War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Brian Ingram, Desirée Ingram

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 00:23

Yesterday at 00:09

Szomb. Jan. 19 2019, 19:51

Szomb. Jan. 19 2019, 17:29

Szomb. Jan. 19 2019, 13:38


Share | 
 

 Elizabeth Wecht

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Second Lady of the United States
⌲ Hozzászólások :
2
⌲ Csatlakoztam :
2018. Nov. 01.

TémanyitásTárgy: Elizabeth Wecht   Csüt. Nov. 01 2018, 18:09

Elizabeth Marina Wecht
Those who lives in harmony with themselves lives in harmony with the universe.
Harmonia, Liz, Rin-rin
kortalan
görög istenek
Amanda Seyfried
férjezett
heteroszexuális
canon/keresett
A szépség, vidámság, a művészetek és az eszményi rend védője, az embereket összekötő szeretet és a polgári összefogás istennője. Árész és Aphrodité lánya, gyakorlatilag mindkét szülőjét le tudja csípőből tagadni, mert senkire nem ütött. Híres a története, a halandók szeretik az elátkozott istenségeket. A halandó Kadmosz felesége volt először, de az anyja gyakorlatilag átkot tett a frigyre és végig kellett néznie, hogy odavesznek a gyerekei. A történet végén Elüszionban kötött ki Kadmosz mellett. Ami tévhit, mert visszatért az Olümposzra és inkább megmaradt csendes figyelőnek Erisz őrületei miatt.

useri információk
Sötét... Minden olyan sötét. Pedig fent van a nap, beragyogja a szoba minden pontját és akár fürdőzhetnék is benne, de a lelkemben sötétség ül. Mindent elveszítettem. Anyám gyakorlatilag átkot szórt rám, de Zeusz... őt is megtépném. Adjuk a halhatatlan fattyú lányt egy halandóhoz, aztán nézzük végig, ahogy mindenki meghal körülötte és kisemmizi az élet. A könnyeim fojtogatnak. Mit vétettem én, hogy ezt kaptam. Megérzem apám jelenlétét és visszakézből vágok egy vázát a feje mellé. Tudja, hogy nem neki szól, hanem a helyzetnek, úgyhogy csak egy nagy sóhajt kapok.
Nem ragyogtam nagyon-nagyon sokáig. Lefogadom, hogy Erisz maximálisan kihasználta, hogy az elméleti ellenlábasa nincs az egyenletben.

Csendben lépdelek Thanatosz mellett. Ő nem fossa a szót velem ellentétben, aki felügyelet nélkül 24 órát képes végigcsacsogni. Apám nevelt fel, sokszor hangosan közölte velem, hogy kiülteti magát a muskátlis ládába azért, ahogy kamaszlányként néztem Thanatoszra ha a többi isten balsorsára a felszínre a keverte a kötelesség. Nem voltam benne biztos, hogy tökéletesen, de megértettem mondjuk Panakeiát. A sötétségért sóvárgó fény. Ő halkan megtorpan, én pedig kérdően nézek rá és úgy fordulok felé. A kezében egy szál fekete rózsa, nekem pedig elakad a lélegzetem. Egyetlen helyen nőnek ezek, ő pedig felteszem, hogy lopott egyet nekem az anyjától. Egy boldog mosollyal vetem magam a nyakába, amin ő is látványosan meglepődik.

A világ tökéletes, amikor láthatom, hogy milyen képet vág Thanatosz a lányával a kezében és gügyög neki. Ez egy család, nem egy álomnak burkolt kínszenvedés. Lent sétálunk, már három hónapos a kisasszony, amikor meglátogatjuk Kerberoszt. Hádész szerint imádni fogja az ebét, úgyis halálistennő. És... Valóban. A kicsi csak úgy kapadozik a kutya felé, én pedig pislogok.
- Tetszik, mi, O-Tae? - gügyögi az apja, amire felnevetek.
- O-Tae? Ez meg honnan jött?
- A számból. - néz rám és feleli visszakézből, amire még jobban nevetek.

A lány tekintete üres, amikor ellép tőle az Őrző, én pedig ott omlok össze megint. Én egyszer már megsemmisültem, miért kell neki is átmennie ezen? De nem magamat sajnálom most. Eosphorost és a csecsemő unokám inkább. Mindenkit meglepett amikor a lányunk bejelentette, hogy hozzá megy, az már majdnem kisebb sokk volt, hogy akkorra már a gyereküket várta.

- Rin-rin, mindjárt indulás. - telefonál az irodámba Holly, én pedig csak csendesen nyugtázom és felkabátolok, hogy a kocsihoz menjek. Örültem volna egy nyugodt estének otthon, de anyósék ki akarnak mozdulni és természetesen a városban az elnök kedvenc együttese. Titokban a férjemé is tudom, mert néha amikor elfelejtkezik magáról, akkor az ujjaival dobol egy-egy számot.
Eli... Mellettünk Holly ragyogó szemekkel figyeli az öccsét a színpadon sziporkázni. Ami furcsa, hogy Eosphoros áll a billentyűknél, mert tudott róla, hogy zongorázik, de inkább a halk versenyzongorista típus, aki az utolsó molekuláig a kottát követi. A nyitószám erős kezdés volt, kíváncsi vagyok magamban leginkább.
- Helló, Washington, mizu? Amint látjátok, ma Jim nem tud a billentyűknél állni, mert eltörte a bokáját, innen kívánunk neki jobbulást. Úgyhogy ma este a livestreamjeink legendájának egyik fele Luciferé az öröm. Ebben a pillanatban teszünk közzé egy listát egy nagyobb titkunkról. Két hülye egy pár, igaz? Tehát választ kaptok arra, hogy honnan jönnek azok a büntető tempójú számaink. Üdvözöljük a színpadon Taedra Wecht-Newtont, a legenda másik felét, Lucifer nejét. - a beavatottak körülöttem majdnem hallhatóan pislognak a szívdobbanásaikkal egyenlő ütemben. A férjem szerintem kardiológusra szorul, ahogy a lányunk bevonul egy balkezes gitárral.
- Rin-rin! - sikítozik a nyakamban majdnem Holly, én pedig csak összefonom a karjaimat és úgy mosolyodom el, ahogy felcsendül a dal, amit Passionate Starmine-nak kereszteltek el és gyakorlatilag a lányom és a férje duettje.
Milyen illő. Végre egyenesben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
247
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Elizabeth Wecht   Csüt. Nov. 22 2018, 21:47

elfogadva
welcome to our family
Örülök, hogy azon a koncerten sikerült elrángatni Sophrosyne-t, akinek mondjuk a párja is fellépett, de tudjuk milyen. De, ha nincs ott a férjed feje lerobban a nyakáról, márpedig arra nincs szükségünk, pedig őt az egyik legnehezebb felbosszantani. Na, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy végre megint normális az unokám, ti is. Az élet szép..mondjuk..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Elizabeth Wecht
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: