War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 00:23

Yesterday at 00:09

Szomb. Jan. 19 2019, 19:51

Szomb. Jan. 19 2019, 17:29

Szomb. Jan. 19 2019, 13:38


Share | 
 

 Monty & Alicia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Főorvos
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Monty & Alicia   Szomb. Dec. 29 2018, 00:05

Will mostanság rákapott…na jó én szoktattam rá, hogy aludjon néha közöttünk, mert sokkal jobb neki is. Nekem meg főleg, mivel tudom, hogy mellettünk van. Szerencsére azzal még nem szórakozik, hogy random elteleportálja magát egyedül, de ami késik, az nem siet. Nem akarok arra ébredni egyszer, hogy fogja magát és a nagyszüleihez lécel le. Így is pont elég, ha random eltűnik az apjával, aki szintén nem szólna arról, hogy merre vannak és amúgy élnek. Jó akkor mondjuk ne is szóljon, amikor a műtőben vagyok. Ma még migrénnel se küszködöm, szépen haladok abban, hogy megszokjam Morosz erejét.
- William Selwyn! – kapom el félkézzel, s kisétálok vele a nappaliba, és az apja ölébe teszem. – Remélhetőleg innen nem szöksz meg, és nem is teleportálsz el sehova, legalább addig amíg megreggeliztetlek. – nyomok csókot mind a két Wecht fejére, majd a konyhába megyek reggelit csinálni. Remélhetőleg mind a ketten a tv-t fogják nézni mire visszaérek a bébipapival, ami szerinte borzalmasan néz ki, de Will eszi. Közben megérkezik Ónix is. – Te tegnap kaptál enni, majd jövőhéten kapsz megint. Ezt meg amúgy sem szereted, szóval menj csak te is a nappaliba. Vagy tekeredj rám, tulajdonképpen mindegy. – simogatom meg a fejét. – Hála az égnek, hogy itt vagy kisfiam. – telepedem le melléjük. – Naa nyisd ki a szád.. – repülőztetem felé a kanalat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Orchestrating this mess
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Csatlakoztam :
2018. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Monty & Alicia   Szomb. Dec. 29 2018, 00:18

A feleségem remek anya. Ez mondjuk adott is volt, régóta ismerem, még akkor is ha sokszor a fejem akarta venni, de mást nem tudnék elképzelni, hogy velem vállalt volna gyereket. De arról nem fogok neki szólni, hogy a fiúnk az álmait nekem közvetíti. Amik tulajdonképpen nem is az ő álmai, hanem egy egyiptomi istennőé. Megpróbál eljutni Tartaroszhoz, de sosem sikerül a celláig eljutnia. Aztán vágás és kavargó véróceánt látok, a közepén a véren sétál Giygas, akinek az egyik szeme vérvörösen világít, a másik pedig kéken és sárgán villog elmeháborító tempóban. Szóval ilyenek lennének a rémálmok... Nekem kicsit megváltás, hogy a gyerek néha elvisz erre-arra, de szólni nem merek neki, tudom hogy egy baleseti sebészeten bármelyik pillanatban belecsaphatnak egy hat-nyolc órás műtétbe is.
Felemelem a tekintetem, ami a szokottnál kissé karikásabb és úgy nézem, ahogy a szökni próbáló Willt elkapja Iaszó, én pedig csak kuncogok és az ölembe veszem és magamhoz ölelem a csimpaszkodó kicsit.
- Akkor addig azt hiszem blokkolnom kell valaki erejét, ami nem kapott reggelit. - vigyorgok a fiamra, de a kommunikációját nem tudom blokkolni, mert én kinőttem már. Úgyhogy kapok megint egy hátborzongató képet Giygas véres ábrázatáról. Csak vérszegényen mosolygok, ahogy kapunk mindketten egy puszit a fejeinkre. Legalább nem válogatós baba. Ónix durcásan kúszik fel a fejemre és ott játszik kakaós csigásat, közben az új NSP slágert nyekergi nekünk, én meg lágyan hullámzok rá, a gyerek meg kacag.
- Nem engedtem sehová. - mosolygok rá, ahogy mellénk ül, de ahogy repülőztetni akar, úgy állítom meg finoman a kezét. - Egész biztos vagyok benne, hogy ha most a szájába teszed a kanalat, akkor egy nagyon sötét és morbid jóslatot fog neked mutatni. Egy hete gyötör engem vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Főorvos
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Monty & Alicia   Szomb. Dec. 29 2018, 00:39

Mondjuk lassan már egy éves, mégis néha hihetetlen, hogy a mi gyerekünk, az meg még hihetetlenebb, hogy házasok vagyunk, annyi év macska-egér játék után. Jó, ha más nézte volna ki magának Moroszt biztos, hogy megdobálom pár tucat gyógynövénnyel, vagy megharaptatom Ónixszal, pedig egyáltalán nem vagyok féltékeny, nagyon szerelmes annál inkább. Mind a kettejükbe, Will tökéletes baba, akkor is, ha már most a szívinfarktust okoz nekem. Nem tudom mire számítsak később, valószínű a körmömet fogom rágni, amikor gimis lesz..ha egyáltalán elérjük azt az időt. Hiába nézek optimistán a jövőre, nem egy vadkutyát kell a ketrecbe terelgetnünk, hanem a férjem nagyapját megállítani..ami sokkal véresebb, kegyetlenebb lesz, mint az Istene Csatája volt.
Észrevettem már, hogy Morosz sokkal kevesebbet pihen mostanában, de hiába tennék bármit ellene nem tudok..még így sem, hogy birtoklom az erejét, a fiúnk nekem nem mutat annyit, mint neki, nem most jöttem le a falvédőről.
- Csak ne teleportáljon el, a reggeli az egyik legfontosabb étkezés, főleg egy baba számára. – szusszanok egy halk sóhajjal. Ha futtában kell megetetnem, akkor is megfogom. Nincs mese. Andersen meghalt. NSP, ó igen a drága kígyónk már megint durcás, amúgy is meghízott az utóbbi időben, de ezt persze meg se említem inkább, amennyire kényes a vonalaira. Legalább a kicsi kacag rajta, hasznos ez a giliszta.
- Most még sikerül megállítani, mi lesz később? – pillantok a kezünkre komor tekintettel. – Szóval azért nézel ki úgy, mint aki nem aludt már ezer éve. Will szívecském..mi lenne, ha kicsit békén hagynád apádat? – simogatom meg a fejét. – Akkor megeteted te? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Orchestrating this mess
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Csatlakoztam :
2018. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Monty & Alicia   Szomb. Dec. 29 2018, 00:59

Attól tartok csak, hogy ha elkezd beszélni, akkor is inkább a telepátiát fogja elsősorban használni, mint én annak idején. Az én születésem egy olyan időszakot zárt le, amiben nem volt természetes halál, csak élet és virágzás. Talán ezt érdemeljük, hogy Zeusz főisten lett. Szerencsém, hogy ennyi őrlődés és szenvedés után most itt vagyunk, nekünk is jutott pompás esküvő, talán nagyobb szabású is mint a szüleimé volt, de hát akkor még nem volt divat a hatalmas esküvői ruha és a többi, csak egy egyszerűbb isteni ceremónia. Ha más arról álmodott volna, hogy ezt megkapja Iaszótól, nagyon gyorsan átírtam volna a fonalát. Nekem már van tudomásom arról, hogy milyen lesz a közeljövőnk és régebben nem érdekeltek túlzottan a testvéreim, de rettegek Giygas miatt. Lehetséges, hogy ő minden isten között a legerősebb, de túl könyörtelen lett a fonál számára. Ő pedig jó gyerek, nem ezt érdemli.
Iaszó nem vak, tisztában van vele, hogy hosszú évezredekig nem kellett aludnom, mert csak a küldetésem csináltam, de most már családos vagyok. Sokáig csak Thot értette meg a munkám, de így hogy a nejem is hozzáfér az én erőmhöz, nem lehet egyszerű neki sem. Nekem végre kell hajtanom a végzeteket, minden áron, mert belehalhatok hogy ha nem teszem meg.
- Ezzel már szerintem ő is tisztában van, egyébként is emlékszel a múltkor kiköpte a sütőtököset és 10 órakor már ment a sírás. - pillantok a fiúnkra, aki épp a fejemen táborozó Ónixot fürkészi a hatalmas szemeivel. De legalább a kígyónak jó ízlése lett végre, nem kell leszidni, hogy Nickelbacket ne próbáljon énekelni, de azért még a Beyoncé számok terén kell dolgozni rajta.
- Ó, arról kérdezd meg apámat. Ó próbált engem ennyi idősen így lefogni, de utána se ő, se anya nem bírt velem. - sóhajtok egyet, ahogy a kezeinkre néz. - Igen, mert belül tudom, hogy minden igaz amit látok, de nem akarom látni. Még nem. - levegőt vennék, amire a fiam fejéhez ér, és engem is elöntenek a képek, megint. De ebből Iaszó is kapni fog, én csak proxy vagyok. Giygas bal kezében egy isteni fegyver ahogy a rengeteg véren sétál, a hold majdnem betölti az eget, előtte több isten és leszármazott térdel rabként, majd az apjához lép, hogy lefejezze... Ekkor jelenik meg mögötte több ezer fénylándzsa és Éogan kiszabadul a béklyóiból. - Apám lándzsáira... Ennyire hosszan még nem láttam a jóslatát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Főorvos
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Monty & Alicia   Szomb. Dec. 29 2018, 01:39

Aggódom a nővérem miatt, az unokahúgaim miatt, és főleg az unokaöcsém aggaszt. Hiába van ott mellette Verina, még ő se tud neki segíteni mindig, próbáljuk tartani egymásban a lelket, titkolni a halandók előtt, hogy mi fut a háttérben. Még egy pár napig biztos sikerül, aztán elszabadul a pokol, a keresztények özönvizet kaptak, még annak is jobban örülnék, mint ennek. A férjem retteg, az anyósom szintén, hiába tartja magát, éreztem rajta is a félelmet, az aggodalmas pillantásokat, amikor Will-lel játszott. Nem beszélt arról, hogy neki mit mutatott a fiúnk, biztos nem a Bogyó és babóca egyik részét.
Nekem pedig nincs időm lassan tanulni, kitapasztalni mire is képes a Végzet, gyorsan kell megtapasztalnom mindent, ketten könnyebben átvághatunk az akadályokon. Csak az idő drága most. Szóval fejest ugrom. A végén teljesen kifordulok magamból, már régen elhagytam azt az Iaszót, aki pár éve még azon aggódott, hogy milyen virág legyen a vázában. Most szó szerint a Végzet Asszonya vagyok, ki gondolta volna..és még humorom is lett.
- Az igazat megvallva azt én is kiköptem volna még az illata is borzalmas volt. Nem is tudom mit gondoltam akkor, amikor azt szerettem volna neki adni. Most viszont nagyon finom ennek az illata, almás, az almapürét meg szereti. – félkézzel meg leszedem a koronát játszó kígyót, és közel teszem Willhez, inkább megelőzöm a bajt, a múltkor is elkapta a grabancát, aztán azt se tudta Ónix merre tekeredjen. Kissé akaratos a fiúnk, ha állatkát akar akkor Ónix nem menekül, akinek ez amúgy is rutin, elvileg én is ezt csináltam vele.
- Most már felnőtt Végzet vagy, ő meg még csak kezdő baba. Sok munkánk lesz vele, talán a második gyerekkel könnyebb lesz. – amiben nem hiszek egy percig sem, neki majd más heppje lesz. – Ugye tudod, hogy nem azért szoktam felriadni éjszakánként mert Micimackóval álmodom? – ingatom meg a fejem kissé bosszúsan, aztán Will megmutatja mi vár ránk. Leejtem a kezemen lévő kis tálkát, és automatikusan a szememhez nyúlok, letörlöm a könnyeimet. – Eiréné..és Harmonia élt..addig van esélyünk..De ha elveszítjük a békét végünk van.. – veszem át a kicsit, ringatni kezdem, zaklatott, mind azok vagyunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Orchestrating this mess
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Csatlakoztam :
2018. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Monty & Alicia   Szomb. Dec. 29 2018, 02:19

Éogan tudom, hogy a fejébe vette, hogy addig nem nyugszik amíg a hét lelke nincs véglegesen elpusztítva. Ezt félistenként nem tudta volna megtenni, de most ereje teljében már a fogára való. Abban sem hibáztatom, hogy Verinát nem rángatta bele teljesen a dologba, vannak ügyek amik csak és kizárólag az Őrzőre tartoznak és senki másra. Ez sokkal keményebb lesz mint a hét csapás ami Egyiptomot sújtotta, ez egy háború lesz istenek között, amit meg kell próbálnunk a halandók elől titkolni, ebben pedig csak apám segíthet. Ő is fél, nem titkolja, de tudja a dolgát és most az övé lesz az a szerep, hogy mint vezető, egy szuperhatalom feje a halandóknak irányt mutasson. Szerencsére nincs egyedül, Thanatosznak kevesebb dolga lesz, ott van Holly, Shane, Jennifer is neki ebben a küldetésben. Őket ismerve pedig gyönyörű munkát végeznek majd.
Sajnálom, hogy nem adatott több idő, hogy Iaszó beletanuljon az új szerepébe, a nővére ebből a szempontból szerencsésebb, a tudta nélkül a Tartarosz régenskirálynője amióta megszületett. Az én erőim is hasonlóan bonyolultak és kegyetlenek, őt is formálja. Igaza volt a nagybátyámnak. A mi jelenlétünk átalakít és pusztít is. Már messze nem olyan tiszta és optimista a nejem mint a házasságunk előtt volt.
- Én mondtam neked bevásárlás közben, hogy inkább legyen több borsó és csirkemell, azt képes mérföldekről is bepuszilni ha nincs rajta a kupak. A sütőtök ahogy te mondtad, az egy halandó csajos cucc, amit halandó nők isznak ősszel kávéízesítőként. Még én is benyomnám, fahéjas, térdig ér az én nyálam is, nem csak Willé. - vissza is szívom a nyálam, majd hallom, ahogy Ónix elégedetlenkedve nyekken, hogy nem lehet már a koronám. Hármunk közül én bánok vele szerintem hibátlanul, a gazdája kislányként volt, hogy a farkánál vonszolta, a fiúnk sem kivétel.
- Szeretném én is ezt hinni, de Végzetes gyermek, fejben már lehet felnőtt, csak még nem tud szaladni és beszélni. Egy fából faragták a nővéred és téged is, mint Tartaroszt és engem, Éogannak volt már egyszerű pillanata? - nézek rá komolyan. A második is nehéz lesz, sőt a harmadik és a többi is. - Tudom, hogy te is élvezed az alvási paralízis örömeit, ami a halandókat megőrjíti, de ezt te tudod jobban, főorvosnőm. - szusszanok, de nincs nyugtunk. Én még annyira észnél vagyok, hogy felkapjam a tálkát, mert szerencsére a talpára esett és az almaszósznak semmi baja nem esett. Lerakom az asztalra és a szabad kezemmel segítek letörölni a könnyeit. - Mindkét békénk erős, mint egy vár. Ahogy mi is. Rosszul vagyok az öcsém látványától így, mert Ephraim az egyik legkedvesebb és legtisztább szívű testvérem és nem akarok hadba vonulni ellene. De láttad a lándzsákat és tudod, hogy kié. Ha az apám hajlandó síkra szállni a benne lévő Káosz ellen, akkor én sem tehetek mást. Lehet, hogy mi nem vagyunk militáns istenek, de ha kiűzzük belőle, akkor a létező talán legerősebb istennel csapunk Káoszra. Együtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Főorvos
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Monty & Alicia   Szomb. Dec. 29 2018, 03:17

Előfordul, hogy azt kívánom lennék halandó, aki nem tud arról mi folyik a nagy világban, csak megszületek, dolgozom, és meghalok. Annyira egyszerű lenne, mert az emberek azt hitték régen, hogy az isteneknek milyen könnyű dolga van, most meg már nem is hisznek bennünk, ez azért mélyen elszomorít. Ha nem lennénk ők sem léteznének, fogalmam sincs milyen volt az Aranykor, nem is érdekel, az érdekel inkább, hogy a mostani halandóságot megmentsük attól, ami várhat rájuk. Meg ránk, mindenkire, az állatvilágot sem fogja kímélni.
- Jó, úgyis menni kell bevásárolni megint, majd borsót veszünk, sárgarépát, csirkét, és még több almát. De még én is szeretem a sütőtököt nagyon finom az a kávé októberben. Ha már csorgatod itt a nyáladat, süthetnék almás pitét is, azt már a kis herceg is meg tudja rágni. Fahéjjal természetesen. – nem nagyon foglalkozom Ónix nyekergésével, ettől rosszabbat is túlélt már, halhatatlan kígyó, kibírja, ha néha cibálva van, ha Will is felnő nem lesz ilyen gondja. De lesz. Nem hinném, hogy egy gyerekünk lesz, úgyhogy jó sok tortúra vár még rá.
- Valószínű, hogy már rég lepipálna minket, ha tudna beszélni, járni. Éppen elég, hogy így kommunikál velünk. Csak a nővéremnek könnyebb megbirkózni Tartarosz örökségével, én mindig le vagyok maradva hozzá képest egy-két méterrel. Eddig nem, talán ezután pihenhet egy kicsit. – halovány mosoly fut az arcomon át, elég vérszegény is. – Igen, lassan ez lesz a kedvenc hobbim, mert nincs szükségem alvásra, ugyan már. – legalább az almaszósz megmenekül, igazán nem lenne most erőm feltakarítani, így is remeg a kezem, és sírok, mint egy csecsemő, habár Will is inkább üvölt, ha valami nem tetszik neki.
- Te is tudod, hogy a békét a legkönnyebb megtörni, még akkor is, ha erősek. Ephraimot mindenki imádja, és óvná, láttad mostanában Rosaliet? Héphaisztosz ráparancsolt, hogy lakjon náluk amíg le nem megy ez az egész háború. Tudom, és azt tudom, hogy a lándzsák mögötti fekete csillogó szárny kié. A kulcs az, hogy együtt csináljuk. Egyedül öngyilkosság lenne kiállni Káosz ellen. Így is rengetegen fogják életüket veszteni, akik meg se érdemlik. – elkapom Will felém nyúló kezét és puszit nyomok rá. – Tudom..almaszósz.. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Monty & Alicia   

Vissza az elejére Go down
 
Monty & Alicia
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Los Angeles :: Belváros-
Ugrás: