War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Brian Ingram

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 00:23

Yesterday at 00:09

Szomb. Jan. 19 2019, 19:51

Szomb. Jan. 19 2019, 17:29

Szomb. Jan. 19 2019, 13:38


Share | 
 

 Tristram & Rhiannon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Operaénekesnő
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 09.

TémanyitásTárgy: Tristram & Rhiannon   Hétf. Júl. 09 2018, 22:44

Idegesen dobolok az asztalon, pedig ma úgy gondoltam, hogy énekelek kicsit, elmegyek valahova Kronosszal, meg a kutyával. Az előbbi viszont elment valahova valamelyik elnökgyerekkel, legalább nem tőlem kérdezget mindent. Mostanában megint zavar a légzése, bár lehet csak azért, mert nem hevertem ki a látogatást a Tartaroszban, és azt se tudjuk mi van a hely vezetőjével. Miattam van az egész, ha nem rabolnak el, akkor otthon lenne a gyerekeivel, és a feleségével.
Nyöszörögve nézek a kutyára, majd az asztalon heverő tesztre.
- Honnan a fenéből tudta hamarabb? – ingatom meg a fejem bosszúsan, akkor még nem fogtam fel miért beszélt többes számban, de hála a modern kornak és a terhességi teszteknek már tudom. A telefonért nyúlok, aztán sms-t írok a férjemnek, bármit is csinál hagyja abba, szükségem van rá.
- Nos, Kronosz 2.0 új taggal bővül a család. – veregetem meg az oldalát, valami oknál fogva viszont nem örülök. Én az anyaság titanisza nem vagyok benne biztos, hogy képes vagyok erre az egészre, ezért is gömbölyödöm össze a kanapén, az ajtónak háttal.
Akkor fordulok meg, amikor hallom az ajtót záródni, meg a kutya boldog ugatását. Legalább valaki örül a másik gazdinak.
- Utállak, csak úgy mondom. Kifejezetten meg tudnálak ölni, kétszer egymást után. Hogy tehetted ezt velem? – vágok hozzá egy párnát, utána persze folytatom a mondókámat. – Terhes vagyok, minden a te hibád. – fekszem vissza kétségbeesett arccal, és úgy pislogok rá. Utálok mindenkit, nemcsak őt, magamat meg főleg. - Mielőtt megölnélek, valami hír Tartaroszról? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyeletes hülye
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Tristram & Rhiannon   Hétf. Júl. 16 2018, 15:04

Mississippi in the middle of a dry spell

Akár produktívnak is lehetne nevezni a mai napot. Ponosz ugyan kirántott a terveinkből, pedig az egész napos tervem úgy nézett ki, hogy a nejem mellett maradok, mert amióta lent járt a Tartaroszban, rossz passzban van. Egykori fogvatartójáról semmi hír, de a legkülönösebb helyről származnak értékes információk. Egy egyiptomi látott róla álmokat, én meg be lettem cincálva, hogy próbáljam meg segíteni őket ebben, mert én mégis nagyon-nagyon sokáig voltam lent. A legutolsó információk alapján életben van, de kínozza őt nagypapa rendesen. Elfogadom a hazafelé fuvart, nem azért mert nem tudok teleportálni odáig, hanem mert sok halandó van a környéken.

Szinte óvatosan lépek be a lakásba, de máris jön elém 2.0, aki ugrál rám, én pedig megdögönyözöm. Legalább valaki örül annak, hogy fent vagyok. Belépnék a nappaliba és köszönnék, amikor Rheia rám csattan, sőt párnát is vág a fejemhez, én pedig meglepetten nézek rá, hogy most ugyan mi üthetett belé.
- De... Hisz ez csodálatos... - én ragyogok, amikor közli velem, hiába érez ő egész másként. Odafekszem hozzá és átölelem őt. - Tudjuk hol van. Káosz ott tartja fogva, ahol egykor engem is. Életben van, de senki nem juthat be, akinek köze van hozzá. - simítok végig a haján nyugtatóan. - Nem a te hibád... Az egész Káosz műve.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Operaénekesnő
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Tristram & Rhiannon   Csüt. Aug. 23 2018, 17:26

Örülnöm kéne, mármint mégis milyen anya vagyok így, ha nem tudok neki örülni? Mert úgy látszik a férjem nagyon is örül. Ezek szerint nem kell rejtegetnem, és le se fogja nyelni. Hurrá? Ja, igen, éljen. Akkor is megérdemli a párnát, ha lett volna féltégla akkor azt vágom hozzá, ezzel sokkal jobban járt.
- Csodálatos? A nagy francokat azt. – duzzogok továbbra is, persze azért bújok, legalább valami haszna legyen, hogy fent van. – Szóval akkor senki, aki a mi panteonunkhoz tartozik, ez azért egyáltalán nem szuper. – szusszanok fel halkan, minden a drága nagyapához köthető. – Az lehet, hogy az ő műve, de én még arra se voltam képes, hogy megvédjem magam. Halálra szeretgettem volna őket? Belefullaszthattam volna őket az anyai szeretetbe, micsoda halál lett volna. Ha meg nem jön Tartarosz mi marad belőlem? Két pár csont, amit elküldenek neked. – morgom az orrom alatt, akkor is én vagyok a hibás. Engem raboltak el, nem mást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Ügyeletes hülye
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Tristram & Rhiannon   Vas. Aug. 26 2018, 22:21

Mississippi in the middle of a dry spell

A feleségem pokoli temperamentumán az idő sem enyhített semmit sem, de tényleg egy szikrányit sem. Tudom, hogy magamnak vívtam ki és én szítottam ezt az egészet, de bakker hány ezer éve is volt ez az egész? Sok. Nagyon sok és megbűnhődtem a szarságaimért, kamattal. Legalább volt időm beleugatni Tartarosz nyomorult szerelmi életébe, mert kettőig nem látott az életében sem, csak amikor végre lelőtte a lánya. Na, most ezt az idiótát kell visszahorgásznunk.
- Nem, ez akkor is csodálatos. A házasságunk legnagyobb együtt töltött részét azzal töltöttem, hogy attól fostam amit anyám jósolt, most végre nem kell ezzel cirkuszolnom. Életemben egyszer örülök egy gyerekemnek. - nézek kicsit szigorúan, de a bújásával mindig megvesz kilóra, így szar ügy, megenyhülök. - Ami viszont nagyon klassz, hogy egy egyiptomi istennő maga állt elő a megoldással és adott elég kraftot, hogy beazonosíthassam a helyet. - húzom el egy kicsit a szám azért.
- Az életveszély nem a te erősséged és azt sem szeretném, hogy terhesen kezdj el az önvédelmen pörögni, rendben? A legvalószínűbb, hogy Tartarosz amúgy is számított egy támadásra vagy Panakeia előre látta az egészet. Te is tudod, hogy mennyire rizikós kőbe vésett dolgokba beavatkozni próbálni. Én annak örülök, hogy te jól vagy és velem. Ami Morcot illeti, őt se most szalajtották a falvédőről, tudta mibe sétál bele és tudja, hogy kivakarjuk onnan, mert édes drága felesége ránk zúdít egy Armageddont. - simítok végig a haján.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Operaénekesnő
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Tristram & Rhiannon   Szomb. Szept. 01 2018, 17:29

Ha képes lennék rá, akkor már régestelen rég felrobbantam volna, de a mai napon tuti. Örüljön ennek az áldásnak az, aki tényleg akart gyereket, mert én jelen pillanatban nem igazán. Sőt az elkövetkezendő években se szerettem volna. Mármint tökéletesen megvoltam Kronosz 2.0-vál, a fellépéseimmel, és hébe-hóba a legidősebb fiamat is vendégül láttam a feleségével. Pedig azt hinné a titán, hogy az Alvilág ura egy szót sem akar szólni a kedves szüleihez, ehhez képest DK-zik mellettem Elder Scrolls-ban.
- Neked talán csodálatos, nekem nem az. Nem te fogsz megdagadni, mint egy bálna, nem téged toloncolnak majd vissza a tengerbe, és nem te fogsz kinézni úgy, mint egy kötözött sonka, hanem..kitalálod? Igen, én! Naná, mert a másik részében egy cellában kuksoltál, miért? Mert elbasztad. Ha szóltál volna Nüxnek akkor nagyon hamar, és hatalmas győzelemmel zártad volna le a háborút. Ehelyett annak a semmirekellő fiamnak jutott az eszébe..tudod te milyen borzasztó volt végig nézni, ahogy ott ül a trónon helyetted? És Héra..komolyan, én nem tudom, hogy lett ilyen lányunk.. – akadok ki, ma már nem tudom hanyadszorra, és még nincs vége a mai napnak. – Értem..ennek azért örülök, de ugye eszedben sincs, hogy lemész oda? – pislogok rá most én szigorúan, nem hagyhat itt…ha nem jön vissza én abba sajnálatos módon, belepusztulnék.
- Miért Kronosz, akkor mit csináljak? Most még a pumáim sincsennek mellettem, nem tudok az idővel babrálni, se a vízzel, sőt még a nekromanciára se vagyok képes, bezzeg a gyerekeimnek legalább van valami látványos, hasznos képessége. Ne kezd el magyarázni, hogy az anyaság igenis fontos, és csodálatos. Jelen pillanatban ez nem tud kihúzni minket a szarból. Akkor is bánt, hogy miattam nincs együtt a gyerekével, és a drága feleségével. Morc? Igaz, tényleg olyan, mint Grumpy Cat. Tudod, hogy milyen érzés, amikor nincs erőd..pont így érzem magam én is.. – szusszanok fel halkan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Tristram & Rhiannon   

Vissza az elejére Go down
 
Tristram & Rhiannon
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Washington D.C. :: Lakóövezet-
Ugrás: