Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Berserk Halldor, Neda Bousaid

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:18

Yesterday at 22:23

Yesterday at 22:05

Yesterday at 20:54

Yesterday at 20:28

Yesterday at 17:47

Yesterday at 15:28

Yesterday at 13:20


Share | 
 

 Zeus - Hera; high heels

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Billionaire Investor
⌲ Hozzászólások :
13
⌲ Tartózkodási hely :
James Bradshaw State Jail
⌲ Csatlakoztam :
2018. Nov. 30.

TémanyitásTárgy: Zeus - Hera; high heels   Szer. Dec. 05 2018, 12:46


A mai napon szabaddá tettem. Megtisztítottam minden hivatalos teendőtől. Az évek meg a rutin jól példázzák, hogy ha Héra a figyelmem igényli, akkor a teljes figyelmemre van szüksége. Noha jelen esetben nem az ő óhaja szerint fogja megkapni azt a bizonyos figyelmet. Tulajdonképpen be sem jelentettem, hogy jövök. Nem érdekel, hogy mennyire elfoglalt – vagy legalábbis mennyire elfoglaltnak mutatja magát. A körmére kell néznem. És még csak nem is jó kedvemből, mert lényeges szerepe volt abban neki is, hogy előhozattam az ártatlanságom bizonyító felvételeket és kijöttem a börtönből. Sajnos nem érek rá nyaralni, amikor ő Heracles körül legyeskedik. Legutóbb sem lett túl jó vége.
A klinika azon részlegére is könnyedén bejuthattam volna, ami csak az itt dolgozók számára érhető el, ahol a feleségem panorámás irodája is található. Elvégre hivatalosan is házasok vagyunk attól függetlenül, hogy a nevemet nem vette fel. Gondolhatod, hogy nem volt egy nagy ceremónia. Lényegében egymáshoz sem szólva aláírtuk a papírokat és ment mindenki a dolgára. Nem csak azért volt ez ilyen puritán módon megoldva, mert ez a sokadik házasságunk volt „halandó létünk” során, hanem azért is, mert épp pikkelt rám, én meg rá.
Visszakanyarodva a lényeghez, a férjeként is átsétálhattam volna a szigorú biztonsági kapun egy vendég belépőkártyával. De nem tettem így. Felvettem egy csinos irodista alakját és úgy léptem át a klinika ezen szárnyába. Egyrészt, ma nem fűlik a fogam az adminisztrációhoz. És még hogy én jelentkezzek be nála. Fordítva azért még nem ülünk a lovon. Másrészt, ami fontosabb, az ügyvédeimen kívül még nem tud róla senki, hogy szabadlábra helyeztek. A sajtóközleményt már előkészítették, de első utam ide vezetett. Előbb mindenképp Hérát akartam szembesíteni a kérdéseimmel.
Én magam elrejtem a jelenlétem, de érzem, ahogyan ő közeledik. Árad belőle a magasztos, istennői kisugárzás. Szinte már visszaszámolok, hogy mikor fog belépni az ajtóm. Négy, három, kettő… egyre pedig nyílik az ajtó, az arcomon pedig igazán rám jellemző, egészen önhitt, széles mosoly terül el. Igen, ezt akartam látni. Látni akartam, hogy milyen arcot fog vágni, ha itt talál bejelentés nélkül. Elvégre azt sem kötöttem az orrára, hogy kijöttem. Bejelentés nélkül úgy pöffeszkedem a királynő asztala mögött a székében, mintha otthon lennék.
- Hello, édes. – Formás lábaim leveszem az asztalról és azt megkerülve valamivel közelebb sétálok. Oh, igen formás, tekintve, hogy még mindig az egyik itt dolgozó nő alakját viselem. Bár feltételezem, ez nem fogja meggátolni abban, hogy rövidesen felismerjen. Ismeri az arckifejezéseimet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Csatlakoztam :
2018. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Zeus - Hera; high heels   Szer. Dec. 05 2018, 20:45

Mindig is a csecsemő osztály volt a kedvencem. Szeretek az újszülöttek között lenni, itt minden olyan békés. Általában amikor itt vagyok velük és nincs egyéb okok, hogy sírjanak akkor békésen alszanak. Szeretem elnézni őket és azon gondolkozni vajon mi lesz velük ha felnőnek.
Most egy két napos kislány mellett állok, ő egy csodagyerek. Az anyukája úgy tudta ő soha nem lesz képes szülni. Az orvosok azt mondták, hogy egy bizonyos szindrómában szenved és ezért ha eljön az idő amikor majd gyereket szeretne mesterséges úton próbálkozzanak. Erre itt van ez a csöppség, aki hirtelen jött a szülei életébe. Alig fél éve voltak együtt amikor a nő megtudta, hogy terhes. Először megijedt, hiszen olyan friss volt a kapcsolat, de szíve mélyén tudta ez az a férfi akire mindig is várt. Így megtartották és ezekben a percekben boldogabbak, mint valaha.
Végignézek a többi csecsemőn is mielőtt magukra hagynám őket. Sajnos egyéb elfoglaltságaim is vannak, így nem tölthetem itt az egész napomat. Kisétálok az ajtón és a lift felé veszem az irányt. A nővérek sürgölődnek körülöttem, mindenki intézi a dolgát. Az én klinikámon egyébként is csak a legjobb szakemberek dolgozhatnak. Nem engedhetem meg, hogy bárki olyan bekerüljön aki rossz hírnévben tűntetné fel a helyet.
Beszállok a liftbe és megnyomom a gombot, és bár három szinttel lejebb szeretnék menni a következő szinten is megállunk. Egy apuka és a fia szállnak be. Elnézem őket, megérzésem szerint az apuka egyedül nevelheti fiát. Ez látszik is rajtuk, persze akárki nem venné észre, de engem nem lehet becsapni. A lift cseng egyet. Az én szintem. Miközben kiszállok, még gyorsan rámosolygok a kisfiúra, ő vissza rám és már csukodik is az ajtó.
Elindulok az irodám felé. Ma még nagyon sok dolgot kell elintéznem. Remélem az irodai feladataimmal hamar elvégzek és mehetek a megbeszélésekre. Este pedig egy régi ismerőssel kell találkoznom.
Ahogy betoppanok az irodába, ledöbbenek, egy nő ül az asztalom mögött. Mielőtt még bármit is mondhatnék, megszólal.
- Édes? Mégis mit…? – elhallgatok és elgondolkozok. Hát persze!
- Zeusz! – mikor rájövök, hogy ő az már egy kicsit ingerültebben folytatom. Nem örülök neki, hogy ilyen hamar újra látom, főleg, hogy tudtom szerint ő börtönben van.
- Mit keresel te itt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Billionaire Investor
⌲ Hozzászólások :
13
⌲ Tartózkodási hely :
James Bradshaw State Jail
⌲ Csatlakoztam :
2018. Nov. 30.

TémanyitásTárgy: Re: Zeus - Hera; high heels   Csüt. Dec. 06 2018, 10:01


Ezt már szeretem. Amikor szikrákat szórnak Héra szemei. Tulajdonképpen néha el is gondolkodhatnék, hogyha az ő szeméből jönnek ilyen „szikrák”, hogy lehet, hogy én vagyok a villámok ura és nem ő. Mit mondhatnék, mindig nagy tehetséggel hoztam ki a sodrából, hosszú évezredek óta így van ez. Akkor is, ha legtöbbször nem volt szándékos. Ő számomra a legfontosabb istenség, ehhez kétség sem fér. Kevés olyan alkalom volt, amikor szándékosan akartam bántani. De visszatérve arra, hogy mennyire szándékos, vagy sem a bosszantása, a mostani az.
- Nyilvánvalóan téged. –És nyilvánvalóan nem erre volt kíváncsi, de nem zavartatom magam. Bársonyos hangon felelek. Női alakomban még magassarkúban is szemmagasságban vagyok a feleségemmel. Ritka alkalmak egyike, amikor nem kell rám felnéznie. – Mit gondolsz? Szerintem egészen jól áll nekem a rövid haj. Még így is. – Célzok külsőmre, közben könnyelműen szoknyám derekára tűzött belépőkártyáért nyúlok. Rajta igazolványkép, név, pozíció. – HR manager. Hm. – Utóbbit ki is mondom, majd elgondolkodva hümmögök egyet. Aztán már az irritáló mosolyommal tekintek Hérára. Nem az én arcom tekint vissza rá, mégis ezer közül is felismerhető a női vonásokra ülő kifejezés. – Mennyit kereshetek? – Megint csak szórakozok. De legalább jól szórakozok. A legkevésbé sem érdekel a nő fizetése, tulajdonképpen vele kapcsolatban semmi.
Ennyi azonban nekem is elég volt a bohóckodásból megmozgatom vállaim és szerte oszlatom az engem körülvevő illúziót, ismét felvéve valós alakomat, Jace Whittakerként. Immár le kell néznem, hogy Héra szemeivel találkozhassak.
- Azt hallottam, új testőrt fogadtál. Talán baj volt a régivel? – Úriasan teszem fel a kérdést, kimérten, mintha csupán azzal lenne problémám, hogy mit váltogat, miért nem volt jó a szerződése az előző testőr céggel, szórja itt a pénzt. De mindketten tudjuk, hogy a legkevésbé sem erről van szó. Most már tudja, hogy tudom. Heracles miatt vagyok itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Csatlakoztam :
2018. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Zeus - Hera; high heels   Csüt. Dec. 06 2018, 20:39

- Látom nagyon humoros kedvedben vagy – feleslegesnek tartom bármelyik kérdésére is válaszolni, úgyis csak szórakozik. De nekem valahogy ehhez ma nagyon nincs kedvem. Jobb lett volna a mai nap nélküle, ami így is elég feszültnek ígérkezett. Még magamnak se vallanám be, de örülök, hogy látom. Jó, hogy hagyta ezt az ostoba és felesleges börtön dolgot és nem időzött bent túl sokat.
- Nem volt vele semmi gond, csak a feleségével Európába költözött. Nekem pedig szükségem volt egy olyan testőrre, aki az élete árán is megmentene – végül is van ebben is valami igazság. Bár nem vagyok annyira közszereplő, hogy bárki az életemre törne, de ki tudja, nem árt az óvatosság. Heracles pedig egy tökéletes választás erre a feladatra. Ugyanakkor persze nem ez az igazi okom, hogy őt fogadtam fel magam mellé. Terveim vannak vele kapcsolatban, de eszemben sincs ezt a férjem orrára kötni. Ha eljön az ideje, úgyis mindent meg fog tudni.
- Ugyan nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar a eljut hozzád a hír. Ennél többre tartottam Heraclest, hogy rögtön hozzád fut – szóval gyanakszanak. Talán nem is olyan nagy baj ez, egészen addig, amíg úgy gondolják, hogy csak Heraclessel vannak terveim. De azért nem árt óvatosnak lenni és odafigyelni a fiúra.
- De nem érek rá egész nap veled foglalkozni, bármennyire is szeretnék. Szóval, ha csak azért jöttél, hogy Heraclesről csevegjünk, akkor kár volt idefáradnod. Megnyugodhatsz, nincs semmiféle hátsó szándékom vele – próbálnám rövidre zárni ezt a beszélgetést, hogy minél előbb visszatérhessek a munkámhoz.
- Már réges régen megbarátkoztam vele, tudod akkor, amikor nekiadtam a lányunkat, Hébét. Ugye emlékszel még? - ez még hihető is lehetne, csak nem biztos, hogy Zeusnak. Ő túl jól ismer engem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Billionaire Investor
⌲ Hozzászólások :
13
⌲ Tartózkodási hely :
James Bradshaw State Jail
⌲ Csatlakoztam :
2018. Nov. 30.

TémanyitásTárgy: Re: Zeus - Hera; high heels   Pént. Dec. 07 2018, 11:18


Az állítása, miszerint nagyon humoros kedvemben vagyok, nem áll messze a valóságtól. Könnyed megnyilvánulásaimmal szemben a felszín alatt azonban fortyogok. Kis túlzással, mint egy kitörni készülő vulkán. Ezt a veszélyt pedig jól láthatja égkék szemeimben, hisz haragom sosem tudtam, vagy akartam igazán rejteni. Bosszant, hogy tervez valamit és bosszant, hogy nem tudom, mi az.
- Szükséged, persze. Pont Heracles-re van szükséged. Senki más nem felel meg. – Színésziesen állapítom meg. Igazán hosszú házaséveink során megismerhettük már egymás legbestiálisabb arcait. Úgyhogy nekem aztán ne mondja az istenek királynője, hogy nem készül semmire. Az viszont, hogy Héra láthatóan a háta közepére sem kíván, csak még inkább arra ösztönöz, hogy maradjak. – Ugyan, édesem. Teljesen logikus, hogy hozzám fordul, amikor körülötte ólálkodsz. Szerintem még nem akar meghalni. – A feleségemre kacsintok. Megnyilvánulásaimban teljesen könnyedén veszem a dolgot. Akkor persze már nem virulnék így, ha valóban tőrt döfne szeretett fiamba, de jobban ismerem én annál. Itt valami más van a háttérben. És előbb utóbb ki fog bukni az igazság, hogy mi az. Arra viszont, hogy Héra a következő szavaival technikailag kirak az ajtón már igen nagyokat pislogok.
- Megnehezítené a munkát egy áramszünet, hm? – Finom kitessékelését egy igazán ártatlannak tűnő elmélázással reagálom le. Sejtheti ő, hogy mire célozgatok. Hisz egyetlen ujjam kellene mozdítani, hogy kellemes délutáni vihar keretei közt a villámaim ne csak a teljes áramellátásukat, de még a generátoraikat is taccsra vágják. Persze, nem megy az olyan egyszerűen, mint az ókorban, hála a villámhárítóknak, de oké legyen, akkor nem egy, hanem két ujjam kellene hozzá. Easy. – Te csak ne utasítgass engem. – Folytatom előbbi kérdésem egy már igazán tekintélyes figyelmeztetéssel. Egyébként nem, nem tenném meg vele csak azért, mert épp nem akar látni. De hát tudod, ugatni lehet, ha harapni nem is.
- Ó, Hebe. – Neve hallatán elmosolyodok. A feltételezés is sértő lehetne, hogy elfelejtettem, de tudom, hogy Héra sem gondolja komolyan, csak ide-oda szurkálni akar, mint egy skorpió. - Egy búcsúcsókot azért kapok? – Bájosan megrebegtetem felé pilláimat, de a túlontúl férfias vonásaimat ez már nem öltözteti annyira, mint előbbi, női alakommal tette volna. Persze eszem ágában sincs távozni, de ezt miért kötném az orrára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Zeus - Hera; high heels   

Vissza az elejére Go down
 
Zeus - Hera; high heels
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Los Angeles :: Belváros-
Ugrás: