Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Berserk Halldor, Neda Bousaid

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:18

Yesterday at 22:23

Yesterday at 22:05

Yesterday at 20:54

Yesterday at 20:28

Yesterday at 17:47

Yesterday at 15:28

Yesterday at 13:20


Share | 
 

 Annalee Agrona

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

kelta istenség

⌲ Foglalkozás :
Törvényszéki antropológus
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2018. Aug. 27.

TémanyitásTárgy: Annalee Agrona    Szomb. Nov. 24 2018, 23:57

Annalee Agrona
Trust noone! Even your shadow leavs you in the darkness
Morrigan, Fantomkirálynő
Kortalan
Kelta istenek
Katheryn Winnick
családi állapotom....bonyolult
Heteroszexuális
canon
A Halál istennője. a Háború úrnője. Fantomkirálynő. A Hármas Istennő. A Hold istennője. Sok néven élek, sok formában. De valóban, az éjszaka, a Hold, a halál, a sötétség, és a tél istennője vagyok. Szellemek egész hada kísér utamon, és ha valakinek megjelenek holló képében, az illető hamarosan meghal. Az Újpogány vallások fő istennője lettem, bár régen is közöm volt a boszorkánysághoz Nem én vagyok a mitológiák legkedvesebb istene, de nem is akarok az lenni. Szeretek halálhozó vészmadár lenni.

useri információk
Sötétségből és hidegből születtem az idők hajnalán. Mikor a fák még mind csupaszon meredtek a hamuszürke ég felé, amikor testvér a testvér ellen fordult, mikor az első fegyvert felemelték, akkor léptem én ki a homályból, hogy elfoglaljam méltó helyemet fájdalomból, könnyekből és vérből emelt trónusomon. Nem kellett sok időt várnom, míg az ember, ezen alantas teremtmény rá nem jött, hogy jobb lesz neki, ha a kegyeimet keresi. Hogy áldozatokkal, és véráztatta kezekkel elodázhatja az elkerülhetetlent, és megnyerve jóindulatomat még néhány szánalmasan rövid évig dagonyázhat a sárban. A drudiák voltak ennek a legnagyobb mesterei, így akiket méltónak éreztem rá, azokat varázserővel ruháztam fel. Áldozatot, és imádást vártam cserébe, és meg is lett az eredménye. Hamarosan egész kultusz alakult ki körülöttem, én pedig fürödtem a dicsőségben és a brutalitásban. Szerettem azt az életet. Hogy a katonák csata előtt imádkoztak hozzám, hogy kíméljem meg az életüket, amit persze nem tettem meg. Szerettem hallgatni az özvegyek és árvák fájdalomittas zokogását, szinte fürödtem a vérben. Holt lelkek egész hadát állítottam a szolgálatomba, így nyertem el a Fantomkirálynő nevet. Banshee-k voltak a szolgálóleányaim, és halott katonák őrizték épségemet.
Senki sem tudott megszelídíteni, kivéve egyetlen egy férfit. A semmiből cseppent az életembe, szöges ellentéte volt mindannak ami én vagyok. A természet, az élet, és a nyár és a Nap megszemélyesítője volt ő,és azonnal meg találtuk a közös hangot. Talán azért is, mert ilyen jól kiegészítettük egymást. Fel osztottuk magunk között az évet, 6-6 hónap jutott mindkettőnknek, amiben a másik pihent és erőt gyűjtött.
Évszázadok teltek el békében, ám egyetlen szívfájdalmunk mégis akadt. Soha nem sikerült gyermeket nemzenünk, így mielőtt kedvesem téli pihenőjére vonult volna, megengedte, hogy keressek magamnak egy életerős halandó szeretőt. Egy fiatal katonára esett a választásom, aki duzzadt az élettől, és brutális harcosnak bizonyult. Nem kellett sok hozzá, hogy kiderüljön, mit gondol a nőkről, így nem volt hosszú életű. Nehezen viselem, ha le néznek, és semmibe vesznek. Mikor meg tudtam, hogy végre várandós vagyok, fel kerestem, de a jó hír közlése helyett ki ontottam a beleit. Nem érdemelte meg, hogy ismerje a lányát, a párom pedig nem akart részt venni a gyermek valódi nevelésében. Persze szerette, és gyakran játszott vele, de semmi több, nem akart az apja lenni. Így lett az én kis Halálmadaram kegyetlen és hidegvérű boszorkány, ízig-vérig az én lányom.
Ő segített megszöknöm leigázóim börtönéből is, és a Földre hozott. Elveszettnek, és kiszolgáltatottnak éreztem magam, egészen addig, míg meg nem tudtam, hogy Deidre gondoskodott róla, hogy legyenek követőim még a modern korban is. Addig sugdosott néhány embernek, míg szépen lassan ki dolgozták az újkori boszorkány-vallást, és engem helyeztek a középpontba, bár ők ezt nem tudják. Fogalmuk sincs róla, hogy imádhatják bármelyik görög, vagy skandináv istennőt, valójában mindig hozzám és kedvesemhez fognak imádkozni, elvégre mi vagyunk ennek a vallásnak a központi alakjai.Büszke vagyok a lányomra, remek munkát végzett, mint mindig. Egyedül a z áldozatokat keveslem, elvégre a kenyér és a bor mégsem emberáldozat, de azzal kell beérnem, ami adatott. Ez is több, mint ami szerencsétlen társaimnak kijutott.
Ahogyan haladnak előre az évek, egyre inkább forr bennem a düh, legyőzőinkkel szemben. Tisztességtelen volt az a játszma, amiben fölénk kerekedtek, és ezért bűnhődniük kell. Ha az lesz az utolsó tettem életemben, akkor is elveszem tőlük jogtalanul szerzett hatalmukat, és át adom azoknak, akik megérdemlik. Akik csendben szenvednek a mélységben, vagy tengődnek a Földön, míg ők luxusautókban pöffeszkednek, és kényük kedvük szerint játszanak a világgal. Épp olyan kicsinyesek, mint a gyermek, aki addig tépi társának a haját, míg az oda nem adja neki az üveggolyókat, hogy azután unottan pöckölgethessek őket, majd ráunva eldobja, hogy az egész összetörjön. Nekik fogalmuk sincs róla, mit jelent együtt lélegezni a Földdel, de én el fogom hívni ezen világ minden szülöttét, hogy megtanítsam nekik a fájdalmas leckét.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
POTUS
⌲ Hozzászólások :
41
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Annalee Agrona    Vas. Nov. 25 2018, 12:38

elfogadva
welcome to our family
"Néha végül nyereségnek bizonyul az, amit veszteségnek tekintünk, néha a nyereségről derül ki, hogy veszteség." - Louis Zamperini

Légy vészmadár, anyamadár. Lehet, hogy a jövő téged is jobban megtépáz csak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Annalee Agrona
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: kelta istenek-
Ugrás: