War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Brian Ingram, Desirée Ingram

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. 3 Márc. - 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 1:52

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 0:23

Yesterday at 0:09

Szomb. 19 Jan. - 19:51

Szomb. 19 Jan. - 17:29


Share | 
 

 Dr. Bree Torres

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
☤ Queen Consort of Tartaros ☤
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Tartózkodási hely :
☤ Washington D.C. ☤
⌲ Csatlakoztam :
2018. Aug. 28.

TémanyitásTárgy: Dr. Bree Torres   Kedd 28 Aug. - 14:25

Dr. Bree Olivine Wesson-Torres
Be proud of who you are. They’re the ones who should feel shame.
Panakeia, Pana, Adjunktusnő
kortalan
Görög istennő
Claire Foy
Tartartosz felesége
Heteroszexuális
canon
A növényi eredetű gyógyszerek istennője, Aszklépiosz leánya. Mint az apja és a testvérei, ő is rendelkezik a gyógyító érintés erejével, valamint a jóstehetséggel. A férjével képesek átjárni egymás erői között, most már nem csak egymás közelében, de a házasság miatt bármekkora a távolság is. Így most ő a régens királynője a Tartarosznak.

Rapture
Iaszó és Hügieia játszanak a parton nagy kacagásokkal, én odébb, a homokos parttól kicsit messzebb az erdő határán szedek gyógynövényeket. Pár fányit megyek csak beljebb, mikor felpillantva meglátom az egyik ágon Moroszt üldögélni és a semmibe révedni.
- Hogy néz ki ma a Végzet? - szólítom meg, amire ő szinte csak unottan pillant le rám.
- Hát a tiédről inkább nem nyilatkoznék, a saját érdekedben, ne vedd bántásnak. - von kicsit vállat.
- Felőlem aztán... A tiéd a parton labdázik. - utánozom a mozdulatát egy picit cinikusan, amire ő csak nagy szemeket mereszt rám, én pedig otthagyom őt, mint eb a...
- Mi? Ezt magyarázd meg, Pana! - kiált utánam, de én csak intek neki. Imádom nézni, amikor a Végzet vaksi.

Szabályosan elcsúszok egy lefelé szakadó szétfagyott fa útjából, hogy el tudjam kapni a baj fiatalka kis forrását. De ő pánikol, tombol, én pedig segíteni akarok neki.
- Drífa! - szólítom meg és nyújtom felé a kezemet óvatosan. Most már látja rajtam, hogy nem akarok ártani neki, nem vagyok gonosz, nem lennék képes őt bántani soha. A karjaimba zárom őt és hirtelen abbamarad a jeges örvénylés. - Jogod van ahhoz, hogy szeressenek, hogy szabad légy és boldog, hogy tanulj, fejlődj, kibontakozz és meghallgattass.
Elgyengülnek a térdei, én pedig letérdelek vele a hóba. Halkan énekelek neki, amíg meg nem nyugszik és ki nem sírja magát.
Egészen addig nem adatott meg nekem az anyaság öröme, de Drífát lányomként neveltem fel utána. Szerencsétlen gyermek...

A skót függetlenségi háború első évét írjuk. Ahogy belépek a tábori kórházba, úgy kap el a hányinger. Megszédülök és megkapaszkodom egy sátorcölöpben, ahogy a szemeim lehunyva, majd felnyitva minden másként néz ki. Le kell ülnöm, mert olyan mintha...
Akinek a birodalmára gondolok, az lépdel oda most hozzám.
A kérdés életem végéig fog kísérteni. Hibáztam? Vajon ezt nem akarta velem közölni Morosz? Hogy egyszer bele fogok szeretni Tartaroszba és fiút szülök neki...? Hogy utána ne is láthassam őket?

Csak távolról figyelhettem Éogan cseperedését... Persze minden követ, sziklát és hegyet megmozgattam érte, ha már az apja olyan szépen visszaszivárgott az Alvilágba. Drífa persze igyekszik jó nővére lenni az öccsének, de olyan a fiú, mint én. Kívülről is. Alig telt el olyan éjszaka, hogy ne sírjak Tartarosz után, hátha meghall... hátha érdekli őt mit hagyott maga után. De elveszítettem őt is.
Vesztes vagyok.

Meggondolatlanul adtam annak idején áldásomat egy viking származású félistennőnek, aki pontosan úgy nézett ki mint én és sosem tisztelte az északiakat, hanem nekem és anyámnak imádkozott csak. Össze volt törve a szívem, amiért Tartarosz megkörnyékezte, de a gyógyítók a mai napig az én nevemre is esküdnek, én pedig sosem hagyok cserben senkit, aki segítséget kér. Én voltam az oka, hogy belehalt Drífa szülőanyja a világra hozásába. Annyira segíteni akartam, hogy végül átvettem tőle az anyaságot és egy félistennőt meg tud ölni egy istennő megszülése. Én bennem is folyik Khioné vére. De ő halott, a lányom pedig a következő télistennő a sorban.

Fáradt tekintettel ülök az Ovális Irodában, körülöttem zsibong Kratosz, Nüx, Hádész, Kronosz, Thot, Maat és a három Tanács végrehajtó. Pontosabban az egyszem isten közöttük ugyanúgy csendben figyeli az eseményeket, a félvérek tele vannak ötletekkel, amiket a nagyok szinte azonnal kontráznak, hogy miért nem működhet. Hatalmas kakofónia az egész, bennem meg csak a férjem hiánya tátong és a fájdalom, hogy az apja foglya. Én keltettem fel akkor, mert megéreztem, hogy Rheia bajban van, de egyértelmű csapda volt. Otthon vár rám a két legkisebb, rájuk most a menyem vigyáz, mert Éogan illegalitásba vonult, hogy a lent sínylődő hét Őrzővel mit lehetne tenni. De amekkora őrült, le fog menni és a saját kezével rendezi őket. Az apja felszíni megfelelője, én pedig... a férjem távollétében betöltöm az ő szerepét is. Kissé frusztráltan rakom keresztbe a lábaimat és úgy tekintek fel a zajos csapatra.
- Előnyünk vagy sem, hogy a férjem koronája most az én fejemen landolt, de nem ülhetünk a babérjainkon. A fiam most lépett le az apja birodalmába, hogy végezzen a héttel. Vagy összeszedi mindenki az ötleteit vagy én megyek le és a saját kezeimmel csinálom meg a munkátokat. - a hangom fagyos, kimért, érzem, hogy le is fagyott a szoba a szavaimra. De én csak felkelek és úrinősen távozom az irodából. Rosszul viselem a távollétét. Nagyon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
FBI Associate Deputy Director
⌲ Hozzászólások :
15
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Dr. Bree Torres   Kedd 28 Aug. - 15:13

elfogadva
welcome to our family
Anyuka! Örülök, hogy végre itt vagy! Nélküled olyan üres minden, meg apa nélkül is, még magam se hiszem el, hogy ezt leírtam, de hát szeretem a családom.
Ó, és igen ráfért már az Ovális népségre, hogy valaki rájuk pirítson, esetedben fagyasszon. Cool <3
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Dr. Bree Torres
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: