War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Brian Ingram, Desirée Ingram

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:52

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 00:23

Yesterday at 00:09

Szomb. Jan. 19 2019, 19:51

Szomb. Jan. 19 2019, 17:29


Share | 
 

 Murad Amirkhanov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Olajmágnás, karmester
⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Csatlakoztam :
2018. Aug. 29.
⌲ Kor :
59

TémanyitásTárgy: Murad Amirkhanov   Csüt. Aug. 30 2018, 00:01

Murad Elnur Amirkhanov
You hurt my family, I shove your arm up your ass.
Murad, Apa, Nagy Medve
58
Félisten
Chris Pratt
Leylázott
Leylaszexuális
saját
Nincs látványos ereje igazából, de egyszerre fel tudja kapni az egész családját, van érzéke az orvosláshoz is, de egyszer elment konzervatóriumba Leyla után és mire hajba kapott már karmester volt. Ez ér?

Nodame
Óvoda

Mindig uncsi itt. És elég sokszor hagynak itt tovább a szüleim, mindig én értem jönnek a legkésőbb. Apa nagyon elfoglalt, anya meg mindig vele van. Apa mindig üvölt, hogy ne merészeljem apámnak nevezni, mert anyám csalfa volt. Nem tudom mi az, de nem hangzik finomnak. Neki fekete göndör haja van és szinte fekete szemei. Anya vörösesbarna hajú, zöld szemű, szerinte azért mert "ukrán". Azt sem tudom micsoda. De ő szereti a zenét, ami menő. Apa nem enged semmit sem csinálni, mert az örököse jól kell, hogy viselkedjen.
Zsebre dugott kézzel cammogok ki a padhoz az ovi oldalában, amin az új lány ül. Tüstént sietek oda mellé és figyelem, ahogy elmélyülten hallgat egy zenedobozt. Ismerem ezt a dalt, mert anya zeneelmélettel foglalkozik.
- Greensleeves? Miért hallgatod ezt a szomorú dalt, szép lány? - letörlöm az arcáról a kóbor könnycseppet, majd kihúzom magam, ahogy végignéz magának. Jegyezze fel szavamat a világ, én elveszem majd őt. Kiveszek a táskámból egy plüssöt és féltérdre ereszkedem előtte.
A családom megrettent, amikor megtudták, hogy mit tettem. Talán mert tudták, hogy nem nyugszom addig, amíg ez meg nem történik.

Középiskola

A családok főkolomposai már belenyugodtak, hogy azóta sem szakadtam el Leyla mellől. De ha tudnák, hogy mikre tudok vetemedni miatta, akkor ki lennék porolva végtelenül. Nem örülök neki, hogy az emeleti szobába költöztették a szülei, de a kihívás jó. Könnyen mászom meg az ódon kőfalat az éjszaka kellős közepén, Leyla pedig csak óvatosan kihajol az ablakon. Ebben az országban nem nézik ám túl jó szemmel amit mi művelünk, de senki sem állíthat meg. Az utolsó lépésnél csúszok meg és zúdulok a rózsabokorba, halkan átkozódva. Hörcsögöm próbál nem hangosan röhögni, de látom, hogy jól mulat a szenvedésemen.
- Egy perc és feljutok. Csak várd ki. - nézek fel rá szigorúan a sötétben. Kapni fog még amiért ki talált nevetni.

Egyetem

Nagy levegőt veszek, ahogy megállunk a Moszkvai Konzervatórium előtt. Ő választotta ezt az iskolát, én pedig úgy döntöttem, hogy miért ne járhatnék két egyetemre is? A Lomonoszov istenigazándiból a közgazdász papírt adja csak, de itt lehetek a feleségemmel.
- Te melyik részlegre jelentkeztél? - pillant rám, és össze sem kell húznia a szemeit, ma nagyon látszik, hogy koreai.
- Karmesterire. - vigyorgok rá. - Legalább dirigálhatok ott.
- Nem sokára milliárdos leszel, cégvezető, kell neked még ez is? - neveti el magát.
- Persze... Nem sokkal menőbb, hogy a "férjem amúgy karmester is"? - bámulok rá, mint borjú az új kapura, ő meg nevetve bevonszol az első előadásra.

Az Élet

7 gyerek, 12 unoka és még 60 sem vagyok. De élő legendaként emlegetnek, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Azerbajdzsánban a fekete munka és a munkavállalók kizsákmányolása nagyvállalati szinten megálljon. Az egyik kisebb lány, Halima lesz a vállalat következő feje, mert egyedül őt érdekli a gazdaság. A legnagyobb zenetanár-csellista Koreában a feleségével, de van érzésem, hogy sötét titkot rejtegetnek. A többi gyereket leginkább az orvoslás vagy a tudományok érdeklik, főleg Faridot. Leyla nyugtalan az utóbbi időben, főleg amióta megszületett Allura, a családban az első gyerek, akiről születésétől majdnem biztos, hogy istennő. Mi pedig tervezzük, hogy elkezdjük az első váltást. Elköltözni, a régi életünket hátrahagyni, újra kezdeni.
Most pakolunk be a New York-i lakásunkba, amikor csengetnek. Én azt hiszem először, hogy a pizzafutár, de a folyosón távolodni csak egy egyenruhás alakot látok. Akinek a kisugárzása majdnem megegyezik Leylaéval. A küszöbön egy nagyobb doboz, amire annyi van írva, hogy 초이 레이라.
- Szívem, csomagod jött! - viszem be ösztönösen neki a pakkot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
247
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Murad Amirkhanov   Szer. Szept. 12 2018, 15:16

elfogadva
welcome to our family
Van egy olyan érzésem, ha babaként találkozol az unokámmal már akkor is elgügyögted volna, hogy igen neked ő kell. Amúgy nem bánom, ketten vagytok egy egész, és ilyen röpke idő alatt is jó dolgokat tettetek az azeriekkel. Remélem az Államokban is hasonlókat fogtok véghez vinni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Murad Amirkhanov
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: félistenek-
Ugrás: