Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Kedd Nov. 13 2018, 23:08

Kedd Nov. 13 2018, 22:24

Hétf. Nov. 12 2018, 14:44

Kedd Nov. 06 2018, 00:08

Hétf. Nov. 05 2018, 11:28

Vas. Nov. 04 2018, 22:46

Csüt. Nov. 01 2018, 21:46

Csüt. Nov. 01 2018, 18:09

Szer. Okt. 31 2018, 17:58


Share | 
 

 Tristram Elliot Buchanan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Ügyeletes hülye
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 06.

TémanyitásTárgy: Tristram Elliot Buchanan   Pént. Júl. 06 2018, 02:31

Tristram Elliot Buchanan
So, I was right, huh?
Kronosz
kortalan
titans
jake gyllenhaal
házas, mint a durva anyja
150% hetero
canon
Uranosz és Gaia gyermeke, a tizenkét titán legfiatalabbja. Az olümposzi istenek egyik atyja. Letaszította atyjukat, Uranoszt a trónról, kasztrálásos kiütéssel. Kronosz feleségül vette saját testvérét, Rheiát, és együtt uralkodtak emberek és istenek felett. Uralma alatt élte aranykorát a világ. Az emberekben ekkor még nem dolgozott az irigység, kapzsiság vagy bármi erőszak. Nem ismerték a nehéz munkával elérhető megélhetést és a törvényeket sem. A teljes harmóniát azonban megbontotta Gaia jóslata, amely szerint Kronosz trónját saját gyermeke fogja megdönteni. Hát nem megtette a kis rohadék? Hiába próbálta megenni a porontyait, Rheia megorrolt rá és titokban szülte meg Zeuszt, akinek hála ki is tört az a rühes háború és ő végül Tartaroszba lett zárva a testvéreivel. De apuci hazajött...

Infinidaggeeeeeer returns!
Annyival komplikáltabb a világ, mint mikor visszakeveredtem a felszínre néhány hónappal ezelőtt. Megismerkedtem a technológiával, tudok értelmesen kommunikálni a kasszásokkal és a feleségem sem próbál minden éjszaka egy párnával megfojtani. De amikor rájössz, hogy a saját gyerekeid faszsága mennyire kiakasztotta a gyökérség mérőt, akkor szépen felvakarod az állad egy kiskanállal és felszegett fejjel mész tovább. Mert tetszik nekik vagy sem, de egykoron király voltál.
Ha pedig az élettől kell hideg pofon, akkor felkeresed a nagybátyádat. Na, nem azt amelyik annyi évezreden át fogva tartott és hányinger kerülget a képétől, még akkor is ha az egyetlen értelmes dolog amit lent tenni tudtam, hogy értelmet próbáltam magyarázni Tartarosz kemény fejébe. Egy szusszanással lépek be Erebosz irodájába miután bebocsájtást nyerek.
- Ünnepnap van ma? - a sötét kis vigyorát látva felhorkantok.
- Majd, ha a seggemből süt a nap. Muszáj megtalálnom anyám. - vonok kicsit vállat is hozzá. Tudom, hogy ő az egyetlen, aki Rheián kívül tudja, hogy merre lehet az öreglány. Teszem hozzá, hogy annak a háromnak is az egyike, aki nem próbálta meg elmarni a világról őt. Nem azt mondom, én jaj, de nagyon ártatlan voltam az ügyben, de tanulok a vétkes tetteimből.
- És miért engem kérdezel? Kérdezd meg a feleséged vagy az elnököt. Ők is tudják elviekben. - kulcsolja össze a csontos ujjait, amitől kedvem támad eltörni őket, de mégsem, mert nincs erőm. Tudom, hogy Gaia egy paradoxon. Mert mentálisan még gyermek volt, amikor szétcincálták őt. De most kellene váltanom vele pár szót, amíg nem késő.
- A nejem titokzatoskodik, az elnököt meg lehetetlen kagylóvégre kapni, nem úgy működik már ez a világ, hogy leruccanunk egymáshoz csak úgy. - tárom szét a karjaim, majd ledobom magam a székre elé és az asztalára rakom a lábam. - Meg te is tudod, hogy mennyi mindenkit kell kerülnöm még, nem lett népszerűbb a pofim idefent, de úgy hírlik a tiéd sem.
- Milyen jól tájékozott valaki... - kuncog egyet, majd átnyújt nekem egy cetlit. - Ez a legtöbb amit tudok adni. Királyom.

A hátizsákkal a hátamon, iránytűvel a kezemben kaptatok az erdőben. Egyre közelebb járok a koordinátákhoz, érzem. Elkezd lelassulni az idő. Én pedig ösztönösen teleportálok egyet a házhoz. Szinte nevetve szusszanok fel és feldobom az ég felé a karjaim.
Ki hitte volna, hogy egy minden háta mögötti Connecticuti erdőben ér utol megint az erőm?
Lelkesen becsöngetek anyámhoz.
Sok-sok órával később az egyik foteljében szürcsölgetem a teát, anya pedig nyúzottan dörzsöli meg a tarkóját.
- Hát megbolondult volna a világ? - teszi fel a költői kérdést, amin én is elmerengek egy kicsit.
- Ha meg is bolondult, akkor az egykori fogva tartóm fia a gyógyír az egészre. Mit szólsz, síkra szállunk? - kérem anyámtól, ám a nejem majdnem reszketve esik be a szobába, én pedig elkapom őt és magamhoz vonva ülök le. A gyönyörűségem sokan csak az anyaság titaniszaként könyvelik el, de én tudom, hogy milyen hatalmas és gyönyörű ő. Lágy csókot nyomok a homlokára, reszketegen, amikor végre felnéz rám a könnyes szemeivel, amibe a szívem majd beleszakad. Ő nem szenvedett a korlátozások alatt, mert hozzászokott, én pedig szerelmes vagyok belé és érzem a fájdalmát. Anyánk átölel mindkettőnket, szintén sírva.
- Rheia eddig szerepet játszott... Most önmagának kell lennie melletted megint, Kronosz. - belém fagy a vér is, de életem szerelmének tekintésből tudom, hogy igazat szól anyánk. Egyrészt Tartarosz és Héphaisztosz kegyeiből szabadultam ki ily' könnyedén, másrészt meg fogok harcolni azért amiért kell. A nejem ki akarom ebből hagyni, ahhoz túlzottan szeretem, hogy megint vért ontani látnom kelljen.

Másnap az Ovális Irodában állunk kézen fogva a szerelmemmel és amikor előlép Kratosz... Ámulatra méltó. Utána jön Nüx a legfiatalabb gyermekeikkel. Egykor gőgös voltam és ostoba is. De a legkisebb fiam, Zeusz, alkalmatlan uralkodni. Rendszert kell váltani. Legyen Kratosz és Nüx társuralkodók. Mindketten eszméletlenül erősek és tökéletes pár. Rájuk hamarabb bíznám a panteonunk, mint Zeuszra. Én meghajolok előttük, a feleség pedig ismer és követi a példám.

Előbb vagy utóbb mindenkinek oldalt kell választania ebben az ügyben és ha a feleségem nem is akarja, hogy beleártsam magam, akkor is fogom. Nem királyként, ó nem... Inkább az uralkodás istenének a vazallusaként.
Az idő uraként, a kaszájával. Nem a titánok idejét éljük. Kratosz meg pontosan elégszer picsázott ki a titanomachia idején egymaga is, amíg meg nem ismerte a feleségét, hogy bízzak benne. Rheiám szorítja a kezem, ez pedig a félelem és a bizalom jele.

Újra háborúba kell mennünk, de nem a fiam miatt. Sokkal nagyobb a tét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
222
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Tristram Elliot Buchanan   Pént. Júl. 06 2018, 21:07

elfogadva
welcome to our family
Tudod minden máshogy alakult volna, ha te jössz hozzám, és nem az ostoba fiad. De ez már régen volt kár is felhánytorgatni az egészet. Örülök, hogy itt vagy, főleg azért, mert Rheia egyébként nélküled féltitánként funkcionált. Minden királynőnek szüksége van az ő királyára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Tristram Elliot Buchanan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: titánok-
Ugrás: