Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szer. Aug. 15 2018, 21:51

Kedd Aug. 14 2018, 23:30

Hétf. Aug. 13 2018, 20:10

Vas. Aug. 12 2018, 19:06

Pént. Aug. 10 2018, 00:15

Csüt. Aug. 09 2018, 21:01

Csüt. Aug. 09 2018, 00:34

Csüt. Aug. 09 2018, 00:33


Share | 
 

 Sitra & Drífa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
FBI Associate Deputy Director
⌲ Hozzászólások :
8
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 09.

TémanyitásTárgy: Sitra & Drífa    Hétf. Júl. 16 2018, 15:15

Girl power

Két ásítás között aláírok pár aktát, az ikrek rosszul alszanak, ezért én is. Bezzeg Hen, mint akit lelőttek, nem is hallja a nyüszögést, de valószínű nekem van erre radarom. Vagy csak azért, mert éppen azon fáradozom, hogy megtaláljam apámat, közben pedig dolgozni is kell, ha már visszakaptam az igazgatóihelyettes székemet. Nem is tudom, hogy bírtak ki nélkülem ennyit, majdnem megvesztem amilyen hülyeségeket csinált az elődöm. Az biztos, többet nem ül a székembe, és semmilyen vezető pozícióba nem fog kerülni, normálatlan halandó, akit megrészegített a posztja. Áh, most tényleg pont úgy gondolkodom, mint az öreg, aki be kell vallanom, hiányzik. Hádész nekem hozta el az óráját, nem anyának, de jól tette egyébként, nem az a fajta isten, aki tudná mit kell mondani anyámnak. Még én se tudtam neki először normálisan elmondani, hogy mi történhetett apával. Éppen ezért fordultam az egyiptomiak felé. Hívjuk isteni sugallatnak. Mivel én le vagyok korlátozva a kicsik miatt, éppen ezért üzentem Sitrának, hogy jelenjen meg nálam. Az egész sajtó hangos volt amúgy is a British Museum miatt, persze, mert nem volt annyi eszük, hogy nyílt terepen szedjék le azt az átkozott nyakéket.
- Tudom..tudom, éhes vagy. – veszem ki Elsát a kiságyból, és a konyhafelé megyek vele, de előbb ajtót nyitok. Talán kibír két másodpercet, és nem ordítja fel a szomszédokat.
- Hello Sitra, régen láttalak. Mi lenne, ha bejönnél? A hercegnő mindjárt üvölt, mert éhes. – zárom be mögötte az ajtót, aztán a konyhába terelem őt is.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
☥ Medjay - haditudósító ☥
⌲ Hozzászólások :
17
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Sitra & Drífa    Hétf. Júl. 16 2018, 15:59For old times sake, my friend
Az elmúlt időben gyakran eszembe jutott Drífa és a családja. Kamaszkora óta ismerem az ifjú istennőt, én voltam az egyik akinek az anyja esdekelt mikor megszállta a nagyapja, hogy segítsek. Semmi köze sincs az én panteonomhoz, de az anyjára emlékeztem az ifjúságomból és mégiscsak egy tomboló erejű gyereken kellett segíteni. Panakeia egykoron ott várt engem Hufu piramisának tövében, mikor leugrottam a tetejéről és könyörtelenül összeszidott, hogy jobban is vigyázhatnék magamra, miért vagyok olyan felelőtlen. Aztán már akaratlanul is csak csúszva mentem lefelé. Évszázadokkal később, mikor a szülei újra egymásba szerettek és Éogan miatt pusztító hadjáratra indult Panakeia, akkor visszatértem Drífának segíteni. Elmeséltem neki, hogy miként ismerem az anyját és ő pedig szóról szóra ugyanúgy leszidott. Egyetlen arcrezdülésük sem különbözött. Az elgondolkodtatott... én nem hasonlítok ennyire anyámra. Örömmel mondtam igent, immáron gyakorló istennőként arra, amikor Drífa megkeresett. Újra szükség van arra a tudásra, ami egykor meglepte Káoszt és egy pillanatra elengedte áldozatát. Meg kizártnak tartom, hogy ne jutott volna a fülébe a kis mutatványom Menhittel. Apám nem válogatott helyszínt, amikor levetette rólam a kötést.
Későre jár, nem csengetek már, csak bekopogtatok. Bent égnek a villanyok, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy ki nyitja valaki az ajtót. Kinyitja az ajtót, a karján egy tejfölszőke, különlegesen szép kisbaba, én pedig elmosolyodom halványan. Valakinek szerencséje lett végül...
- Drífa... Túl régen is már. Ó, persze. - belépek és követem őt a konyhába. - Miben segíthetek? Nem csak mint medjay, mert gondolom azért is vagyok itt, hanem jelen pillanatban. - pillantok rá. Nem szeretem haszontalannak érezni magam.

Drífa&Sitra
Powerful daughters of powerful problems

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
FBI Associate Deputy Director
⌲ Hozzászólások :
8
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Sitra & Drífa    Hétf. Júl. 16 2018, 17:07

Girl power

Sokat köszönhetek neki, képes volt meglepnie Káoszt, amikor engem szállt meg, aztán segített nekem elkapni anyát, jó akkor többen voltunk. Nem egyszerű elkapni egy Őrzővel várandós istennőt, aki nagyon haragszik Tartaroszra. Úgyhogy örültem akkor is, hogy válaszolt a hívásomra, most meg még jobban. Talán még nagyobb a szükség most, mint máskor. Az egész világ fenekestül fordult fel, mi meg csak kapkodjuk a fejünket, hol ide, hol oda. Egyre többet nyomozunk mi is, az NSA is látástól Mikulásig, van, amikor csak beesünk egymás mellé az ágyba, és azonnal alszunk, már ha a lányok hagyják. Ponosz szerint a whiskey-s tej az igazi, tegnap sikerült is kipróbálni, legalább nyugodtan volt egy éjszakánk.
- Bár azért kellett volna, hogy hívjalak, hogy igyunk meg valamit. – szusszanok halkan, megmelegítem az étket a hercegnő számára, aztán a megfelelő hőmérsékletre hűtöm le, néha elég hasznos, ha képes vagy erre. – Jó étvágyat. – dugom a szájába a cumit, utána már csak az elégedett szürcsölést lehet hallani. – Szükségem van rád, nem fogok kertelni azt hiszem te, meg esetleg egy másik medjay vagytok azok, akik képesek apát kihozni, amíg mi lemegyünk az öcsivel, hogy eltereljük a figyelmét. Azt nem tudjuk, hány csicskása van még, Deimosz és Phobosz halott. – vázolom fel neki a tervet, közben megbüfiztetem a csodálatos kislányomat. – Ó, igen egyébként Elsa, a húga alszik. – mutatom be a csöppséget egy vigyorral. Pedig szinte öngyilkos akcióra készülünk.  

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
☥ Medjay - haditudósító ☥
⌲ Hozzászólások :
17
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Sitra & Drífa    Hétf. Júl. 16 2018, 17:37For old times sake, my friend
Amikor vele voltam, olyan lett nekem mint egy kishúg. Megszoktam a tomboló hidegét, pedig én sivatagi vagyok. Ki mondta, hogy úgy küzdök mint egy lány? Jöjjön csak, megmutatok neki olyan ősi pengetáncot, amit nem fog túlélni. Talán ezért is döbbentettem le a vén bolondot. Az én rendem nem tesz különbséget a nemek között, mert aki rosszul végzi a dologát, az ugyanarra a sorsra jut mindig. Büszkén álljuk az idő rozsdás fogait, megcsappanva, de nem törve ugyan. Az egyetlen különbség az az, hogy mindegyikünk tud legalább egy másikról, tehát ha baj van, tudunk lépni. Nehéz elsiklani a fölött, hogy a görögöknél éppen mi zajlik. Csak kettőnél több életképes agysejttel össze lehet rakni, hogy a bajaikat részben az is okozza, hogy Káosz jelen van és nagyon nem alszik. Kairóban ugyan nem fordulok meg sűrűn, de a suttogások eljutnak hozzám is, hogy megkettőzték a diplomáciai kapcsolatokat.
- Arra is sort kerítünk majd, ne aggódj. - mosolygok halványan. Minden az arcára van írva. Elgyötört, végtelenül fáradt, ráférne két hét alvás. Legutóbb Skóciában volt ennyire kimerült. Óvatosan ülök le a konyhaasztalhoz és nézem őt a gyermekével. Majdnem szürreális így az egész. Az ifjú istennő, mint édesanya. Élénken emelem rá a pillantásom, amikor hozzám szól. - Mivel én voltam az, aki eleve látta, hogy hol van... Azt hiszem még hatan őrzik, de alantasabb lények. Számunkra az a legkevésbé sem minősül számnak, főleg így, hogy jelenleg hármunkról tudok, akik aktívak, noha az egyikük démon. Normál fegyverzettel és felszereléssel is megoldható. A legjobb hír a héten, hogy az a két szarkavaró már nincs többé. - emlékszem arra amit láttam, tudom az utat. Elmosolyodom és integetek a kisbabának. - Szia Elsa... Hadd találjam ki, az ikertestvére Anna. - Zahra mesélt nekem a Frozenről, mert neki furcsa volt, hogy én a valós történetet ismerem, a mesét nem. - Szóval ti elcsaljátok lentről a vén hatalmat, mi mentőakciózunk... Remélem van fentre még tervetek, mert nem lesz szép.

Drífa&Sitra
Powerful daughters of powerful problems

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
FBI Associate Deputy Director
⌲ Hozzászólások :
8
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Sitra & Drífa    Hétf. Júl. 16 2018, 18:34

Girl power

Káosz volt mindennek a kezdete, viszont azt nem hagyhatjuk, hogy ő legyen a vége. Valószínű az összes panteon kárát látná, ha hagynánk neki, hogy győzedelmeskedjen felettünk. Így sok áldozat lesz, túl sok talán. De muszáj, akkor is, ha nem akarjuk.
- Úgy legyen, a szavadon foglak fogni. – mosolyodom el kicsikét, amennyire jelen állapotomban képes vagyok rá. Talán Skócia idején voltam ennyire meggyötört, és a második világégés során. – Alantasabb lények..itt valami lesz még, oké, hogy Deimosz, és Phobosz nem volt ellenfél apámnak, de akkor ezekkel is elbánt volna, hacsak a nagyapa nem csinált vele valamit. A démon az most jó nekünk, talán rajta már nem fog majd a mágiája. A másik az Szekhmet lánya lesz, igaz? Valószínű a kopasz kovács úgyis kölcsön ad pár fegyvert nektek, a Tartaroszba mentek, nem elég egy svájci bicska. – szusszanok halkan, ez a kiruccanás nem olyan lesz, mint a Black Friday, pedig az se kutya. – Igen, a húga Anna. Nem nevezhettem el a Trónok Harcából, a Frozen meg adta magát ,és jól cseng az Espenschied-del. Amúgy meg a tüzesbaba alszik, az itt lévő pedig a jeges. Szerencsére, hogy félistennél születtek, és nem ájult el az orvos. – hümmögök, amikor a kezembe adták nekem teljesen normális volt a hőmérséklete, aztán Farid megmérte, és nem igazán olyan volt, mint egy átlagos babának kellett volna lennie. – Nos, van. De Héphaisztosz nem tud róla, hogy kivel kell szövetkeznie vihargyorsan. Ha pedig megtudja előbb öli meg magát, minthogy megtegye. Szükség van egy fegyverre, amit közösen készít a kelták kovácsistenével, mivel életben van. Amit egyedül készít nem ér Káosz ellen semmit, de talán a két panteon által készített igen. Persze ez csak felvetés, de Nüx is azt mondta, hogy lehetséges. -  

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
☥ Medjay - haditudósító ☥
⌲ Hozzászólások :
17
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Sitra & Drífa    Hétf. Júl. 16 2018, 19:06For old times sake, my friend
Az ő világukat Káosz álmodta ki, az enyémet az apám tervezte meg. Még most is borsókázik a hátam, hogy Thot nem puszta jóindulatból bélyegzett meg lányaként és nem formális a dolog, hanem nagyon is valós. Valahol mélyen ebben a medjayban ott van az ő építő és pusztító erejének öröksége is. Drífa bölcs volt, hogy engem keresett meg most. Ám mi messze nem vagyunk oly' kegyetlenek, mint a görögök az őseikkel.
- Túl leszünk ezen hipp-hopp. Nem vagyok szószegő. - szélesedik ki a mosolyom. Muszáj egyben tartania magát neki is. Most lehet, hogy én vagyok mentálisan a legjobb formában, de nem hullhat ő sem miszlikre, amikor rosszra fordul valami. - Nem tűntek olyasminek amit ismernék, valószínűleg nem tétlenkedett lent és alkotott abból, amit lent talált. Lehet csinált velük valamit, de nem olyan sok a felderítői információ még, ahhoz sokat kéne egyszerre aludnom. Senin biztosan nem fog ki. - furcsa mosoly ül ki az arcomra, amikor Ardethre gondolok. - Igen, ő. Ő az egy nem alvilági közülünk. Szükség lesz a fegyverek egyiptomi felszentelésére is, szokás. Mikor láttál engem bicskával? Jó láttál már azzal ölni, de nem az a fő fegyverem. - dünnyögöm el a végét. - Nos, legalább tudom, hogy miként mentselek el majd a telefonomba. A tüzesebb a nyugodtabb? Van új a korong alatt... A ti fajtátokból minden van telivér és félvér kiadásban is, ha arra gondolok, hogy ki az elnökötök... - emelem meg kicsit a szemöldököm. Egyiptomban aligha akad félvér gyerek, a mieink nem szaporák egyáltalán. - Ah, a népirtás, aminek a nagyapám most sem örül még mindig. De csak belátják mind a ketten, hogy a nagyobb jóért muszáj lesz tető alá hozni. Ki viseli majd a fegyvert, Giygas? Két panteon nem rossz, mi csak Ptah-t tudjuk felmutatni, aki nem biztos, hogy beadja a derekát. Lehetséges, sőt nem rossz ötlet, de lehet kicsit nagyobb léptékekben kell gondolkodni még így is. Káosz sok titkot őriz a mellényében. Édesanyád hogy viseli ezt az egészet?

Drífa&Sitra
Powerful daughters of powerful problems

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
FBI Associate Deputy Director
⌲ Hozzászólások :
8
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Sitra & Drífa    Hétf. Júl. 16 2018, 19:58

Girl power

- Tudom, hogy nem vagy az, ismerlek már. De akkor is most jön a neheze. – sóhajtok halkan, a királylányt továbbra is ringatom. Nyűgös, én is, ő érzékenyebb rám, mint a testvére. – Ja, megalkotta a medvedisznóembert, vagy a kutyamajmot. Vagy a pókmalacot, oké, abbahagytam, még több hülyeség jut az eszembe. – szabad kezemmel a hajamba túrok, most nincs összefogva, és ez persze a lányomnak is feltűnt, nekem már nem, hogy éppen meg akar tépni, tényleg fáradt vagyok. – Szehmet a halál úrnője is, ha jól tudom, akkor mind a hárman alvilágiak vagytok, ami nem is baj. Jobban fogja bírni odalent. Tudod, hogy utána azt csináltok a fegyverrel, amit akartok, ha meg kell szentelni, akkor tegyétek azt. Na látod, de akkor nem adok neked bicskát, pedig válogathatnál, az egyik fiókban csak az van. – kuncogok halkan. – A Drífa nem elég, ha úgy mentesz el? Vajon miért ő a nyugodtabb? Elsa teljes mértékben rám ütött, szóval, amint eléri úgy a húszéves kort ő is lenyugszik. Jól van, na. Szaporák vagyunk ez igaz, bár nem minden félvér éri meg az ezredik életévét, elég gyorsan hullnak. Mi baj van az elnökkel? Ja, tudom, szaporák. – szusszanok kicsit, de édesek az ikrek, és örülök, hogy sokkal rosszabbak, mint mondjuk Elsaék. – Ré minek örül úgy egyáltalán, ha szabad érdeklődnöm? Szerinted képesek lesznek rá? Elég kicsi az esélye, viszont egy harmadik panteont is be tudunk vonni, ott van Njörd majdnem felesége, már ha megérjük, hogy elviszi. Ő képes lesz elbírni a fegyvererejét. Akkor lenne a legjobb, ha Ptah is beadná a derekát. Káosz mindent tud, mindenkiről, ha akarja kijátszik mindenkit, és végül ő nyer. Anyát az öcsém és a felesége lapátolja össze. De lehet Leana anyja is ott van, a héten nem beszéltem vele, az öcsivel beszélek inkább. – csóválom meg a fejem kissé szomorúan, anya fél hajszálon függ, már megint. – Végre normális család voltunk, átjöttek unokázni, igaz apa tartott az ikrektől, mert előszeretettel fagyasztanak, vagy épp gyújtogatnak. El sem mozdult a húgaim mellől, és ez nem tetszett Káosznak, minden gyerekét csesztetni. De miért tart ennyire apámtól? Nem érdekel mibe kerül, a felszínre hozom, az öregemet. -  

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
☥ Medjay - haditudósító ☥
⌲ Hozzászólások :
17
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Sitra & Drífa    Kedd Júl. 17 2018, 21:56For old times sake, my friend
- Akkor kell majd értem aggódni, amikor nem megyek vaktában sivatagban vagy jégmezőn mezítláb. - sumák a mosolyom, de régen úgy kellett rám parancsolni a lábbelit, mert halálosan utáltam és mindig tehernek éreztem a lábaimon. - Annál gusztustalanabb dolgot képzelj el... inkább mint egy U-3 a Resident Evilből. Hatalmasak és mintha mindent összehányt volna egybe Káosz. - fintorgok egyet az emlékképre. Nehéz emlékeztetnem magam, hogy nem álmodtam, a valóságot láttam és az gyakran furcsább, mint a fikció. - Van egy valag halálistenünk, alsó hangon 18. Az alkotási ciklusban mindenki más-más aspektust kapott, de odalentre ketten lettek citálva, Ozirisz és Anubisz. Én technikailag limbóban vagyok, mert a szüleim mérlegelnek. És kettejük közül sincs olyan aki ténylegesen lenti. Egy kicsit erősen őrzött volt a mi külön Alvilágunk. Ez ellenünk játszik, de ha egy Medjay nem lejtmenettel szemben van, akkor csapdába megy. - vonok kicsit vállat. - Dolgoztam már kevesebbel is nagyobb sikerrel, úgyhogy nem válogatok eszközökben. - kuncogok én is. - Ezt magyarázd el a telefonomnak is, mert szerinte nem lehet egytagú egy név és nem leszek az, egy kupac A betűt tesz be. Amióta ismerlek egy nagy nyugalmi idegbaj voltál, úgyhogy arra be fogok fizetni. Szaporák és rém felelőtlenek néha. Az arab világ egyes részein botrány, ha egy államférfi nővel pózol, nemhogy egy terhes nővel. - vonom fel kicsit a szemöldököm. Nekem sovinisztább földek jutottak ki és nőtársaim agymosottan mimózák tudnak lenni. - Ha nyer az El Ittihad El Sakndary a focibajnokságban, egyébként mást nem tudok mondani. Nem lesz könnyű és nem maradnak sérelmek nélkül, de igen. Ó és mennyire utálja mégis ő a kelta kovácsistent? Előbb vágná le a karjait, minthogy vele dolgozzon. Egyértelmű. Meg kell noszogatni rendesen. Na, pontosan ezért fog nagyot esni, túl magasan van. Nem lehet kellemes jelenség most. Őt sem láttam... nem tudom mióta. - ingatom meg kicsit a fejem. - Végre normálisak voltatok és cseszte a csőrét rendesen. Elképzelni sem tudom, de felhozzuk.

Drífa&Sitra
Powerful daughters of powerful problems

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
FBI Associate Deputy Director
⌲ Hozzászólások :
8
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Sitra & Drífa    Kedd Júl. 17 2018, 22:54

Girl power

-- Az egy dolog, hogy én mezítláb mászkálhatok akármilyen hidegben, de te..már akkor is tudtam, hogy őrült vagy, amikor először találkoztunk. - csóválom meg a fejem halk kuncogással. - Egek, sosem fogok megszabadulni a gamerektől. Igaz, hozzámentem egyhez. Szóval nem egyszerű dögökről van szó, mindegy majd lesz valahogy. - szusszanok fel halkan, én nem láttam őket, persze egy kis részem nem is akarja, de biztosan fogom látni a kreálmányokat. - Világos, nem igazán értek a ti Alvilági dolgaitokhoz. Hárman tudom, hogy megoldjátok, sőt mi tudunk segíteni, én is jártam ott, ha meg kell akkor Hádészt is mozgósítjuk. - abban mondjuk biztos vagyok, hogy magától jön, szerintem jobban ki volt bukva, mint mi, amikor rátalált az órára. - Tudom, megölsz bárki egy fogpiszkálóval. - vigyorgok szélesen. - Milyen akaratos telefonod van, de akkor úgy írsz be, ahogy neked kényelmesebb. Na, igen akkoriban tényleg nem voltam egy nyugodt teremtés. Viszont még mindig ők a legjobbak arra, hogy a következő főisten, és istennő legyen belőlük. Az amerikaik majdnem megőrültek azért, mert a First Lady várandós, ráadásul ikrekkel. Azt tudom, hogy nálatok diplomata is alig lehet nő, csodálkozom, hogy édesanyád még bírja. - grimaszolok kicsit. - Focirajongó? Mármint olyan befestem az arcom, és tombolok az arénában típus? Héphaisztosz? Szerintem Zeusznál is jobban utálja a keltát. Ptah-ról nem tudok nyilatkozni, de muszáj lesz beadnia a derekát, négy panteon egy ellen, még mindig nyerőbb, mint három. Remélem, hogy igazad lesz, és óriásit fog esni. Ha jobban lesz, akkor az ikreket is láthatod, édes húgaim vannak. - ringatom az én hercegnőmet. - Nem tudom, talán tényleg ez zavarja, de biztos van még valami oka. Egyik gyerekét sem bünteti úgy, mint őt. Pedig Nüxöt is elég rendesen sakkban tartotta. -  

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Sitra & Drífa    

Vissza az elejére Go down
 
Sitra & Drífa
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Washington D.C. :: Lakóövezet-
Ugrás: