Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Killian Spade, Soren Salander

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 20:36

Yesterday at 20:09

Yesterday at 14:07

Yesterday at 13:32

Yesterday at 12:20

Yesterday at 12:18

Yesterday at 07:09

Yesterday at 07:07

Yesterday at 07:05


Share | 
 

 Stand Alone Complex

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

félvér

⌲ Foglalkozás :
Chief of Naval Operations
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 29.
⌲ Kor :
721

TémanyitásTárgy: Stand Alone Complex   Vas. Júl. 29 2018, 22:13Trial by Fire

---가족은 아무도 버려지거나 잊혀지지 않는 것을 의미한다.---

Citeráznak a lábaim, izzad a tenyerem és minden bajom van. De most komolyan, úgy érzem magam, mint egy kurva a gyóntatófülkében. Mintha lenne miért aggódnom. Egyébként is jelenésem van a First Ladynél, de amit ő nem tud - még, hogy 110 éve már, hogy mellékesen az anyósom is. Ennek az utóbbinak egészen biztos, hogy nem fog annyira örülni, mint annak, hogy milyen indíttatással jöttem egyébként. Három dologra gondolok most. A feleségemre, aki lehet kétfrontos támadást indít és ő meg az apja elé áll, a lányunkra, aki Azerbajdzsánban él boldogan, de nagyon régen nem látott már minket, valamint az unokám, aki meg lett verve a halhatatlansággal és most épp a saját babájával van elfoglalva. Nem én vagyok itt a legnépszerűbb arc. Árész fia és félvér démon. Természetesen mikor először hazajöttem akkor még Csoszonból, akkor kaptam a pofámra egyszer, hogy rá se gondoljak Philotészra, mit képzelek én magamról, de addigra az már lejátszott meccs volt. Történetesen az esküvőnk után egy évvel evett minket egy időre haza a fene. Tudtam, hogy a nejemnek nagyon nem volt jó, hogy nem lehetett ott a családja, már csak azért is mert hagyományos koreai esküvőnk volt és szerette volna ha a szülei látják a nagy napon. De rangon alul ment férjhez, én pedig külföldi voltam a saját földemen is.
Tisztelgek a portán és leadom az igazolványaim, meg a Fehér Házi belépőmet is. Standard katonai, semmi flanc. Néha beküld engem ide a Haditengerészet, de nem dekkolok itt mindig. Megkapom az útbaigazítást a First Lady irodájához, amit egykedvű mosollyal hallgatok végig. Nem mintha nem lettem volna itt a centenáriumi ünnepségen én is egykor. Ez a baj a halandókkal. A zsebembe rakom a motyóm, majd elindulok amerre mondták és tisztelgek mindenkinek, akinek kell. Elhaladok az Ovális Iroda előtt és mintha egy pillanatra magába rántana egy pokoli erős fekete lyuk, amiből egy sárgán és egy kéken világító szem néz kifelé. Remek tudni, hogy az aki akkor a Haditengerészetet vezette, mikor idekerültem, most is rajtam tartja a szemét. Sietősen megyek tovább az úticélomhoz, ahol már Holly vár és ajtót nyit nekem, amin én belépek. Csapódik is mögöttem az ajtó. Nüx először fel sem néz. Persze, rangtalan senki vagyok. Leveszem a kalapom és illedelmes távolságot tartok, ahogy megállok.
- Jó napot kívánok, asszonyom. Layton Maynard Choi őrmester vagyok, a Haditengerészet második flottájától. - a rangom természetesen ellent mond a zakómon fityegő kitüntetések számának, mert én állandóan a sűrűjében vagyok. - A Haditengerészet parancsnoksága szeretné önt felterjeszteni a Civil Humanitárius Kitüntetésre, amiért személyesen segített a USS Kirkland Los Angeles osztályú tengeralattjáró személyzetének mentésének megszervezésében. - mosolygok rá. A Los Angeles osztályúak a kedvenceim, én is egyen szolgálok, a USS Montpelier-en. A Nüx mellett gőgicsélő ikrekre nézek és tudom, hogy kiült az arcomra némi fájdalom.
- Asszonyom... Őszintének kell lennem. Philotész és én nem tartottuk magunkat a figyelmezetésükhoz. Már egy évvel azelőtt, hogy újra kikötöttünk itt egy időre, összekötöttük az életünket. Így a dédunokájuk, Farid nagyapja is én vagyok. Leyla Amirkhanov, az édesanyja a lányom... sőt én segítettem Philotésznek a szülésnél. 110 éve titkoltuk ezt, amit sajnálok. Az én személyem a hibás ezért. - sütöm le a tekintetem mint egy kölyök, aki összekente a falat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
238
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Stand Alone Complex   Hétf. Júl. 30 2018, 00:30

What?!

Kissé változott ugyan a napirendben mióta az ikrek megszülettek, és már négykézláb elég gyorsan kúsznak, mint mielőtt várandós voltam, akkor szinte nem is csinálhattam semmit, a halandó orvosok az ideigeimre mentek. Ha tudnák, hogy egy ikerterhesség nem kottyan meg, az már más kérdés, hogy Kratoszt meg akarom ölni ilyenkor. Oké, minden terhességem alatt szeretném. A lényeg viszont, hogy bababiztos az irodám így nyugodtan dolgozhatok velük, bébiszitterre meg dadára semmi szükség, az erre vonatkozó protokoll se érdekel. Pedig szeretem nagyjából betartani a szabályokat, a gyerekeimet akkor is én fogom nevelni az apjukkal. Az órámra pillantok hamarosan vendégem érkezik, nem tudom minek, de hát jó. Ritka, hogy nálam vendég van, a férjem irodája az átjáró ház, ide csak babázni járnak, vagy segítséget kérnek.
Fel se nézek, amikor belép, még el vagyok mélyülve a papírban, amit kaptam, és sürgősen olvassak át.
- Jó napot, őrmester. – nézek végre fel, egy egészen barátságos mosollyal. Néha azért elgondolkodom, hogy az a sok hűtőmágnes nem húzza-e a ruhájukat.
- Azt hiszem, hogy ez egy olyan kitüntetés, amit nem utasíthatok vissza, még akkor sem, ha nem egy plecsniért tettem, igaz? Már az is hatalmas öröm, és győzelem, hogy megmenekültek. Persze azért örülök, hogy hallgattak az egyenruhások rám, hisz csak a First Lady vagyok. – vonom meg a vállamat szórakozottan, úgy tenni, mint aki néha segghülye az ilyen dolgokhoz, aztán meglepetést okozni nagyon szórakoztató, főleg mert emberek életét sikerült megmentenem vele.
- 110 okom, nem.. 111 okom lenne, hogy helyben megfojtsalak, amiért eltitkoltátok ezt az egészet. Egyrészt mert Farid ki fog borulni, nagyon. Másrészt hiába fontos számomra a lányom boldogsága ez az egész szankciót fog maga után hozni. Amit pedig a legjobban utálok az a családom büntetése. Annyi a szerencséd, hogy a lányok itt vannak, amúgy már rég megöltelek volna, kétszer. Nos, legalább segítettél neki a szülésnél, oké ezért csak másfélszer nyírlak ki fejben. Mit gondolsz a Tanács többi tagja mit fog szólni ehhez? – vonom fel a szemöldökömet, áh tényleg áldás, hogy a kicsik itt vannak, nem kiabálhatok.
- Gondolom a lányom most közli az apjával.. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

félvér

⌲ Foglalkozás :
Chief of Naval Operations
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 29.
⌲ Kor :
721

TémanyitásTárgy: Re: Stand Alone Complex   Hétf. Júl. 30 2018, 00:57Trial by Fire

---가족은 아무도 버려지거나 잊혀지지 않는 것을 의미한다.---

Én könnyen pofázok, hogy minden rendben lesz, semmi ok az aggodalomra, nekem nincs két Tanácstag szülőm. De őszintén hittem mindig is mindkettőnkben és ez most csak még erősebb. A feleségem a másik felem. Együtt lehet, hogy gyilkosok vagyunk, sőt orvgyilkosok, forradalmárok, notórius ellenszegülők is, de amerre az egyik megy, megy vele a másik. Mondhatjuk, hogy egymást rántjuk. Ő engem a Igazságos Seregbe, én meg őt a II. világháború azon blokkjába, amelyik Koreát akarta felszabadítani a japánoktól az igazságtalan annektálást követően.
Bemutatkozom, mert ezt kell tennem. Philotész mindig azt mondja, hogy a megismerkedés első lépése a helyes bemutatkozás. A második a kapcsolatteremtés. Mennyire függök tőle most is.

- Asszonyom, akkor tudnánk nagyobbal előrukkolni csak, ha tagja lenne az állománynak. A mi megtiszteltetésünk lenne, ha elfogadná tőlünk ezt, mint jelképét a tette súlyának. Aznap 75 család egysége maradt fent és ugyanennyi élet is. A Haditengerészet mindig is jó néven vette a jó tanácsokat. Ez egy ok az ünneplésre. - mosolyodom el, meglepően természetesen. A Haditengerészet is egy szerelmem. Ezzel a nejem megtanult együtt élni, sőt azzal is, hogy ha a tengeralattjárókról locsogok neki.
Mély levegőt veszek és kihúzom magam, amikor megkapom a halk fejmosást. Még most fejmosás, ki tudja mi lesz még. De az Ovális Irodát a falakon keresztül érzem pulzálni azzal a hajmeresztő erővel, amit Kratosz ont ki.
- Nem kellett volna titokban tartani, tudjuk mind a ketten. De így van nekünk 111 okunk arra, hogy miért életképes és miért értelmetlenül illegális a mi kettőnk házassága. Az biztos, de roppant okos az unokám, most már szülő ő is. Végig tudja gondolni, hogy ő mit tett volna a mi cipőnkben. A Tanács többi tagjának mi lehetünk az élő és boldog példa arra, hogy miért nem kell ezt úgy korlátozni. Abban a pillanatban beleszerettem Philotészba, amikor megláttam és az ön férje küldött oda. Természetesen mindenben segítettem. - meg sem rebbenek. - Ha a Tanács büntetést akar kiszabni, akkor rám szabják ki. Én vagyok a félvér a házasságomban. - a kicsik gőgicsélni kezdenek, ahogy megérzik az apjuk agóniáját.
- Igen. Úgy döntöttünk, hogy ha már felvállaljuk, akkor együtt és őszintén.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
238
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Stand Alone Complex   Hétf. Júl. 30 2018, 13:26

What?!

Hála az égnek, hogy az én fejem nem szokott fájni, bár lehet a férjemé fáj kettőnk helyett is. Most tuti lerobbant volna a helyéről. Minden napra kell valami izgalom, ezek szerint, nehogy jó legyen, pont elég lett volna a kitüntetés. Az utána valókra nagyon nem volt felkészülve, amiért Moroszt megcsapkodnám, igazán beszélhetett volna nekünk rébuszokban.
- Akkor annyit mondok, hogy állok szolgálatukra, ha szükség van rám. Az a 75 család legalább boldog lesz nagyon hosszú ideig. Ugyan már, száz évvel ezelőtt elküldtek volna a fenébe. – legyintek egyet szusszanva, akkoriban mást kellett csinálnia egy nőnek. Ha most azt mondaná valaki, hogy hímezzek, vagy kötögessek azt átszúrnám a kötőtűvel.
De ezt a fejmosást meg akkor is megérdemli, ha halk. Már az nagy szó, hogy halkan osztom ki, ellenben kicsit arrébb nem igazán.
- Mi tudtunk volna segíteni, a Tanács nem áll hülyékből, na jó..a többsége normális, és az épeszű érv használható nálunk. Most meg 110 éves titok látott napvilágot, ami mellett nem fognak kedves mosollyal elmenni, akkor sem, ha szépen pislogok rájuk. Szerintem a férjemnek fogalma se volt róla, hogy milyen katyvaszt okoz ezzel. Pedig tudhatta volna, hogy egy Árész kölyök mindig belebotlik egy Aphrodité kísérőbe. – túrok a hajamba egy sóhajjal, és azt hittem Philotész az a gyerek, aki nem okoz bonyodalmat. – Mind a kettőtökre fog, a házasságban két ember veszt rész. – állok fel, ,és lépek az ikrekhez, ők nagyon érzékenyek még Kratosz erőkilengésére, az enyémet meg nem is fogják megtapasztalni, ahhoz még nem vagyok eléggé felpaprikázva.
- Ha tudtam volna, hogy ez lesz a lányokat ma biztos nem hozom az irodába. – fogom meg Desirét, majd nemes egyszerűséggel a kezébe nyomom. – A férjem miattatok dühös, tessék elérni, hogy a hercegnő ne nyüszögjön. – addig Serent ölelem magamhoz, igencsak meglepődtek, na igen, Kratosz ritkán dühös, de akkor nagyon.
- Mégis mi a fenét csináljunk majd veletek? – teszem fel a költői kérdést.
 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

félvér

⌲ Foglalkozás :
Chief of Naval Operations
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 29.
⌲ Kor :
721

TémanyitásTárgy: Re: Stand Alone Complex   Hétf. Júl. 30 2018, 14:22Trial by Fire

---가족은 아무도 버려지거나 잊혀지지 않는 것을 의미한다.---

Az én fejem is olyan, mint akién kalapáccsal dobol valaki, de a baj az, hogy én félelmetesen mazochista vagyok. Pontosabban ez most inkább jó. Nem tudom, hogy mi lett volna a jobb... Ha a nejem az anyjával néz szembe, én meg az apjával. Az a férfi formált engem felnőtté, onnan biztosan nem jönnék ki élve, amiért a mocskos kezeim a lányán tartom már mióta. Én mindig benne vagyok egy jó kis vérfürdőben, pár héttel azután, hogy az elődömmel végzett, egy pillarebbentésébe került, hogy megmásszam a császári palotát és premier plánból lőjem ki a nyakáról a japán császár követét. Azon az éjjelen hallottam kuncogni először Moroszt és rám is vigyorgott, hogy szép lövés, majd elteleportált.
- Eszünk ágában sincs feleslegesen zavarni önt, tudjuk, hogy roppant elfoglalt nő, épp ezért értékeljük nagyra a tettét. A 75 családban összesen 105 árva gyermek maradt hátra, így főként az ő jövőjük lett szebb és reménnyel telibb. De a mában élünk és ha jól emlékszem a nők száz éve a háború alatt bizonyították be a hosszú elnyomás után a nagyobb téren is, hogy bármire képesek. - mosolygok kicsit. A legsötétebb korszakokat én egy még sötétebb világ függönyén át láttam, de nekem már természetes volt, hogy a feleségem úgy lő agyon árulókat, mint aki erre született.
Sziklaoszlopként állom az ő fejmosását és a számomra nagyon is pusztító érzésű lökéshullámokat is a férje felől. Gyakorlatilag érzem, hogy ez még nagyon szolid is az erő tekintetében, de sosem akarom megtapasztalni, hogy mire képes valójában.
- Nagyon sok minden forgott akkor kockán. Tudtuk, hogy ha előállunk az igazzal túl hamar, akkor sosem láthatjuk talán egymást, amit én biztos, de valószínűleg a nejem sem élt volna túl. Ha a pletykák igazak, akkor az Egyiptomiaknak egy több mint kétezer éves titka mászott a felszínre és elpusztította a British Museum nagy részét. Morosz azt is elkottyantotta, hogy az Őrző megtalálta Loki nagy baklövését is. Mindenkinek van titka, lehet mi csak a kisebbik probléma vagyunk. Legalább mi találtunk megoldásokat, még azután is, hogy elveszítettük az elsőszülött fiúnkat a Koreai háborúban. Szerintem remélte, hogy nagyon elfoglal majd a konzuli tevékenység. - kissé fanyar és fájdalmas a mosolyom. Nem is tudom, hogy pontosan melyikünk kezdte akkor, de szerintem mind a ketten ugyanúgy kerestük a bajt, csak meg is találtuk. - Ez egyértelmű, de előbb vetek véget az életemnek, minthogy ne óvjam őt. - játszom kicsit a kalapom peremével. Aztán óvatosan figyelem, ahogy a babáihoz lép. Milyen jó is azoknak, akiknek szabadon lehet gyereke...
- Értem... - biccentenék egyet, de ekkor a kezeimbe kapok egy kislányt, aki érdeklődve néz rám a felemás szemeivel, én pedig leteszem a másik kezemből a kalapot, hogy biztosan tudjam őt tartani. - Értettem. - aztán felkapom a kicsi lányt jobban, aki a kalapom után mutogat, én pedig odaadom neki, majd a kis fejére rakom és nézem ahogy kuncog alatta.
- Minden panteonnak megvannak a titkos bűnei, úgyhogy egy röpke körbeveréssel ezt le lehetne tudni akár... Igazából nem tudom, vállalom a tetteim és a következményét. Legalábbis remélem, hogy Jin-sun és az az Elwood lány nem csináltak hülyeséget mielőtt életüket vesztették. - sóhajtok egyet és megcsikizem Desiret.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
238
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Stand Alone Complex   Hétf. Júl. 30 2018, 16:06

What?!

Tényleg örülök, hogy ennyi ember életét sikerült megmenteni, elég árvát láttam már, régen is nehéz volt nekik felnőni, most is az, hiába van mindenféle segítség, általában nem kérnek belőle. Erőltetni meg amúgy sem szabad, csak rosszabb lesz.
Megingatom a fejem, akkor sem volt helyes ahogy cselekedtek, még akkor sem, ha kicsit megértem őket, nekem tényleg nem tudott volna senki segíteni ,mégis kicsoda? Káosz? Előbb harapom el a nyelvem.
- Akkor. Most is sok forog kockán, úgy egyébként halkan megjegyzem. Ez valóban így történt, nem a legjobb időben szedték le róla az erőt visszafogó nyakéket. Básztet, reméljük minden rendben van vele, Loki pedig még egy ideig ülhet a babérjain. Igaz, ha a prioritást nézzük kis gond vagytok, de akkor is foglalkozni kell veletek. Sajnálom, tudom, hogy nem lehetett könnyű elveszíteni. – volt idő, amikor teljes letargiába merültem, mert elvesztettük az egyik csillagocskánkat.
- Igen, ezt gondoltam, pont olyan szerelmes vagy, mint a férjem, vagy Morosz, de bármelyik más gyereket is mondhattam volna. – ezt a fajta érzés amúgy is kevesen ismerhetik, ritka dolog.
- Elwood? – nézek rá megrökönyödve. – Mi jön ma még? Arról az Elwoodról beszélsz, akit megöltek Észak-Koreában? Mert akkor gratulálok van egy dédunokátok, ha nem zavarodtam bele a családfánkba most már, nekünk meg egy ükunoka. Henning Espenschied jelenleg az NSA igazgatóhelyettes, ráadásul Tartarosz lányának a férje, és két kislány boldog apukája. – járkálok fel-alá Serennel, rákapott arra, hogy cipelni kell, mert neki az úgy jó.
 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

félvér

⌲ Foglalkozás :
Chief of Naval Operations
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 29.
⌲ Kor :
721

TémanyitásTárgy: Re: Stand Alone Complex   Hétf. Júl. 30 2018, 16:56Trial by Fire

---가족은 아무도 버려지거나 잊혀지지 않는 것을 의미한다.---

Mint egyike azoknak akik tulajdonképpen egyedül, véres verések tengerében nőttek fel, néma, de ismert jellemvonásom, hogy képes vagyok seregeket eltaposni egy árva gyerek miatt. Szokásommá, jó vagy rossz, de azzá lett, hogy akármerre megyek, mindig a szárnyaim alatt van egy gyerkőc legalább. Csoszonban mondjuk problémásabb volt elmagyarázni, hogy miért kell hallótávolságon kívül maradnia ha bejött hozzám Philotész.
Egy pillanatra lesütöm a tekintetem. Mit tudtunk még akkor? Csak azt, hogy vagy titokban tartjuk vagy vége mindennek. Eltökéltek voltunk, talán óvatlanok is sokszor, de tudtuk, hogy mit akarunk és mennyire. A cél szentesítette az eszközt.
- Csak a háttérben vannak, tudok róla. Hatalmas bajok vannak. Nekem az is megteszi, hogy ha egyszer ha valami félresiklik, akkor nem én leszek az egyes számú közellenség, mert félvér vagyok. Gondolom a mandátumomat, mint Tanácsvégrehajtó most azonnal vissza is kell adnom. Olyan érzés volt, hogy mintha egy darabot kiszakítottak volna belőlem. Mi neveltük, a mi udvarunkon tanult meg járni és előttünk nőtt fel... Úgy örültünk, hogy semmi őrült ereje nem volt, aztán... - lenyelek egy könnycseppet, nem tudok tovább beszélni, mert recseg a hangom.
- Sosem hittem a férjednek, amikor azt mondta, hogy a valódi, örök szerelem olyan mint a futóhomok. Csak aztán rám lett cáfolna istennősen. - szusszanok egyet egy halvány mosollyal. Ritkán mosolygok, de akkor köze van Philotésznek hozzá.
- Igen. - pislogok kicsit, nem értem mi a kiakadás tárgya. Annyi van belőlük. - Az az Elwood, utánuk mentem, amikor megéreztem, hogy bajban vannak, de már csak a vérnyomokat találtam meg. Hogy tessék? - torpanok meg. A fiam is annyira hallgatott rám, mint én a főnökömre. Remek... mindig mondta a nejem, hogy kiköpött olyan a gyerek akár az apja. - A kölyök, aki Héphaisztosz arzenáljával bír és Themisz kémkedési tehetségével és lövőkéjével? - emelem meg a szemöldököm. Egyszer láttam még, de volt benne valami, ami Jin-sun-ra emlékeztetett. - Nos, egy nagy boldog család lettünk. Két nagy fegyveretek a Káosz elleni harcban az én vérem is. Ezt kicsit nehéz semmissé tenni és a szőnyeg alá söpörni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
238
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Stand Alone Complex   Szer. Aug. 01 2018, 21:59

What?!

Most már tényleg hálát adok annak, hogy nekem nem szokott fájni a fejem, ha ilyen problémám lenne annak nagyon sokan innák meg a levét, amit nem igazán szeretnék. Bár az oroszokat kicsit megpiszkálnám, és foghatnám a migrénre, egyszerűen zseniális vagyok.
- Hatalmas baj, ha a világ, sőt az univerzum forog kockán. Már minden kisiklott, csak még nem látszik, ez is biztos hamarosan változni fog. Addig jó amíg magad adod le, és nem elvesszük el tőled. Talán Fortuna majd rád mosolyog, és visszakapod. Ezt nem tudom, aki meg tudja az nem fogja elmondani. Tudom.. - bólintok egy egészen aprót, tudom milyen az, amikor elveszítünk egy gyereket, többet, nem minden istennek adatik meg a hosszú élet, a nimfáknak még kevésbé.
- Nem mesélte el, hogy azonnal belém szeretett? Nekem még kellett pár óra azért. De igen, igaza van. - mosolyodom el halványan, pedig először megfojtottam volna.
- Jól hallottad, nem fogom megismételni, és legalább nem kavarodtam bele a családfába, ez már félsiker. - hümmögök kicsit. - Igen, pontosan róla van szó, bár most már nem biztos, hogy Themisztől örökölte azt a lövökét. Jézusom..Árész kiugrik majd a bakancsából. - ingatom meg a fejem. - Köszönjük? Na add vissza a másik hercegnőt, és tűnés a feleséged után. -
 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Stand Alone Complex   

Vissza az elejére Go down
 
Stand Alone Complex
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Washington D.C. :: Fehér Ház-
Ugrás: