hazudtol meg itt senkit, így hamarosan átalakul kicsit a helyzet, de ezt annyira nem bánom, még így is hármasban maradtunk, amit Aphrodité ki is emel. - Hárman, de így is nagy örömök elé nézünk. - jelentem ki, hogy aztán újabb érzéki csókcsatába és borozásba kezdjünk, míg kezeink,- ha már mi kényeztetést kapunk-, Aphrodité csodás kebleivel vannak elfoglalva, peckes bimbóit izgatva. Amikor pedig lehetőség adódik, nem is utasítom vissza: Aphrodité csípőjére markolok kissé birtoklóan, hogy gyengéd, de határozott mozdulattal csusszanjak ölébe és kezdjek mozogni. A bevezető tempóra már kevésbé van szükség, helyette inkább úgy irányítom a szöget, hogy a szőkeség G pontját kényeztesse makkom minden erélyes mozdulata. Közben elől germánunk átszellemülten élvezi a kényeztetést a szőke fürtökbe markolva s ő is meg-megmozdítja csípőjét, hogy tövig tüntesse el magát a szerelem istennőjében s mindez így folyik, amíg Aphrodité ma este először, de nem utoljára, el nem éri a gyönyör kapuját. Akkor váltunk, ahogy a germán elheveredik a kereveten s maga fölé húzza a karcsú szépséget, akinek ez a tulajdonsága csak még hangsúlyosabb a partnere mellett, én pedig töltök még bort, mert szükségem van némi pihenőre és hagyom őket is játszadozni. - Na, hogy tetszik? Őszintén... - somolyogva súgok Aphrodité fülébe, egyszersmind azt is jelezve, hogy nem az én dicséretem várom, hanem az őszinte véleményét a germánról, aki jelenleg a nálam valamivel méretesebb szerszámával mélyen temetkezik belé és ráadásnak a szőkeség csiklóját is kényezteti gyengéden ujjával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
• esküvőszervező
⌲ Hozzászólások :
19
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Korünthosz i.e. 44    Csüt. Júl. 05 2018, 15:11

+18

Nem kell kétszer utalnom arra, mire is vágyom igazán, hiszen Adonisszal már fél szavakból is értjük sokszor egymást. Épp ezért tudja ő is már nagyon jól, hogyan is kell belém hatolnia ahhoz, hogy rövid időn belül a csúcsra juttasson. A gyönyör szinte kirobban belőlem, ahogy a hangos zihálás és nyögések is, miközben kezemmel kényeztetem tovább a szőke férfit, aki amint Adonisz odébb húzódik, hogy igyon kicsit, már húz is maga fölé, hogy aztán ráülhessek.
Érzem, ahogy a verejték végig folyik a hátamon, így összefogom hajam és a fejem tetején megtartom két kezemmel. A férfi így szabadon masszírozhatja melleimet, míg én finom csípőmozgással lovagolok rajta.
-Őrjítően finom.- sóhajtom kéjesen miközben ajkamba harapok, de közben lopok egy csókot az imádott szeretőmtől.
-Talán máskor is elhívhatnánk magunkhoz.- sutyorgom a fülébe szemtelen vigyorral, halk nyögések közepette, de a gondolatom másik felét, miszerint lesz kivel szórakoznom, míg ő Perszephonéval lesz majd, inkább nem említem neki.
Helyette forró csókot lehelek szájára, majd alsó ajkát finoman megharapva markolom meg férfiasságát. Imádom minden porcikáját, még akkor is, ha a szőke férfi láthatóan nagyobb szerszámmal lett megáldva. Róla fogalmam sincs milyen ember, de kétlem, hogy olyan gondoskodó és odaadó lenne, mint Adonisz.
Miközben a férfi gyorsít a tempón, én lehajolok, és újfent kényeztetni kezdjem kísérőmet. Igyekszem közben a csípőmmel is követni a ritmust, míg ajkaim és nyelvem teljesen más dallamra mozog Adonisz férfiasságán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
színész
⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Korünthosz i.e. 44    Csüt. Júl. 05 2018, 15:31

+18

Aphrodité egyszerűen csodás, kell az önuralom amikor édes rándulásokkal élvez el s nem meglepő, ha kis pihenőt iktatok be. - Tudom, hogy imádod ha egy méretes farok dolgozik benned jegyzem meg somolyogva, de belül dolgozik a féltékenység is, na meg az a furcsa érzés, hogy ahogy máson látom élvezkedni csak meg jobban kell nekem. Vágyam ajkaival enyhíti amit sóhajtva fogadok. Germánunk pedig feltalálja magát, hogy még mélyebb szögben érkezzen a nőbe és lökései alá mozduljon. - Ha ennyire tetszik, lássuk mire mentek egymással... adj neki testvér!- mondom kettejüknek, mert azt akarom, hogy ha mar  belementünk a nő élvezze ki, én pedig újfent picit a borért távolodva hagyok teret kettejüknek. A szőke férfi misszionáriusba fordítja istennőm s nekiáll, hogy megmutassa szenvedélyes és erős ritmusban mire is vannak izmai se mennyire ki tudja használni adottságát... ajkaival Aphrodité ajkait csókolja vagy épp nyakat érzékien, még fél karja a formás fenék alá csúszik s először egy- majd ha már alkalmas, két ujja merül Aphrodité popójába, kettős ingert adva a szőkeségnek, hogy ő is csúcsra járassa.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
• esküvőszervező
⌲ Hozzászólások :
19
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Korünthosz i.e. 44    Csüt. Júl. 05 2018, 16:09

+18

Valamiért úgy sejtem, Adonisz kissé talán féltékeny lehet a szőke pasasra, bár nem értem, mi oka erre. Az év legtöbb napját vele töltöm és sose panaszkodtam rá. Sőt. A szőkével ellentétben -hiába nagyobb a mérete- Adonisz percek alatt csúcsra tud juttatni. Szóval, ennyit a méretekről. Persze nem mondom, hogy nem élvezem...
-Szerintem azt akartad mondani, hogy imádom, ha valami dolgozik bennem.- kuncogok és nyögök felvátlva, a germán pedig vagy nem érti, vagy nem akarja érteni miről beszélünk, mert inkább el van mélyedve... khm... bennem.
Kísérőm kicsit távolabb araszol, miután hajrázásra bíztatja a szőkét, én pedig élvezem, ahogy maga alá gyűr és szófogadóan tempózik kicsit. Az viszont, amit a végén az ujjaival művel, meglepetésként ér és az utolsó löketet adja ahhoz, hogy egy sikoltás kíséretében újfent eljussak a csúcsra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
színész
⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Korünthosz i.e. 44    Csüt. Júl. 05 2018, 21:45

+18

Nem tudom, hogy mi van velem... hogy a féltékenység mellett miért van ott egy izgató érzés is. Hogy miért indít be, ha így látom Aphroditét, a magam elemében, már-már önkívületben. Lehet azért, mert sose láttam még így, ennyire kívülről ezt? Azért, mert isteni kisugárzása rám is átragad és ezt teszi velem? De egyszerre méreg és méz, ahogy nyögéseit, majd sikolyát hallom. - Hermann vagyok, hogy tudd, milyen nevet kiálts... - súg a germán Aphrodité fülébe, majd csúcsra járatja egy büszke mosoly közepette, hogy a karjai között élvezettől remegő szerelem istennőt kutya pózba fordítsa, gerince mentén az ezüst kancsócskából még végigcsorgatva némi olajat a több élvezet és könnyebbség kedvéért, hogy hamarosan az ujjai által előkészített terepet is birtokba vegye, míg én picit közelebb ülök és végigsimítok Aphrodité arcán, majd a germánnal is váltok pár halk szót, Hermann pedig megmutatja, hogy tud gyengéd és lassú, türelmes is lenni (megsúgott tanácsomra), mert ez uralja mozdulatait, hogy csak örömhöz juttassa Aphroditét, akinek kéjtől csillogó szemeibe nézek. - Na milyen? - majd a füléhez hajolok és lágyan cimpájára harapok. - Egy germán félistennel? - merthogy Hermann-al a kis tanács mellett titkot is cseréltünk s ezért is bírja ő ennyire jól a szőke szépséggel, akiből tapasztaltan és már-már mesterien csikar ki földöntúli élvezeteket, míg meg-megpaskolja kerek popsiját, majd hajába markolva lágy ívbe feszíti Aphrodité hátát, élményeit ezzel is fokozva reményei szerint az önkívületig. Ez az egész, a buja látvány, a hangok, engem is csak tovább srófolnak s ha az istennő újra átélte a gyönyörök gyönyörét, biccentek a germánnak, aki érti szándékom: határozottan karolja át Aphroditét s áll fel vele a kerevetről benne maradva, míg én elé kerülök szorosan, lábait derekamra emelve, s így fogjuk őt közre és hamarosan együttes versengéssel adunk bele most már mindent tudásunkból és testi erőnkből, ahogy bevetjük csípőnk mozgását, karjaink erejét s még a gravitációt is segítségül tudjuk hívni az intenzívebb élményhez, amivel igyekszünk az este legnagyobb élményét nyújtani az istennő számára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
• esküvőszervező
⌲ Hozzászólások :
19
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Korünthosz i.e. 44    Pént. Júl. 06 2018, 08:56

+18

Azt hiszem, ez az éjjel az egyébként sem kis hiúságomat fényezi leginkább, hiszen melyik nő ne élvezné, mikor több férfi is azon ügyköd, hogy csodálatos gyönyörökkel halmozza el? Hermann -idő közben megtudtam, hogy hívják azt a csodás férfit, aki Adonisszal együtt igen kitartó még- igen figyelmes szerető lehetne. Kezei folyamatosan a testemen tesznek felfedezőutat, vagy épp az őrületbe kergetnek azzal, hogy még az orgazmuson közben is ölemet ingerlik.
Ahogy átfordít anélkül, hogy kihúzódna belőlem, kéjesen nyögök, majd párszor megmozdítom csípőmet finoman, lassan.
Az én drága Adoniszom pedig, csak figyel tekintetében vegyes érzelmekkel, majd a fülcimpámba harap, amiről tudja nagyon jól, hogy az egyik gyengém.
-Őrjítő.- ennyit tudok kinyögni, majd Hermann összefogja a hajam és finoman hátra húzza a fejem. Lágy csókot lehel a hátam közepére, miközben Adonisz elém kerül térden állva és, míg Hermann a derekamnál fogva megtart, ő lábaimat maga köré fonja. Eufórikus érzéssel tölt el, amikor drága kísérőm is belém nyomul finoman, gyengéden én pedig sikolyom inkább elfojtom azzal, hogy ajkaim az övére préselem. Egyik karom Adonisz nyakába karol, míg másik a hátam mögött lévő félisten tarkójára simul, szemeim pedig lehunyom és úgy élvezem a két férfi által okozott gyönyört. Nyögéseim már-már állatiassá válnak, ahogy a két férfi egymással összhangban mozog bennem, mintha csak gyakorolták volna ezelőtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
színész
⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Korünthosz i.e. 44    Pént. Júl. 06 2018, 10:51

+18

Az kétségtelen, hogy Hermann egyre inkább Aphrodité megszállottja lesz, bár talán ez valahol kölcsönös is, istennőm kinyögött szava erre enged következtetni. Ha nekem az év harmadát más nőnek kell adnom, ezt ő miért ne érdemelné meg? Merül fel bennem és ez tart meg azon az úton, hogy az este élvezettel teli oldalára tudjak én is koncentrálni. Egy darabig a vizuális élményekre, mert kétségtelenül az egyik legbujább látvány, ahogy a szerelem istennője az izmos férfi munkája és az élvezet hatása alatt megfeszül, meg-megremeg, vagy épp kiengedi hangját, ahogy Hermann épp megmutatja számára, hogy hátul milyen tehetséggel találja meg Aphrodité legkéjesebb pontjait és sodorja egy orgazmusba, amit már én se "tűrök" tovább, hamarosan elé kerülök és ketten vezetjük tovább Őt a gyönyör kertjében, míg vadul, mohón és birtoklón viszonzom csókját, még ha odalent gyengéd is vagyok, akárcsak másik társunk. - Tetszik, ha ketten vagyunk benned? - súgom a fülébe egyik oldalról, míg Hermann a másikon épp csókot lehel Aphrodité hallószervére és ő is feltesz egy kérdést neki. - Volt már ilyen jó? - kuncog kicsit, majd valamelyest rákapcsolunk, egyre erősebben és gyorsabban mozogva (közben persze ajkaink Aphrodité nyakát, fülét és a füle mögötti területet, tarkóját járják folyamatosan), hogy utána egy aprót intsek fejemmel társamnak, aki megérti szándékom. Ennek eredménye, hogy Hermann háta újra a kerevetet éri, Aphrodité fölötte lehet fordított lovagló pozícióban, én pedig továbbra is előtte s ugyan úgy folyhat minden tovább, bár most Aphrodité is bele tud mozogni, a germán pedig a szűke fürtökbe markol lágyan, hogy karja ráhatására Aphrodité háta az ő mellkasára simuljon, buksija az övé mellett kössön ki, így oldalra fordított fejjel láthatják egymást. - Szeretném látni az arcod és a tekinteted, ahogy a mennyekbe küldünk. - duruzsolja az istennőnek kérését, hogy aztán ezúttal mind a ketten úgy lendüljünk mozgásba, amiben minden erőnk, lendületünk és ügyességünk benne van, én pedig ki tudom használni a tudásom jelentette előnyt és pontosan úgy mozdulok, amit ő szeret, közben csodás kebleit kényeztetem. Fel-felmordulunk, ahogy kitartóan és keményen igyekszünk elérni nála a nehéz feladatot: eddigi léte legkéjesebb csúcsát érhesse el, elérhesse az eszmélet határait, netán szemei is felfelé vándoroljanak... akárhogy is, az ő kirobbanó öröme minket is magával ragad és elrepít, hogy ha ő élvez, akkor mi is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
• esküvőszervező
⌲ Hozzászólások :
19
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Korünthosz i.e. 44    Pént. Júl. 06 2018, 12:25

+18

Szerencsésnek érzem magam, hogy két ilyen csodás férfi figyelmének középpontjában lehetek. Azt hiszem, akadnak olyanok is a teremben, akik meglehetősen irigyek rám, de vajon akkor is azok lennének, ha tudnák, hogy maga hőn imádott istennőjük jelent itt ma meg? Fogalmam sincs, miként fogadnák, ha elárulnám, így inkább nem teszem. Talán, még a szőkével se osztom majd meg ezt az információt, bár lehet, hogy szívesebben kúszna máskor is az ágyamba, ha tudná, hogy ki vagyok.
Pedig, esküszöm az Olümposzra, nagyon tetszik minden egyes porcikája, így szívesen fogadnám. Még akkor is, ha a szívem egy nagyobb szeglete Adoniszé. Hiszen, nem kérheti tőlem -és nem is kérte soha, hogy az öröklétet egyedül csak vele töltsem. Élveznünk kell az életet, ha már halhatatlanok vagyunk, így azt hiszem, ezt az éjjelt se róhatja majd fel nekem. Tudom, hogy neki is tetszik ez az újfajta szórakozás.
Ahogy ő és egy lelkes szőke félisten kielégíthetik a vágyaimat újra és újra, míg teljesen ki nem fáradok.
-Hiszen tudod, hogy imádok habzsolni.- súgom Adonisz nyaka bőrébe halkan sóhajtozva, majd Hermann felé fordulok és válaszom első részeként egy forró csókot lehelek ajkaira.
-Ilyen még soha. Ti ketten igen jól értitek a szerelem művészetét.- duruzsolom ajkaiba zihálásom közepette, majd kuncogva dőlök el a szőkével együtt. Akár egy cixa, úgy simulok mellkasához a hátammal, közben finoman mozgatom én is a csípőmet, hogy besegítsek a fiúknak.
Hermann kérése megmosolyogtat, hiszen, ha tudná, hogy onnan jövök, nem hiszem, hogy ezt mondaná. Na jó, az nem menny, csak egy hegy, de akkor is.
Mozgásukra reagálva egyre hangosabban nyögök vagy zihálok, míg nem elérkezik az újabb beteljesülés, ami most jóval intenzívebb, mint eddig bármelyik. Sikoltásom közepette, csak egy "ó, igen" jön ki a számon, majd elégedett mosollyal hallgatom a két csodás férfi nyögéseit, morgásait, miközben minden porcikám remeg. Most már, csak azon kell imádkoznom, hogy elég levegőhöz jussak, mert jelenleg úgy érzem, hogy ez lehetetlen. A szívem úgy dübörög, hogy félő, kiugrik a mellkasomból, de a lélegzés helyett inkább egy forró csókra invitálom a legforróbb éjszakám szereplőit. Finom, lassan ízlelgetős csók ez, melyet megspékelek még azzal, hogy párszor finoman megmozdítom csípőm, ingerelve ezzel még férfiasságaikat most, a beteljesülés után.
-Sosem fogom elfelejteni ezt az éjszakát. Csodásak voltatok.- duruzsolom, miközben felváltva csókolom egyik és másikat, végül megmozdulok és, ha sikerül, elheveredek az ágyon. Ölem még mindig forrón lüktet a pár perccel ezelőtt átélt orgazmus után, arcomon pedig elégedett mosoly látszik, ahogy lehunyom szemeimet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
színész
⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Korünthosz i.e. 44    Pént. Júl. 06 2018, 13:10

+18

- Azt érzem... - kuncogok. - Mióta is fantáziáltál erről? - harapok újabbat fülcimpájába, mert kimondatlan szavai nélkül is tudom, már az est kezdete óta, hogy valami ilyesmi foroghatott már szép szőkém csinos buksijában. - Tetszik a szekértelem? - kérdi kaján vigyorral a germán, míg füle mögé nyomja csókjait. - Akkor ez is fog... - csípőjével úgy mozdul, hogy a legmélyebben érje erőteljes inger a nő kéjeinek rejtett forrását, libabőrösítő élvezetével olyat mutatva az istennőnek, amire eddig talán ő se gondolt eddig s ami könnyedén a peremre tudja sodorni. - Uhh istenien szűk és finom... Igazán élvezed itt hátul mi? - kérdi Hermann kuncogva s cserébe, miután pózt váltunk, hasonló odaadással szolgálja a szőkeség élvezetét, míg szőke fürtjeit babusgatja s mélyen szemeibe néz, hogy aztán Aphrodité arcának és tekintetének egyetlen rezdülését se szalaszthassa el, ahogy az istennőn úrrá lesz a földöntúli élvezet, ami minket is magával ragad. Nagyobb morranások szakadnak fel torkainkból s még az utómozgások is nagy élvezettel járnak, hogy aztán elnyúlhassunk az ágyon, most már csak Aphrodité csókjaiért versengve. - Te voltál csodás. - mondom neki, ahogy kisimítok egy tincset arcából és megcirógatom és még lehet folytatnám is, de a vak öreg kezét érzem meg a vállamon, aki a fülembe súg, arcom pedig elkomorodik. - Itt az idő... - mormolom alig hallhatóan Aphroditének - az öreg vak Hermész volt és szólt, hogy mennem kell. Négy hónap múlva szerelmem. Akkor ismét veled leszek. - mondom szomorkásan, aztán megcsókolom, hosszan és keserédesen s felállok, magamra húzva ruháim. Szívemben apró féltékeny tüskék és kéjes emlékek, mindig így távozom tőle... de olyan még nem volt, mint most, hogy egy szőke félisten karjaiban hagyjam. Bár legalább van, aki vigasztalja... és szemem sarkából látom, hogy öleli is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
• esküvőszervező
⌲ Hozzászólások :
19
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Korünthosz i.e. 44    Pént. Júl. 06 2018, 14:01

+18

Az őrületig hajszol ez a két szobor testű szexisten, amit szerintem ők is nagyon jól tudnak és éreznek is.
-Épp elég ideje ahhoz, hogy valóra váljon.- nyögöm kéjesen, majd ajkamat beharapva élvezem, amikor a szőke megmutatja, hogyan is lehet ezt még fokoznu, de a végén nem bírom megállni, hogy ne nyögjek egy hatalmasat és vájjam körmöm a lepedőbe.
-Különös, de nagyon.- sóhajtom, majd átadom magam a fokozott élvezeteknek, ahogy a két férfi a hajrázásba kezd, végül elér a beteljesülés. Nyugodt pihenésre viszont nem sok időm van, mert megjelenik a vak kisöreg, Adonisz szavai hallatán pedig feldühödök.
-Az aljas... ő volt az?- sóhajtom elszomorodva, mert csodás éjjel ide vagy oda, mindig rossz érzés Őt elengedni. Megőrjít ilyenkor, hogy aki három hónapig szinte minden nap mellettem van, hirtelen eltűnik és tudom, hogy jó ideig nem láthatom.
Fájdalmas az a csók, amit kapok tőle, mert egyrészt engem is rosszul érint, hogy elmegy és érzem ajkain, hogy ő is így van ezzel.
-Várlak vissza édesem.- sutyorgom ajkaiba, majd félig ülve az ágyon figyelem, ahogy elsétál. A szerencsém csupán az, hogy mellettem fekszik Hermann és karomat cirógatva jelzi, látja, hogy rosszabb lett a hangulatom és próbálja enyhíteni a fájdalmam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
színész
⌲ Hozzászólások :
32
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Korünthosz i.e. 44    Szomb. Júl. 07 2018, 00:37

Távoznom kell, mert ez a törvény. Akkor is, ha nem szívesen hagyom hátra Aphroditét. Ahogy látom és hallom szomorúságát, ami megindító számomra is, mert tudom, hogy igazán szeret. - Én is várom a pillanatot. - súgom vissza. Csakhogy azt is tudom jól: olyan ő, akár a napfény, vagy a szél, bánata ott és akkor megvolt, nekem és csak nekem szólt, de többet nem várhatok... rövidesen újra ragyogni fog és tovalibben. Erre pedig ott van Hermann, akit nem is olyan régen még invitálni is akart, legalábbis nekem ezt súgta. Én pedig magammal viszem az emlékeket, amikből négy hónapig élhetek majd, az év ezen harmadában.
A szőke germán érzi a nő hangulatát és erre reagál is: cirógatja, majd felül, hogy erős testéhez ölelje őt lágyan. - Igyál egy kortyot Úrnőm, ilyenkor az segít. - kínálja ezüst pohárból az istennőt a fűszeres, élettel telítő nedűből. - Mert még mindig az úrnőm vagy... - villant rá egy könnyed mosolyt és megsimogatja Aphrodité arcát. - Bár szívesen megtudnám a neved is. - mormolja a szőkeségnek, ahogy a most háttérből szűrődő lassabb, lágyabb zene ritmusára babusgatja a karcsú teremtést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Korünthosz i.e. 44    

Vissza az elejére Go down
 
Korünthosz i.e. 44
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Az éterben :: RT Birodalom-
Ugrás: