War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Brian Ingram, Desirée Ingram

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:52

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 00:23

Yesterday at 00:09

Szomb. Jan. 19 2019, 19:51

Szomb. Jan. 19 2019, 17:29


Share | 
 

 Victoria Lockwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Solymász
⌲ Hozzászólások :
6
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C
⌲ Csatlakoztam :
2018. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Victoria Lockwood    Hétf. Aug. 27 2018, 16:18

Victoria Lockwood
Aki azt mondja, hogy a győzelem nem minden, az valószínűleg soha nem győzött még életében.
Vicy, Niké
kortalan
Goddesses
Blake Lively
egyedülálló.
100% hetero
canon
Niké a görög mitológiában a győzelem istennője, mind a hadi, mind az atlétikai győzelemé. Nevének jelentése, a győzelem is ezt mutatja. A görögöknél a szobrászat kedvelt témája, gyakran szárnyas nőalakként ábrázolták, például a Szamothrákéi Niké.

Na tessék, ez elég kurta. De végül is ez a legtalálóbb is. Ennek köszönhetően bármibe is fogok, győztesen jövök ki belőle. Sokaknak jól jönne ez a képesség, de nem adom.  

useri információk
Hosszú életem volt, és nem tudnám teljesen össze foglalni, több száz oldalban sem. Annyi minden történt velem, hogy soha nem érnék a végére, ha neki kezdenék elmesélni. És bár mindig is erős és független nőnek tartottam magam, mégis két férfin keresztül szeretnék mesélni magamról. Ők ketten jelentik a legtöbbet nekem ezen a világon, és nem lennék ugyan az nélkülük. Az egyik mindig vigyázott rám, a másik néha nem is vette észre, hogy ott vagyok mellette, de ez már megváltozni látszik.
Elsőként hadd meséljek a testvéremről, Kratoszról. Egész gyermekkoromban ő vigyázott rám, a testvéreim közül hozzá álltam a legközelebb. Mind a mai napig figyeli, mi történik velem, de már nem az a kislány vagyok, aki akkor voltam. Ám attól függetlenül, hogy néha túlságosan atyáskodik felettem, nagyon szeretem őt, és bármit megtennék érte. Örülök a sikereinek, és a boldogságának, úgy, mintha csak a sajátom lenne. Szeretem őt, és igyekszem vissza adni neki mindent, amit értem tett.  Mert nagyon is sok van a rovásomon, elég sokszor keresztbe tettem neki, főleg fiatal felnőtt koromban. Azt hittem engem semmi sem állíthat meg, hogy örök győztes vagyok, és ennek a hitemnek hála, hatalmas őrültségekbe keveredtem. A legnagyobb galibát akkor okoztam, amikor szerelmi bánatom miatt majdnem romba dőlt Hellász. Nem tudtam a háborúra koncentrálni, és ha Kratosz nem ráz fel, minden elveszik. Azóta igyekszem vissza fizetni neki ezt, és mindig mellette állni, hogy minden, amibe bele vág, győzelemmel végződhessen.
A másik férfi az életemben a háború szilaj istene, Árész. Évezredeken át reménytelen szerelem fűzött hozzá. Ő törte össze a szívemet akkor, azon a végzetes napon, mikor majdnem romlásba döntöttem egy egész birodalmat. Mégsem tehettem meg, hogy ne lássam többé, elvégre a háború mellett mindig ott ját a győzelem is. Így inkább csendben maradtam, és meghúztam magam, bele törődtem, hogy Aproditéhez nem érhetek fel. Álmaim férfija őt akarta, nem engem, és együtt kellett élnem ezzel. Évezredeken át töretlenül szerettem őt, de nem említettem többé, tanulva az előbb említett esetből.
Most, a modern koban, mégis ő jött hozzám… soha nem fog kiderülni, miért. Mégis, boldog voltam abban a pillanatban, amikor randevút kért tőlem. Nem vagyok hajlandó bele rohanni ebbe, de merem azt remélni, hogy komolyan gondolja. Ha nem gondolná, nem teperne ennyire. És ha így van, mindent meg fogok tenni, hogy boldoggá tegyem. Most már örömmel, és büszkén vonulok az oldalán csatába, hogy a fejére tehessem a győztesek koszorúját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
POTUS
⌲ Hozzászólások :
51
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Victoria Lockwood    Hétf. Aug. 27 2018, 16:46

elfogadva
welcome to our family
Mi bátyusok már csak ilyenek leszünk, ha kicsi a húgunk, ha nem, akkor is árgus szemekkel figyeljük a környezetet, nehogy bármi baj lehessen. Ezért is titkolóztam én sok mindenről, hogy te ne sérülhess véletlenül sem. Mondjuk nagyon szívesen kitekertem volna Árész nyakát a kis kalamajka miatt, meg előtte is párszor, de ami késik az nem siet, volt rá lehetőségem, hogy megszorongassam a tökeit, még ha csak röpke 75 évig tartottam is az Antarktiszon és lehet, hogy véletlen a szemébe köptem, hogy a győzelmet sem képes észrevenni. Kapott is egy büdös nagy pofont az életéből, ami kicsipkézi az irodáját gránáttal.
Ami azt a ravaszhoppot illeti nem csak egy okból parancsoltam vissza az államokba. Felelnie kell előtted is, én sem tudom örökké nézni, hogy mit műveltek, pedig morcos vagyok rátok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 
Victoria Lockwood
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: