Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Diana Ackerman

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:18

Yesterday at 22:23

Yesterday at 22:05

Yesterday at 20:54

Yesterday at 20:28

Yesterday at 17:47

Yesterday at 15:28

Yesterday at 13:20


Share | 
 

 My heart would overrule my mind

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

félvér

⌲ Foglalkozás :
Chief of Naval Operations
⌲ Hozzászólások :
13
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 29.
⌲ Kor :
721

TémanyitásTárgy: My heart would overrule my mind   Szer. Aug. 01 2018, 21:41You look in my eyes, I'm stripped of my pride

---당신을 볼 때 내 눈 앞에 내 남은 인생이 펼쳐집니다.---

Az éjszaka maga volt a pokol. Villámgyorsan utolért a felfedezés, hogy kinek a szele csapott meg a tetőkön. Utána pedig a puskapor szaga a villamossíneknél. Egyszer nem pislogtam, az ágyamon háton fekve, csak a plafont bámultam és járt az agyam, mint a generátor, amivel azon az estén világították meg először az utcákat, pont amikor elveszítettem a tömegközlekedés miatt a szemem elől egy pillanatra. A kisugárzása olyan mély lenyomatot hagyott bennem, amivel hirtelen nem tudtam mit kezdeni. Mit csináljak? Szálljak hajóra vissza? Csak visszaúsznék, ha kell az óceánon át is. A bal kulcscsontom alatt kellemetlen szorító érzés fogott el, valahányszor átfutott rajtam a gondolat, hogy távol legyek most. Nem tudom, hogy mi ez, sosem éreztem még ilyet. Éreztem én egyáltalán bármikor is?
Szinte szórakozottan kortyolok most a kávémba az ablaknál a szekrénynek támaszkodva. Mélységesen össze vagyok zavarodva és ha most tudnék, legfőbb ideje lenne, hogy felháborodjak, hogy velem nő ilyet ugyan nem művel, mert a sarkából fordítom ki. De a szívem most felülbírálja az elmém és nyugalomra int, már pedig én sosem vagyok nyugodt. Tudom a halandó nevét és tudom, hogy milyen teherrel bír. Go Mi-na. A vezetékneve számomra azért különleges, mert eredendően én is azt a nevet hordom, a szolgák mindig a gazdáik vezetéknevét hordják, nincs sajátjuk. Az ő családja volt hozzám a legemberségesebb, így amikor a tengerentúlon feltették nekem a nagy kérdést, hogy mi a teljes nevem, így nekik boldogan csicseregtem, hogy Go Yu Jin. Aztán az évek alatt Eugene Go lettem. Ahogy meghallom kint a beszélgetést, tudom, hogy megérkezett. Nem volt könnyű munka ideterelni mindenkit kihallgatásra és biztos, hogy több ütemet ki is hagyott a szívem, amikor a többi tanú körülírta őt, hogy látták. Philotészt... Ha most hülyeségre merek vetemedni, Washingtonban végem. Meghalok és nem kapok regenerációra lehetőséget. Valósággal érezem a levegő vibrációját, amikor belép. A szomorú, hogy nem is képzelődöm, mert körülötte élénkebbnek érzem a világot. Új árnyalatokat hozott az életembe, mintha eddig megfakultan láttam volna mindent. Kértem, hogy a kísérete maradjon az épületen kívül, mert négyszemközt szeretnék beszélni vele. A tolmács megbotránkozott arca minden pénzt megért volna, de a földkerekséget is megéri nekem, ha akár csak öt percet is egyedül lehetek vele. Az embereknek démonjai vannak, a félig démonoknak... isteneik.
Elhalad előttem úgy, hogy egy pillantásra sem méltat engem. Ó, mennyire alantas lény is vagyok az ő ragyogásához. Elfoglalja a székemet, bennem pedig mintha harci zászlót húztak volna az árbócra, úgy tombol fel a küzdeni akarás. A jelenlétében meglehetősen szégyentelennek érzem magam. Felpillantok rá és úgy ütközök bele abba a tekintetbe, azzal térdre lehet engem szavak nélkül kényszeríteni.
- Meg kell mondanom, úrnőm, hogy van abban ráció, hogy abba a székbe ült. Eugene Go, az Amerikai Egyesült Államok főkonzulja. - hajolok meg felé, majd lerakom a csészét és odalépek az asztalhoz, hogy leüljek mellé a szélére. - Látott bármi szokatlant tegnap a villanykapcsolási ceremónián?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Szexuálpszichológus
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 29.

TémanyitásTárgy: Re: My heart would overrule my mind   Csüt. Aug. 09 2018, 11:29

A tegnap éjszaka nagyon fura volt, mármint minek engedte át nekem azt a hólyagot? Ilyen esetekben nincs udvariasság, még nálam se, bár én voltam ott hamarabb, úgyhogy engem jogosított fel, hogy először lőjek, amit meg is tettem. Aztán persze gyorsan el is tűntem a helyszínről, főleg azért, mert valami furát éreztem a másik alak miatt. Nem értettem miért akarom megismerni, úgyhogy inkább az elegáns lelépést választottam, csak a villamosnál jöttem rá, hogy miféle szerzet, Árész vérét kilométerekről felismerem, viszont volt még ott más is, amire csak akkor jöttem rá, amikor a szobámban sétálgattam, alvás helyet. Hála az égnek, a szolgám maradt velem csupán, a „nagyapám” teljesen máshol alszik, néha roppant fárasztó előadni a nemeskisasszonyt, viszont csak így segíthetek jobban a népnek, akkor is, ha a nemesek nem bírják a fegyvereket. Forradalom lesz, ez nem titok.
Másnap pedig be kell mennem valami kihallgatásra, ha kell annyit hantázok, arról, hogy hol voltam és mit csináltam, mint a szél. Nem most jöttem le a falvédőről, megvannak az előnyei, ha egy ideig, jó sok ideig, Aphrodité kíséretébe tartozik az istennő. Pofátlan módon vagyok képes hazudni. A szolgálólányom megszorítja a karom, barátságos mosolyt villantok rá, nem lesz bajom, egyedül akar látni, beszélni velem, számomra nincs is ezzel baj, a többieknek viszont annál inkább. Nem tehetnek róla, azt hiszik, egy törékeny nemes vagyok, akit a nagyapja úgy óv, mintha üvegből lenne.
Még nem nézek rá, azt amúgy is ki kell érdemelni, megigazítom a ruhámat mielőtt leülnék, gyanítom az ő székébe, számomra meg ez a tökéletes, hogy jól lássak mindenre. Óvatosnak éppen nem mondható módon pásztázom végig, s ütközik egymásba a tekintetünk, pont ezt akartam elérni. Csak rám figyel.
- Innen a legjobb a kilátás, talán baj, hogy elfoglaltam? Go Mi-Na, azt hiszem ezt már tudja, igazam van? – nézek fel rá olyan édes pislogással, amilyennel csak tudok. - Milyen szokatlant? Szerintem minden a legnagyobb rendben ment, történt esetleg valami fontos dolog, amiről még nem tudok? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

félvér

⌲ Foglalkozás :
Chief of Naval Operations
⌲ Hozzászólások :
13
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 29.
⌲ Kor :
721

TémanyitásTárgy: Re: My heart would overrule my mind   Pént. Aug. 10 2018, 00:15You look in my eyes, I'm stripped of my pride

---당신을 볼 때 내 눈 앞에 내 남은 인생이 펼쳐집니다.---

Akik végül elárulták, hogy ott volt ő is a ceremónia idején, majdnem meglincseltek engem, hogy nem tudtam az emberi nevét. Istenítik őt a helyiek, én meg megismertem egy új érzést. Ténylegesen a grabancánál vágtam ki az egyik hapsit, amikor elrévedt, hogy milyen gyönyörű Mi-Na úrnő. Ki tudtam volna tépni a szemét, hogy egyáltalán nem méltó, hogy arra nézzen, akiért én most ténylegesen haldokolom. Keserűség és fájdalom öntött el a gondolatra, hogy valaki más is érezhet utána, mint én most. Inkább végezzenek velem, mint hogy ne is próbálkozzam be nála.
A vérem forr a közelségétől. Hiába nincs még bent, érzem, hogy szabályosan megőrül a testem, vele együtt pedig az elmém. Ha megtehetném, akkor elrabolnám őt nagyon messzire és felelősségre vonnám, amiért ezt teszi velem a létezése is. Az Árészfiaknak mindig különös fejtörést adtak azok, akik Aphrodité mellett voltak, de én esküszöm, hogy Aphroditét egy túlértékelt kórónak láttam csak. Philotész ehhez képest hajmeresztő dolgokat művel velem és még csak nem is szólt hozzám.
A testemben, mintha egy motort indítottak volna be. Én tudom, hogy miként nézek rá, de ahogy ő néz rám... Ha nem hagyjuk ezt abba, akkor megsínyli az a csodálatos nemesi ruhája. Minden figyelmem az övé, rá vannak kihegyezve az érzékeim is most.
- Nem, nincs benne semmi gond. De egyedül én vagyok még látványosság az irodámban, tegnap költöztem be. Igen, a többi tanútól tudtam meg a nevét és a lakhelyét is. - nagyon halvány, de vérlázítóan pimasz kis mosoly ül ki a számra. - Az éppen visszavonuló elődömet agyonlőtték és még egy japán katonatisztet egy szórakozóhelyen, nem messze a villamos vonalától. - nem tudom levenni a szemeim az arcáról. De felemelem a tenyeremet, hogy csak a szemeit lássam.
- Két fegyverest keresünk... Az egyiket azt hiszem meg is találtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: My heart would overrule my mind   

Vissza az elejére Go down
 
My heart would overrule my mind
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Alternatív terek :: Múlt-
Ugrás: