Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Killian Spade, Soren Salander

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 20:36

Yesterday at 20:09

Yesterday at 14:07

Yesterday at 13:32

Yesterday at 12:20

Yesterday at 12:18

Yesterday at 07:09

Yesterday at 07:07

Yesterday at 07:05


Share | 
 

 Jade & Anubis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
pszichiáter
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
mindenhol
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 22.

TémanyitásTárgy: Jade & Anubis   Vas. Aug. 05 2018, 15:56
Jade & Anubis

So you're back, what a surprise

Azonnal megérzem, amikor visszatér Londonba. Az, hogy én teremtem őket, együtt jár azzal, hogy ha a közelben vannak, nem tudják eltitkolni előlem a jelenlétüket, és a „közel” alatt akár száz kilométeres körzetet érzek.
Mivel Jade frissen vált démonná, és nem is igazán barátkozott még meg vele, nem vagyok rá mérges, bár azt mindenképpen tisztáznom kell vele, hogy ilyet legközelebb ne csináljon, maga miatt se, sokaknak nem tetszik a démonok létezése, és előszeretettel vadásznak rájuk. Nem egyet vesztettem már el.
Fogalmam sincs, mikor tervez hazajönni, de arra nem szeretnék esélyt adni neki, hogy el tudjon kerülni, ezért Ammuttal átvonulok az ő lakásába – ami tulajdonképpen az enyém –, és nekilátok teát készíteni. Jade-nek nem, tudom, hogy nem szereti, de úgy sejtem, van még jópár órám, én pedig bátorkodom elfoglalni magam.
Ezúttal egy bögre Kínából származó zöldteával és a híradóval, amit mindig nagyon viccesnek találok, akkor is, ha ez elítélendő. Lenyűgöző, mire képesek a halandók, és milyen kreatív módon képesek irtani egymást, bár nem mondhatok egy rossz szót sem, az istenek többsége is ilyen, csak nagyobb hatalommal.
Felpakolom a lábamat a dohányzóasztalra, de csak miután kibújtam a papucsomból, és megpaskolom a kanapét magam mellett, mire Ammut gondolkodás nélkül mellettem terem, és kényelmesen elhelyezkedik. Jól össze is szőröz mindent, de hát na, ezt az apró büntetést Jade megérdemli.
Túlzás olyasmit állítani, hogy aggódtam volna érte, de érdemes azért megemlíteni, hogy általában senkire nem gondolok, az pedig mégis eszembe jutott néha, vajon ő merre járhat most, és nem keverte-e bajba magát, és olyat is túlzás állítani, hogy amikor megéreztem a jelenlétét, megkönnyebbültem volna, de tény, hogy megnyugodtam egy kicsit – pedig nem is vettem észre magamon, hogy különösebben feszült lennék.
Órákkal később, amikor már a harmadik bögre teám felénél járok, és éppen valami vállalhatatlan szappanoperát nézek, váratlanul nyílik az ajtó, én pedig lassan felemelem a fejem. Ammut csóválni kezdi a farkát, de ennél nagyobb mozgást egyikünk sem művel, nagyon remekül kisajátítottuk a kanapét.
Jópár másodpercig szótlanul bámulom Jade-et, hátha ő mond valamit először, de úgy tűnik, arra várhatok. A látványától a megnyugvás egy újabb hulláma önt el, ami szintén szokatlan, és mivel ez vele kapcsolatban a mai nap folyamán ez úgy a harmadik szokatlan dolog, úgy döntök, ráérek később elmélkedni erről. Nem tűnik fáradtnak, sérültnek, és a szokásosnál halottabbnak sem, ezek pedig jó hírek.
- Szeretném azt hinni, hogy egyszerűen eltévedtél hazafeléjövet a sarki boltból – jegyzem meg -, de feltételezem, nem ez történt. Napok. Semmilyen üzenet.
Kezeim összekulcsolom a tarkóm mögött, tekintetem nem veszem le róla. Vigyázok rá, hogy arcomról semmit ne olvashasson le, hangomban sincs vádló él, puszta tényközlés.
- Remélem, legalább megtaláltad, amit kerestél. – Nem kérdezem, hol volt, mit csinált, egyáltalán nem kérem számon. Úgy gondolom, mivel visszatért, nagy baj nem lehet, ha mesélni akar, megteszi magától, ha nem, hát hadd legyen magánélete.
Még egy ideig fürkészem az arcát, aztán végül visszafordulok a tévé felé. Fernando végre meg fogja kérni Estrella kezét, a világért nem mulasztanám el.
Fél szemmel azért figyelem a nőt is, mert érdekel, hogyan fog viszonyulni hozzám ezek után. Őt még nem sikerült teljesen kiismernem, ami még egy dolog, ami szokatlan vele kapcsolatban.

Megjegyzés: hónapok után  *-*  || Szavak: 512


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Jade & Anubis
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Európa :: Egyesült Királyság :: Anglia :: London-
Ugrás: