Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Martin Storm, Soren Salander, Woody Nash

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 20:36

Yesterday at 20:09

Yesterday at 14:07

Yesterday at 13:32

Yesterday at 12:20

Yesterday at 12:18

Yesterday at 07:09

Yesterday at 07:07

Yesterday at 07:05


Share | 
 

 Descendants of the Sun

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Olajmágnás, karmester
⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Csatlakoztam :
2018. Aug. 29.
⌲ Kor :
59

TémanyitásTárgy: Descendants of the Sun   Vas. Szept. 16 2018, 23:40

Emlékszem az estére, amikor elkezdtük a váltást. Könnyes szemekkel néztünk vissza Bakura a magángépről. Sok befejezetlen ügyünk van még ott, de Halima hazatért az ázsiai körútjával, amit a saját startupjával tartott. Tudja, hogy még mennyi mindent kell majd megtenni, úgyhogy helyt fog állni. Farid majdnem extázisban volt, hogy végre nem egy fél világgal arrébb leszünk és gyakran találkozhatunk velük. Alkalmazkodunk az új környezetünkbe, de azt is tudom, hogy hamarosan mint örömszülőknek, találkoznunk kell Héphaisztosszal és Themisszel. Igazán elragadó volt, amikor elmesélte Eiréné, hogy nem Zeusz az apja, mert amióta világ a világ, Héphaisztoszé volt mindig az igazság szíve.
Egy igazi luxus penthouse-t vettünk magunknak, ami nem ér fel az Amirkhanov-palota méreteihez, de sokkal otthonosabbá tudjuk tenni. Nem kell tartanunk újságíró razziáktól sem már, sőt nagy lakberendezési és életviteli magazinok címlapjain is voltunk. Egy modern pár, a világ egyik legkorruptabb országában, egy tradicionális oligarchikus kastélyban. Most már Halimáé a ház, de amennyire tud lázadni vagy az egészet lebontatja vagy úgy átépíti, hogy ne emlékeztessen a rezsimekre.
Nagyon örülnék, ha a pizza lenne az, mert most rendelünk itt először és vagy egy órát babráltunk azzal, hogy honnan kellene a kajának jönnie. Természetesen a Lombardi's mellett döntöttünk, az Államok első pizzériája mellett. Leyla olyan átéléssel tudja mesélni, hogy 1905-ben nyílt meg és az orrom alá is dörgölni egyúttal, hogy miatta van amerikai útlevelünk, mert ő eredendően amerikai és a jus sanguinis és a jus soli is vonatkozik rá, én meg a házastárs vagyok.
De az ajtót kinyitva ér egy kisebb sokk. Elég érzékeny vagyok másokra, ami a tárgyalóasztalnál hasznos, de a távolodó katonai csizmák és a hosszú kék kabát meg a kalap által fedett alakról csak annyit tudok mondani, hogy ja, ez egy hapsi. Aki ugyanazt a fajta kisugárzást ontja magából, mint Leyla, csak erősebben és nagyon szűretlenül. Felemelem a dobozt, amit felteszek, hogy ő hagyott itt és beviszem.
- Szívem, csomagod jött! - szólok neki, majd lerakom az asztalra. Elég súlyos pakk. - Egy férfit láttam a folyosón elmenni. Katona az öltözéke alapján, de biztosra ment, hogy ne lássa senki az arcát. - vonok vállat, majd alaposabban megnézem magamnak a címzést. 초이 레이라
- Choi Leyla... Várjunk, nem azt mondta anyukád, hogy ez volt az eredeti neved, mielőtt fel nem vetted volna a Garayeva-t? Az írás is érdekes. Az első felén tisztán látszik, hogy férfi írta, a második pedig egy kicsit férfiasnak néz ki, de női írás. - felpillantok rá, amikor megjegyzést tesz az Amirkanovra. - A Choi tényleg egyszerűbb. Miért nem akarnád kinyitni? Nem a postai rendszeren keresztül jött, valakinek vagy valakiknek nagyon fontos volt, hogy elérjen ez hozzád. - mutatok a dobozra, majd egy kis ciccegéssel felemelem a fedelet. Fényképalbumok és mindegyikhez tűzve egy levél, egy pendrive és ki tudja még mik lapulhatnak a dobozban.
- Nagyon furcsa érzésem van...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Népzenész
⌲ Hozzászólások :
2
⌲ Csatlakoztam :
2018. Aug. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Descendants of the Sun   Csüt. Szept. 20 2018, 23:10

Pár napja pakoltam be az utolsó könyvet a dobozba, amit magunkkal hoztunk az Államokba. Persze nehéz volt, és még az én szívem is picire zsugorodott, s majdnem eltörtem Murad kezét annyira szorongattam. Viszont akkor is tudom, hogy a lehető legjobb kezekben hagytuk ott a vállalatot. Halima tökéletes igazgató lesz, mi pedig nyugodtan pihenhetünk egy kicsikét, és többször láthatom Faridékat, aminek szerintem ők is örültek.
Egy problémám volt ezzel a lakással, a lovaimat máshova kellett helyezni, bezzeg a palotában elég volt átsétálnom az istállókhoz, ha éppen kedvem támadt díjugratni, vagy díjlovagolni. De legalább otthonosa berendeztük, otthonról tényleg csak a legfontosabb dolgokat dobozoltam be, és raktam fel a gépre.
A függönyöket akasztom fel, amikor a férjem magamra hagy, remélem, a pizza jött meg, mert már nagyon éhes vagyok, és legalább kettőt meg tudnék enni. Akkor is a Lombardi’s pizzáját muszáj megkóstolni először, hát ez volt New York első pizzázója, a többi marad az elkövetkezendő napokra.
- Megyek máris. – teszem fel az utolsó függönyt a hálóban, aztán kitrappolok a nappaliba. – Tudod, hogy kitől jött? Nem rendeltem semmit, lehet valamelyik gyerek küldte. – nézem meg a feladót. – Még a nevem is elírták..- hümmögök kicsit. – Baromi nehéz a vezetékneved, ez azért van. Nem láttad ki hozta? Kinyissam egyáltalán? De igen, anya azt mondta Choi néven voltam anyakönyveztetve, amíg örökbe nem fogadtak. – bólogatok lassan. – Lehet ketten írták rá a nevem. Hasonlóan ír, mint én.. – nézem meg a női írást. – És, ha én nem akarom látni, ami benne van? Erre persze senki sem gondol. – vágok egy grimaszt, már mindegy a doboz nyitva van. Sorra pakolom ki a dolgokat. – Mondjuk ezekért pont nem akartam látni..Ez az összes feljelentés ellenem..- lapozok bele. – Ó, ez a kedvenc gimis verekedésem..- aztán kézbe veszek néhány fényképet, ami nincs albumba rakva, automatikusan ülök le a székre, kissé sápadtan pillantok fel életem férfijára. – Ezek a szüleim cuccai..azt hiszem az apám hozta a dobozt…volt egy fura érzésem, amikor kimentél az ajtóhoz. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Olajmágnás, karmester
⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Csatlakoztam :
2018. Aug. 29.
⌲ Kor :
59

TémanyitásTárgy: Re: Descendants of the Sun   Pént. Nov. 23 2018, 18:36

Minden idegvégződésem az égnek áll amikor szinte lassítva látom az ürgét elsétálni a folyosó végére, szinte lassítva. Az egyenruhája fazonjából ítélve haditengerész, gusztustalanul magas rangban, aki alváshoz is azt hordja. Az aurája szabályosan fekete, érzek egy fajta súlyos fájdalmat lépteiben, amit nem tud lerázni. De nekem meg kell rázni magam és bevinni ezt az asszonynak.
- Hörcsögöm, ha furkóval vernek sem tudom beazonosítani, de nem ember volt az is biztos. Nem is igazán isten, de kirázott a hideg a jelenlététől. - ingatom meg a fejem és vele együtt vizslatom a nagy dobozt. Egy betű sincs arról, hogy ki küldhette, se bélyeg, se bélyegző, ez kézzel lett összerakva és idehozva. Legalább lejött a létráról Leyla, mert estig nem haladtam volna, ha a hátsóját lesem. - No, miután elvettelek az egyik első dolgod volt a friss vezetékneveddel jampizni, úgyhogy pisszt. Abban nagyon sok pénzben merek fogadni, hogy haditengerész, de volt olyan fürge, hogy ne láthassak semmit az arcából és a hajából. Még szép! Ha bomba, akkor sem baj, kaptunk már párat. Tudod mi az igazán ijesztő? Hogy a másik írásra is hasonlít a tiéd, mintha a kettő keresztmetszete lenne. - aztán megteszem amit a haza megkíván és nem pukkan az arcunkba. - Én szeretném látni! - majdnem toporzékolok, de nem érek a tárgyakhoz. Nem nekem jött, nincs ehhez jogom.
- Volt pár abból pedig. Túl könnyen okozunk nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket. Muti! Az amelyiknél én is mehettem utánad, mert beszálltam vagy amelyiknél egy hétre kitiltottak az iskolából annyira drukkoltam? - automatikusan dugom a fejem az aktákba, mindig elkap a nosztalgia ezektől. Halk ámuló hangokkal böngészem, ez tényleg minden stikli egy csomóban. De megüt a hangja, amire majdnem bambán nézek rá, de össze is ugranak a szemöldökeim. - Az apád? Várj, az hogy lehet, azt mondták, hogy csak édesanyád isteni, nem kellene már elföldelve lennie? De... örülök, hogy élnek és jól vannak, csak nem értem igazán. - ülök le mellé. - A kisugárzása majdnem pontosan a tiédnek a másolata volt, de sokkal erősebb változatban és... rohadt nyersen.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Descendants of the Sun   

Vissza az elejére Go down
 
Descendants of the Sun
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Lakások-
Ugrás: