War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Brian Ingram, Desirée Ingram

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:52

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 00:23

Yesterday at 00:09

Szomb. Jan. 19 2019, 19:51

Szomb. Jan. 19 2019, 17:29


Share | 
 

 Effy & Will

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Fate baby
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Los Angeles
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Effy & Will   Pént. Jan. 11 2019, 14:49

Egyébként zavart, hogy itt van Euphemia, hogyne zavart volna, tudom mi a végzetem, és pont itt van az orrom előtt. Most még az se zavar, hogy magasabb nálam, sokkal jobban zavar az illata, ami az elmémbe égett.
- Egyébként nincs más dolgod? Több baba is van, aki felnőtt, vagy nem? – szusszanok halkan, és a konyhába megyek, almát kell ennem. Ez kóros, mint apámnál a kockás ing. – Kérsz egyébként valamit? Vagy csak mereszted rám a szemed, mintha szellemet látnál? – grimaszolok egy kicsit, most komolyan mi olyan érdekes? Ami az lenne az most nem is látszik, csak látni kellett volna anyu és Ónix arcát. Tehetek én róla, hogy ilyen testtel rendelkezem? Legalább apu se tud letagadni, nem mintha akarna, de kiköpött olyan vagyok, mint ő.
- Jó, akkor ha itt vagyunk..mit csináljunk? – harapok az almába és úgy fürkészem továbbra is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
The Medical Princess of Tartarus
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Pént. Jan. 11 2019, 15:05

Miért? Miért küldött ide engem a bátyám? Miért nem mehettem a nővéremmel, Elsával és Annával? Gyakorlatilag mindenki kapott valami feladatot, csak én vagyok az aki kispadon van. Meg ő. Miért zúg a fejem a közelében? Miért nem tudok normálisan közönyt tettetni? Ez csak egy feladat. Egy hülye, felesleges feladat. Nyugi Effy, nem sokára hazamehetsz, megoldódik és lehet többet nem kell látnod.
- Legalább négyünkről tudok. A bátyám parancsa volt, hogy keresselek fel és várjam az instrukciókat, a többiek toboroznak. Egyébként jobb lenne velük, igen. - morgok rá.
- Csak egy pohár vizet, köszönöm. De ne csapvizet, az itteni csapvíz közegészségügyi katasztrófa. Te is akkor minek bámulsz rám így azokkal a szemekkel? - pillantok rá sandán. A szülei is leléceltek, gondolom Washingtonba, mert ott zajlik jelenleg a buli nagy része.
- Nem tudom. Azt sem tudom, hogy mire vagyok képes, így azt sem mondhatom, hogy menjünk el itt szörnyre vadászni. - nézem, ahogy ezt az almát is bedúrja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Fate baby
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Los Angeles
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Pént. Jan. 11 2019, 15:51

Fintorogni kezdek, ahogy rám mordul, nem tettem ellene semmit, nem is érdemlem ezt a bánást. De nem tudja..csak érzi, hogy kötődik hozzám, amit elég erősen el akar nyomni. Ha követjük azt a szép családi hagyományt több ezer évig fogunk szenvedni. Remek. Komolyan volt értelme akkor felnőni, pedig én aztán baromira élveztem, hogy néha a frászt hoztam anyára, mert kirándulta egyet apával. Vagy csak menjen haza, és éljen boldogtalan tudatlanságban, ameddig tud.
- Jól van Morcika, nyugi. Csak kérdeztem, ne harapd le a fejemet. - forgatom meg a szemem.
- Igen, tudok róla, én élek itt nem te. Én kérek elnézést, hogy rád néztem - szusszanok kissé morcosan, majd kiveszek egy kis üveges vizet a hűtőből, anya azt hiszem mániákus...egy egész polc teli van vízzel. Igazán vihettek volna anyáék magukkal, de neeem, itt jobb, mert biztonságban vagyok.
- Nem is lesz a környéken szörny..valószínű miattam, de a te aurád se egy bolyhos nyuszika. - vonom meg a vállam, és kivégzem az almám.
- Levendula illatod van..- közlöm vele a tényt, szeretem a levendulát, a kis rongyikámba is az van töltve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
The Medical Princess of Tartarus
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Pént. Jan. 11 2019, 16:44

Bárcsak itt lenne valamelyik szülőm, hogy tanácsot kérhessek. Bár lenne élettapasztalatom. Szenvedek Will közelében és fogalmam sincs, hogy mit tehetek ez ellen. És nem tudom mi ez, mert az Őrzők között nem szokás megosztani ilyeneket, amit látok, hogy feszül a kettőnk között egy kötél, de nem tudom mi az és minek van ott. Az egyik pillanatban azt érzem, hogy túl közel ül, a másikban meg, hogy túl messze.
- Tudod ám ki a "Morcika"... Ne forgasd a szemeid, Wecht, mert kihúzom az üregéből és elrúgom a kontinens másik végére. - dünnyögök durcásan.
- Én megbolondulnék itt. De, te élsz itt, én meg a másik parton, úgyhogy semmi gond. - vigyorodom el egy pillanatra, pedig a gyomromig süllyed valamiért a szívem, ahogy kimondom. Kihasználom a príma alkalmat és hátulról is végignézem alaposan, ahogy a konyhába kimegy. Szedd magad össze, Effy...
- A nagyágyúk mind távolabb vannak egyébként is. - éjsötét kis mosolyra húzom a szám, ahogy az aurámat említi. - Nem is vagyok Disney hercegnő, ha egyszer férjhez megyek, fekete csipkeruhám lesz. - meglepetten nézek rá a kijelentésére.
- Mindig levendula illatom van. Miért mondtad ezt most így?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Fate baby
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Los Angeles
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Pént. Jan. 11 2019, 17:13

Pimasz vigyor szökik az arcomra. Hogyne tudnán..az apja a főmorcosság a családban. Mégis úgy érzem jelen pillanatban, ha itt hagyna én abba belepusztulnék , és még az egyet se töltöttem be.
- Igen, az apád. Ki fogom mosni a szádat, borzasztó csúnyaságok hagyják el. Meg egyébként is ne fenyegess, úgysem teszed meg. – elégedett arckifejezéssel nézek rá, szórakoztat, hogy durcás lett.
- Ennél is jobban megbolondulnál? Amúgy is, ez az angyalok városa, te pedig minden vagy, csak angyal nem. De legalább nem kell sokáig elviselnem, hogy itt vagy. Talán az első szülinapunkon még összefutunk, vagy nem. Szerencsére közölni tudjuk a szüleinkkel mit szeretnénk. – persze ez hazugság, látni akarom, és mondjuk megdobálni egy szelet tortával.
- Ránk meg úgyis a végjátékban lesz szükség- vonom meg a vállamat. – Gyönyörű leszel, a férjed meg szerencsés, és bolond, amiért elvesz téged. -
- Mert a kedvencem a levendula, és csak most vettem észre. A rongyikámba is tett anya, hogy jobban aludjak. – sétálok a nappaliba, hogy leüljek a kanapéra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
The Medical Princess of Tartarus
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Pént. Jan. 11 2019, 17:31

Nem tudom magam rávenni arra, hogy elteleportáljak innen, akármilyen furcsán és kényelmetlenül érzem magam.
- Ő pedig nem adja azt a titulusát egykönnyen. Úgy érted, éteri gyönyöröket ígérő szavak? Mármint számomra, nem neked. Kipróbáljuk? - hajolok hozzá közel, éppen csak nem dorombolok.
- Képzeld el, lehet még hová fejlődnöm abban. Én másik módon vagyok angyal, de ez itt egy túl hipster és törtető hely. Mindenki csak feljebb akar jutni vagy híres lenni, nincs törődés. Tartarosz őrizz... Különben is egyetemre megyek, nem áll szándékomban a béna szülinapodon ott lenni. - húzom fel az orrom, de hazudok. Ott akarok lenni és vele akarok lenni, de nem fogom vele közölni ezt.
- Alfa és ómega. Ő volt a kezdet, mi leszünk az egyik vége. - révedek el egy pillanatra, de látványosan elvörösödöm a szavaira. - Én? Gyönyörű? Most dugulj be, mert lehet berúgtál az almától. Ha egyáltalán elvenne valaha is valaki engem. - fújtatok egyet.
- Nekünk egy illóolaj párologtatónk volt, amiben főként kamilla és egy kis levendula volt. Csak vészhelyzet esetén kaptunk levendulás párnát. - zavaromban arrébb igazítom a hajam, nem is tudatosul bennem, hogy szabaddá tettem a nyakam és jobban érezheti az illatot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Fate baby
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Los Angeles
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Pént. Jan. 11 2019, 17:44

- De lehet a te esetedben simán átengedi, ezt még én sem tudom. Most közlöm veled, hogy hiába vagyok a Végzetes Baba, örököltem anya hihetetlen regenerációját, szóval keress magadnak másik istent, aki boncolgathatsz, mint egy békát. Viszont, ha egyszer nem a világvégére készülünk állok elébe. – én ugyan nem fogok megfutamodni, nem lenne hozzám méltó.
- Örvendetes hír, hogy ennél jobban meg akarsz bolondulni. Tényleg nagyon örülök, hogy nem foglak látni. Te a halandókról beszélsz, ők meg..megszületnek, szaporodnak, aztán meghalnak. A tied még bénább lesz, Princesa. Amúgy se lesz időm hülyeségrek járkálni, pont, mint te, egyetemre megyek. – mintha kést vágnának belém, annyira rossz hazudni. Nem bírnám elviselni, ha valaki más lenne mellette, aki nem én.
- Aztán mindenki megy a saját dolgára. – fel kell rázni majd megint a világot,és helyrehozni azt, amit Káosz okozott. – Nem cidert ittam, különben is nem én rendelkezem olyan felmenővel, aki a borszagtól is becsiccsent. Kiszámíthatatlan a végzet, tapasztalat. –
- Rosszul alvó baba va..voltam, szóval nekem muszáj volt. Főleg azért, mert így nem teleportáltam el random. – szinte égeti az orromat a levendula illata, nem igazán értem mi van velem, de azt tudom, hogy kell nekem ez az átkozott boszorkány. Nem lehet másé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
The Medical Princess of Tartarus
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Pént. Jan. 11 2019, 18:05

- Nem veszem el más rangját, szerzek magamnak sajátot inkább. Én pedig közlöm, hogy anyáink testvérek és orvosistennő vagyok, úgyhogy pont nem regenerációban fogsz engem megverni. Egészen más az anatómiád, mint egy békának. Viszont ahhoz le kell venned a felsőd, hogy felboncoljanak, úgyhogy halasszuk el határozatlan időre. - legyintek egyet, én inkább megfutamodom. Saját magamtól.
- Örülök, közöd hozzá semmi. Tisztában vagyok az életciklussal, de nem olyan egyszerű és fekete-fehér, mint amire lesarkítottad. Ne beszélj előttem spanyolul soha többé, förtelmes a kiejtésed, mi príncipe. Azt képzeled, hogy bulizgatnék egyetem mellett? Én? Legfeljebb elmegyek randizni, hátha valaki belecsöppentene abba a fekete csipkébe. - nagyasszonyosan legyintek egyet, de nekem fáj a saját kegyetlenségem. Látom az arcát. Látom hogyan reagál bizonyos témákra és még akkor is, ha szenvedés, a végére járok.
- Remélem apám túléli és láthat minket felnőttként. - próbálom nem mutatni a fájdalmam, de hallatszik. - Ha nem lenne olyan apám amilyen, akkor nem lennék én sem és nem lenne a középkor egyik legnagyobb görög isteni tragédiája sem, aminek a vége sok évszázad után diadal volt. Te tudod az én végzetem, nem kell prédikálnod.
- Mi napokig nem aludtunk sokszor, de ez inkább genetika. Olyan kíváncsi voltál, hogy mindenhová elmentél csak úgy? - pislogok rá. Kínomban eldőlök a kanapén, a combjánál a fejem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Fate baby
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Los Angeles
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Pént. Jan. 11 2019, 18:38

- Nem mondod, komolyan testvérek? Micsoda újdonságot mondtál. Ja, ez mondjuk igaz, kivételesen egyetértek veled. Igen, azt is tudom, hogy milyen anatómiája van egy békának. Nem kéne összevérezni, mi van, ha ez apám kedvenc apainge? – kuncogok halkan, miért nincs csíkosa? Az legalább nekem is tetszene.
- Dehogynem, pont ilyen egyszerű. Nem érdekel, hogy mi van az emberekkel, nekünk csak pár pillanatnak tűnik az életük. Bocs, a brit angol jobban megy, a te véredben van a latino. Bulizgatni? Ugyan kérlek, te mindig a könyvet fogod bújni. Különben is, ha igazam van, akkor két pohár ital után a fejeden pörögnél. Biztos lenne..de nem fogod látni, mert a könyvekkel fogsz aludni. – aprót rándul az arcom, de tudom, hogy látja, ő sem vak. Mégis, ha szükséges sokáig húzom a dolgokat. Nem tudhatja meg, hogy én vagyok az a bolond, aki a férje lesz.
- Az a végzetünk, hogy Káoszt legyőzzük, szerintem még az öreg Végzet se tudja, hogy milyen ára lesz ennek. De remélem a legjobbat. – szusszanok egészen halkan. – Apádnak biztos megvolt az oka, amiket akkor csinált. Nem vagyok pap, hogy prédikáljak. -
- Apám is most alszik, hogy házas ember lett, amúgy meg tök ugyanolyan volt babának, mint én. Mivel általában apa vigyázott rám, mert anya dolgozott így elvittem kirándulni, ami engem érdekelt. De egyszer csak úgy elmentem megnézni a nagynéniinket a Fehér Házba. A nagyi vitt haza. – vigyorodom el, akkor mindenki a frászt hoztam. Akaratlanul is a hajával kezdek el játszani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
The Medical Princess of Tartarus
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Pént. Jan. 11 2019, 19:57

- A szarkazmusod még roppant fejletlen. Az unokatestvéred és a nagynénéd is vagyok egyben, még szép, hogy igazat mondtam. Apám is elkezdett kockásat hordani. Meg azokat a förtelmes mellényeket, amiket anyám nyári télikabátnak nevez. - sóhajtok lemondóan. A romlás egyik útja a házasság.
- Mégis mi közöd lenne az én őrületemhez egyáltalán? Jó, hát ne érdekeljen, engem érdekel igenis. A helyes kifejezés a latina, apám a latino. Már csak ezért a kijelentésedért is le fogok részegedni kegyetlenül. Nem kell sokat piára költenem, még jó is akkor nekem. Pedig képzeld el... lehet, hogy egy előadáson vagy demo-n találom meg életem szerelmét. Összeakad a tekintetem az övével, ahogy a tér és az idő is eggyé válnak egy végzetes pillanatban. - támasztom meg az állam a kézfejemen. Alig ismerjük még egymást, de már titkolózik, nem tetszik ez nekem kicsit sem.
- Ha azt tekintjük, hogy már felnőttünk, ebben biztos vagyok, de én jobban szeretem magam egy hangszerként elképzelni egy kamarazenekarban és Ephraim a karmester. - hümmögök kicsit. - Ja... Irgalmatlanul berezelt a tudattól, hogy mennyire szereti anyámat. - vonom meg a vállamat.
- Én a nővéremmel erősítettük anyánk látomásait, meg apánkat úgy általában. Ú mekkora szívás lenne valakinek, ha olyan gyereke lenne, ami a mi kettőnk erejét kombinálja. Én a tesóimmal voltam sokat, néha nálunk volt Pearl is. A Fehér Házban voltunk mi is, meg az FBI és az NSA központban. Ilyen szórakoztató a hajam? - pillantok fel a kiskutya szemeire.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Fate baby
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Los Angeles
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Pént. Jan. 11 2019, 20:26

- Mint mondtam roppant vegyes személyiség vagyok, és köztudott, hogy anya nem tud se szarkasztikus, se cinikus lenni. Amin sok zseb van? Jesszusom, tuti együtt vásároltak akkor. – bökök a fejemmel a szekrény felé, éppen lóg egy a fogason.
- Nekem? Semmi, a Végzet fia vagyok, nem valamelyik őrült istenségé. Ha emlékeim nem csalnak anyámék is állandóan ezen vitáztak, hogy számára fontosak az emberek..aztán meglettem én. Felőlem, de most már úgyis direkt rosszul fogom mondani. Ühüm, arra nagyon kíváncsi vagyok. Lehet elég lesz a 100%-os baracklé. Igen, lehet, hogy pont így fog történni. – bólogatok nagyon serényen. Ringassa magát ebben a hitben, ha ennyire szeretné ezt hinni.
- Még a végén kiderül, hogy romantikus alkat vagy. Hangszer..háborúban állunk, fegyverek vagyunk, hangszerekkel nem nyertek csatát. – horkantok fel. – Talán, de talán más oka is volt..tudod, olyan Káoszos oka, hogy ott hagyta őket. – mutatok neki néhány emlékfoszlányt, pár napja ilyeneket is látok.
- Apát szórakoztattam a látomásaimmal, aztán volt, amikor anya is kapott belőle, de az öreg többet, úgyhogy még örült is a kirándulásoknak. Az a gyerek elég hamar becsavarodna, belőlem is kibukik az orvos néha..vagy kifog. Az én környékemen nem volt más baba, néha Allurát látogattuk meg. Amúgy főleg kórházba jártam Zee-t a padlóra küldeni, vagy Faridon csüngni..meg a nimfaszuperanyun. Ja, bocs, észre se vettem. - túrok zavartan a saját hajamba, és inkább az ölembe ejtem a kezem. De nem lennék az apám fia, ha nem használnám ki a helyzetet, úgyhogy gyorsan hajolok le és lopok tőle egy csókot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
The Medical Princess of Tartarus
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Pént. Jan. 11 2019, 20:55

- Mit mondjak, apádba se szorult túl sok az alábbiak közül. Az enyémekbe se mondjuk, mert apám ahhoz túl morbid, anyám meg akkor zavarba jön, ha apa ránéz. Az, amibe mindenhová lehet müzlit rejteni. - egy "hah!" kíséretében mutatok a fogasra, pont olyanja van apának is, de nagyobb. Abban jött ki ősszel mindig ha sétálni mentünk.
- Szóval azt mondod, hogy jó apáink nem őrültek a maguk módján? Az enyémeknek is megvolt ezzel a maguk köre Skóciában, de akkor most már mi fogunk ezen vitázni. Soha többé nem fogom felhozni akkor. Lehet, hogy képes vagyok arra, amire anyám és nem is lehet engem berúgatni. De nem lehet halandó, minimum félisten legyen. - álmodozok én itt, bár sejtem, hogy teljesen feleslegesen.
- Fegyverek nem tudnak együttműködni úgy. Nem egy egyszerű tábornok ellen megyünk, egy hullámhosszon kell lenni. Mondjuk te meg nem látod vagy érted az Őrzők dolgát. - legyintek egyet rá. - Halottan akarom a vén szart. Ha nem lenne, akkor nem kellett volna évszázadokig szenvednie a szüleimnek. - ökölbe szorul a kezem.
- El tudom képzelni szerencsétlen édesanyád mennyire örülhetett, amikor hűlt helyeteket találta... Végzet-Őrző-orvosistenség. A szopás szentháromsága. Zee-t egy rosszul kalibrált műtőlámpa is káoszba kergeti... Chryse egy példakép. - nézem ahogy a hajába túr. El akarnék fordulni, de akkor hozzáérnék. Hogy a frászba tűnik ilyen véznának és hogy ennyire kigyúrt... Épp nem vagyok ép eszemnél, amikor látom közeledni az arcát és nem teleportálok el. Ahogy megcsókol, én röviden viszonozom, de amint nincs az arcomban, az ajkaim elé kapom a szám és döbbenten pattanok fel. Nem fog a végső csata során élni, ha így folytatja. Dühösen morgok egyet és úgy nyomom magam alá, szabályosan a kanapénak szegezve.
- Mégis mit képzelsz?! Hogy merészelted! - majdnem ordítok vele. Na jó, ordítok vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Fate baby
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Los Angeles
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Pént. Jan. 11 2019, 21:31

- De tud dadjoke-kat az számít, nem? A fekete humor tudjuk milyen..olyan, mint a láb. Létezni se tudnak már egymás nélkül, mint az én szüleim, ez valahol csodálatos, és valahol nagyon ijesztő. Lehet csak azért mert hirtelen nőttem fel. Meg almás kekszet. – bólogatok csillogó szemekkel, néha azért közös sétára is elvittek, akkor kekszet nyammogtam.
- Ezt nem tagadom, apám vaksi volt, anyám meg inkább elrohant, amikor Normandiában apa megkérte a kezét. Akkor igen, most mi futjuk ezeket a köröket, de úgyis nekem lesz igazam. Nem menthetsz meg mindenkit, Effy. Szerintem meg túlságosan apádra ütöttél, úgyhogy simán részeg lehetsz, egyszer majd kipróbáljuk. A félistenek is meghalhatnak hamar. – vonom meg a vállamat egy grimasszal.
- Nem, nem értem. Nem az a dolgom, hogy megértsem mit csináltok. – mímelem a mozdulatát. – Én mondtam, hogy mindennek oka van.. – szusszanak halkan.
- Persze, csak hat árnyalatot sápadt akkor, amikor feltűntünk a terepen újra. Ha egyszer gyerekem lesz remélem nem örököl sokat, csak amennyivel elbír, a túl nagy hatalom se jó. Ühüm..de én megmutattam mire készüljön. – viszont sikerül, és még viszonozza a csókomat is, noha röviden, aztán nyekkenek a kanapén. A vigyor akkor sem törlődik a képemről, az üvöltözése sem érdekel.
- Halkabban. Akkor is megértem. Amúgy meg viszonoztad, szóval nem értem a problémádat. – húzom össze a szemeimet, majd fordítok az álláson, és én nyomom a kanapéra. – Ne csinálj olyat, amit megbánnál. Tudod, még jöhet a félistenkéd. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
The Medical Princess of Tartarus
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Pént. Jan. 11 2019, 22:23

- A nagyapád bármiből dadjoke-ot csiholni tud és csihol is. Az lenne a furcsa, ha ez nem lenne örökletes, mint a balkezességetek. Csak egy kicsit ijesztő, de én nem akarok olyan világban élni, ahol a szüleim végső soron nem társistenek és nem értik meg egymást egy nézésből. - húzom el a szám, a kekszre nem is reagálok. Éreztem anyám energiaingadozásait miután eltűnt apa, nem volt egy élmény. Egy lángoló vár parancsnokának lenni nem egy boldog feladat, főleg távolról.
- Az enyém megpróbálta pótolni anyám, de őt kapta és a nővérem, aztán mattrészegen vallott szerelmet és lett egy bátyám, majd lelőtte a nővérem őt és beküldte anyámhoz, amiből lett a ikernővérem és én. De arra mérget vehetsz, hogy versenyt fogok veled futni, hogy minél több embert megmentsek tőled... Erő tekintetében nem és pokoli jól regenerálódom. A puding próbája az evés. Mit fintorogsz? Van jobb ötleted, hogy ki elé vessem magam a fekete csipkés ruhámért? - nézek rá felvont szemöldökkel.
- Nem is tudnád a csökött agyaddal felfogni. Ez egy művészet, egy veszélyes, néha halálos művészet, ami a lélek minden aspektusát átfogja. - szegem fel a fejem dacosan. Még én is tanulom az Őrzőséget, de a tudásban, amit kaptam, volt pár támpont, hogy mi is egy Őrző. - Kíváncsi vagyok mi az oka annak, hogy veled kell halálra unnom magam. - fonom össze a karjaimat.
- Remélem nem közvetlenül műtőbe mentetek, mert van egy rossz szokása, hogy az illetéktelenekbe szikét hajít vagy csontfűrészt. Ephraim erre egy jó példa, megkapott mindent. Érzek egy késztetést, hogy menjek én is bemosakodjak... - de sikerül kizökkentenie mindenből és lezajlik bennem egy apró kozmikus robbanás az ajkaitól, aminek köszönheti azt, hogy én is beszálltam. Csak ezért a vigyorgásért képes lennék véget vetni neki.
- Te dühítettél fel, viseld a következményeit, mint egy férfi! A problémám? Te vagy a problémám. - felsikkantok, ahogy gyakorlatilag maga alá teper és ziláltan, vérvörös fejjel nézek rá. - Ó, már a plafonig vagyok megbánással. Nem látok a fejedbe, félmeztelenül láttalak először, és amikor a ruháról beszéltem, akkor... - ez az a pillanat, amikor vagy ő engedi le a védelmét eléggé vagy én merítek annyi erőt a nyers haragomból, de szabályosan hallható, ahogy az erőm egy lyukat szaggat az elméjébe és végigfut rajtam a forróság. Látom a kettőnk között feszülő kötelet, de nem szürkén, hanem vörös lesz. Csíkká szorul a szám a két mondatára. Amennyire tudom, megérintem a kézfejét a szorítása alatt, hogy láthassa ő is a kötelet. - Fordítva. Ha ezzel itt kettőnk között én megközelítenék mást, meghülyülnél. Ezt akartad titkolni, igaz Végzetem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Fate baby
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Los Angeles
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Pént. Jan. 11 2019, 23:32

- Fura is lett volna, ha nem leszek balkezes. Kicsit..nem, nekem nagyon, de amúgy is az én szavam nem számít, majd hozzászokom. Pedig biztos van olyan hely ,ahol ezek nem történtek meg.De sokkal jobb, hogy egy szusszanásból értik egymást. – anya is beletanul az új szerepébe, és az erejét is megtanulja használni.
- Igen, anya mesélt, hogy milyen kacifántos is Tartarosz, és Panakeia kapcsolata. Tőlem? Nem én ölöm meg őket, csupán a fonál végére vezetem őket, ahogy apám is teszi. Mondanám, hogy leitatlak most, már elérem a bárszekrény kulcsát, viszont a világ lassan felég, úgyhogy tényleg napolni kell. Nem kell senki elé vetned magad, majd jön magától. – legyintek egyet.
- Nem vagyok hülye, és csökött agyam sincs. Az, hogy nem értek a ti dolgotokhoz még nem jelenti azt, hogy fogyatékos vagyok. – puffogok kicsit, nekem nem az a dolgom, hogy átlássam ő mit csinál. Még azt se tudom pontosan mit kell csinálnom a fonálhoz vezetésen kívül.
- Elnézést, hogy halálosan unalmas alak vagyok. – vágok egy grimaszt szemforgatással.
- Nem, nem oda mentem, vigyázni kellett a babapofimra. Megkapott mindent, és szenved is tőle rendesen. Még nincs diplomád..addig ne csinálj semmit.. – tudom, hogy legszívesebben megölne, főleg azért mert vigyorgok.
- Viselem is a következményeit legyen az bármi, hercegnő. A megoldásod is én vagyok akkor, csak úgy mondom. – nézek rá én is vöröslő fejjel, de akkor sem engedem el. – Nem, mert nem akarom, hogy a fejembe láss, és akkor mi van? Nem láttál még babaként se félmeztelen embert? – inkább engedem mégis, hogy lássa azt, amit kell, így legalább nem lep meg annyira az ereje. Megugrik a szemöldököm a kötél láttán, tehát tudja, vagy csak sejtette. – Meghülyülnék? Azonnal a végzetével találkozna. Igen, ezt akartam titkolni, de talán jobb is, hogy kiderült..Így legalább nyugodtan megtehetem ezt. – rabolok az ajkaira, és nem igazán érdekel mit kapok majd ezért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
The Medical Princess of Tartarus
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Szomb. Jan. 12 2019, 00:12

- Viseld is és egyenes háttal, mert egészen biztosan nem lesz szép, bármi is történjen. A megoldásom? A megoldásom mire? Agyvérzést kapok tőled előbb! - fészkelődök alatta kegyetlenül, rémesen zavarban érzem magam így kiszegezve a kanapéra. Nem csak díszek azok az izmok. - Elképzelésed sincs, hogy milyen klausztrofób érzés egy Őrzőnek a sötétben tapogatóznia. Ez kergette az őrületbe Ninagauth-ot a felesége mellett, aki félistennő volt! Nem! Az én családom felöltözik. - hamar rá kell ébrednie mindkettőnknek, hogy van nálam egy csend, ami nagyon-nagyon veszélyes. Ráérzek, hogy engedi, de tudom, hogy most átütöttem volna és fájt is volna neki, mert nem szívélyes kísérlet lett volna. Most már tudom, hogy mit látott ő a fejében a ruha említésére. Pontosan ugyanazt amit én. Hogy ő mellette állok az oltárnál és neki fogadok örök hűséget, nem valamelyik leendő csoporttársamnak. Érzem az összes keserűséget, amit szándékosan kiváltottam benne és sokkal erősebb, mint elsőre gondoltam. Ahogy a kezeibe adom egy pillanatra az erőm, úgy látom a meglepetését, de bennem egy felismerés bontakozik ki. Szükségem van rá, hogy teljesen rájöjjek a feladataimra. Status quo ante bellum. - Szóval megőrülnél. Fogd be, te az én végzetem vagy, nem másé. Te készen álltál arra, hogy akár évezredekig kínozd magad és engem is? Mit? - majdnem megbotránkozva nézek rá, ahogy ismét megcsókol. Szenvedélyesen viszonozom és hagyom, hogy minden amit azóta elnyomtam amióta megláttam őt felszínre törjön. Kiszabadítom az egyik kezem, hogy a hajába túrhassak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Fate baby
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Los Angeles
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Szomb. Jan. 12 2019, 20:50

- Tudhatod nagyon jól, hogy az én seggemben is van egy karó, mint az ősömében volt, úgyhogy ne aggódj az egyenes hátam miatt. Na látod, az is egy megoldás! – vigyorodom el szemtelenül, úgysem tud elszökni tőlem, esetleg akkor, ha elteleportál, de valószínű nem akar.
- Te se tudod milyen rossz a Végzetnek..én se, mert még kezdő vagyok. De apám mesélt. Anyáék is, csak én nem, ez az ing is lóg rajtam, inkább ne lenne rajtam semmi. – fintorognék, viszont inkább hagyom, hogy lássa, amit én. Én leszek a férje, a gyerekeinek az apja, nagyon hamar. Lehet miénk lesz a legfiatalabban elkövetett házasság. Amúgy már most elmennék vele, ám az idő nem alkalmas most erre. De lehet egy vegasi pap azonnal összeadna minket, aztán meg a szüleink nyírnának ki minket. A nagyi biztosan, csak meg kell nézni, hogy anyáéknak és Tartaroszéknak milyen esküvőt csinált.
- Teljes mértékben, nem hiszem, hogy az kifizetődő lenne nekem. Ahogy mondod egymáséi vagyunk. Igen, csak kezdő Végzet vagyok, azt hiszem ezért nem jár pacsi. Vagy nem az volt a végzetünk, hogy annyit szenvedjünk, mint a családunk. – szórakoztat az arckifejezése, de leköt az, hogy felfaljam az ajkait. Elengedem a másik kezét is miután kiszabadítja magát. Óvatosan futtatom végig az ujjaimat az oldalán, egy pillanatra szakadok el az ajkaitól, aztán a nyakát kezdem el apró csókokkal halmozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
The Medical Princess of Tartarus
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Vas. Jan. 13 2019, 00:09

16+

- Ha nem lett volna magától értetődő, azzá tetted elég hamar. Mint ahogy én örököltem a prűdségem. Nem az, nekem normális megoldás ötletet adjál! - ha állnék, akkor most már toporzékolnék. Csak örököltem anyámtól is valamit. De ahogy ő is egykoron, úgy most én nem tudok megszökni előle. Mert nem akarok.
- Nem, de azt sem, hogy milyen jó érzés lenne a temetéseden táncolni a sírodon. Magasságos, meg ne próbáld megint random levenni, mert elteleportálok Japánba megverekedni Izanamival... - egyik részről megnyugtat a tudat, hogy ő köti be a fejem, őt fogom szidni szülés közben. Különös érzések voltak benne, amikor megláttam őt, de már tudom, hogy mi volt az: a végzetem. A bátyám pedig biztosan tudta ezt. Egyenesen a karjaiban kötöttem ki. Nem volt esélyem küzdeni ellene, mert mindenképpen mellette lennék. Érzem, hogy már most összekötné az életét az enyémmel, de a kötélnek még érnie kell egy kicsit ahhoz. De a közeljövőre tekintve a vörös színe már ómenekkel teli. Akár az érzés, hogy meg fogok őrülni, ha nem lehetek most vele. Teljesen felborult a hormonháztartásom, a szívem veszettül kalapál.
- Látni akarom az őrült oldalad, vagy így, vagy úgy. Mindörökké. Nem jár, ha elcsesztük volna, megismétlődött volna Skócia... - látványosan haragszom rá, de rögtön elszáll, a csókjától, sőt gyakorlatilag minden gondolatom. Ahogy végre kiszabadulok, úgy húzom közelebb és simulok hozzá. Meglepetten, de boldogan sóhajtok fel a érintése alatt, de én nem játszok olyan finoman, az ingen keresztül karmolok a hátára. Oldalra döntöm a fejem, hogy a nyakam is megkaparinthassa, hogy én közben megküzdhessek az ingével és a tűzforró ajkaimmal hintsek csókokat a vállára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Fate baby
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Los Angeles
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Vas. Jan. 13 2019, 18:39

+16


- Ez van, megszoksz, vagy megszöksz. Igen, azt vettem észre, egy pucér felsőtesttől olyan vörös lettél, mint a pipacs. Normálisat? Ha nem hisztizel, akkor esetleg, addig meg szenvedj csak. – nézek rá a kölyökkutya szemeimmel.
- Nem táncolnál rajta, csak ha egyedül lennél, annak meg semmi értelme sincs, közönség előtt csináld kérlek. Megint? Egyszer se vettem le, és nem kéne összeverekedned vele, most még lenyomna, mint a bélyeget. – ingatom meg a fejem egy szusszanással. Meg amúgy is se hagynám, hogy azzal őrült nőszeméllyel egyedül verekedjen meg. Megbolondulok miatta, sőt..megőrülök érte, ilyen hamar a karjaiba küldték, ha egy kicsit több időm maradt volna megbirkózni az érzéseimmel, hálás lennék, viszont hamar kellett felnőnünk, meg másoknak is.
- Már most az őrület határán állok miattad, te boszorkány. Mindörökké..és még azon is túl. Skóciára meg semmi szükség nincs..itt a világvége.. – ösztönösen simulok hozzá, még akkor is, hogy magához húz, próbálok óvatos lenni, nem tudom mire, hogy reagál. Halkan, jólesően szisszenek fel a karmolása miatt, le kellett volna vennem azt az inget, amit meg is teszek, ahogy megérzem az ajkait a vállamon. Talán most kéne még abbahagynunk, ám máshogy cselekszem, felső nélkül akarom látni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
The Medical Princess of Tartarus
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Vas. Jan. 13 2019, 22:45

16+

Halkan nyüsszenek a szavaira. Nem egy pucér felsőtesttől, hanem az Ő pucér felsőtestétől jöttem úgy zavarba. Így, hogy tudom, hogy mit rejt az ing, így nehéz a dolgom, főleg attól, ahogy néz rám. Kimondhatatlan dolgokat tennék meg vele, csak hogy megérinthessem.
- Nos, akkor nem tudom, hogy jöttél ki a házból egy szál nadrágban, de ha megteszed, akkor már teleportálok is a vesztembe. - fenyegetőzöm egy kicsit vele, de nem akarok mellőle elmenni semmiképpen. Akkor még nem értettem, de most már világos. Nekem mindenek előtt vele és a végzetemmel kell szembe néznem, még nincs helyünk a csatatéren. A testem majdnem irányíthatatlan a közelségétől, mélyen szívom be az illatát, ami valósággal elbódít.
- Bizonyítsd. - öt szóban tett most egy olyan fogadalmat, amire gyengéd és boldog mosoly ül ki az arcomra . - Nem akarok úgy járni, mint anya... Hogy terhesen elhagysz és beleőrülök. - motyogom, de képes megbékéltetni. Érzem a teste hőjét és zavar, hogy óvatoskodik. Amit a karmolásaimmal tudatosítok is benne. Végre újra fedetlen felsőtesttel van itt velem, amiért megjutalmazom először csókokkal a bőrén, de ahogy megérzem, hogy képtelen megállni, úgy kezdek el harapni és a hátán feszülő kemény izmokat a körmeimmel feltérképezni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Fate baby
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Los Angeles
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Vas. Jan. 13 2019, 23:16

+16

- Ja..hát anya csak azt mondta öltözzek fel, nadrágot találtam, aztán csengettél te, felsőt meg már nem tudtam felvenni, ezt is sokáig kerestem. – magyarázom ártatlan tekintettel. Először pólót akartam, de az nem volt sok, apám ingekben utazik. Tudom, hogy nem menne most el, ahhoz túlságosan is érdekli mi a végzetünk. Én meg követném, úgyhogy jobb, ha itt marad.
- Már most is azt teszem. – nyomok egy apró csókot az ajkaira. – Nem fogsz úgy járni..le akarsz nyakazni majd, mert követni foglak mindenhova, láthatatlanul, pont ahogy apa tette. Úgyhogy ebbe fogsz beleőrülni. – viszont inkább azzal foglalatoskodom, hogy megbékítsem. Túl óvatos vagyok, de minden egyes karmolásáért megéri. A harapdálásai miatt pedig felnyöszörgök, nem marad viszonzatlan, minden egyes harapás, csókot visszakap. A nadrágja is zavarna kezd, azzal viszont nem bíbelődöm, csak eltüntetem róla egy csettintéssel. Minden porcikáját szeretném felfedezni, jelen pillanatban nincs számomra más, csak ő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
The Medical Princess of Tartarus
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Vas. Jan. 13 2019, 23:44

18+

- Félig sikerült akkor ez az öltözködés dolog. - alaposan megnézem magamnak azt az ártatlan tekintetet, de látom, hogy semmi megbánást nem tanúsít, mert élvezte az én zavaromat roppantul. Ha nem parancsolok rá, lehet, hogy most is félpucéran lenne itt. Vele akarok lenni, így a közelségétől, a hangjától, mindenétől megrészegülve.
- Igazán? - elkapom a nyakát, hogy ne lehessen olyan rövid a csókja. - Akkor inkább kiegyeznék egy békés, normális, már amennyire nálunk lehet, terhességgel. - elég ügyesen és jó taktikával nyugtatja meg a felborzolt kedélyeimet. Viszont egészen más lángot lobbant fel bennem azzal, hogy finomkodik. Alattomosan lopta el az első csókom, ne most legyen szende... Könyörtelenül marok végig a hátán, de én inkább bíbelődöm egy kicsit. Addig is érinthetem őt, hallhatom és érezhetem, hogy miként reagál a kezeimre a hasánál és lentebb. Csak amikor a combja közepéig jutok, akkor csettintem le róla. Hangot adok neki, hogy milyen jó helyeket talál, biztatom is, pedig a szemeim előtt már ott a vörös posztó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Fate baby
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Los Angeles
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Hétf. Jan. 14 2019, 00:06

+18

- Majd legközelebb jobban felöltözöm. – vigyorodom el, aztán majd azért fog könyörögni, hogy vetkőzzek már lejjebb. Úgyis kéretni fogom magam, élvezni fogom, hogy ő szenved, miattam. De ez az érme kétoldalas, ugyanezt fogja velem is tenni.
- Igazán. – morranok fel egy kicsit a keze miatt, de megadom amit kér, a napvilágot is ki akarom csókolni belőle. – Tökéletes, megegyeztünk, nyugodt babavárás lesz. – persze nem ígérem meg, a családjainkat elnézve nem tehetem. Lehet én is kalóriatáblázattal fogom kergetni, mint az apja, az anyját. Tényleg az őrület határán állok miatt, és harapok a nyakába a karmolása miatt. Képtelen vagyok normálisan gondolkodni, csupán az ösztöneimre hallgatok, s arra, hogy reagál rám, mert én nagyon hangosan, ez biztos, főleg, amikor lejjebb téved a keze. Egy pillanatra összeakad a tekintetünk, próbálok gyengéd lenne, de nem megy érezni akarom, csak egy szusszanásnyi időt hagyva neki, amíg megcsókolom, aztán elmerülök benne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
The Medical Princess of Tartarus
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Hétf. Jan. 14 2019, 00:31

18+

- Ne merészeld, mert garbót húzok. - azt még levetni is nehéz és az egyik lehdurvább dolog ami bárki fantáziájával történhet, hogy mit rejthet az. Mindketten képesek lennénk hülyére kínozni a másikat és úgy tűnik, hogy aki szenved a másik miatt, az alatta köt ki. Lássuk az én példám.
Elégedettség önt el, ahogy teljesíti a vágyam és a röpkének induló csókból igen csak hosszú és vérforraló lesz. Egyenlőre nem az elméleti terhességi tervek, hanem a harapása van előbb, amit kiváltok belőle. Lesznek szép árulkodó foltok rajtunk, hogy miket művelünk itt mi. Észre sem veszem, hogy milyen hangosan élvezem érintését és csókját, harapását. A kezeim azt hiszem, hogy ideális helyen vannak, hogy ledobja az ékszíjat véglegesen. A tekintetén látom, hogy pontosan ugyanarra gondolunk. Az ég verje meg, beleszerettem. Nem fog menni a gyengédség neki, de nem akarom, hogy az legyen. Kapok az ajkai után mohón, ahogy megcsókol, de kéjjel átfűtött hangon nyögök az ajkaira, amikor végre bennem van. Mind a tíz körmöm azon dolgozik, hogy a legőrültebb oldalát megmutassa és hogy ne maradjon se háta, se a hátsója ép.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Fate baby
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Los Angeles
⌲ Csatlakoztam :
2019. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   Hétf. Jan. 14 2019, 00:50

+18

- Akkor mindketten azt fogunk húzni. – sunyi mosoly költözik az arcomra. Aztán majd meglátjuk melyikünk köt ki a másik alatt, bár teljesen mindegy, mindketten élvezzük egymást ideglelését.
Tényleg olyan leszek miatta, mint valami kiskutya, aki lesi a gazdája minden kívánságát. De hallani akarom a nyöszörgéseit, a kiabálását, amit miattam csinál. Pontosan ugyanezt csinálom én is, másra nincs szükségem, csak rá. Szeretem ezt az istenverte boszorkányt, tegyen velem bármit. Az ajkába harapok a karmolása miatt, eddig se volt gyengéd, de biztos nem a hátamon fogok aludni, ha ennek vége. Csak jobban lökdös a vörös köd felé, ami miatt tényleg nem tudok épeszűen gondolkodni, még hevesebben folytatom a mozgást, s a nyakába harapok, nekem meg az lehet a keresztem, a harapás, de zene füleimnek a sikolya.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Effy & Will   

Vissza az elejére Go down
 
Effy & Will
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Los Angeles :: Belváros-
Ugrás: