Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Soren Salander

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 20:36

Yesterday at 20:09

Yesterday at 14:07

Yesterday at 13:32

Yesterday at 12:20

Yesterday at 12:18

Yesterday at 07:09

Yesterday at 07:07

Yesterday at 07:05


Share | 
 

 Nick Hudson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Bérgyilkos
⌲ Hozzászólások :
1
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 02.

TémanyitásTárgy: Nick Hudson    Csüt. Okt. 11 2018, 15:43

Nick Hudson
Ha az ember harcol valami ellen, ne álljon meg feltett kézzel félúton!
Nick, Fiatalúr
36
vadászok
Jeremy Renner
kapcsolatban
Liaszexuális
canon
Nincs olyan fegyver, modern vagy ősi amihez ne értenék. Az egész életem azzal telt, hogy a fegyverekkel ismerkedtem, bár tény, hogy a stílusomhoz nem passzol mindegyik. Legjobban az íjjal bánok, soha nem vétem el a célt. Ez persze a meglepően éles szememnek köszönhető. Valami retina hibával születtem, amitől a látásom többszörösen erősebb mint bárki másnak. Járatos vagyok a világ összes harcművészetében, és kedvelem a közelharcot. A megszokásnak és a rengeteg edzésnek köszönhetően az állóképességem kiemelkedően jó, szinte soha nem fáradok el. Emellett extrém magas a fájdalom küszöböm, és néhány méreggel szemben már rezisztenssé vált a szervezetem.

useri információk
Részletek a kijelölt katonai pszichológus feljegyzéseiből. (avagy miért nem vettek fel a seregbe.)

Első kezelés: ……. –Kérem, beszéljen a gyerekkoráról, Mr. Hudson!
- Nem volt túl nagy szám. Volt egy apám, egy anyám, meg lett volna egy húgom, de ő már nem tudott megszületni. Egy tanyán éltünk vidéken. Apám keveset volt otthon. Anyám vigyázott ránk, és a házra is.
- Az apja katona volt? Netán valami utazó ügynök?
- Egyik sem. Nem szeretném elmondani, hogy mivel foglalkozott.
- Boldog gyerekkora volt?
- Aha. Gondolom. Már amennyire boldog lehet egy olyan gyerekkor, ahol az apámat alig látom. Nem nagyon emlékszem rá. Gyakorlatilag egyáltalán nem.
- Az anyja milyen volt?
- Kedves, de szigorú. Vasmarokkal fogott, de tudom, hogy nagyon szeretett. Hasonló munkát végzett mint apám, de mikor megszülettem, inkább otthon maradt velem.
- Szóval kiegyensúlyozott gyerekkora volt?
- Igen.
Ja persze, kiegyensúlyozott és boldog. Két vadász gyerekeként, akik természetfeletti lényekre vadásznak, nyilván nyuszikás gyerekszobám volt, anyám meg virágmintás szoknyában sütötte a gofrit reggelire. Nagy francokat. Amint járni tudtam el kezdtek harcra nevelni. De ők legalább normálisan tették ezt és tényleg szerettek.

Ötödik kezelés:……- Tehát,a szülei gyilkosság áldozatai lettek?
- Igen.
- És maga végig nézte, és látta a gyilkost.
- Igen. Nézze, én nem akarok erről beszélni…
- Attól tartok ez elengedhetetlen Mr. Hudson.
- Jó oké….tökmindegy. Na, szóval, január volt, nagyon hideg nap. Emlékszem, apámmal még szánkózni voltunk délelőtt. Aztán este, a szüleimnél aludtam, mert nagyon hideg volt. Zajt hallottunk. Apám pisztolyt nyomott a kezembe, és az ágy alá bújtatott, ahogy gyakoroltuk. Ott voltam végig, míg az az undorító szörny lemészárolta őket. Egy szót sem szóltam, és még 2 napot kuporogtam az ágy alatt a megalvadt vértócsák között, mire a nagyapám rám nem talált és haza vitt.
- Azt hiszem, a szörnyeteg, amit látott nem valódi. Csupán az agya vetítette oda, hogy megmagyarázza valahogyan a történteket.
- Lehet, ha maga mondja.
Oda vetíteni. Persze… tudom mit láttam. Az a valami, ami szét marcangolta a szüleimet egy démon volt, egy olyan teremtmény, amely nem ismer könyörületet. Akkor, ott az ágy alatt kuporogva megfogadtam magamnak, hogy meg fogom keresni, és meg fogom ölni, és minden más ilyen lényt is, ha ez kell ahhoz, hogy több gyermek ne élhessen át ilyen rémségeket.

Nyolcadik kezelés: …..-Mondja, jól értem, magát a nagyapja katonának nevelte?
- Igen, ő is az volt. Egy valódi régimódi katona, és minden érzelem teljesen idegen a számára. Akkortól, mikor hozzá kerültem nem emlékszem semmi félre szeretetre. Mintha egy olyan házban életem volna, ahol minden fal jégből van. Soha nincs hozzám egy jó szava, nem dicsér meg. Csak alázni tud. Onnantól kezdve, hogy ő magához vett, olyan volt, mintha katonai kiképzésre mentem volna. A földön aludtam egy matracon, semmilyen személyes tárgyam nem volt. 10 másodperc alatt kellett ruhát hajtanom, 15 percem volt enni, bármilyen forró is volt az étel. Minden nap 5 órakor kelés, több kilométer futás. Utána edzés, edzés. Iskola csak annyi, amennyi nagyon kell. Így telt az egész gyerekkorom. Soha senki nem szeretett, nem voltak korombeli barátaim. Soha nem volt barátnőm a mostani előtt.
Hát igen, a dokinak itt fenn akadtak a szemei. És ha tudná, hogy ez csak a felszín. A testi fenyítést, és a lelki terrort ki is hagytam. Hogy ennek a környezetnek hála, én sem tudok már szeretni, egyszerűen elfelejtettem, hogy hogyan kell. Egyetlen egy embert tudok szeretni, Ameliát, a barátnőmet. Aki ugyan úgy vadász, mint én, és nem mellesleg, egy munkát happolt el előlem annak idején, majd mikor ezt szóvá tettem, agyon vert. Ő álmaim nője, és neki köszönhetem, hogy kb normális ember vagyok.

A tízedik kezelés után a doki egy hatalmas „Elutasítva” feliratot pecsételt a kartonomra. Hát ez van, ez nem jött össze. A sereghez nem vesznek fel pszichopatákat. De nem is baj, Underwood úgysem repkedett volna az örömtől, hogy felmondani készülök. És így Liától sem kell hónapokig távol lennem. Vissza tekintve, szín tiszta nyereség volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
238
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Nick Hudson    Hétf. Dec. 03 2018, 11:55

elfogadva
welcome to our family
Remélem, hogy hamarosan sínre kerül az életed, és nem úgy, mint József Attilának. Egyébként meg lehet egymásra vagytok jó hatással a másik kis vadásszal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Nick Hudson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Hospital- Elee&Nick

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: vadászok-
Ugrás: