Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Kedd Nov. 13 2018, 23:08

Kedd Nov. 13 2018, 22:24

Hétf. Nov. 12 2018, 14:44

Kedd Nov. 06 2018, 00:08

Hétf. Nov. 05 2018, 11:28

Vas. Nov. 04 2018, 22:46

Csüt. Nov. 01 2018, 21:46

Csüt. Nov. 01 2018, 18:09

Szer. Okt. 31 2018, 17:58


Share | 
 

 Oh, happy daddy day

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Underwood vállalat feje
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 04.

TémanyitásTárgy: Oh, happy daddy day   Szomb. Júl. 07 2018, 18:24

Tristram&James

Morcos vagyok, nincs mellettem a feleségem, nem mintha attól tartanék, hogy megcsalna. Adonisz már régen volt, és egyébként is az én lapocskámon több strigula van, meg zabigyerek. A morcosságom oka, hogy elutazott csapatépítő tréningre, minek az egyáltalán? Néha egészen meglepődöm rajta, fura halandó szokásokat vett fel, vagy tényleg igaza van, és egyáltalán nem tudok még mindig mit kezdeni velük. Amúgy is a főnökük vagyok, nem akarok velük puszipajtások lenni, a végén nekem sírnának el mindent, arra pedig nincs szükségem. Elég volt az Alvilágban. „ Kérem, engedjen vissza, a feleségem..” „ Hádész uram nem értheti ezt..” Persze, hogy nem, mert nem akarom érteni, az embereket, csak annyira, amennyire nekem szükségem van.
Éppen a tárgyalóteremből lépek ki, sikerült megszereznem azt az olajföldet, amit akartam, igaz cserélnem kellett egy aranybányát érte, na, de azt elfelejtettem közölni, hogy baromi mélyen van már az arany. Az is fontos, hogy leprikón a cucc, ellenben az olajjal, ami megint hasznos, nem nekem, ugyan már. Az országnak! Mert ilyen kis hazaszerető isten lennék. Felvont szemöldökkel nézek a felém rohanó titkárnőre.
- Uram..tényleg igyekeztem feltartani, de azt az embert egyszerűen nem lehetett kizavarni az irodájából. Azt mondta régi ismerőse. – hadarja, megveregetem a vállát egy sóhajjal. – Nincs semmi baj, elintézem én. Menjen kávézni, vagy tudja mit, menjen haza, nem ma van a lánya balettelőadása? – mosolyogni nem is próbálok, az sosem ment igazán. Sietősen indulok a kényelmes irodámba, becsukom magam mögött az ajtót. – Levennéd a mocskos cipőd a méregdrága asztalról? – kérdezem egy szusszanással apámtól. – Egyébként meg örülök, hogy idedugtad a képed, de azért kíváncsi vagyok, miért most? Mit tehetek érted? – lépek az üveg asztalhoz, és kisakkozom melyik whiskey-t is bontsam fel.
  

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyeletes hülye
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Oh, happy daddy day   Vas. Júl. 08 2018, 03:34

Boy...

Aki azt merészeli kiejteni a mocskos pofáján, hogy könnyű beilleszkedni, azt úgy pofán fogom vágni, hogy hétig vetőkrumplit szarik. Persze, oké, vannak porontyaim és egyéb rokonaim, akiket lehetetlen kikerülni és tudni, hogy mi a fészkes fene van velük, de azért kell egy ritka öreg titánnak egy alapkő. Az enyém most éppen alaphelyzet idegbaj és terhes, bár nem látszik még, de pont nem tett neki jót, hogy leszaggattam a láncaimat és a felszínre vetődtem. Hetekig Kronosz 2.0 mellett aludtam, avagy van egy cane corso-nk, akit utánam nevezett el és akkora szárházi mint az eredeti kiadás. Utána meg kellett tanulnom az emberek között létezni egyáltalán. Tudod milyen király egy hűtő? Meg, hogy a kajarendelés kábé egy perc egy "okostelefonon"? Lefogadom, hogy nem, mert te, aki ezt olvasod megszoktad, sőt ebben nőttél fel. A nejem ünnepelt operaénekesnő Washingtonban, ő persze nem szarral gurigázik, meg nem iPhone-al, azt én is bólogatva megtanultam, hogy szar és burzsuj hülyeség. De a héten megkaptam a saját telefonom és előfizetésem az elnök jóvoltából, aki még meg is tanított használni rendesen azt, sőt ellátott minden számmal, ami nekem kell és könyvjelzőkkel, mint Wikipédia, EBay, AliExpress, sőt már rendeltem is a neten. Persze hatalmas a csitt a tény fölött, hogy fent vagyok és négyen tudjuk immár Gaia helyét is, de amitől leraktam magam mellé a hajam az az, hogy Nüxék legfiatalabb fia mennyire emlékeztet nagyapára és mennyire erős. Na meg anyus szavai... De nem csak nekem van szükségem a nejemre, hanem nekem is rá. Közgázhoz meg nem ért anyjuk, úgyhogy a második legjobbat fogom felkeresni. Természetesen az egyik kedvenc kis csicskalángosom látogatott, amíg fel nem költözött a fényes földre, de illik kölyköt látogatni. A titkárnő az gyakorlatilag alkalmatlan ellátni a fiam mellett a dolgát, de nem mindenki tud olyat találni maga mellé, mint Jennifer Lee, akinek a jelenlététől is összeszarja magát egy felnőtt férfiember. Ha pedig őt meggyőztem Rheiával együtt, akkor egy halandó semmi nekem. Főleg, hogy előrelátom minden tettem végkimenetelét ismét. Mindenkit múltját és titkait is. Pont ezért tespedek pötty kölköm székében, az asztalra vetve a lábaim és közben a gépén a Politico-t böngészve. Kinek a kezdőlapja az ilyen? A feleségem szerint vagy független vagy demokrata pártinak. Közben benyit a drága pici fiam.
- Bocs. Fél órája vettem és teleportáltam, talajt sem látott, mit akarsz? - vonom össze a szemöldököm szigorúan. A fejemben látom az elmesakkját, ami egyrészt mocsok rettentő, másrészt lépéselőny. - A Maker's Mark Cask Strength az igazi, de két másodperc múlva azért is nyúlnál, mert bourbon párti vagy és tudod, hogy mi a jó. - közben persze lerakom a lábam. - Amúgy Perszephoné a jelszód, válassz valami erősebbet, amit a sügér apád nem tör fel. Nos, most már sejtheted, hogy ismét erőm teljében vagyok, a másik, hogy kistesód lesz, unoka mikor várható... Jaj, a legfontosabb. Kratosz küldi. - előveszem a zakóm zsebéből a borítékot és odacsúsztatom neki. - Uncsi volt lent, kényelmetlen is, meg nincs Elder Scrolls Online. Tudtad, hogy anyád függő és minden részét a soundtracknek tudja? Ja és megtaláltuk nagyanyád is. - akasztom rá a tekintetem várakozóan.
  

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Underwood vállalat feje
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Oh, happy daddy day   Vas. Júl. 08 2018, 16:09

Dad..

Bezzeg, ha itt lenne Perszephoné ilyen kis malőr nem történik meg, mindent kézben tart, ezért is ő az asszisztensem és nem más. Na jó meg azért is, mert nem viselek el túl sok mindenkit a környezetemben, ez a rossz szokásom még mindig megvan. De nem tehetek róla, idegesítenek a halandók, meg más istenek is. Viszont ezért tényleg nem rúghatom ki a titkárnőt, amúgy is nemrég kezdett, plusz nem tudhatta, hogy a hólyag, aki a székben terpeszkedik egy titán, ráadásul az apám. Mondjuk lehet őrültnek is nézett volna, ha azt mondom neki, igen, ő itt Kronosz az apám, és igen lenyelt, mert berezelt egy jóslattól.
- Még mindig azt, hogy vedd le a lábad az asztalról. – ismétlem meg magam, morcosan. – Ó, hogy az a..Örülök, hogy a fejembe látsz. Persze, valakitől örököltem remek ízlést, azt hiszem nem tőled.  – töltök neki is, amit át is nyújtok neki. – Tényleg azt hiszed azon gépen van minden adatom? Nem sejtem, tudom, hogy megint tudod a pontos időt. Hét- nyolc hónap, nem volt időd szétnézni a gépen, ott a kész babaszoba terv is. Nagyapa levágott pöcsére, egy idős lesz a haláli poronty, és a testvérem. Várj, őt is lenyeled csak a miheztartás végett? Vagy esetleg majd elmesélhetem milyen volt? Mi van benne? – nem nyitom ki, úgyis tudja mit tartalmaz, hátha elmondja, nem tartja magába, bár nála sose lehet tudni semmit. – Nem mondod, tényleg szar volt lent? A drága öcsikém az én életem is megkeserítette, mondjuk nem is beszélek vele, miután leszedtem a feleségemről, és kiszedtem a gerincét is. Tudtam, mivel velem is szokott játszani, amikor van időm. Énekesnő, az lenne a csoda, ha nem tudná. Most tapsoljak, mert a nagyi megvan? Tudod, hogy mennyire érdekel az öreglány, semennyire. – vonom meg a vállamat könnyedén, leülök a főnöki székbe, és onnan nézek rá. – Még mielőtt elkezdenéd, igen háború lesz, sőt, most lesz igazán csak világégés. – pont ezért van Kerberosz is Perszephoné mellett, még így cane corsoként is veszélyes.
  

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Oh, happy daddy day   

Vissza az elejére Go down
 
Oh, happy daddy day
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Belváros-
Ugrás: