War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Brian Ingram

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 00:23

Yesterday at 00:09

Szomb. Jan. 19 2019, 19:51

Szomb. Jan. 19 2019, 17:29

Szomb. Jan. 19 2019, 13:38


Share | 
 

 I. Szín; Jégkék

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

kalandmester

⌲ Foglalkozás :
Telling tales of you all
⌲ Hozzászólások :
27
⌲ Tartózkodási hely :
Between the pages
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 16.

TémanyitásTárgy: I. Szín; Jégkék    Vas. Jan. 06 2019, 20:07

Jégkék

Az egész világ megremegett, a sötét felhők nem akartak eltűnni az égről, inkább egyre sűrűbbé váltak. Olyan érzés lett úrrá a halandókon, mintha itt lenne a világvége. A sötétség elnyelte a fényt, mesterséges fényforrásaikhoz kellett, hogy nyúljanak; igen, felkapcsolták a villanyt. Mégis tudták, hogy nincs rendben valami. Olyasmi történik, amit épésszel fel nem tudnak fogni.
Hisz, ami kiszabadulni készül abban már rég nem is hisznek. Káosz nekik semmi más, mint egy játékban, könyvben szereplő entitás. Azokat a halandókat pedig rendszerint kinevették, kigúnyolták, akik róla prédikáltak. Nos..nekik lett igazuk. Az istenek, és egyéb lények felkészültek a legrosszabbra, készen állnak arra, hogy megvédjék a halandókat, akár a saját életük árán.


A Fehér Házban égnek a telefonvonalak, az Elnök amint leteszi a telefont már veheti is fel. A kabinetje, szintén dolgozik, értesülést kapnak arról, hogy London, Párizs, Szöul és még több nagy városban is egymásnak estek az emberek, vérengzések törtek ki, furcsa lények jelentek meg, akiknek az a dolga; öljön, romboljon. Minél nagyobb a veszteség, annál nagyobb jutalmat kapnak Káosztól.
Holly és Shane éppen a kertben vannak, az FBI igazgatóhelyettesével Drífával,aki szintén riasztotta embereit, mivel különös lények jelentek meg, akiknek az a szent céljuk van; a föld színével egyenlővé tenni az épületet. A halandó FBI-osok mind az életüket vesztik a draug-rok elleni harcban, ekkor jelenik meg az Őrző, feleségével, s Panakeia is csatlakozik hozzájuk. Pont jókor, mert Tartaroszt egy mantikór veti oda a lábaik elé, a halandóvá vált isten csupa vér, mellkasán jókora seb tátong. A zöld színű vér egyértelműen mérgezésre utal. Nüx pedig egyetlen jól irányzott sötét lándzsával öli meg a szörnyet, aki ezt tette a testvérével.


Kezdésjoga; Brian Ingram
Résztvevők; Kratosz, Nüx, Drífa, Panakeia, Éogan, Verina, Tartarosz, Asedius, Antheia
Következő mesélés; január 13


 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
POTUS
⌲ Hozzászólások :
52
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 17.

TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Jégkék    Kedd Jan. 08 2019, 18:49

There's a scream inside that we all try to hide

Szabályosan lángolnak a vonalak, még szerencse, hogy az Obszidián hetekkel ezelőtt már teljes titokban az egész ország infrastruktúrájába beépítette az 5G-t, így gyakorlatilag mindent kibírnak a vonalak. A kérdés már csak az, hogy van-e elég mentő és tűzoltó, orvos és nővér a halandóknak, mert én hiába vagyok azon, hogy minimalizáljuk a csapáskörzetet, az apósom egyértelműen nem azon van.
Lerakom az egyik telefont, jön a másik. Az elnökségem elején sem titkoltam, hogy sok nyelven beszélek, de a külügyminiszteri múltam ebben a ciklusomban is előnyömre van most. Rengeteg pudingban van a kiskanalam és legkevésbé sem bánom jelen pillanatban. Ha lehet ilyet mondani, engem erre tenyésztettek ki. Az ilyeneknek a levezetésére.
Éppen lerakom a pánikroham kellős közepén lévő japán miniszterelnököt, amikor valami éktelen robajt hallok mögülem. A kibaszott kertemben vannak már. Felpattanok és kiteleportálok a kertbe, ahogy meglátom, hogy Tartarosz régenskirálynője, a fia és annak a felesége felbukkan. Panakeia nem bukkan fel random és biztos nem a seregnyi draugr miatt jöttek, mint Drífa egy kicsivel hamarabb. Ekkor ugrik elő a mantikór és ledobja elénk Tartaroszt, amire a felesége majdnem őrjöngve menne a szörny után, de én vagyok a gyorsabb és kicsit arrébb teleportálom. Nem vagyunk vakok, látjuk a sebesülést, de megölné őt most a mantikór valószínűleg puszta brahiból. Ezt a dögöt inkább meghagyom a feleségemnek, neki is jár a bosszú, hideg fejet kell tartanom, hogy átvészeljük ezt.
A dögnek vége, csak akkor engedem a karjaimban tomboló Panakeiát oda hozzá. Még él. Még.
- A játékidőnek vége. - lépek arrébb, hogy azok akik értik is a gyógyítást, azok tehessék a dolgukat, én pedig nem bírom tovább, hogy halandók vesznek oda, miközben már majdnem a kerítésnél vannak a draugrok. Összpontosítok és körülmaterializálom a Fehér Házat hatalmas páncélos fejekkel, amiknek az egyik szeme sárgán, a másik kéken világít és miközben csak a draugrokra koncentrálom a tömény energiacsóvákat, akaratlanul is felfedem a hatalmas fénylő fehér szárnyaimat és megjelenik a kezemben a most éppen irdatlan ranseur alakját felöltő lándzsám.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
NSA ügynök
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
Tartarosz
⌲ Csatlakoztam :
2018. Aug. 29.

TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Jégkék    Kedd Jan. 08 2019, 22:29

Nem igazán gondoltam abba bele, hogy Kronosszal esetleg valami történik, és a cellám, ami jelenleg az egyetlen biztos védelmem az szertefoszlik. Néha az én tervembe is csúszhat egy-két hiba, habár nem most kellett volna ezt elkezdenem. Viszont még ebből is lehet nyertes helyzet, na nem nekem, a családomnak annál inkább. A feleségem az őrület határán lesz, a két nagyobbik gyereknek meg remélem, hogy nem most megy el az esze. Most már csak a remény maradt abból is nagyon kevés. Apámat ahogy lehet úgy zárom ki az elmémből, még a hangja se érdekel. Az a kurva mantikór. De még istenként se lennék olyan gyors, hogy kikerüljem, halandóként meg nem is sikerül.
Kellemetlenül landolok a Fehér Ház kertjében. Remek a család is itt van, Panakeia dühe és őrültsége még így is tapintható, emberként. Ha ezt túlélem csak azért fog kinyírni, hogy megtanuljam a leckét.
- Most legalább fel vagyok öltözve.. – eresztek meg egy vérszegény kuncogást, és feltartom a hüvelykujjam.
- Na jól van.. nincs sok időm..Pana, ne próbálkozz te is tudod, hogy ezt a mérget nem fogod semlegesíteni. Viszont, ha Éoganék elmennek Izlandra, igen Drífa te is velük mész, még mielőtt berezelnél. Akkor keressék meg azt a kurva Főnixet. Nem lesz egyszerű…Fogalmam sincs mit fog kérni tőletek, a könnye gyógyír számomra. Vigyázz az ikrekre, rendben? – fogom meg utolsó erőmmel a feleségem kezét. – Addig is, csinálj belőlem hóembert. Remélhetőleg találkozunk még, ja igen, óvatosan a szörnyekkel, buffolta őket elég rendesen. – szisszenek a lányom felé. Már az is csoda, hogy eddig bírtam, ez a rohadt méreg minden egyes másodpercben jobban marja a szerveimet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
The Watcher of Souls
⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Tartózkodási hely :
Bajban
⌲ Csatlakoztam :
2018. Oct. 25.
⌲ Kor :
721

TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Jégkék    Vas. Jan. 13 2019, 01:12

Nuair a thig air duine thig air uile.

Jártam lent, hiába toporzékolt anyám és a feleségem is. Pontosan tudtam, hogy mit kockáztatok ezzel, de lementem. Tudtam, hogy egymagam apámhoz az életben nem jutok el, de legalább azt a hetet megkereshetem. De hűlt helyüket lelem. Ami egyik részről megnyugtató: nem kell a medjayoknak esetleg egy kóbor Őrzővel lent összefutniuk. A másik részről kiakasztó, mert nem tudom hol vannak és tudom, hogy a vérem akarják. Skye megérzett valamit a klinikán és elrohant, hogy ott rendezkedjen, én pedig jöttem a családdal. Anyámba mintha tőrt vágtak volna úgy pattant fel és fogott mindkettőnket, hogy ideteleportáljuk, nem mintha magunktól nem tudnánk. Ledobja apámat a mantikór, ami másokat érzem, hogy meglep, engem nem. Tudok róla, hogy a cella miatt halandó, de a dögnek a látványa a bent dolgozó rengeteg halandónak rém kiakasztó lehet. Egy óvatos intéssel vonom magamhoz az összes lelket, hogy kiadjam a felejtési parancsot, mantikórokról és egyéb szörnyekről. Hallom, hogy hátul Shane már a fegyverét tölti. Árész kölykök. Megforgatom a szemeimet apám szavaira. Most nem tudja az elméjét védeni, így premierplánban láthatom magamban, ahogy a titanomachia idején Kratosz lecseszte, mert seggpucéran szambázott fel. Ezzel szemben anyám meg olyan erős, hogy majdnem a földbe gyökerezek a dühétől és a rettegésétől. Magamra mutatok, ahogy a nevem mondja apám, majd majdhogynem gonoszan röhögök fel Drífa arcára. Fél Izlandtól, mint a tűztől és mehetünk oda. Viszont a szótól megérzek valamit. Az asztrális testem a másodperc törtrésze alatt marja fel az összes csecsemőisten lelkét, hogy egy rövid pillanatra a Tartaroszba vigyem őket. Rohadtul nem lenne kellemes nekik a fizikai átalakulás bent rekedve. Izlandra kell mennem. Nem, nem, muszáj odamennem az életem árán is. Odalépek apámhoz, hogy megérintsem őt. Ez nem olyan, amit szóban kell közölni.
- Kizárom az elméd a folyamatból, tudsz velük kommunikálni majd a gondolataiddal, amíg a tested krioban van. Az ikrekre pedig nem kell többet vigyázni. Felnőttek. Iphit és az unokáidat elküldöm a többi kicsi után, de Effyt muszáj egyenesen a végzetébe küldenem. - utána bólintok egyet Drífának, hogy ideje lesz fagyasztani. - Nincs olyan szerencséd, hogy megdögölj, nem tudna anya megtépni. - közlöm vele a száraz tényeket, majd felpillantok és eltátom a szám. Még én is. Minden egyes fémkoponya... a világ legnagyobb királyainak a lelkét hordozza, akik mind Kratosznak a hűbéresei most már. Képes hozzáférni magától hozzájuk. Ez lehet Sztüx vére. Tudtam, hogy erős, de azt nem, hogy ennyire.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
FBI Associate Deputy Director
⌲ Hozzászólások :
15
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 09.

TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Jégkék    Vas. Jan. 13 2019, 01:50

The living are just the dead on holiday.

Nem egyszerű úgy összehívni az embereket, ha az egyik pillanatban vörös hajjal beszélek hozzájuk a másikban meg már ezüstszőkeként. De ez van, ezt kell szeretni. Nem szoktam ilyet csinálni csak, ha nagy baj jön, márpedig a világvégét nevezhetjük annak. Úgyhogy isteni alakban megyek a Fehér Házba, a legjobb embereimet összeszedve, a katonaság is jelen van, mindenki. Van igazság a katasztrófafilmekben, mindig a Fehér Ház bukik el, New York után, most meg nem hagyjuk, vagy legalábbis próbálunk tenni ellene, hogy sikerüljön. Gondolataim akkor is elkalandoznak Henning vigyáz a lányainkra, és a húgaimra is. Bízom benne, hogy nem nagy túl nagy feladat, tudom, hogy elbír velük vigyáztunk már rájuk, de ez most nagyon más, az életükről van szó, az övéről is.
Holly és Shane is segít nekünk, draugr-ok..nem tudott volna könnyedebbel kezdeni? Rengeteg emberem veszik miattuk oda, akiknek van családja, még. Ki tudja mi fog történni, azonkívül, hogy az apámat egy szárnyas dög veti elénk. Anyának az aurájától meg visszahőkölök, darabokra tudná cincálni a mantikórt,
- De..Értettem, megyek. – kezdeném hullasápadtan a mondatomat, aztán befogom a számat, nem mehetek oda, erővel se vihetnek engem Izlandra. Mégis erőt kell vennem magamon, az élete múlik rajta, s a családom boldogsága. Csak figyelem az öcsémet, majd bólintására halkan felsóhajtok. Mirelitté tenni Tartaroszt? Mindenki álma..
- Túléled, hogy aztán mi öljünk meg, úgyhogy ne aggódj nagyon, amíg téli álmot alszol. A szemed meg hunyd le kevésbé lesz morbid a kinézeted. – érintem meg a vállánál, aztán szép lassan megfagy, így a méreg se terjed már tovább. Mire végzek Kratosz megmutatja mire képes, meglepetten pislogok. Ez azért nem kis mutatvány.
- Nem akarom megzavarni a csodálkozást, de megfogom, a testét biztonságba kéne helyezni, nekünk meg Izlandra menni. – nézek az öcsémre és annak a feleségére. – Valami azt súgja az a szárnyas dög nem fogja könnyen adni a könnyeit. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
☤ Queen Consort of Tartaros ☤
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Tartózkodási hely :
☤ Washington D.C. ☤
⌲ Csatlakoztam :
2018. Aug. 28.

TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Jégkék    Vas. Jan. 13 2019, 05:25

Majdhogynem mániákus vagyok amióta nincs mellettem a férjem. Egészen biztos vagyok benne, hogy ha Apollónnak lenne tiszta pillanata, nem lenne büszke rá, hogy az unokája vagyok. Éogan tökéletesen kezeli a kialakult helyzetet, Drífa... sokkal kevésbé. A másik nagyapám Boreász, még én belőlem is előjön a fagy újabban, de ő, aki Khioné helyére született, neki pokoljárás. Henningre bíztam a lányaimat, hiába van még egy kanyarra a harmincadik születésnapjától, a félig démon nagyapja kivételes multitasking képességét bírja. Ezért is ragadom meg a fiamat és menyemet, hogy mennünk kell. Érzem a férjem lelkét mozogni, kint van a cellájából, ami jót nem jelent. Állóháborút hirdetett az apja ellen. Ami egyenlő azzal, hogy ha az besokall, akkor mindannyiunkat egyszerre próbál meg kifüstölni.
Megérkezve konstatálom, hogy Antheia és Asius is harcra készek. A világ nagy része az jelenleg. De a draugrokat sokallom én is. Akaratomon kívül, de tudom, hogy miként lesz egy halandó lélekből draugr. Az élőhalottak legeslegrosszabb kiadásai. A mantikór megérkezik a férjemmel, én pedig már törnék előre, de azt hiszem Kratoszt sem leszek képes kijátszani Skócia után, mert hibátlanul kap el és hiába tombolok én, az aurám és az erőm is, ő mint egy kőszikla az óceánban úgy fog, meg sem rezzen. Ő már hozott egy döntést magában. Nyerni akar. A sakktáblája a fejében hibátlan és gyakorlatilag erőt sem fejt ki, hogy engem visszatartson, pedig látom, hogy a saját lányom megijesztem. A férjem szavaira kibukik belőlem a sírás. Igaza van... A mantikórhoz még apám is édes kevés lenne, de talán az összes orvosisten együtt is. Ahogy elpusztul a mantikór, úgy szabadulok ki és teleportálok a férjemhez, hogy mellé üljek és a kezét fogjam. Nem veszítem el még egyszer. Nem érdekel, hogy kit kell feláldoznom, de nem veszítem el.
- Vigyázni fogok rájuk, de mindenkire akire tudok is. - nem érdekel, hogy a tenyerébe sírok és mennyire gyűlöli, ha sírni lát. - Nem halhatsz meg, most én vagyok a felettesed és ez parancs. - hallom amit a fiam közvetít az apjának, ebben a pillanatban én is Őrző vagyok és gyilkosan emelem rá a lilán fénylő szemeimet. Mindkét lányom felnőtt... Ezért bambult egy pillanatra Éogan, de nem rakja ki az ablakba, hogy egyenesen Willhez küldte őt. De ő felnéz és én is felpillantok, hogy miért. Ekkor ér a hideg zuhany. Ez minden eddigit amit láttam Kratosztól egészen más fénybe helyez. Ő az első vadász, de még akkor sem próbálkozott. Most is alig fejt ki erőt tulajdonképpen, éppen csak annyira, hogy látszanak a szárnyai és megjelent egy ranseur.
- Az Egyesült Államok elnöke alig az ereje negyedével képes erre. 22%-ról beszélünk. Apádat intézzük mi. Meg ezt is itt. - kelek fel a férjem jégbe zárt testétől, hogy a lányomhoz lépjek. - Tudom, hogy gyűlölöd Izlandot és mindent amit jelent neked, ráadásul Sitra sem lesz veled. De menjetek, én apátok mellett leszek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
pszichiáter
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Csatlakoztam :
2018. Oct. 12.

TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Jégkék    Vas. Jan. 13 2019, 17:00

The fate of our people hangs in the balance.

Hiába hisztiztem, és toporzékoltam most nem hatottam meg a férjem, nem mintha amúgy igen, de nem is ez a lényeg. Még Panakeia normális szavaira se hallgatott, és arra se, amikor az anyósom is elkezdett hisztizni, semmi nem jutott el a konok fejéig. Hiába ő az Őrző, akkor se tudna elbánni egyedül a héttel, lehet akkor se, ha mentem volna vele, amit ugye nem hagyott. Skye-t meg én nem hagytam, még fiatal, és tanulnia kell, főleg az apjától, mármint nagyon jól tudom, hogy egyedül tapasztalják meg az erejüket, viszont még mindig azona véleményen vagyok, jó ha van segítség. Nem maradt velünk, a kórházba rohant, nem szívesen engedtem el, az anyja vagyok, aggódom érte. De azt is tudom, hogy neki ott a helye, nekünk meg itt az anyósommal, az unokahúgaimra Henning vigyáz, ahogy a lányaira is. Talán négy baba nem fog ki rajta.
Láttam már mantikórt, és azt is, hogy mit tud okozni, de valahogy nem esik jól, hogy az apósomat dobta le elénk, pedig nem indult a kapcsolatunk fényesen. Aprót bólintok, Izland..nincs is jobb hely, legszívesebben megkönyölném a férjem oldalát, egyáltalán nem vicces Drífa arckifejezése. Sőt. Retteg. De öröm az ürömben, most nem őt akarja gazdatestnek, hanem Ephraimot, így talán csak pár szörnyeteggel kell találkoznunk, nem mással. Sárgásan villan fel a szemem, amikor Éogan az apjához ér, szóval ezért volt bamba..felnőnek a babaistenek.
- Az isten szerelmére..nem használjuk a megdögölni szót emberre, istenre! – húzom össze a szemeimet, igen ez a legnagyobb problémám, nem is a draug sereg, akikből párat egy intésre porlasztok el. Aztán csodálattal nézek Kratosz művére. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen hatalmas az ereje, Nüxé valahogy palástolja, elrejti.
- Megoldjuk Drífa, sosem voltál egyedül, nem most fogjuk elkezdeni.- biccentek felé.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

félisten

⌲ Foglalkozás :
Chief of Staff to the Vice President of the United States
⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Dec. 27.

TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Jégkék    Vas. Jan. 13 2019, 20:43

Violence might be the only answer

A kertben próbálunk valamiféle tervet kieszelni, Holly, Winter és én. Én még sosem láttam az isteni alakjában, de Antheia meg rezzen, úgyhogy feltételezem, hogy ő igen. Az emberiség jelenleg vesztésre áll, ez nem kérdés. Mi nem küldtünk innen senkit haza, mert itt talán a legbiztonságosabb. De az evakuáció zajlik ahol lehet, rengeteg Elwood jelentkezett önként a feladatra a keményebben kiképzettek közül. Leveszem a nyakkendőtűmet és abban a pillanatban egy M27 IAR formáját ölti fel. Mielőtt lőni kezdhetnék, azelőtt üt meg Panakeia tombolása. Meglepetten pillantok Hollyra egy pillanatra. Tudom, hogy nem nagy rajongója annak, amikor én lövöldözni kezdek. Akaratlanul is közelebb lépek és egy csókot nyomok a homlokára.
- Szükségünk lesz a PEOC-ra, ott biztonságba tudjuk helyezni Tartaroszt. - motyogom, majd ellépek, hogy azokra a draugrokra vadásszak, akik túl közel merészkednek a hátsó kerítéshez. Nem szólok bele az Alvilági család dolgaiba, úgyis tudják mit tesznek. Én inkább ujjongok egyet, ahogy a főnök kicsit elengedi magát és nem hagyja, hogy a First Lady mögé tudja rejteni a sajátját. Ekkor csippan meg a telefonom.
- Elnök úr, Henning minden műholdat átállított isten- és szörny keresésre.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Kabinetfőnök
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Dec. 27.

TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Jégkék    Vas. Jan. 13 2019, 21:31

Watch your step, this is MY garden.

A virágok nimfájaként igen csak megrettenek, hogy Drífa az isteni alakjában mászkál, ami egyébként csodálatos, viszont ijesztő is. Most, hogy ereje teljében van nem tudom mire képes, remélem azért nem fogja megfagyasztani a virágokat, amiket annak idején elültettem ide, a biztonság kedvéért. Végre használhatom őket, éppen ezért nyúlok a földbe, hatalmas virágokat, amik feltartják a draug-rokat, némelyik meg is eszi őket. Kifejezetten utálom, ha fegyvert fog a kezében, még akkor is, ha Árész fia, és az apám képezte ki, féltem, de ezt ő is tudja. Az arcomra erőltetek egy mosolyt, ahogy a homlokomra csókol, legalább már nem kell attól tartanom, hogy meghalok.
- És valakinek vigyáznia kell Panakieára is. – válaszolok halkan, a többibe úgysem szólok bele, az nem az én dolgom, az a család dolga. Elismerően pillantok az elnökünk mutatványára, eldöntötte győzni akar, bármi áron, ez pedig azért rajtunk is dob egy kicsit.
- New York viszont lassan a földdel lesz egyenlő.. – szomorúan olvasom apám sms-ét. Ott van Ephraim, Káosz mindent megtesz, hogy kimozdítsa.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
247
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Jégkék    Vas. Jan. 13 2019, 22:18


Még egy utolsó puszit nyomok az ikrek homlokára, és átadom őket megőrzésre. Lehet, hogy a Fehér Házban kellett volna hagynom őket, de inkább rábíztam Phillyre, és az unokámra, örülök, hogy Leyla itt van, legalább Faridéknak is biztonságot tudnak nyújtani. Ephraim pedig..fogalmam sincs mit csinálhat, nem tudom kivel van, az ereje biztos átvette a gyeplőt.  Eirénét tudom hova ment, az apja után, ha nekem is normális apám lenne, akkor én is ezt tenném, csak hát az különbség, hogy az enyém ellen vonulunk hadba. Óriási a felfordulás, az én telefonom is folyamatosan csöng, ha lerakom rögtön fel is vehetem, amit meg is unok, nemes egyszerűséggel, lépek rá. Nincs időm megoldani senki problémáját, nekünk is van, elég nagy azzal kell foglalkoznom.
Meg azzal, hogy az elrepülő mantikórt leszedjem az lándzsával. Pedig jobban szeretném, ha szenvedne, mint ahogy az öcsém szenved.
- Inkább lennél seggpucéran, te nyavalyás. – ingatom meg a fejemet rosszallóan. De tudom miért tette időhúzás, hogy fel tudjunk készülni, csak elszámolta magát. Apánk meg egyre türelmetlenebb lett, sikerült leszedálnia Kronoszt, és a dominó borult.
- Akármi vár rátok Izlandon, sikerülnie kell megszerezni a könnyet. Tartarosz nélkül esélyünk sincs. Főleg, hogy a másik két testvéremet eddig nem látta senki, még a nyavalyás műhold se. – legszívesebben leüvölteném a két gyökér fejét, de hát egyik sincs meg. Ereboszt még láttam valamikor itt Washingtonban.
- Remélem Verina, nálad van az, amit Diamante rád hagyott, azzal talán lesz esélyeteket. – nem tudom mi vár rájuk, de az anyja gyémántja, s áldása védelmező is lehet számukra.
- Néha engednem kéne drágám, hogy megmutasd magad, de így sokkal mókásabb, hogy rejtegetem mire vagy képes. – jelenik meg az arcomon egy kis vigyor, ami le is lohad azonnal. Elég volt a játékból, ezek a romlott emberek sosem fognak elfogyni, még így sem, hogy a férjem megmutatta mire képes. Pár csepp vérre van szükségem, természetesen a sajátomra, az alvilág már amúgy is felköltözött ide, elfér még pár pokolkutya.
- Kaja.. – intek a kezemmel a draugrok felé, megmutatva a sötét szárnyaimat is, tökéletes ellentéte a férjemének.   

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

kalandmester

⌲ Foglalkozás :
Telling tales of you all
⌲ Hozzászólások :
27
⌲ Tartózkodási hely :
Between the pages
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 16.

TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Jégkék    Vas. Jan. 13 2019, 22:39

Jégkék

A csapat kettéválik, Tartarosz testét biztonságba helyezik, az isten magánál van, telepátiával komminukál velük, főleg a feleségével, aki egyébként nagyon is haragszik rá, illetve ő vigyáz rá Hollyval, és Shane-nel. Az elnöki pár fent maradt elpusztítani a maradék draugr sereget, amik szépen el is fogynak, de a hárpiák nem, akik az a szándékuk, hogy lerombolják a Fehér Házat. Vezetőjük Oizys, a lányuk, nem hát rá se a szép, se az anyja ereje, még közösen az apjával se sikerül lehántani róla Káosznak a mágiáját. Tudják mit kell tenni, vajon megteszik- e?Résztvevők; Kratosz, Nüx, Panakeia, Tartarosz, Asedius, Antheia
Következő mesélés; január 22-25


 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
POTUS
⌲ Hozzászólások :
52
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 17.

TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Jégkék    Kedd Jan. 15 2019, 16:50

There's a scream inside that we all try to hide

- Apád fasza süt a nap... - morgom oda Tartarosznak. Most éppen elég pipa vagyok rá, nem kevés galibát és fejtörést okozott, hogy csapdába esett, de a feljövetele sem éppen egy kellemes séta a kertben. Annyi időnk volt, hogy egy részleges kontingenciát meg tudjunk alkotni. De sajnos az is inkább védekező, mint támadó. Csak csendben kérdeztem meg Nüxöt az egyik éjjel, hogy mit teszünk a támadás terén. Megkaptam tőle azt a mosolyt, amire nem számítottam. Nem élvezem különösebben bizonyos képességeimet, de mikor volt kívánságműsor az élet? Legalább a lányok éppen elég messze vannak, Philotész és az unokám vigyáznak rájuk, meg leginkább lehet, hogy Philly törékeny lelkére kell most, mert megint bekavart a félvér az élet vizébe.
Úgy fogom Panakeiát, mintha az élete múlna rajta, mert tényleg, képes lenne puszta kézzel nekirontani a mantikórnak, ami még akár működhetne is, nem egy isten erejével bír. De pusztán haragból nem megy túl messzire. Ezt igazán megtanulhatta volna lassan 730 éve, hogy megsemmisítő volt és megállítottuk. De én nyerni jöttem most is. Ez pedig a morálon is dob egyet, ha nem kettőt.
A titkom az, hogy hagyom magamban lesüllyedni a valódi erőimet és a fényét hagyom, hogy elfedje Nüx sötétsége. De akkor sem szeretem, hogy ha teljes erőmben tombolok, mert nagyon veszélyes lenne azokra, akiket pont védeni akarok.
- Tudod, hogy nem is szeretek túl sokat felfedni belőle. - mosolygok kicsit a feleségemre, de a draugrok nem fogynak. Meghallom Asius szavait és bólintok felé. - Menjetek a PEOC-ba, figyeljétek a helyzetet, meg Tartaroszt és Panát. Mi itt tartjuk a frontot.
Végül csak sikerül megállítani a dragurokat, már majdnem megörülnék, amikor megérzem Oizys lányunk jelenlétét. Meg a hárpiákat. A lány majdnem sötétségbe van burkolva, de depresszióistennő, ez nem újdonság. Viszont tombol belőle Káosz varázslata.
- Oizys! Azonnal fejezd be! - figyelmeztetés gyanánt végzek az első sor hárpiával, akik az otthonomra törnek. De a mennydörgő hangomra sem tér észhez a lány. Lehunyom a szemeimet. Nem akarom, de muszáj lesz. Van egy közös trükkünk a nejemmel, én megfogom a ranseurt és egy sóhajjal fénybe burkolom. A nejem sötétségbe burkolja ilyenkor, de a pusztító ereje így a kettőnk képességeivel. Végzetes.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
247
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Jégkék    Szomb. Jan. 19 2019, 00:28


Persze haragszom az öcsémre, igazán elárulhatta volna, hogy mit tervez, de inkább nem, az állóháború sokkal jobb volt az apánk ellen. Egészen mostanáig. Elfogyott a türelme, nekünk meg még nem, de így is meg fogja keseríteni az életünket, a fiamét biztosan, amit meg nem igazán tűrhetek el, sőt semennyire. Mégsem tudok semmit kezdeni vele, a közelébe se tudok menni, akaratlanul is bántana Ephraim az erejével, amitől még kétségbeesettebb lenne. Ami megint csak nem a mi malmunkra hajtaná  a vizet, bár jelen állás szerint semmilyen víz nincs rajta.
- Mondtam, hogy muszáj lesz, nyerni akarunk, és nyerni is fogunk. – szusszanok fel halkan, sikerül kipréselnem magamból egy mosolyszerű grimaszt is.
- Ha pedig minden kötél szakad..akkor tudjátok mi a dolgotok. – teszem még hozzá, így, hogy van egy hatalmas jégkupacunk még sebezhetőbb az öcsém, tudom mire képes Panakeia, vagyis erős túlzás, jelen pillanatban Tartarosz erejének egy része az övé, ami elég kiszámíthatatlanná teszi. Ha viszont mi itt elbukunk akkor mozogniuk kell, tudom, hogy Nerthus és piciny csapata várja őket Walesben, ha úgy adódik a helyzet.
Komor képpel tekintek a draugrok hűlt helyére, tetemeire, aztán még sötétebbé válik a tekintetem. A lányunk sosem volt egy boldogságbomba, de aki velünk szemben áll a tollas is seregével, nem is hasonlít rá.
- Mit ígért? Tudod mit, nem is érdekel. Gondolom ugyanazt hajtogatja, mint régen. Dicsőség..miegymás.. új lehetőségek.. – ingatom meg a fejemet. Nem akarom ezt tenni vele, egy szülőnek nem az a dolga, hogy végezzen a gyermekével. Aprót intek, sötétségbe burkolom a ranseurt. A lányunk meghal, ez biztos, senki nem bírja ki ezt a támadást. Washington pedig besötétül, egy röpke pillanatra csupán, nem eshetek össze, lelkileg meg pláne nem.
- Kitépem a szívét..fel fogom koncolni..- sziszegem halkan, puszta kézzel kapom el a felém repülő hárpiát, aki ostoba módon azt hitte most sikerül bármit is csinálnia. Még lazább mozdulattal tépem le a fejét, s gurítom oda a többiek lába elé.
- Most haltok vagy esetleg két perc előnyt adjak? -   

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Jégkék    

Vissza az elejére Go down
 
I. Szín; Jégkék
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Kalandjátékok-
Ugrás: