War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Brian Ingram, Desirée Ingram

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. 3 Márc. - 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 1:52

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 0:23

Yesterday at 0:09

Szomb. 19 Jan. - 19:51

Szomb. 19 Jan. - 17:29


Share | 
 

 Taedra Wecht

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

geek istenség

⌲ Foglalkozás :
Livestreamer
⌲ Hozzászólások :
7
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2018. Oct. 27.

TémanyitásTárgy: Taedra Wecht   Szomb. 27 Okt. - 4:42

Taedra Sabrina Wecht-Newton
They aren't ready for you to be strong
Taedra, Tae, O-Tae
580
görög istenség
Coco Rocha
Luciferné
heteroszexuális
canon/keresett/saját
Thanatosz és Harmonia lánya, vagyis Kratosz és Nüx meg Árész és Aphrodité unokája. A tömeg balesetek és természeti katasztrófák által halált haltak istennője. Az apja az Egyesült Államok alelnöke és a neje egyetlen gyereke eddig. A baj csak az, hogy az túlzottan az anyjára meg Kratoszra ütött. Lobog, könyörtelenebb az apjánál, lelkiismeretesebb a saját anyjánál. Tűzszívű szolgája a nagybátyjának, aki a Végzet. Kerül mindenkit, mert szédülékenységet okoz. Fiatalabb az Őrzőnél, most gyakorlatilag a csicskája. Hiába Hádész a holtak ura, őt csak csernobil és fukushima idején látta. Megvan a saját szerepe a körforgásban, de Eosphoros mindenre más fényt vetett.

seven deadly sins for all i care
1919. március 1.

Hegektől senyved a testem és főleg a lelkem. Az első pillanatban  tudtam, hogy az én képességem nem ajándék. De még mindig akárhányszor elkeveredem valahová, akkor megilletődöm. Megrettent tekintettel rohan hozzám Philotész és a csuklómnál von magukhoz.
- Hogy kerültél ide, O-Tae? - súgja nekem görögül, én pedig csak vállat vonok, ahogy körülnézek a tömegen. Ez egy tüntetés. Március elseje van. Sam-il...
- Nem tudom, fogalmam sincs, egy perce még New Yorkban sétáltam. - rázom meg a fejem, a gyomrom görcsben. Összenéz az ellenállók egy része Elwoodékkal.
- Ebből vérfürdő lesz. - sóhajt fel a félvér férfi, majd villámgyors parancsokkal elkezd alakzatokat felállítani, az én szemeim pedig megtelnek könnyel.
Elkerülhetetlen... Ha én itt vagyok, akkor... Lenézek a remegő kezeimre, amikor egy kezet érzek a vállamon, amire szinte lassítva pillantok fel, majd a tulajára. Eosphoros. Belém fagy a halál is egy pillanatra.

1919. október 10.

Én csak egy takaróba bugyolálva nézem ahogy az ágy végén sír a fiam, az apja, Eosphoros pedig majdnem megszakadó szívvel nézi a jelenetet. Mögötte felbukkan a nagyapám és a nagyanyám, valamint Éogan. Az utóbbi előre lép és megnéz engem.
- Gyakorlatilag katatón a depressziótól. Létezik ilyen erejű dolog szülés után. - majd felveszi a fiam és az apjának adja.
- Nem fog tudni együtt élni ezzel az emlékkel. Tönkre fogja tenni. - ingatja meg nagyanyám a fejét és a nagyapámra pillant.
- Akkor nincs választásunk. Felejtenie kell. Mindent. - itt Eosphorosra pillant Kratosz, aki inkább némán kisomfordál a szobából a gyerekkel a karján.
Én pedig... elfelejtem, hogy anya vagyok, hogy mit tettem egy évig és hogy Eosphoroshoz kötöttem az életem. Mindent ami fontos. De kaptam Eosphorostól egy búcsúajándékot. Rajta kívül és a közvetlen rokonaimon kívül egyetlen férfi sem érinthet meg anélkül, hogy ne érezzen pokoli fájdalmat.

Napjainkban

- O-Tae! - kopog be Eli az irodámba, én pedig felpillantok rá. - Gyere, kész a szett, Luci már streamelni akar.
- Ennek kapcsán... én miért csak vele dolgozom együtt mindig? Csak az ünnepi különkiadásokban lehetek a többiekkel. - állok fel lassan, ő pedig vállat von.
- Ő is és apa is ehhez a felálláshoz ragaszkodnak, eszméletlen nézőszámot generáltok. Meg nálatok be kell kapcsolni a kamerát. Láttad már a chatet. - vigyorog rám, én pedig bólintok, majd elindulok lefelé a külön livestream terembe. A nyakamban dobog a szívem, majd megállok, ahogy meglátom, ahogy egy magasabb fiatalemberrel beszélget vidáman, aki úgy köszön el tőle, hogy "jó munkát, apa". Csak egy kis biccenéssel köszönök neki, amikor elhalad mellettem, de mielőtt szólhatnék, a vállamra teszi a fiú kezét.
- Hatalmas rajongó vagyok, a metróról nézni fogom a streamet. - én pedig csak bólintani tudok, mert nem rogyott össze fájdalmában.
Érdeklődve, szinte várakozva nézi a jelenetet Lucifer, amire én csak elsietek mellette.
- Próbálok kevesebbet okoskodni a mai streamben. - közlöm vele kurtán, most kicsit ingersokkos vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
247
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Taedra Wecht   Kedd 30 Okt. - 20:20

elfogadva
welcome to our family
Drága picikém, nem is tudom mit mondjak. Szeretném már végre látni, hogy megtaláltad a helyedet közöttünk. Helyre jön a kapcsolatod apáddal, és végre kinyitnád a szemed, mert nézel, de nem látsz. Azért szeretlek, ha lehet ne késs a következő órádról. <3
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Taedra Wecht
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: