War, war never changes
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 22:32

Yesterday at 20:18

Yesterday at 11:30

Yesterday at 00:23

Yesterday at 00:09

Szomb. Jan. 19 2019, 19:51

Szomb. Jan. 19 2019, 17:29

Szomb. Jan. 19 2019, 13:38


Share | 
 

 I. Szín; Kristálykék

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

kalandmester

⌲ Foglalkozás :
Telling tales of you all
⌲ Hozzászólások :
27
⌲ Tartózkodási hely :
Between the pages
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 16.

TémanyitásTárgy: I. Szín; Kristálykék   Vas. Jan. 13 2019, 17:32

Kristálykék

Izland. A hely, amely Drífa ősellensége. A kis csapat a főnixkönnyért indul küldetésre, de egyedül Éogan érezte, hogy a Hét a Mélyben áttette a székhelyét és az északi mitológia egyik epicentrumára elkezdtek olyan mértékű csapásokat mérni, mint annak idején Drífa tette, szintén Káosz befolyása alatt. Évszázadaik voltak a képességeiket csiszolni az Alvilágban, mert várták a napot, hogy ismét szabadon garázdálkodjanak és ha lehet, akkor Tartarosz vérvonalát megritkítsák a büntetéseiket megbosszulván.
Ahogy megérkeznek, elégedetten veszik körbe a kis csapatot. Arkemyr, Caedebald, Concelhaut, Llengrath, Ninagauth, Ryngrim, Tayn. Llengrath, az egyetlen női Őrző vezeti a csapatot, de Concelhaut őrületét érezhetik tombolni hárman, mert neki egyetlen célja van: kivégezni Éogant, amiért megölte. Arkemyrn, Ninagauth és Ryngrim egy burát húznak maguk köré, belimitálva a csatateret száz négyzetméterre. Aki óvatlanul hozzáér a pajzshoz, az azt kockáztatja, a lelkét semmisíti meg.
- Milyen édes... Jöttek megmenteni Tartaroszt. Azoknak akik nem ismernének, Llengrath vagyok. A fiúk pedig szeretnék a halálotokat. Táncoljunk! - nyújtja ki feléjük a karját a nő egy őrült mosollyal, egyúttal ő és a többi Őrző mély, sötét lila nyalábokkal ostromolja a lelküket, egyetlen cél végett: nem használhatják az isteni erőiket, csupán a saját nyers erőikre és a lelkükre hagyatkozhatnak most.


Kezdésjoga; Winter Espenschied
Résztvevők; Drífa, Éogan, Verina
Következő mesélés; január 22.

 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
FBI Associate Deputy Director
⌲ Hozzászólások :
15
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 09.

TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Kristálykék   Kedd Jan. 15 2019, 17:49

The living are just the dead on holiday.

Szeretnék valami valami hálásnak tűnő dolgot mondani Verinának, de nem megy. Főleg azért, mert aggódom a gyerekeimért, és főleg Henningért, mert miért hallottam volna rosszul az öcsémet? A gyerekeim felnőttek. Hurrá? Örültem volna, ha nem tudom meg, de úgy látszik apa ereje miatt részlegesen tudom mit művel Éogan. Pont elég egyébként a tél és a jég istennőjének lenni. De most a férjemet se tudom megnyugtatni, hogy nincs semmi baj, legalább túléltük a kamaszkorszakokat, egyből nagyok lettek. Ez egy fél győzelem, azt hiszem, vagy inkább egy harmad, esetleg egy nagyon picike szelet, ha baromi szarul akarom látni a helyzetünket.
Ezüstös szemeimmel mérem végig a hetet, végül grimaszban állapodok meg az őrült Őrző felé.
- Kurvára nem érdekel ki vagy. Én is szeretnék sok mindent, mondjuk, hogy eltakarodjatok…békében, és nem haltok meg megint. A lelkemet meg ne baszogasd, mert lehámozom az arcod. – húzom össze a szemeimet, pedig most a helyzeti előny is nálam lett volna, de hát nem tudom használni az erőmet. Meg egyébként is itt nem nekem kell meghalni, hanem nekik. Ők már úgysem érdekesek, nekünk viszont ott vannak a gyerekeink.
- Mondd, hogy van valami ötletetek.. – pislogok a testvéremre, és a nimfára. Nem igazán szeretnék itt meghalni, előbb még egy főnixet is megkopasztanék.
- Te vagy az igazi Őrző, nem ezek a bóvlik. – bájos kis mosolyt küldök a ribanc felé, remélem lerobban a feje. Ennek a hétnek fogalma sincs milyenek vagyunk, mikre vagyunk képesek, együtt.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
The Watcher of Souls
⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Tartózkodási hely :
Bajban
⌲ Csatlakoztam :
2018. Oct. 25.
⌲ Kor :
721

TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Kristálykék   Szomb. Jan. 19 2019, 21:18

Nuair a thig air duine thig air uile.

Nem túl sok felnőtt Őrző van most szabadlábon a világon. Tulajdonképpen hárman vagyunk teljes értékűek. Én, Skye és egy 14 éves kamaszlány, aki immár tizedik éve él egy elmegyógyintézet gyermek részlegén, mélyen elrejtve a világtól, mert egy félistennek is kurva sok ez az egész hajcihő, nemhogy egy halandónak. De a történelem során élt egy olyan Őrző, aki nem bolondult bele, halandó volt és vele kezdődött a normálisabbak feljegyzése: Börte Üjin Onggïrat. Tudom, hogy a nővérem aggódik a saját lányaiért, de ők szerencsére elemi erőkkel lettek megáldva, mint ezzel. Én meg lehetek az isteni rossz hírek hozója, éljen. A most felnőtt isteni gyerekek közül talán a húgaink fognak leghamarabb bajt keverni, de jókedvre derített, amit a két elnökcsemete környékén éreztem.
- A Hét a Mélyben! - tárom szét a karjaimat, ahogy meglátom őket. Hogy ez mennyire evidensen mocskos nagy csapdának tűnt elsőre is. Hogy én mennyire naiv és gyenge voltam régen, el kellett volna pusztítanom Concelhaut lelkét is, hogy ne kavarhassa soha többé a szart. A Hét nagyon teátrális, mindegyikkel volt már súrlódásom, nem tudom melyikünk szerencséjére. - Llengrath, elbűvölő vagy, mint mindig. Ma sem okozok neked csalódást. - formálisan hajolok meg feléjük és feltekintve mindkét szememből szabályosan éget a lila. Hogy manipulálnám mások lelkét, ha a magamét nem tudom. Rövid időre lezárom azokat, amiket tudom, hogy minden áron el akarnak venni tőlem. Csak egyre van szükség így holtukban, hogy a lelkünket piszkálják, háromra, hogy fenntartsák a burát, de mi is hárman vagyunk. Vakszerencse vagy a sors akarata, de hiába fosztanak meg azoktól, amiket csak nem régen kaptam meg: gyógyítás, erős regeneráció és jövőbe látás. Akkor is látom, hogy a testeik, amikbe visszabújtak, elég szedettvedettek. Valakik nem figyeltek eléggé eligazításon talán.
- A fizikai testük sebezhető. Valahogy el kell, hogy kizökkenjenek. - pillantok a nővéremre. Nekem se lesz ez a favorit helyem most már. Arra, hogy én vagyok az igazi Őrző, akkor jut eszembe valami, amiért Drífa gyűlölni fog egy kicsit szerintem, de elvigyorodom. Verina már haragszik, mert látta a képemet és sejti, hogy mi jön.
- Helyes és helyes. - egyenesedem ki rendesen, hogy hadba szólíthassak minden lelket, aki a nővérem által esett el, hogy egy még nagyobb veszélytől megóvják a szülőföldjüket. Másként megint vérmező lesz itt.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
pszichiáter
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Csatlakoztam :
2018. Oct. 12.

TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Kristálykék   Szomb. Jan. 19 2019, 23:37

The fate of our people hangs in the balance.

Ahogy megérkezünk Drífa kedvenc helyére ösztönösen csúszik az egyik kezem a zsebembe, anyám utolsó ajándékát fogom meg egy pillanatig. Káosz miatt halt meg, azért, hogy életben maradjak, valamit tudhatott, csak rá kell jönnöm, hogy mit. Vagy csak szimplán túl gondolom megint az egészet, és tényleg annyi az egész, hogy ennyi idő után is biztonságban akart tudni. Tudom, hogy az apám miatt nem tartott meg, egyáltalán nem haragszom rá, apám..na rá igen. Most viszont fontosabb dolgom van, haragudni ráérek később.
- Üdv! – mosolyogva biccentek a Hétnek, amúgy meg legszívesebben megfojtanám őket, kezdve a nővel, hogy lehet valaki ennyire..hm..nem is találok rá igazán szót. Utálom, és kész. A drága férjem meg az összessel összekerült már, nem tudom melyikük nem tud a fenekén ülni. A szemem még mindig sárgán villog, egy darabig így is fog, nem tudok mit csinálni ellene, főleg most, hogy a lelkemet piszkálgatnák. Anyám gyémántja pedig rendesen égetni kezdi a zsebem, kibírom, hogy ne nyúljak oda. Nüxnek igaza volt, még most is segít rajtam..rajtunk.
- Szerintem azt megoldom én, valaki nem tudja piszkálni a lelkem, igaz? Mindenkivel előfordul, úgy tízből egyszer. Legközelebb majd jobban megy, bízom bennetek. – kuncogok kissé gonoszkásan, majd megvonom a vállam, mint aki hülye és nem érti az egész helyzetet. Aztán a férjemre pislogok csúnyán, egek, tudom mire készül, a nővére ennél jobban szerencsére már nem tud megőszülni, pedig sikerülne neki.
- Ejj…de hát ez a legjobb, és leglogikusabb lépés.. – sóhajtok fel halkan, együttérzően nézek Drífára, kezdi kapizsgálni a dolgokat, és hidegebb is lesz egy-két fokkal. Ezek szerint van egy olyan szint ahol teljesen mindegy mit tesznek vele, az ereje védekezik helyette.. Tartarosz erejével meg senki se tudja mire képes.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

kalandmester

⌲ Foglalkozás :
Telling tales of you all
⌲ Hozzászólások :
27
⌲ Tartózkodási hely :
Between the pages
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 16.

TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Kristálykék   Yesterday at 00:09

Kristálykék

A Hét közül egyedül látta eddig a csapat tagjainak az egyik tagját teljes isteni erejében, így a többi hat egy pillanatra és érzik Diamante lelkét is körülöttük. A lelkek nehezebben hagyják el az életet, ezt ők tudják a legjobban. Mindhárom hősünket átöleli bizonyos elhunyt családtagjaik és vadidegenek óvása. Drífa esetében a nő, aki kihordta, Éogannál az idős férfi, aki befogadta, Verinának az édesanyja és azok akiket az idők során megmentettek és segítettek, de az idő kemény fogaskerekei ellen nem győzhettek már. Ők a Héttel szemben képesek a jóra és nem hezitálnak cselekedni.
- Sine mora. - motyogja Tayn Arkemyrnek, aki csak mordul egyet. Ő sosem értette az orvosokat és a gyógyítószármazékokat, most pedig szembe kell nézniük velük is. Éogan mindegyikük árnyékát legyőzte már, így az utolsó cérnaszálba kapaszkodva eszelték ki a rozoga tervet.
A terv rozoga, de a lelkeik erősek és nagyon bosszúszomjasak. Hiába kivitelezik a tervet, érzik az elszántságot a csapat felől és Éogan munkálkodását. Mindhárman láthatják, ahogy láncokat vernek a lelkeik a földbe, ami a Őrző tevékenységének a mellékhatása. A terep egy nagy lélektér is lesz egyben, mindenki látja a szemei sarkában azt a lilás-zöldes fényt, ami megmérgezte a Hetet egykoron. Llengrath hátrahőköl, ahogy rájön, hogy mi készülődik és int a többieknek. Ő maga azokat a lelkeket idézi meg, akik gyűlölik Drífát és Éogant a haláluk miatt, de ő maga egyedül kevés ehhez, így Caedebald segít neki. Rengeteg vér folyt Skóciában egykoron egy, még meg nem született Őrző miatt. Olyan lelkek is becsatlakoznak, akik Erebosz vagy Diamante miatt kárhoztattak el egykoron. A Hét közül páran látványosan fáznak, de még ők is megijednek a láttán, hogy mennyi lélek sorakozik fel az ellenségük körül.
- Nem! - sikolt fel őrülten Llengrath és lendíti a kezét, hogy a több, mint tízezres léleksereget a másik ellen uszítsa, ami majdnem ugyanakkora. De az élen félig materializálódik Drífa szülőanyja, Éogan "nagyapja", Diamate lelke és az a tizennégy éves Őrző, aki pár órával ezelőtt véget vetett a saját életének.


Résztvevők; Drífa, Éogan, Verina
Következő mesélés; január 27.

 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: I. Szín; Kristálykék   

Vissza az elejére Go down
 
I. Szín; Kristálykék
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Kalandjátékok-
Ugrás: