Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Bruna Haraldsdottir, Martin Storm

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 20:36

Yesterday at 20:09

Yesterday at 14:07

Yesterday at 13:32

Yesterday at 12:20

Yesterday at 12:18

Yesterday at 07:09

Yesterday at 07:07

Yesterday at 07:05


Share | 
 

 Ginnifer Madsen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Ügyvéd
⌲ Hozzászólások :
1
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2018. Aug. 09.

TémanyitásTárgy: Ginnifer Madsen   Csüt. Aug. 09 2018, 00:10

Ginnifer Madsen-Amirkhanov
First keep the peace within yourself, then you can also bring peace to others.
Eiriné, Ginny
kortalan
görög isten
sophie turner
hajadon
hetero
canon/keresett
Themisz, és Zeusz gyereke, a könyvekben. Amúgy meg az édesapja Héphaisztosz, akitől képességet is örökölt. Elég látványos az övé is, ha úgy akarja, az elektromosságot képes irányítani, és meghajítani egy áramgömbbel is, ha éppen felbosszantod.  

The Devil is back
+16

1789 Bastille ostroma

A mantikór mérge szinte égeti a testem, a mocskos padlón fekszem, egy vadászházban, a toxic miatt csak eddig voltam képes jutni.. Még egy istent is képes lehet vele ideig-óráig kiütni, testileg, , ilyenkor a képességeinket se tudjuk használni. Nem mintha nekem valami látványos dolog lenne, viszont a teleportálás igen hasznos dolog. Főleg, amikor üldöznek, és egy másik isten teszi. Már máskor is meggyűlt a bajom ezzel tahó hólyaggal, hisz az ellenpólusom, ő  a félelmet testesíti meg, míg én a békét. S ez a macska-egér játék is évezredek óta tart, kb. azóta, hogy elérte a felnőtt kort. Fogalmam sincs, hogy tudta megszerezni az állat mérgét, csak egy őrült menne annak a közelébe, bár a Félelemről beszélünk, nem éppen arról híres, hogy normális. Főleg azóta, hogy az apját kiláncolták.
Ujjait a hajamba fonja, nem érzek fájdalmat, a méreg égető érzését viszont még mindig, minden aprócska korty levegőért hálás vagyok. A priccsen lévő penész szaga az orromba kúszik, a gyomrom tartalma legszívesebben távozna, de nem engedhetem meg magamnak, hogy ennél jobban megalázzon. Éppen elég a ruhám hangját hallani, ahogy eltépi, a kéjes, őrült nevetése elmémbe ég, a könnyeim patakokban folynak az arcomon, magatehetetlenül hagyom, hogy azt csináljon velem, amit akar.
- Meg…meg foglak ölni, Deimosz. – susogom halkan, képes vagyok a beszédre, noha olyan mintha csupán a szél lengedezni, tavasz táján.
- Nem fogsz..próbálkozz, de megtörtelek, ahogy megmondtam. Ha mégsem ne aggódj egyszer végleg megtörlek.  – sátáni vigyorral néz rám, és eltűnik.

Kilenc hónap múlva megszületik a lányom. A lányom, aki nem tehet az egészről semmit, mégis rá sem tudok nézni.
- Vidd innen..Látni se akarom.  – fordítom el a fejem, Eileithüia szerette volna a karjaimba rakni, de tagadólag megrázom a fejem.
- Eiréné, a lányod..Szüksége van rád.  – próbálkozik még, sikertelenül.
- Neveld fel, ha ennyire sajnálod! Azt mondtam vidd el a szemem elől! – csattan a hangom, nem lennék jó anyja, nem nevelhetem fel.
- Majd mi felneveljük. – Ponos hangja határozottyn zendül meg, s veszi el az apróságot a szülész istennőjétől. Ő talált rám, miután Deimosz bemocskolt, és vigyáztak rám Eunonimával. – De jegyezd meg Eiréné, a Végzet elől senki nem menekülhet.
- Sokkal jobb lesz neki így. – bízom benne, hogy ez a helyes döntés.


2017 New York

Az irodámban vagyok, hátam mögött kulcsolom össze a kezeim, úgy nézek le a járókelőkre, akik innen olyanok, mint az apró hangyák. Vannak köztük szorgosok, naplopók, megsebzettek. Arra tettem fel a mostani álcámat, hogy az utóbbiakon segítsek. Emberi jogi ügyvédként. Pedig több, mint kétszáz éve szembe köptem saját magam, önző módon elhagytam az egyetlen gyermekem. Akkor azt gondoltam, hogy az ő békéje miatt teszem, valójában a sajátomért tettem meg. Hisz minden gyereknek szüksége van az anyjára, még akkor is, ha erőszakos módon fogant meg.
A hangos kopogásra elkapom a fejem  hústömegtől, kérdőn fordulok az ajtó felé. Amíg nyílik az ajtó visszaveszem magamra a jól bevált erősnek tűnő képzeletbeli páncélt. Az én békém várhat, eddig is azt tette. Másoké fontosabb.
- Dr. Amirkhanov, örülök, hogy eljött. Foglaljon helyet. – biccentek a szék felé, s elfoglalom a helyem az asztal másik oldalán. Apró mozdulattal megcsóválom a fejem, saját magamra emlékeztet, azzal a különbséggel, hogy őt csak megverték. A sebei ugyan gyógyulnak, de ismerem annyira az embereket, hogy a lelkük sokkal nehezebben indulnak meg ezen az úton.
- Mit szól hozzá, ha azt mondom rács mögé küldöm a rohadékot? -

2018

A lányunk nyugodtan szuszog a kiságyban, így becsukom a babaszobaajtaját, én pedig a nappaliba megyek. Philotész néha nagyon fel tud bosszantani, most különösen. De hát, ha ez kell, hogy kiderítsem a férjem tényleg halhatatlan, akkor megteszem.
- Életem..ha azt mondom, hogy meg kell öljelek, mennyire nézel hülyének? De kezdem az elején, itt járt a nagyanyád, és azt mondta törjem ki a nyakad, kérném az engedélyed. - mosolygok rá bájosan, kérdezés nélkül nem tehetem meg. - Vagy leszúrhatlak, megfojthatlak...van a pincében cián is, ha gondolod... -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
POTUS
⌲ Hozzászólások :
39
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Ginnifer Madsen   Csüt. Aug. 09 2018, 00:27

elfogadva
welcome to our family
Mrs. Amirkhanov!

Ne aggódjatok, én is szálanként tudnám kiszedni Grace haját, de azzal hazavárni a jó doktort, hogy meg akarod ölni? Nem ütöttél te egy kicsit nagyon anyádra? Hess foglalózni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Ginnifer Madsen
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: