Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Neda Bousaid, Woody Nash

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:18

Yesterday at 22:23

Yesterday at 22:05

Yesterday at 20:54

Yesterday at 20:28

Yesterday at 17:47

Yesterday at 15:28

Yesterday at 13:20


Share | 
 

 Artemise Lai - Szelket/Szerket

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Artemise Lai - Szelket/Szerket   Kedd Júl. 24 2018, 13:01

Artemise Lai
"Ki lehetővé teszi a toroknak, hogy lélegezzen"
Temi, Szelket/Szerket
Múlhatatlan
Goddess of Magic and the Underworld
Zoe Saldana
* * *
hetero
saját
Szerket...Szelket suttogják e nevet a sivatag homokjába. Egyiptom napistenének, Rá-nak hű leányát, a mágia skorpióistennőjét szólítják, aki az első dinasztiából való. Ki őrködik a házastársak násza felett, és oltalmazza a holtakat.
Gyógyít, védelmez és varázserővel bír, evilágon és a túlvilágon is. A földi létben a mérgező csípésektől és harapásoktól óvja az embereket, a túloldalon a holttesteket és a belső szerveket védelmezi.
"Én adom a halál csókját, és az újjászületés lélegzetét."
"Szerket-hetit", azt jelenti "ki lehetővé teszi a toroknak, hogy lélegezzen". Úgy tartják róla, képes segíteni a halottnak a túlvilági újjászületés során abban, hogy újra lélegezni tudjanak.
A négy védnök egyike, mégis van egy sötét oldala. Ki dühét kivívja, bőrén érezheti az istennő pusztító haragját. Szelket megvédhet a mérges harapásoktól, de büntetésként skorpiókat és kígyókat küldhet azokra, kiket "elítél". "Szerket-hetit", jelenti azt is: "aki megmerevíti a torkot". A skorpió marása égő fájdalommal jár, súlyossá teszi a tüdőt, elnehezíti a lélegzetvételt és megfoszt a létezéstől. Ő szabályozza a mérgező lényeket. Szavai skorpiókat, pókokat, kígyókat bírnak engedelmességre. Ismerője a mérgeknek, de tudja az ellenszerek titkait is.

useri információk

Lady of the Beautiful House

"I stand in the Beautiful Tent
and work My magic there
My scorpions at My heels

Beware ye, the unjust
for death shadows you
and may come swiftly
with My stinging touch
or it may be slow
with a lingering venom
under the noonday sun

But ye who are just
fear not your death:
My breath brings life anew
should it be so deserved,
and your Afterlife is bright

To all, mortals and gods alike, I say:
My protection lasts through life,
into death and beyond.
Know My creatures,
know My hand,
feel Me throughout
the desert's sand.
"


"A skorpió szúrásának fájdalma egy másik élet öröme."

Tekintetem messze réved a homoktenger végtelenjében. Milliónyi homokszem, mely legalább ennyi emléket őriz és idéz fel bennem. Ki a megmondhatója, milyen régen is volt már, mikor atyám oldalán állva segítettem ellenségei bukását. Mikor védelmeztem őt Apophisz-kígyóval szemben. A régi idők homályába vész az a nap is, mikor az állapotos Íziszt - Hórusszal a szíve alatt - oltalmazták "mérges gyermekeim". A hét skorpió, akik anyát és gyermekét testőrként vették körül, mikor Széth elől bujkálva rejtőzködtek a delta sötét mocsarában. Az emberi elme fel sem képes fogni ezt az időtávot, de aki múlhatatlan, mint én, annak nem számít az idő...
Könnyedén lépkedek a dűnék között, akár egy szellem. Fejem felett magasan jár a nap, perzselő sugarai és a tikkasztó hőség nem árt nekem. Meztelen talpam alatt tűzforró homok. Alatta valahol, nagyon mélyen eltemetve alszanak "gyermekeim". Mély álomba küldtem őket az utolsó csata után. Pihennek, hívó szavamra várnak. Várják a percet, amikor újra szükségem lesz rájuk.

Egy halk fáradt sóhaj a távolból, melyet felém sodor a szél, megtöri merengésemet. A dűne alján egy test hever mozdulatlan. Odasietek és látom, hogy egy gyermek hever a homokban, s a lábán marásnyom. Egy skorpió ejtett rajta mély sebet. A méreg testében már szétterjedt. Kevés az idő, a halál már elindult érte. Letérdeplek mellé a homokba, elgyötört arcát magam felé fordítom, s ekkor látom meg ismerős vonásait. Asim a faluból.

....

Vissza az elejére Go down
 
Artemise Lai - Szelket/Szerket
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: félkész lapok-
Ugrás: