We went all out to win
Sing your life’s anthem as if it’s in full bloom, polish up every single diamond and hold it in your heart

HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az Istenek Tanács nem olyan régen ült össze, hogy végre megvitassák a Káosz utáni zűrzavart, illetve fényt derítsenek néhány dologra, amit nem tudtak, vagy csak kevesen. Ilyen volt Zeusz halála is, amint megtudták ki is tette néhányan ott hagyták az ülést, mint Hádész, Poszeidón, akik szerint nem Kratoszt illette ez a dicsőség, ahogy az sem tetszett sokaknak, hogy Héra is meghalt Nüx keze által. A titánok is visszakapták az erejüket. Az egyiptomiak sem tétlenkedtek, a főistenüket Rét kivégezték, nem halt meg, sokkal rosszabb érte őt, démonná vált. Nekik is muszáj volt átrendeződniük, ezért lett Ízisz és Ozirisz a főistenük. Fenrir és Jörmungandr becsörtetett a Tanács helyszínére ledobták Frigga és Odin testét, ami maradt belőle, a helyszínen tartózkodó istenek megrökönyödtek, de a skandinávok már fel voltak készülve erre hiszen a Nornáktól megkapták a jóslatot több száz évvel ezelőtt. Baldurt nevezték ki a főistenüknek. A kisebb panteonoknak sikerült területeket kicsikarniuk, Awilix és Kukulkan megkapta Mexikót, helyet kaptak a Tanácsban, ahogy a többi főisten is, így a kelták is lecsillapodtak, valamint az indiaiak is csendben maradtak, ki tudja meddig? Egy biztos, az emberek és istenek a békeidőket élvezik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Pént. Júl. 03 2020, 20:20

Hétf. Jún. 29 2020, 19:27

Vas. Jún. 28 2020, 21:31

Vas. Jún. 28 2020, 20:58

Vas. Jún. 28 2020, 20:47

Hétf. Jún. 22 2020, 18:55

Vas. Jún. 21 2020, 17:00

Kedd Jún. 16 2020, 23:15

Kedd Jún. 16 2020, 21:38


Share
 

 I hate this bunnies

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Sean Blackwell
Sean Blackwell

titán

⌲ Foglalkozás :
Állatmenhely vezető
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2019. Mar. 12.

I hate this bunnies Empty
TémanyitásTárgy: I hate this bunnies   I hate this bunnies EmptyPént. Szept. 20 2019, 20:01

Kriosz & Ostara

Már a reggel se úgy indult, ahogy az illett volna, most, hogy vége van Káosz kis hülyeségének, igazán lehetne egy nyugodt napom. De nem. Újdonsült nyulaink úgy döntöttek nagyszerű lesz, ha szétrágnak pár kábelt a konyhában, így a fagyasztónak és a hűtőnek is annyi, a laptoptöltőmről már nem is akarok beszélni.
- Nem érdekel, nézhettek bármilyen édesen, haragszom rátok. – dünnyögök a nyulakra, miközben a nappaliba sétálok. – Drágám, mi lenne ha mennénk vásárolni? Mondjuk lehet új házat kéne venni, ahol úgy élünk, mint az ősemberek, és nem rágnának szét mindent. Néha nagyon utálom ezeket a bolyhos valamiket. Kivéve téged. – simogatom meg az óriásnyulat, még a végén reggelre átharapja a nyakamat, vagy belefullaszt a szőrébe, kinézem belőle. Lehuppanok Ostara mellé, és egy mozdulattal az ölembe húzom, nem igazán tud ellenkezni, aztán csókot is nyomok a hajába.
- Vagy egyszerűbb, ha rendelünk a netről, mi van, ha megint hív Eph, hogy újabb nyulat hozhatunk el tőlük? – forgatom meg a szemem egy sóhajjal. Szeretem az állatokat, ezért is van állatmenhelyünk, ahova szintén be kell ugranom valamelyik nap, mert hiába van vezetője a helynek, mégis én vagyok a tulajdonos. – Sőt, eszembe jutott, hogy nyílt napot kéne tartanunk, hátha örökbe fogadnának pár állatot a menhelyről. Mondjuk a jövőhéten, lehet még nyuszit is vinnének, nemcsak kutyát meg macskát. – gondolkodom hangosan, végül életem szerelmére pillantok kérdő tekintettel. Lehet a nyulas ötlet nem fog neki annyira tetszeni.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Primrose May
Primrose May

kelta istenség

⌲ Foglalkozás :
Lakberendező
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2019. Mar. 12.

I hate this bunnies Empty
TémanyitásTárgy: Re: I hate this bunnies   I hate this bunnies EmptyKedd Okt. 01 2019, 22:14Kriosz & Ostara

Káosz rendesen keresztbe tett nekünk. Mindenkinek. Az emberek tudnak rólunk, így sehol sem vagyunk biztonságban. Istentársaim persze tobzódnak. Hiszen segítettek legyőzni az ellenséget, ezért jár nekik valami. Hatalom, hely a tanácsban satöbbi, minden, amiért az a vénséges halálmadár már évszázadok óta károg. Én nem akartam semmi ilyesmit. Békében akartam élni Kriosszal, és egy pár nyúllal, ehhez képest lett egy hadsereg, és ennek fényében egy kicsit sem nyugalmas élet.
Mikor az eddig magukat győztesnek gondoló panteonok kénytelenek voltak elismerni, hogy nem mennek semmire nélkülünk, mint akibe villám vágott, éreztem, hogy vissza tér minden erőm. Szükség is volt rá, hogy ne csak aranyos virágocskákat tudjak varázsolni, de parancsoljak a tavaszi viharoknak, és a veszélyesebb növényeknek. Ennek lett az a következménye, hogy szerintem a világ minden tájáról hozzám csődültek a nyulak. Szeretem őket, persze, hogy szeretem. A nyúl és a tojás, mint a termékenység és a tavasz szimbólumai a fő attribútumaim, de több ezer nyúl szana szét a lakásban egy kicsit már az én jó ízlésemnek is sok.
Épp próbálom őket kiterelgetni, de az önfejű bagázs nem hallgat rám, mikor meghallom Kriosz morgását. Gondolom elrágtak valamit a kis szőrös jószágok. Na igen, ha túl sokan vannak, az egyenlő az Armageddonnal, ráadásul sokan közülük nem is az enyémek, csak így ide tévedtek. És most már elviselhetetlen a helyzet. Inkább csak lehuppanok a fotelba, és várom, hogy az én drágám felpaprikázódva lehuppanjon mellém. Előtte persze elmondja, mennyire utája a nyulakat, kivéve a bandavezért. Egy belga óriásnyúlról van szó, aki megvan már több száz éves is. Ő már sokkal inkább familiáris, mint háziállat, és bár furcsán mutatja ki, imádja az én drágámat. Nem csoda, hiszen én is elmondhatatlanul szeretem ezt a nagy, morgós titánt.
- Ez egy remek ötlet édesem, itt kicsit már kinőttem a kertet –helyezkedem el az ölében, és adok egy csókot az állára, ahogy mosolyogva felnézek rá- Ez a mennyiségű nyúl már nekem is sok, édesem. Főleg, hogy nagyon önfejűek, és egyszerűen nem tudom megnevelni őket. Az öregnek eszébe sem jutna soha kábelt rágni. Nem mellesleg, ő is imád téged.
A nyíltnap gondoltára elmosolyodom. Azt nem hagyom, hogy a doki még egy nyulat sózzon ránk, inkább szabadulnék tőlük. És ezek a bolyhos kis izék tökéletes háziállatok gyerekeknek, az se érdekel, ha egy-egy esetleg elpusztul, fialnak utána hatszor annyit.
- Épp elzavarni próbáltam azokat, akik nem a kis kompániám tagjai, de ez sokkal jobb ötlet. A gyerekek imádják a nyulakat, és azok közül, akik itt vannak két kezemen meg tudom számolni, hogy melyikek az enyémek. De mikor vissza tért az erőm, egyszerűen csak özönleni kezdtek. Bevallom, kicsit már nekem is kezdenek sokan lenni.

zene ♕ megjegyzés ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Sean Blackwell
Sean Blackwell

titán

⌲ Foglalkozás :
Állatmenhely vezető
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2019. Mar. 12.

I hate this bunnies Empty
TémanyitásTárgy: Re: I hate this bunnies   I hate this bunnies EmptySzer. Nov. 06 2019, 15:20

Kriosz & Ostara

Vannak mondjuk kifejezetten örültem, hogy Ostaranak végre visszatért az ereje, ezzel persze az is járt, hogy a nyulak is megsokszorozódtak nálunk, aminek már ő sem örült. Tulajdonképpen ki örülne annak, hogy felébred aztán kinyitja a háló ajtaját beözönlenek az állatok? Vagy a fürdőből is úgy kell őket kitenni egyenként, legalább tusolás közben ne legyenek már bent, lehet szivacsnak kéne őket használni. De ez már túlzás amit csinálnak, nem lehet tőlük semmit se csinálni, ennél még Tartarosz szívmelengető vendégszeretete is sokkal jobb volt.
- Meg a házat is kinőtték a drága szőrös jószágok, nem is értem miért nem hallgatnak rád, lehet azért, mert nem vagy a Tanács szerinti helyeden, de én nem szeretem Angliát. Mondjuk ott hatalmas füves legelők vannak, még lehet jó is lenne ott, mint erőtlen titán én bárhol letelepedhetek, azt hiszem. Vagy maradjunk az államokban mehetnénk akkor Yellowstone-ba is. Ott szépek az erdők. – nyomok csókot a hajába.
- Ez azért van, mert a halandók megveszik, hogy jaj, de édes, milyen puhák, milyen cuki szőrük van, és azt hiszik ennyi egy nyúltartás. Meg úgy kb bármilyen állat, elég sokan vannak még mindig, akik azt hiszik könnyű az állattartás. De lehet csak túl morgós vagyok ennyi nyúl miatt. Az öreg csak reggelente várja a répát, vagy az almát. -
- Nem hallgatnak rád, szerintem simán elmennének éjszaka, reggelre meg még többen lennének. Kár, hogy az unokáim szintén felnőttek, adtam volna nekik egy csokor nyulat. A Fehér Házban van elég hely, nem? Nyúlmama hazatért, jóhogy itt vannak ezek a bolyhos, minden elrágó állatok. Szóval van egy kis problémánk, a konyhában minden vezetéket megrágtak, a jó hír ma meg is tudom csinálni, a rossz hír ami a hűtőben, fagyasztóban volt mindent ki kell dobni. Illetve ki kell választani az új berendezést, ha tényleg a költözés mellett döntünk akkor is itt maradunk pár hétig, amíg meg nem találjuk a megfelelő helyet, bár ha eltűnnek a nyulak akkor maradhatunk is. Főleg az állatmenhely miatt. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
Primrose May
Primrose May

kelta istenség

⌲ Foglalkozás :
Lakberendező
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2019. Mar. 12.

I hate this bunnies Empty
TémanyitásTárgy: Re: I hate this bunnies   I hate this bunnies EmptyKedd Jan. 28 2020, 00:10Kriosz & Ostara

Ha választanom kéne a titán, és a saját panteonom között gondolkodás nélkül Krioszt választanám. Annyira szeretem őt, hogy az már szinte fáj, minden lélegzetvételét imádom, és nem érzek bűntudatot, amiért kiadta miattam a felesége útját. Nekünk találkoznunk kellett, együtt kell lennünk most, mert így volt elrendelve. Attól még, hogy ő erőtlen, attól még számomra ugyan olyan tökéletes, mint eddig volt. De arról nem szólt a fáma, hogy hirtelen megjelenik több száz nyúl, és felforgatják az életünket. Így már nem olyan egyszerű azt mondani, hogy jóban-rosszban, egymás mellett, mert már mind a kettőnket idegesítenek a kis bolyhos jószágok. Az enyémekkel, akik mindig velem vannak, már egészen jól megbarátkozott.
- Nem érdekel, ha nem vagyok a Tanács szerinti helyemen, én itt vagyok boldog, veled. Nem költözünk csak azért Angliába, hogy a nyulaknak legyen helye, amúgy se az enyémek, menjenek innen! De Yellowstone jól hangzik, de nem tudom, hogy éreznéd ott magad. Nem lenne túl messze a menhelytől? -mosolygok fel rá, annyira szeretem, hogy leírni sem tudom.
- Nem igazán izgat, hogy a halandók nem értenek a nyúltartáshoz, ez a szép a nyulakban, egy megdöglik, rögtön lesz belőle még kettő. A menhely többi állata jobban érdekel, nem hagyhatjuk őket itt. Az öreg az más tészta, ő nagyon megszeretett téged. -nyomok újabb csókot az állára.
- Én a költözésre szavaznék nagyfiú, kicsit már hiányzik azért a természet. Nem kell a világ végére, csak szeretnék picit több zöldet látni, ez a lakás meg már amúgy is katasztrófa súlytotta övezet a jószágok miatt. Jobb, ha kipateroljuk az állatsereget, aztán keresünk egy másikat, és oda nem engedjük be őket többet. Kicsit talán lehetne közelebb is a menhelyhez, sokat ingázol mostanság. De az állatainkat semmiképpen nem hagynám itt.

zene ♕ megjegyzés ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
I hate this bunnies Empty
TémanyitásTárgy: Re: I hate this bunnies   I hate this bunnies Empty

Vissza az elejére Go down
 
I hate this bunnies
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: New York :: Lakások-
Ugrás: