War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 00:23

Yesterday at 00:09

Szomb. Jan. 19 2019, 19:51

Szomb. Jan. 19 2019, 17:29

Szomb. Jan. 19 2019, 13:38


Share | 
 

 Aglaia the Shining One

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Aglaia the Shining One   Csüt. Jan. 10 2019, 19:41

Lilybelle Bashford
idézet a karakteredről
Lily, Belle - Aglaia
Kortalan
Görög istennő
Amy Jackson
családi állapotod
Heteroszexuális (Astonszexuális)
Keresett
Dionüszosz és Aphrodité gyermekeként láttam napvilágot valamikor a kezdetek kezdetén. Két nővérem van és mi hárman tesszük ki a Khariszokat. Én Aglaia a Ragyogó, Euphroszüné az Öröm és a legidősebb nővérem Thaleia a Virágzó. Mi a báj, a kellem, a jóság, a kreativitás, a termékenység istennői vagyunk.
Képesek vagyunk mások szívébe örömöt, boldogságot és vidámságot lopni. Képesek vagyunk elhalónövényeket és sebesült állatokat meggyógyítani. Holtak feltámasztására, élet visszaállítására nem vagyunk képesek, különös érzékünk van a művészethez.

useri információk
Félve tárcsázom a legidősebb nővérem telefonszámát, biztosan most is nagyon elfoglalt lesz, mint mindig. Igazából Thaleia mindig is ilyen volt, ha két nővérem közül kellett volna valaha is választanom, hát biztosan nem rá esett volna a választásom. Fel sem veszi a telefont, egyszerűen hallom, ahogyan kisípol, kénytelen leszek üzenetet hagyni neki... megint.
- Szia. - Thaleia utálja, ha a régi neveinket használjuk, többször lekorholt már, hogy a Lilybelle nevet használjam, őt pedig szólítsam Barbaranak. Veszek egy mély lélegzetet, próbálom rendezni a gondolataimat. - Ma lesz a jótékonysági szervezet megnyitója és szeretném, ha te is ott lennél. - mondom, majd lerakom. Nem számítok a jelenlétére, már lassan fél éve nem is találkoztunk, hiszen annyira "elfoglalt". Ha ez pedig még nem lenne elég, akárhányszor futunk össze, mindig felemlegeti a felsülésemet és többször is szóba hozza, hogy kéne találnom egy rendes férfit, aki nem un rám olyan hamar. Nem ismeri Őt.
Elindulok a lift felé, kissé fáradt vagyok, olyan sokat kellett szervezkednem a ma estével kapcsolatosan, ráadásul jelentős támogatókat szerezhetek. Mindennek szupernek kell lennie, mindennek úgy kell mennie, ahogyan én azt elképzeltem. Megnyomom a lift hívógombját és várom, hogy leérjen a földszintre. Nehéz volt otthagyni New Orleanst, de nem tehetem mást az emlékek egyszerre voltak fájóak és fullasztóak. Ott minden rá emlékeztetett, mindenről csak Ő jutott eszembe és felejtenem kellett, legalábbis megpróbáltam. Nekünk már nincs közös jövőnk, mit is gondoltam? Kharón és Aglaia? Hiszen a tűz és a víz sem jó párosítás... Vajon mi lehet vele? Szeretnék rá haragudni, de harag helyett sokkal inkább hiányt érzek, hiányzik.
Végül kinyílik a liftajtó én pedig belépek rajta, megnyomom a legfelső emelet gombját és várom, hogy ez a szerkezet a lakásomba vigyen. Elindulok a folyosón, hallom ahogyan cipőm tompa koppanása visszhangzik és látom már a lakásom ajtaját. Még van öt órám, mielőtt el kéne indulnom a díszterembe, amit lefoglaltam. Vetek egy pillantást a sarokba árván heverő hegedűre, már egy éve nem játszottam rajta. Végül elvetem a gondolataimat és elindulok a fürdő felé. Talán majd kimoshatom a rossz és eltévedt gondolataimat a meleg vízzel.

- Minden annyira szuper volt, olyan büszke vagyok rád. - mondja középső nővérem, mikor jöttem le a színpadról. Hát a beszéden is túl vagyok, már csak a vacsora van hátra és vége is az egésznek. Meglepő milyen kellemes érzéssel töltött el, hogy egy olyan ügy érdekében járhatok el, mely segíti az embereket. Afrikában mindig is rossz volt a helyzet, talán éppen ezért választottam az afrikai szegény faluk segítését. - Sokat jelent nekem, hogy ezt hallhatom tőled nővérem. - mondom, miközben puszit nyomok az arcára és magához ölel engem, én pedig szorosan bújok hozzá. Euphroszüné mindig nagyon kedves volt hozzám. Közben elkezdtem keresni szememmel nővérünket, de csak sóhajtott. - Ő ma nem tudott eljönni. - mondja.
- Mindketten tudjuk, hogy nem is akart eljönni, haragszik még rám. - mondom neki, miközben lépek egyet hátra, ő szóra nyitja az ajkait, de inkább becsukja. Nem tud velem vitába szállni, tudom én nagyon jól, hogy milyenek a testvéreim. - Adj neki még időt. Szeretné, ha általad is nagynéni lehetne. - és a mosoly olyan gyorsan fagyott az arcomra, mint még sosem. Éreztem, ahogyan a könnyek marni kezdték a szemeimet, éreztem, hogy inkább lefelé pillantok, minthogy elsírja magam. Ő is tudja jól, hogy mindennél jobban szerettem volna gyereket, hogy azt hittem végre... talán. De nem. - Jajj, nem úgy értettem Aglaia. - mondja, majd lép felém egyet én pedig automatikusan hátrálok. Most nem szeretném, ha magához ölelne, inkább szeretnék kicsit egyedül lenni, gondolkodni.
- Most elmegyek sétálni egyet, hamarosan visszajövök, tartsd a frontot. - mondom neki, majd a válaszát meg sem várva indulok el a tető felé, hogy kicsit kiszellőztessem a fejem. Sohasem fogok tudni elfelejteni Kharónt, mindig mindenki felhozza és szóba hozza őt, de... Hogyan is felejthetném őt el? Mily bolond dolog  a szerelem, néha a legboldogabbá tesz, néha pedig teljesen a földbe döngöl. Száz év, száz éve nem beszéltünk és nem láttam őt, de sose fogom tudni elfelejteni. Még mindig emlékszem a kis mormogós hangjára, meglepően lágy és gyengéd érintésére, illatára. Telefonom hangos csörgése ránt ki gondolataim közül. Barbara az.
- Szia. - szólok bele halkan, majd várom, hogy mit fog mondani. Azt hittem, hogy holnapig fel sem fog hívni. - Láttam a múltkor. - mondja bosszúsan. - Kit? - kérdezem tőle, nem tudom, hogy mi ez a hirtelen telefonbeszélgetés. Bár van egy sejtésem, de remélem nem őt akarja megint szóba hozni. - Tudod jól Belle. Megházasodott és tudod hova költözött a nejével? New Yorkba... remélem mikor találkozol vele tudatosul benned, hogy te NEM kellettél neki, miközben te még mindig epekedsz érte. - mielőtt bármit mondhattam hallom, hogy kinyomta a telefont és az csak sípol egyet. Hirtelen fel sem fogom a szavait, szorosabban markolom a telefont, majd lehajítom a tetőről, kiálltok egy hangosat melybe próbálom beleadni minden bánatom, fájdalmam és keserűségem... 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
POTUS
⌲ Hozzászólások :
52
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Aglaia the Shining One   Csüt. Jan. 10 2019, 23:55

elfogadva
welcome to our family
A tűz és a víz igenis meg tudnak férni egymás mellett, megfelelő közegben. Példának okádék: én és a nejem, Tartarosz és Panakeia, Lucifer és O-Tae, stb. Széljegyzet: Thaleia jó szemét volt veled.
Nem tudom hová akartam kilyukadni igazából, de azt hiszem, hogy a szenvedés után csak jó dolgok jöhetnek. Ugye?
Ugye?

Ismered már a járást, várnak rád a foglalók és Kharón is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Aglaia the Shining One
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: