Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Bruna Haraldsdottir, Martin Storm

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 20:36

Yesterday at 20:09

Yesterday at 14:07

Yesterday at 13:32

Yesterday at 12:20

Yesterday at 12:18

Yesterday at 07:09

Yesterday at 07:07

Yesterday at 07:05


Share | 
 

 James Ethan Seo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Sergeant major, ROK-SWC
⌲ Hozzászólások :
2
⌲ Csatlakoztam :
2018. Sep. 21.
⌲ Kor :
108

TémanyitásTárgy: James Ethan Seo   Pént. Szept. 21 2018, 20:45

James Ethan Seo
Feel no remorse, light will be breaking, our freedom is worth it all
Go Jin-sun, Jim, Őrmester
108
félvér
Jin Goo
Házas
heteroszexuális
keresett/saját
Harcra és mások sakkban tartására született. Eleve a születése napján csatolta magához Japán Koreát. A szülei vágya, hogy felszabadító erőt szabadítsanak el, valóra is vált. Jin-sun az elsőszülöttje Philotész istennő és Go Yu Jin gyermekeinek, aki piszok jól játssza a halottat. Pedig tud holtakat feltámasztani és mások érzelmeit manipulálni - a félelemről tud, de az egész skálán hárfázik, pedig nem is tud róla és nem is próbálkozik vele. Retteg attól, hogy az amerikai kontinensre kell tennie a lábát egyszer.

Killer Cinnamon Roll
Vörös könnyek buknak le Haman asszony arcán, ahogy hátba lövik, én pedig a három éves fejemmel kiordítom a lelkemet is. Ő volt elsőnek anyám szolgálólánya, szárnysegédje, majd csatlakozott a mi kis családunkhoz, miután a szüleim megházasodtak. Egy évvel előtte özvegyült meg, amikor a férje megpróbált két falusi gyereket elterelni a japán sereg trappolása elől. Apám könnyedén kapott fel, mintha súlyom sem lenne, pedig mindig azt mondta Haman asszony, hogy sós zsák vagyok. Azon a napon láttam a szüleimet egyedül menekülni. A mi családunk nem futamodik meg megszálló seregek elől, csillogó szerződések ide vagy oda...

- Fiam, az Ellenállás nem csak arról szól, hogy robbantgatunk. - kapok egy atyai fülest, amire a bajtársak próbálnak nem röhögni, én meg csak nagy szemekkel nézek apámra. Minden nap megkapjuk, hogy nem tagadhatjuk le egymást, de anyámmal sem. Mielőtt válaszolhatnék, belép Hee-sung.
- Megérkeztek az amerikaiak, akik segíteni akarnak. - hajol meg, majd beljebb vezeti a párt és... a lányukat. - Mr. és Mrs. Elwood, valamint a lányuk, Eun Ae.
Végignézem magamnak őket. A férfi majdnem két méteres, erős alkatú, az arca számomra nem tűnik eltérőnek a többi amerikaiétól. A felesége pedig olyan, mintha legalábbis félig a mieink közül való lenne. Anyám és apám egyből kihúzzák magukat, én pedig nem értem az okát. Apám a hátamon kezd morzézni ógörögül. Szatírok királya... nimfák úrnője. Ekkor húzom ki magam én is. Királyi család, még ha nem is a helyi léptékekkel, hanem a régi örökségével. Próbálom levakarni a szemeimet a lányról, aki pofátlanul méreget engem, nem titkolva a mosolyát. Az apja rosszallóan pillant rám, amitől egy pillanatra a szüleim is meglepődnek. Senki más felé nem fordul oda Eun Ae, hanem egyenesen elém lép és a kezét nyújtja.
- Alig várom, hogy együtt dolgozhassunk.

- Miért éppen én, Miss Elwood? - mászok fel a tetőre egy sóhajjal a nimfával, aki vigyorogva nézi, ahogy előkészítem a lövőállást. Jóanyám lendületből hatvanezer évet öregedett idegileg, amikor megtudta, hogy az első majdnem önálló küldetésemen 15 évesen esek át. Eun Ae hümmög egy kicsit.
- Érdekesebbnek tűnsz, mint az a rakás vén halandó. A hátad mögött amerikainak hívnak. - úgy érzem, hogy kacérkodik velem.
- Amerikai is vagyok. Az ottani papírjaimon James Ethan Go áll. Itt Go Jin-Sun vagyok. A szüleim még Washingtonban voltak, amikor megszülettem. Aznap annektálták Csoszont. - sóhajtok egyet, majd a távcsövön megkeresem a robbanóanyagot. Ma az égbe repítjük a japánok rendőrségét.

- Eun Ae! - rohanok be a házba, ahol a megrémült immáron feleségem felém fordul, a karján az újszülött lányunkkal, az egyik kezében pisztollyal. - Mennünk kell, itt vannak a vörösök és a japánok is.
- Tegnap szültem, nem lesz az olyan egyszerű. - néz rám, de látom a szemében a félelmet, amikor beront az ajtón az egyik ellenálló és a társa, hogy segítsenek nekünk. Tudják, hogy egy család vagyunk. - Vigyétek a lányunk olyan messzire, amennyire bírjátok. Ne álljatok meg Németországig mondjuk.
A szavaira úgy érzem, hogy kitépnek belőlem egy darabot, de ő gondolkodik racionálisan. Én félvér vagyok, ő egy nimfa, az uralkodói családjukból. Ő összetöri az esküvői fényképünket, és egy táskába teszi, én pedig hozom magammal a zenedobozt, amit a születésemkor vettek nekem Washingtonban a szüleim.
- Tedd apát és anyát büszkévé... Na-rae. - nyomok egy csókot a pici homlokára, majd a nejem is és átadjuk őt nekik, hogy az alagúthoz vezető ajtót kinyithassuk. Ők eltűnnek a mélyben, Eun Ae szorítja a kezemet.
- Készen állsz meghalni? - sóhajt fel, én pedig rámosolygok.
- Mikor volt a halál opció? - nekem a fejemben van egy ötlet. Most megyünk le a térképről és vissza sem jövünk. Sosem köszöntünk el a szüleinktől, mert miért tettük volna. Nincs garancia arra, hogy sikerülhet bármi is. De ha sikerül...

Az otthont kettészakították. Én gyakran megyek át a határon a munkám miatt és a 707-eshez tartozom. Alig van küldetés az aktámban, ami nem egy fekete áthúzás. De mindent azért teszünk, hogy ne robbanjon ki egy háború. Belépek így három hét után a lakásba és a tekintetem a nejemével találkozik. Egy csókot nyomok a homlokára. Van egy kódszavunk. "Elmentem a plázába." Így tudom neki jelezni, hogy nem kérdezhet semmit ha hazajövök, mert nem kap választ. Rang ide vagy oda. Én leszek a kisebb kutya kettőnk biztonságáért.
- A szüleid állítólag lebuktak. - súgja nekem, én pedig végigsimítok a haján.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
238
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: James Ethan Seo   Szomb. Szept. 22 2018, 16:15

elfogadva
welcome to our family
Mégis mit mondjak, hogy ne kerülj a kezem közé, mert pipa vagy rád? Mondjuk lehet anyádék jobban ki fognak akadni, erre fogadni mernék, de ne aggódj mi se maradunk le mögöttük..Ne is lássalak..még!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
James Ethan Seo
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: félvérek-
Ugrás: