Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Victoria Lockwood

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Kedd Nov. 13 2018, 23:08

Kedd Nov. 13 2018, 22:24

Hétf. Nov. 12 2018, 14:44

Kedd Nov. 06 2018, 00:08

Hétf. Nov. 05 2018, 11:28

Vas. Nov. 04 2018, 22:46

Csüt. Nov. 01 2018, 21:46

Csüt. Nov. 01 2018, 18:09

Szer. Okt. 31 2018, 17:58


Share | 
 

 Leyla Amirkhanov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Népzenész
⌲ Hozzászólások :
2
⌲ Csatlakoztam :
2018. Aug. 29.

TémanyitásTárgy: Leyla Amirkhanov   Szer. Aug. 29 2018, 23:46

Leyla Ebony Amirkhanov
idézet a karakteredről
Leyla, Hörcsi
57
Félisten
Olivia 'FckinPsylocke' Munn
Murados
hetero
saját
Philotész istennő az anyja, az apja pedig Layton Choi néven futó félvér. Ha ez nem lenne elég a nagyapjától Árésztól is örökölt képességet, valamint Kratosztól is. . Természetesen titkolja, mi a képessége, mivel képes olyan fegyvert létrehozni az elméjével, ami nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is képes végezni az ellenfelével. Jelen pillanatban még csak arra képes, hogy katanát hozzon létre, valamint íjat, s nyilat.

useri információk
Óvoda

Megszeppenve szállok ki az autóból, új hely, mert aput máshova helyezték át, azt mondta ez sokkal jobb lesz majd itt nekünk, és nekem is. De ott kellett hagynom a legjobb barátnőmet, Azura ott maradt. Ez így nem ér. A zenedobozkámat továbbra is szorongatom, akkor sem engedem el, amikor az óvónéni megkér rá, szükségem van rá, és hallgatni szeretném. Leülök a padra, el akarok menni innen. Kinyitom a dobozt, anyáék szerint ez egy szomorú dal, engem viszont megnyugtat, most is azért hallgatom, mert éppen sírok. Nem értik meg a felnőttek, hogy milyen az, ha nincs kivel játszanod.
- Mindenki ezt mondja, szerintem meg szép ez a dal. – jelentem ki, amikor az ismeretlen fiúra pillantok. Boldogan ölelem magamhoz a plüssmackót, el is felejtem miért sírtam korábban. Azt mondjuk nem értem miért pislogott nagy szemekkel az óvónéni, és ingatta meg nevetve a fejét apa, anya meg legyintett, hogy butaság csak gyerekek.

Középiskola

Hiába költöztettek fel egy emelettel feljebb, és hiába lett hatalmas rózsabokor az ablakom alatt. Ha Murad be akar jönni, akkor meg is teszi. Én meg csak figyelem, csendesen egy hang nélkül. Habár szólhattam volna neki, hogy csak anya van itthon, de ő is altatót vett be, simán bejöhetett volna az ajtón. Mégis inkább végig nézem a szenvedését, halkan röhögök, ahogy matracot csinál a rózsákból.
- Tudom, tudom, itt foglak várni, ne aggódj. – vigyorgok szélesen. Csak legyek nagykorú, akkor már nem kell Rapunzelest játszanunk. Már az oviban eldöntöttem, hogy az enyém lesz, nem másé, pont azért húztam meg Helena haját is.

Egyetem

Moszkvát választottam, szeretem a szüleimet, de már amúgy is elengedtek, természetesen tartottak attól, hogy fiatalon férjhez mentem, alig estünk ki a gimnázium padjából, amikor már az esküvőt tartottuk. De nem akartam várni, a feleségeként akartam idejönni.
- Te melyik részlegre jelentkeztél? – kérdezem kíváncsian, azt még nem kötötte az orromra, bár fogalmam sincs, hogy fogja bírni a két egyetemet.
- A karmesterire. – vigyorog rám – Legalább dirigálhatok ott.
- Nem sokára milliárdos leszel, cégvezető, kell neked még ez is?- nevetek fel, mindent akar, de legalább van, kell ennél több?
- Persze... Nem sokkal menőbb, hogy a "férjem amúgy karmester is"? – inkább nem válaszolok csak nevetve megyek vele előadásra, tényleg sokkal menőbb, ha azt is tudom mondani, hogy nemcsak cégvezető, és milliárdos, hanem hébe-hóba karmester is.

New York

Elköltöztünk Bakuból, örökre nem élhettünk ott, egyszer meg majd visszamehetünk, de túlságosan is fiatalnak tűnünk. Én még megmagyaráztam azzal, hogy ázsiai vagyok, Murad viszont nem igazán tudta. Így legalább közelebb vagyunk az unokáinkhoz, főleg a legkisebbhez, Allura biztosra veszem, hogy istennő, ahogy a fiam se normális félvér. Ez azért kicsit aggasztó, semmit nem tudok a családomról, csupán annyit, hogy ki az anyám, nem haragszom rá, amiért inkább nevelőszülőknek adott, mivel remekül felneveltek, és minden kis stiklimet elnézték, vagy éppen eltusolták, ha szükség volt rá.
Pakolászok, dúdolgatok, nem is igazán figyelek a csengetésre, amúgy is a pizzákat várjuk, a költözködés fárasztó, és éhes lesz benne az ember, mi meg nagyon sokat tudunk enni. Pont ezért terveztünk kajatúrát is.
- Megyek máris. – teszem fel a függönyt a hálóban, aztán kitrappolok a nappaliba. – Tudod, hogy kitől jött? Nem rendeltem semmit, lehet valamelyik gyerek küldte. – nézem meg a feladót. – Még a nevem is elírták..- hümmögök kicsit. – Baromi nehéz a vezetékneved, ez azért van. Nem láttad ki hozta? Kinyissam egyáltalán? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
POTUS
⌲ Hozzászólások :
33
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Leyla Amirkhanov   Szer. Szept. 12 2018, 22:42

elfogadva
welcome to our family
Akármennyi ellenérzésem van édesapáddal szemben az ő interkontinentális stiklije miatt, de ha rátok nézek és a tetteitekre, akkor nem tudok haragudni. De ha a nevelő szüleid tudták volna, hogy mi előtt is állnak pontosan, akkor érthették volna a kezdeti felhördülést. De együtt vagytok, boldogok és világmegváltó páros vagytok. De nincs más hátra, mint előre, üdv az anyaországodban!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Leyla Amirkhanov
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: félistenek-
Ugrás: