Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Killian Spade, Soren Salander

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 20:36

Yesterday at 20:09

Yesterday at 14:07

Yesterday at 13:32

Yesterday at 12:20

Yesterday at 12:18

Yesterday at 07:09

Yesterday at 07:07

Yesterday at 07:05


Share | 
 

 Memoirs of Espenshieds

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Deputy Director of the NSA
⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 09.
⌲ Kor :
33

TémanyitásTárgy: Memoirs of Espenshieds   Hétf. Aug. 06 2018, 22:14

Gőzöm sincs már, hogy melyik lábammal keltem reggel, mert éjszaka többször kelünk még Winterrel és erősen strigulázni kéne félálomban, hogy mennyi az annyi, úgyhogy ezt így hagyhatjuk is. Egy személyes tárgyat hoztam magammal csak Drezdából, anyám zenedobozát. Ő mindig azt mondta, hogy vér hullott azért a dobozért, hiába viharvert és javíttattam már én is többször, valahogy mindketten leálltunk, amikor egyszer már teljes és végleges kétségbeesésben felhúztam a lányoknak, csak ne kelljen senkinek dúdolni, mert rekedtek voltunk, mint a vízilabda edzők a negyedik negyed végén. Greensleeves. Már a második hang után elcsendesedtek és a végére aludtak is. Aztán a fáradtságtól mi is az ágyaik tövében. Nekem megvallva a tutit, a hátamon feláll a szőr, ha meghallom, mert anyám látom magam előtt. Az utolsó mosolyát, ahogy térdre rogyott miután főbe lőtték.
Megrázom magam a volán mögött. Ezekről nem szívesen értekezem a nejemmel, mert neki is fajsúlyos múltja van. Kifújom berregve a levegőt, majd beparkolok a garázsba. Még mindig mocskos nagy a házunk. Csak az autó felé sandítok, hogy pittyegve lezárja magát. Kezemben a diplomatatáska, én pedig ingben, öltönyben, nyakkendőben, némileg sértetten battyogok befelé. Nekem nemet mondott ma a Sas két háttér-ellenőrzésre. Nem tudom miért, mert mindkettőt be akarja nyomni a Pentagonba a terepről, így illene valaki olyannak prezentálhatóvá tennie őket, aki nem fél az istenektől. De nekem is le kell nyelnem olykor a büszkeségem és hagyni az alattvalóim beosztottjaim dolgozni.
- Megjöttem! - kurjantom el magam, majd levetem a cipőm és elindulok felkutatni a családom. A legbiztosabb pont a babaszoba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
FBI Associate Deputy Director
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Memoirs of Espenshieds   Kedd Aug. 07 2018, 00:09

Megnézni anyámat, a húgaimat, beszélni az öcsémmel, és természetesen dolgozni is kell, kicsit túl vagyok hajszolva, de nemcsak én. Hanem Henning is. De akkor sem hagyom, hogy bevigye a lányokat, akkor nem dolgozna ott senki se, mert igazán édesek amúgy az ikrek. Elég volt egyszer hagynom, még a hatalmas Tartarosz is folyamatosan az irodájában lebzselt. Nálam kapnak fél óra gyönyörködést és kész, mindenki mehet a dolgára.
Most meg kicsit többet kaptak Annáék, mert az elnökhöz is mennem kellett, ahol kezembe nyomott egy pendrive-ot, és ugya körberajongta a kicsiket. Amúgy bár ne kaptam volna meg ezt az átkozott vacakot. A férjem nem lesz kimondottan boldog, ha megnézi mi is lapul benne, de legalább megtudja az anyai ágat is rendesen.
- Viselkedjetek rendesen, manók.. - puszilgatom meg a picikéket, éppen a délutáni alváshoz raktam be őket a kiságyba, amikor Henning hangját hallom meg, aztán pár perccel később a babaszobában terem.
- Édesem! Éppen alvásidő van, megint éjszakázni szeretnél? - ingatom meg a fejem mosolyogva.
- Babázd ki magad, muszáj neked mutatnom neked valamit. - szusszanok fel halkan. Minél előbb, annál jobb, azt hiszem ezt nem lehet a végtelenségig húzni, bármennyire is szeretném.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Deputy Director of the NSA
⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 09.
⌲ Kor :
33

TémanyitásTárgy: Re: Memoirs of Espenshieds   Kedd Aug. 07 2018, 01:29

Az irodában talán hárman tudjuk az igazat most arról, hogy hol van Tartarosz. A hivatalos adatok szerint szabadságon van családi okokból, valójában az apósom meg lent rohad az apja börtönében. Most nem vinném be a kicsiket, mert tudom, hogy az irodája előtt elhaladva elkezdenének bömbölni, mert érzékenyek, mint az anyjuk és hiába nem mondja ki Drífa, tudom, hogy őt is megviseli, főleg, hogy az apósom és az anyósom zöld ágra vergődött. Azon a tortán már tényleg csak hab volt az a hatalmas esküvő.
Meg van mindenem, amiről álmodtam az életemben. Stabil munka, szerető család, csodás feleség, akiért mindenem odaadnám. Mégis érzek magamban egy különös lyukat amióta először New Yorkban voltunk terhes tanácsadáson. Mit fogok én a gyerekeimnek mesélni a családom múltjáról? Apám majdhogynem unalmas élettörténetét addig ameddig fel nem bukkant Héphaisztosz és Themisz vére valamikor rég. Vagy hogy anyám egy hadiárva volt, akit Németországban fogadtak be? Még nagyon rég engedélyt kérem családfa kutatásra, de ajtókat csaptak az arcomba. Nem mintha Drífa élete nem lenne elég epikus mese egy sereg gyereknek is. De... én mit tudok felmutatni? Semmit. Azt.
- Jaj, nem, bocsánat. Ennyit késtem? - pislogok megrettenve a nejemre, amikor megingatja a fejét. Egy órával előbb terveztem jönni, de egyesek megkövetelik a kézzel írott dokumentumokat.
- Csak kicsit, nem zargatom fel őket. - mindkét szépség kap egy puszit a homlokára, követve egy koreaiul elmotyogott szép álmokat, úrnőmmel, majd felhúzom nekik a zenedobozt és kilépek a szobából.
- Mit kell mutatnod? Nem vágtál ilyen arcot a terhességi tesztnél sem, remélem tudod. - ráncolom a szemöldököm picit. Valami nem stimmel. Borzalmas érzés fog el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
FBI Associate Deputy Director
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Memoirs of Espenshieds   Kedd Aug. 07 2018, 22:36

Persze, hogy kiakadtam, amiért az apám nincs velünk, végre egyenesbe jött, kibékült az öcsémmel is, a húgaimtól alig lehetett elrángatni. Anya végre kivirágzott, és tessék, jön egy faszkalap, aztán mindent elront. De még Henningnek se mondtam el, hogy baromira zavar ez az egész, mondjuk biztos tudja, nem mintha nagyon tudnám titkolni az egészet. Főleg, ha reggelente megfagyasztom a hűtőt, vagy a kávét elnyalogatjuk és nem isszuk. Szerencse, hogy a lányokat, és őt se tudom az erőmmel megpiszkálni, bár Elsa élvezi a hűvősebb időket, ha a kezemben van.
- Nem késtél, csak pár percet, úgyhogy ne aggódj, meg amúgy is sikerült hamarabb szabadulnom. - tulajdonképpen azért, mert felsőbb utasítást kaptam, hogy húzzak haza, és készüljek fel a lehetetlenre.
- Apa itthon van..úgyis felzaklatod őket, mindig örülnek. - szusszanok mosollyal az arcomon, velem vannak többet, úgyhogy szabályosan visítani szoktak, ha megérkezik a családfő. Kivéve most, mind a ketten álmosak.
- Nem tudom milyen arcot vágtam, a terhességi tesztnél. - ráncolom a homlokom, de megfogom a kezét és úgy vonszolom le a nappaliba, ahol lenyomom a kanapéra, elővigyázatosságból. Amúgy is leülne, a tv-hez lépek és bedugom a pendrive-ot. - Figyelj életem, az itt látható anyagok a nagyszüleidről, és a dédszüleidről szólnak. Ma kaptam az elnöktől, aki Philotésztől kapta. Ezért nem kaptál engedélyt a családfakutatásra. - ülök le mellé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Memoirs of Espenshieds   

Vissza az elejére Go down
 
Memoirs of Espenshieds
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Washington D.C. :: Lakóövezet-
Ugrás: