Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Kedd Nov. 13 2018, 23:08

Kedd Nov. 13 2018, 22:24

Hétf. Nov. 12 2018, 14:44

Kedd Nov. 06 2018, 00:08

Hétf. Nov. 05 2018, 11:28

Vas. Nov. 04 2018, 22:46

Csüt. Nov. 01 2018, 21:46

Csüt. Nov. 01 2018, 18:09

Szer. Okt. 31 2018, 17:58


Share | 
 

 Éoin & Deirdre

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Halottkém
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Éoin & Deirdre    Csüt. Júl. 05 2018, 22:19

Fütyörészve turkálok a hullában, mondjuk nem sok minden van belőle, szegénykét darabokban találták meg. Feljegyzem az adatokat, elég volt nekem mára ennyi, van egy sokkal fontosabb dolgom.
- El ne szökjön, Mr. Norris. – veregetem meg a hűtő ajtaját egy mosollyal.. A kedvenc kovácsistenem már úgyis vár, vagy nem, inkább az utóbbi, de hát én nagyon szeretem meglepni. Aztán az idegrendszerét csócsálni, és a cigijét ellopni. Hátha megint munka közben kapom el, általában a haja hullik akkor.
- Hééé! – jelenek meg az asztalán egy hatalmas vigyorral, és a kezembe veszek valamit, áh megint egy ékszer. – Ez még mindig vacak, csak úgy mondom, a múltkor sokkal jobb volt. - forgatom meg a kezemben, aztán leteszem vissza a helyére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

kelta istenség

⌲ Foglalkozás :
Ékszerész
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    Csüt. Júl. 05 2018, 22:27

Ki nem állhatom az ékszerészetet. Persze, tudom, hogy most ez a munkám, de akkor is utálom. Van olyan, akinek megfelel a munkám, ezért kapok pénzt és ki tudom fizetni a rohadt csekkeket. De amit titokban teszek és kísérletezek, csak azért élek. A gondolata is pihentető, hogy melyik fegyver melyik isten ellen készül és miként tehetem tökéletesebbé. Mindegyikük ellen lesz ellenszer. Szükségem van a lelki nyugalomra ennyi szenvedés után. Még be kell fejeznem egy slamposabb darabot, amikor meghallom Deirdre idegőrlő hangját és most van bennem annyi lélekjelenlét, hogy nem ölöm meg a szememmel nekifutásból.
- Nem kérdezte a véleményed senki, Halálmadár. - dünnyögöm a cigivel a számban, majd ott pattan el nálam a húr, amikor vacaknak nevezni a munkám. Lehet, hogy az, de nem tűröm a kritikát a boszorkánytól. Odateleportálok, elkapom a nyakát és a nem kimondottan finoman csapom a hátát a betonfalnak. - Most ismételd meg, ha mered...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Halottkém
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    Csüt. Júl. 05 2018, 22:35

Szinte bájosan mosolygok, annyira imádom, már az is elég lenne, hogy felcsesszem az agyát, hogy lélegzem. De hát nekem muszáj jártatnom a csőrömet, micsoda poéngyáros vagyok. Tudom, durcis még a múltkori miatt, meg azért is, mert nem mentem Japánba, viszont engem nem nagyon érdekel a többi pantheon megdöntése,, még akkor sem, ha nem kéne annyira óvatosan embert ölnöm, áldozás céljából persze. Minden élet fontos, blablabla.
- Mikor érdekelt? Akkor is elmondom. – kuncogom el magam, kissé felszisszenek, ahogy találkozik a hátam a fallal, akkor sem tudom befogni a számat. – Vacak, tessék, kimondtam. Fel ne robbanjon a fejed. – a vigyort akkor se fogja letörölni a képemről, ahhoz túlságosan jó a kedvem, és őrült vagyok. – Szeretem, ha fáj. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

kelta istenség

⌲ Foglalkozás :
Ékszerész
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    Csüt. Júl. 05 2018, 22:47

Szinte azóta idegel, amióta létezik. Életemben először átérzem, hogy mit élhetett át Tartarosz a neje miatt. Mostanában amúgy is rengetegszer húzta ki a gyufát nálam, főleg akkor amikor megmutatta, hogy tényleg mennyire végtelenül önző is. Éppen ezért van lelkiismeret furdalásom, amikor rá gondolok. Sok stiklijét elnézem vagy elkönyvelem néha a sajátos bájának. De ezt? Hogy nem áll a sajátjai mellett? Ez azért nagyon sok nekem most.
- Soha, maradjon is ez így. - szűröm a fogaim között. Szinte kedélyes lesz az arckifejezésem, amikor felszisszen. Őrült egy liba, de valamiért jó, hogy a péklapát tenyeremben van a nyaka. - Te is egy ócskaság vagy, ne aggódj egy pillanatig sem. - csak jobban rászorítok és felemelem egészen a szemmagasságomig, mert kis törpe. - Én pedig szeretem, ha szenvedsz. Tehát egálban vagyunk. Egyébként is ki tudnálak nyírni vagy egyéb cifrát tenni veled, áruló. - szuszogom egyenesen az arcába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Halottkém
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    Csüt. Júl. 05 2018, 22:55

Hányszor megkaptam tőle, hogy önző vagyok, és csak magamra gondolok, de ez azért nem igaz, gondolok én rájuk is. Főleg, amikor egy-két embert az áldozati oltárhoz kötözök, még a végén meglógnának, kinek van kedve utánuk futkározni? Azt se a magam szórakozására csinálom, ja, de, ők csak másodlagos dolgok. Anyám hibája, ő nevelt fel, az apámat nem is ismertem, lehet akkor egy picikével emberibb lennék, az meg nem akarok lenni, jó nekem így.
- Téged nem érdekel, én meg akkor is el fogom mondani. Megszokhattak volna már. – mondjuk én is, hogy a falnak vagyok csapva ilyenkor. – Sértegess csak, úgyis lepereg. Nem szokásom aggódni. - még most sem, hogy alig kapok levegőt. – Áruló? Miért is? Nem mentem veled Japánba, bántja a kis lelked, akkor húzd fel a balkaromnál a felsőm, és baszódj meg. A saját véremet áldoztam fel, hogy ne vegyen észre senki. – köpöm szinte az arcába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

kelta istenség

⌲ Foglalkozás :
Ékszerész
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    Csüt. Júl. 05 2018, 23:03

Számomra egy örök misztérium fog maradni ez a nő attól tartok. Már az is nagy dolog tőlem, hogy nem lekislányozom, hanem nőként gondolok rá. Valami halálos kórság lett úrrá rajtam attól tartok. Az anyjának áldoznia kell, talán ő az utolsó papnő is, de azért lehetne egy fokkal normálisabb is. Persze kecskére kell a káposztát bízni, hogy halottkémkedjen, de mindenki a kaptafánál.
- Volt rá időm, hat éves korod óta szólsz bele mindenbe amit csinálok, kár volt vigyáznom rád akkor. - fintorgok egy kicsit. - Egyszer el kell kezdeni azt is, nem gondolod? - erősítek a szorításon még egy kicsit. - Anyád helyett kutyakötelességed lett volna jönnöd, tudod, hogy most lehet az alvilágiakat lebillenteni a magas lóról. - ahogy elkezd sár dobálózni, úgy nyomakodom neki, bár így érezni fog valamit, amit nem akartam vele tudatni, de a vörös köd nagyon-nagyon sűrű egy dög. - Milyen kedves tőled... Legalább egy cseppet sikerült is?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Halottkém
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    Csüt. Júl. 05 2018, 23:12

- Ez így nem is igaz, akkor még csak érdekelt mit csinálsz, és hogyan csinálod. Te mondtál igen anyának, mondhattál volna nemet is. – hümmögök egy kicsikét. Emlékeim szerint nem lett halálosan megfenyegetve, elvállalta az őrzésemet. – Nem..nem..gondolom. – nyöszörgök halkan, akkor sem fogok behódolni, neki meg pláne nem. – Nem lett volna kötelességem, pont ezért nem mentem, anyám jobban ismeri a terepet, hogy is mondtad a múltkor, ah megvan csitri vagyok. Sokkal hasznosabb voltam, hogy a Ligetben ültem. – próbálok mocorogni, nem éppen kellemes így beszélgetni, vagy veszekedni, végül is mindegy, hogy hívjuk most ezt. – Éppen fojtogatsz, szerinted? Eressz már el, így is többet mutatsz, mint amit akarnál, igaz? – és most még sem tudom, hogy hol a határ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

kelta istenség

⌲ Foglalkozás :
Ékszerész
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    Csüt. Júl. 05 2018, 23:19

- Meg, hogy szerinted az és az miért nem jó és mit változtassak... - billentem félre a fejem. Nekem jobb az emlékezőkém abból az időből, nem voltam már gyerek nagyon-nagyon régen. - Szerintem inkább azért mert, most már tudod is. - vigyorgok sötéten a nyöszörgésére. - És szerinted mi a kiskésért kért meg, hogy vigyelek? Azt akarja, hogy tanulj és a nagyok mellett légy, hogy felnőj. Ó, hiszed te azt. - erőt kell vennem minden arcizmomon, amikor mocorogni próbál, mert pont érzékeny pontomnak dörgöli magát a boszorkány és nem tudom nála, hogy szándékos-e vagy sem. - Miért mit szeretnél, mit mutassak? - leejtem őt szabályosan és ekkor tör ki belőlem a zihálás és a frusztráció. Látnom kell az arcát és az őrületét most.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Halottkém
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    Csüt. Júl. 05 2018, 23:31

- Jó, akkor lehetséges, hogy tényleg így történt, nem emlékezhetek mindenre pontosan. – vonom meg a vállam szinte ártatlan pislogással, kicsi voltam, és én máshogy emlékszem akkor is. – Azt hiszel, amit akarsz. – sziszegem halkan azt a vigyort szeretném letörölni a képéről. – Az lehet, de megint nem kérdeztetek én mit akarok. A parancsra pedig nem szoktam moccanni, mintha nem ismernél. – jelen pillanatban azt, hogy engedjen el, nem igazán akarok ellene semmit tenni, nem is tudok, mégis csak isten. – Mindent. – támaszkodom a térdemre az egyik kezemmel, miután leejt, a másikkal a nyakamat dörzsölöm, óvatosan emelem rá a tekintetem, nem érdekel mibe keveredtem ezt a pályát végig csinálom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

kelta istenség

⌲ Foglalkozás :
Ékszerész
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    Pént. Júl. 06 2018, 00:02

Fújtatok kicsit, ahogy fölétornyosulok és ő óvatosan néz rám. Kimondta azt az egy szót, amit ha évszázadokkal megtesz, akkor nem lenne ilyen... picsa. Számára teljesen ismeretlen mosoly ül ki a képemre, ahogy felkapom ismét, de most egész máshogy. Ha komolyan gondolta, amit mondott, akkor most megkaphatja.
- Mindent? - azért a hajába túrok és hátrarántom a fejét, hogy a nyakába csókoljak féktelenül. - Ha sikerül elmarnod magadnak az ajkaimat, akkor mindent meg is teszek, amit eddig csak gondoltál velem. - vigyorgok a bőrére és a felsője alatt a hátára marok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Halottkém
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    Pént. Júl. 06 2018, 00:15

Óvatosabb lettem, noha nem sokkal, de mégis olyan helyzetbe kevertem magam, amiben még nem voltam. Vele meg főleg nem, és ismeretlen az a mosoly az arcán, ami még az én őrült lelkemet is megijeszti egy hangyányit, ám tudni is akarom mit rejt. A kíváncsiság miatt fogok meghalni egyszer.
- Hallottad..mindent. – ismétlem meg magam, az istenit öt perccel ezelőtt képes lettem volna kikaparni a szemét, most meg..elégedett kis sóhaj hagyja el az ajkaimat, dacosan villan a szemem. – Megszerzem azt, amit akarok, mindig. – és most őt akarom, meg a ruháit cafatokban a földön, rá is rabolok az ajkaira, évekkel ezelőtt ezt kellett volna tennem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

kelta istenség

⌲ Foglalkozás :
Ékszerész
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    Pént. Júl. 06 2018, 00:24

18+

Veszélyes alak vagyok, de valószínűleg mindenki az, aki épp háborúba meg vagy elmeháborodott. A zsigereim megtáncoltatja a tekintetében felcsillanó kis rettegés. Sosem félt tőlem, mert tudja, hogy milyen is vagyok. Vagy, hogy miért vagyok a túlélők nagyon rövid listáján. Kurva nehéz volt engem levadászniuk, tény és való, de most élek a jelenben csak. Most érzem oly sok idő után először a saját pulzusom. Most kezdünk mindketten élni talán.
- Újra hallani akartam csak... - szusszanok fel élesen, a dacos tekintetével pedig találkozik az a tekintet, amit legfeljebb nagyvadaknak szánok. - Jobb későn, mint soha? - vonnám fel a szemöldököm, amikor megérzem a telt ajkait az enyémeken és le is dobom az ékszíjat. Mohón, szinte mocskosul csókolom őt, nem fogom vissza azt a több mint hatszáz évnyi feltornyosult érzéshalmazt, aminek ő a hibája. Tépem le a ruháját, nem állíthat meg senki és semmi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Halottkém
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    Pént. Júl. 06 2018, 00:41

+18

Én vagyok ennek az egésznek az okozója, és valljuk be, ha nem vagyok ennyire picsa, akkor már jóval hamarabb megejtettük volna ezt az egészet. Lehet nem ennyire hevesen, de hát tök mindegy agyalni ezen.
- Ahányszor csak akarod. – vigyorodom el vadmacskásan. Mostantól úgysem tud már engem levakarni magáról, akár tetszik neki, akár nem. – Pont elég volt ennyit várni. – de sokkal jobban lefoglal, hogy kicsókoljam belőle a napvilágot is, hatszáz évet pótlunk be, egyikünk sem gyengéd. Nem igazán érdekel az se, hogy itt-ott megkarmolom miközben letépem róla a ruhát, ha végeztünk úgyis úgy fog kinézni, mint egy kaparófa.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

kelta istenség

⌲ Foglalkozás :
Ékszerész
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    Pént. Júl. 06 2018, 00:53

18+

Mágnesként vonz magához most, de ha őszinte vagyok, akkor azóta epekedem, amióta kinyílt a csipája és felnőtt női tudatában villantott nekem hol bokát, térdet, combot, dekoltázst. Most az egész lénye édes és kívánatos, meghülyülnék, ha nem kapnék belőle még, még, még.
- Még rengeteg időnk vagy, úgyhogy készülhetsz. - az ajka felé kapnék, de nem töröm meg a varázst most. Boszorkány, elvarázsolt. Lehet, őt teremtették nekem. Mindig tudtam, hogy felfoghatatlanul szép, szebb mint Aphrodité. De eddig fogtam le az érzelmeim és nem tovább.
- Ezt a határozottságot vártam 648 évig. - elkapom az ajkait és nem vagyok kimondottan finom. Hiába van a tenyerem tele bőrkeményedéssel a valódi kovácsolástól, akkor is fel akarom falni a kezeimmel is. Élvezem és hangot is adok neki, amikor letépi a ruháim ő is, majd az asztalra fektetem és egy határozott mozdulattal magamévá teszem, -amit majdnem egy üvöltés követ tőlem, iszonyú éhes vagyok rá - hogy minden évet bepótoljak vele, fűtve a szenvedély és adrenalin által.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Halottkém
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    Pént. Júl. 06 2018, 01:15

+18

Amúgy meg nem hittem volna, hogy pont meg el nagyon az eszünk, pedig volt egy-két alkalom már, amikor a falnak voltam kenve, mindig megoldottam, hogy úgy nézzen rám, mint aki ölni készül. Már az is éppen elég volt, de most többre van szükségem. Azt akarom, hogy elevenen faljuk fel egymást.
- Remek, pont ráérek, úgy kb mindig. – kuncogok fel, a halottkémkedés nekem tényleg csak játék, nincs benne kihívás. Az igazi kihívás éppen a karjaiban tart, én meg azzal foglalatoskodom, hogy addig csókoljam, amíg szusszal bírom.
- Valld be, hogy élvezted minden kis, vagy nagy vérszívásomat..ha csak most lett belőled eleged. – mohón viszonzom a csókját, néha-néha ráharapva az ajkaira, hogy a vére is kiserkenjen. Elakad a lélegzetem, amit aztán egy kisebb sikoly követ, de az övé vagyok, most már minden értelemben, minden apró kis rezdülésére reagálok, mintha tényleg neki szántak volna. Amit el is hiszek, ha nem így lenne nem tudnék így reagálni, nem karmolnám véresre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

kelta istenség

⌲ Foglalkozás :
Ékszerész
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    Pént. Júl. 06 2018, 01:29

18+

Valamit kifordított most belőlem, ami talán az alapkövem lehetett. Csaptam falnak már, fojtogattam, de inkább meg akartam ölni, mint magamévá tenni. De most úgy érzem, hogy inkább haljak meg, minthogy ne legyen az enyém. Kell nekem, fájdalmasan kell.
- Akkor jó, mert Bodelwyddan messze van. - nincs sok hullaház itt, de jobban szeretem amikor az én karjaimban van most már. Úgyis érdekesebb lehetek, mint a hullái, mert nem lenne ilyen heves és mohó most.
- Hidd el, hogy a tizennyolcadik születésnapodon nővé tettelek volna, ha nem előbb kicsivel. De most elpattintottad az agyam. - nyögöm az ajkaira, hagyva hogy vért serkentsen, attól én csak még mohóbb leszek. Elégedetten nyögök, amikor felsikkant alattam. Még sosem kapta meg azt ami neki kell, én pedig élvezettel mártózom benne vadul. Az egyik térdem az asztalra rakom, hogy jobban hozzám férjen és én is hozzá. Hatszáz év vágya van minden mozdulatomban és nyögésemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Halottkém
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    Szomb. Júl. 07 2018, 16:45

+18

- Azért teleportáltam, sokkal gyorsabban tudlak felbosszantani. – vigyorgok egy rövid pillanatig, szerencsére nem is szoktak sokan keresni, ha meg igen arra ott van a telefon. Amit jelen pillanatban nem érkezek felvenni, ha csörögne. Túlságosan legfoglalnak most ahhoz. Kár lenne tagadnom, hogy ezt jobban élvezem, mint a hulláimmal való foglalkozást.
- Ah, csupán 648 évet vártál erre a pillanatra, legalább itt vagyunk, kezdtem kicsit aggódni, hogy örökre szűz maradok. Remélem nagyon sokszor fogom még elpattintani az agyadat. – szusszanok elégedetten, vagy most már tényleg elég lesz annyi, hogy fejbe dobom a melltartómmal, a múltkor még nem igazán jött be. A nyakára nyomok pár csókot, és harapdálom meg, a hátán pedig csíkokat hagyok, vajon mennyire tud ennél is jobban megőrülni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Éoin & Deirdre    

Vissza az elejére Go down
 
Éoin & Deirdre
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Európa :: Egyesült Királyság :: Wales :: Beaumaris-
Ugrás: